2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub benden
Bizde de kız bebeğe işarettir denir,annenin güzelliğini alırmış bebek.Bakalım henüz bilmiyoruz cinsiyeti merak ediyorum

Kızlaaar ben geldim. Kaç gündür hiç uğrayamadım;geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkesler iyidir ve her şey yolundadır.
Kız kardeşim doğum yaptı. 2 gün hastanede yattık. Çok güzel bir kızımız oldu. Şükürler olsun her şey yolunda.
Yeni bilgiler öğrendim..eskiyi çöpe attıran cinsten! Sezaryenli doğumlarda anne bebekten sonra geliyor odaya ve bu arada yarım ile 1 saat arasında Zaman geçiyor (devlet veya araştırma hastanelerinde bazı özel hastanelerin de çalışma politikasına bağlı olarak değişiyor) bu süreçte Bebek aç kalmasın diye mama vermeyi öneriyorlar. Bebeğin göbek kordonuna hiç bir şey sarılmayacak sürülmeyecek sıkılmayacak. Yıkanırken göbek unutularak güzelce yıkanmalı;önemli olan iyi bir şekilde kurulamak! Biberonla emzirirken biberonun ucunu bebeğin damağına doğru ittirmek bebeğin istekli emmesini sağlıyormuş. Bebeğin poposu oturur şekilde beli sırtı boşta baş avuç içinde kavranmış şekilde çenesi boynuna doğru itilerek biberon tamamen dik olacak şekilde emzirilmeli. Ayrıca biberon olarak avent natural biberon öneriliyor. İlk etapta anne memesinden Bebek 10 dakikadan fazla emzirilmemeli.
En önemlisi!!! Bebekler missssss kokuyor
kelebek.hill Tatlım 2.kez teyze oldum. Bacımın yanında ben kaldım@hayalimsin1 bende kızı olanlara kıskanıyorum. Şükürler olsun ki 2 tane kız yeğenim var. Rabbim ömürlerini hayırlı etsin.
Salı günü Dr randevum var. Biran önce salı olsun

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın Ee hadi darısı başımıza :))

Ben büyük bir ümitle 10 gün sonra dontorun kız demesini bekliyorum:) bakalım ne olur. Bu arada kızlar ben çok iştahsıZım hiç yemek yiyeseim gelmiyor zorla yiyorum ya..
Bende kahvaltıyı bile zorla yiyorum

Bir geldin pir geldin ne güzel bilgiler
Gözünüz aydın olsun darısı senin başına sağlıcakla
benimde arkadaşım yeni doğum yaptı, ah kokla kokla doyamadım misss

Bizde de kız bebeğe işarettir denir,annenin güzelliğini alırmış bebek.Bakalım henüz bilmiyoruz cinsiyeti merak ediyorum

Bizdede cnm hatta benim cenemde cok cikti sivilce... Oglumda yoktu... Buna herkes kiz dedi karin sekli sivilce fln ama dr buyuk iht erkek dedi

Doktorum bana kepek ekmeği önermedi.tam buğday ya da çavdar ekmegi önerdi

Tesekkur ederim tatlim .. yolda hurma cikolata visne suyu ictim ve 24 yillik hayatimda ilkdefa cikolata bitirdim hic sevmem bi oynamaya basladi direk poposunu donmus acmis bide tavsiye ederim

Hmmm tamam yazdm bu bilgileri canm... Oyy ne guzel bak oynatmisin bebisi

Ben premium cavdarli aliyorm genelde hem ince dilimli oluyor ya seviyorm da yani zaten genelde sadece sabah ekmek tuketiyorm.. 1 kasik pekmezle gune basliyorm, haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalik ceviz yiyorm sabahlari.. Arada 1 bardak yarim yagli sut. Oglen cogunlukla corba sebze yemegi az bi pilav bazen bi de cacik yanda yogurt. Arada meyve, hurma.. Aksam yemeginde de et, tavuk, baliktan biri ya da yine sebze ve kocaman bi salata..yatmadan bi meyve bazen ve kesin bi bardak daha sut.. Benim ogunlerm boyle canm

Abur cubur mumkun mertebe az aksamlari cok canm cekerse misir patlatirim bazen dondurma yerm..tatliya zaten hic duskunlugm kalmadi sorun yasamiyorm o yuzden benm derdm tuzla eksiylee.. Kisitlamaya calisiyorm tuzu da her zamann..

Aaaa yeni bebis gelms hosgelms maasallah Allah anali babali buyutsn insallahh ne guzel de bilgiler vermissinnn..

Herkese merhabalar.Her zaman Takipte yim okuyorum ama pek yazamıyorum...Bugün benim de randevum vardı. 2 li test için ölçüm yapıldı ense ve burun ölçümleri iyi dedi doktorum.Kan testi haftaya cikicak.Umarim o da iyi çıkar.Cinsiyetine baktı ama daha küçük dedi.1 ay sonra dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…