Bizde de kız bebeğe işarettir denir,annenin güzelliğini alırmış bebek.Bakalım henüz bilmiyoruz cinsiyeti merak ediyorumSivilce erkek bebeğe işaret aslında. Vücuttaki testesteron seviyesi arttığı için sivilce çok çıkarmış erkek bebek annelerinde. Cinsiyet öğrenmediysen küçük bi tahmin olsub benden
Hayırlı olsun inşallah bizimde oğlumuz oluyormuş:)))Hayırlı uğurlu olsun oğullarınız
Sağlıkla gelsinler inşallah
Amin canım sağlıklı olsun da cinsiyeti çok önemli değil nasılsa ilk ikisi de yok şuan:)Cnm Allah gönlüne gore versin insallah
Ben büyük bir ümitle 10 gün sonra dontorun kız demesini bekliyorum:) bakalım ne olur. Bu arada kızlar ben çok iştahsıZım hiç yemek yiyeseim gelmiyor zorla yiyorum ya..Bende oğlu olacakları kıskanıyorum valla ne yalan diyim
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın Ee hadi darısı başımıza :))Kızlaaar ben geldim. Kaç gündür hiç uğrayamadım;geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkesler iyidir ve her şey yolundadır.
Kız kardeşim doğum yaptı. 2 gün hastanede yattık. Çok güzel bir kızımız oldu. Şükürler olsun her şey yolunda.
Yeni bilgiler öğrendim..eskiyi çöpe attıran cinsten! Sezaryenli doğumlarda anne bebekten sonra geliyor odaya ve bu arada yarım ile 1 saat arasında Zaman geçiyor (devlet veya araştırma hastanelerinde bazı özel hastanelerin de çalışma politikasına bağlı olarak değişiyor) bu süreçte Bebek aç kalmasın diye mama vermeyi öneriyorlar. Bebeğin göbek kordonuna hiç bir şey sarılmayacak sürülmeyecek sıkılmayacak. Yıkanırken göbek unutularak güzelce yıkanmalı;önemli olan iyi bir şekilde kurulamak! Biberonla emzirirken biberonun ucunu bebeğin damağına doğru ittirmek bebeğin istekli emmesini sağlıyormuş. Bebeğin poposu oturur şekilde beli sırtı boşta baş avuç içinde kavranmış şekilde çenesi boynuna doğru itilerek biberon tamamen dik olacak şekilde emzirilmeli. Ayrıca biberon olarak avent natural biberon öneriliyor. İlk etapta anne memesinden Bebek 10 dakikadan fazla emzirilmemeli.
En önemlisi!!! Bebekler missssss kokuyor
kelebek.hill Tatlım 2.kez teyze oldum. Bacımın yanında ben kaldım @hayalimsin1 bende kızı olanlara kıskanıyorum. Şükürler olsun ki 2 tane kız yeğenim var. Rabbim ömürlerini hayırlı etsin.
Salı günü Dr randevum var. Biran önce salı olsun
Bende kahvaltıyı bile zorla yiyorumBen büyük bir ümitle 10 gün sonra dontorun kız demesini bekliyorum:) bakalım ne olur. Bu arada kızlar ben çok iştahsıZım hiç yemek yiyeseim gelmiyor zorla yiyorum ya..
Bir geldin pir geldinKızlaaar ben geldim. Kaç gündür hiç uğrayamadım;geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkesler iyidir ve her şey yolundadır.
Kız kardeşim doğum yaptı. 2 gün hastanede yattık. Çok güzel bir kızımız oldu. Şükürler olsun her şey yolunda.
Yeni bilgiler öğrendim..eskiyi çöpe attıran cinsten! Sezaryenli doğumlarda anne bebekten sonra geliyor odaya ve bu arada yarım ile 1 saat arasında Zaman geçiyor (devlet veya araştırma hastanelerinde bazı özel hastanelerin de çalışma politikasına bağlı olarak değişiyor) bu süreçte Bebek aç kalmasın diye mama vermeyi öneriyorlar. Bebeğin göbek kordonuna hiç bir şey sarılmayacak sürülmeyecek sıkılmayacak. Yıkanırken göbek unutularak güzelce yıkanmalı;önemli olan iyi bir şekilde kurulamak! Biberonla emzirirken biberonun ucunu bebeğin damağına doğru ittirmek bebeğin istekli emmesini sağlıyormuş. Bebeğin poposu oturur şekilde beli sırtı boşta baş avuç içinde kavranmış şekilde çenesi boynuna doğru itilerek biberon tamamen dik olacak şekilde emzirilmeli. Ayrıca biberon olarak avent natural biberon öneriliyor. İlk etapta anne memesinden Bebek 10 dakikadan fazla emzirilmemeli.
kelebek.hill Tatlım 2.kez teyze oldum. Bacımın yanında ben kaldım @hayalimsin1 bende kızı olanlara kıskanıyorum. Şükürler olsun ki 2 tane kız yeğenim var. Rabbim ömürlerini hayırlı etsin.
Bende oğlu olacakları kıskanıyorum valla ne yalan diyim
Bizde de kız bebeğe işarettir denir,annenin güzelliğini alırmış bebek.Bakalım henüz bilmiyoruz cinsiyeti merak ediyorum
Doktorum bana kepek ekmeği önermedi.tam buğday ya da çavdar ekmegi önerdiKızlar merhaba,ekmek olarak ne alacağım konusunda hep tereddüt ediyorum fırında çavdar ekmeği ve kepek ekmek vardı kepek ekmek aldım. Bana farketmez hepsini severim. Hangisinden almamı önerirsiniz. Buarada ne yeyip ne iciyorsunuz gün içinde özellikle tükettiğiniz şeyler var mı ☺
Tesekkur ederim tatlim .. yolda hurma cikolata visne suyu ictim ve 24 yillik hayatimda ilkdefa cikolata bitirdim hic sevmem bi oynamaya basladi direk poposunu donmus acmis bide tavsiye ederim
Kızlar merhaba,ekmek olarak ne alacağım konusunda hep tereddüt ediyorum fırında çavdar ekmeği ve kepek ekmek vardı kepek ekmek aldım. Bana farketmez hepsini severim. Hangisinden almamı önerirsiniz. Buarada ne yeyip ne iciyorsunuz gün içinde özellikle tükettiğiniz şeyler var mı ☺
Kızlaaar ben geldim. Kaç gündür hiç uğrayamadım;geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkesler iyidir ve her şey yolundadır.
6 kilo 16 haftada rekor bende irAnneler kilo alan varmii
Arttırıyorum 16 haftada 7 kilo :) Fakat doktorum fazla bulmadı bugün.6 kilo 16 haftada rekor bende ir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?