Ben toplam 4kilo almıştım 10 gün sonra randevum var yine artmıştır sanırım bir ayda 2 kilo almıştım bu ayda 2 kilo aldiysam toplam 6 olacakAnneler kilo alan varmii
Teşekkürler canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimizin başınaBir geldin pir geldinne güzel bilgiler
Gözünüz aydın olsundarısı senin başına sağlıcakla
benimde arkadaşım yeni doğum yaptı, ah kokla kokla doyamadım misss
3 kilo aldım. İştahım şimdilik çeyrek dana yiyebilecek seviyedeAnneler kilo alan varmii
Canım kepek alma. Kepek bağırsakları kayganlaştıyor ve vitaminlerin emilimini azaltıyor.Hayırlı uğurlu olsun oğullarınız
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben varım canım son randevumda doktoruma dedim, vajinal fitil ve krem verdiMerhaba kızlar vajinada mantar rahatsızlığı yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz
bende 59 dum 61 olmuşumBen 56 kiloydum dün aksam 60 gördüm
Sabah kalkınca yine tartıldım 58di. 2 kilo farkediyor ama bana çok kilo alacakmışım gibi geliyor hep
Merhaba kızlar vajinada mantar rahatsızlığı yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz
Bir dört buçuk kilo da benden :)4 kilo da bendennn
Canim benim ki delircek kesin emininm takintili kadinnArttırıyorum 16 haftada 7 kilo :) Fakat doktorum fazla bulmadı bugün.
Bundan sonra aylık 1,5 olacak şekilde gidelim dedi.
Bas agrisindan midem bulanmaya basladi cok kotuymus iki kizimda gormmedim ben boyle bisey coklu gebelikten mi oluyor acaba agei kesiciler fayda etmiyo hic kasinti bitti bu basladikizlarimla ilgilenemiyorum dogru duzgun Allahtan esim calismiyo 2 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?