2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi akşamlar kızlar.

Bende 3 kilo almış bulunuyorum. 15. Haftada. Son 2 haftada 2 kilo aldım. Bu bide kusmuş halim ve iştahımda açılmadı daha. Göbeğim çıktı ama herkes o gaz göbeği diyo. Ciddi kilo aldın sen diyo. Vuçudum çok değişti bende kendimi çirkin hissetmeye başladım.

Merhaba kızlar vajinada mantar rahatsızlığı yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz

Ben de çok ilginç bir şekilde kilo almadım. İlginç olan kilo almaya musait su içse yarıyor denen bir bünyeye sahip olmam.
Akşamları iştahım gidiyor canım hiç bir şey yemek istemiyor.Yedigim de çoğu zaman çıkıyor zaten.
Oğlum da sabah bulantılarim olurdu bunda ise akşam 5 gibi başlıyor baş ağrısiyla birlikte yatana kadar devam ediyor.

Ben de 3 kilo almışım.. 45 ile başladığım için doktor iyi buldu...ama ben dikkat ediyordum. En çok meyve yiyorum.. Yemeği zorla yiyorum. Galiba bu yüzden bebek küçük kalıyo:))

Bir geldin pir geldin ne güzel bilgiler
Gözünüz aydın olsun darısı senin başına sağlıcakla
benimde arkadaşım yeni doğum yaptı, ah kokla kokla doyamadım misss
Teşekkürler canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimizin başına bildiğin mucize yaa..insan inanamıyor! Dün gece birlikte yattık sabaha kadar kokladım cennet kokulu

Anneler kilo alan varmii
3 kilo aldım. İştahım şimdilik çeyrek dana yiyebilecek seviyede
kelebek.hill Teşekkürler canım. Darısı bizlerin başına inşallah.

Oğlum resmen bebeğe aşık oldu sürekli dokunmak istiyor ben süt içirim ben bezini bağliim ben pış pış yapiim ben uyutiim... Kıskanmak yok ama sürekli yanında durup orasını burasını kurcalaması biraz korkuttu beni açıkcası beşiğine tırmandı falan...biz de alalım mı evimize böyle Bebek dedim 'alalım bizim olsun hemen alalım' diyor. İnşallah bizi çok zorlamaz böyle güzel duygular besler hep.

Bas agrisindan midem bulanmaya basladi cok kotuymus iki kizimda gormmedim ben boyle bisey coklu gebelikten mi oluyor acaba agei kesiciler fayda etmiyo hic kasinti bitti bu basladi kizlarimla ilgilenemiyorum dogru duzgun Allahtan esim calismiyo 2 gun

Bas agrisindan midem bulanmaya basladi cok kotuymus iki kizimda gormmedim ben boyle bisey coklu gebelikten mi oluyor acaba agei kesiciler fayda etmiyo hic kasinti bitti bu basladi kizlarimla ilgilenemiyorum dogru duzgun Allahtan esim calismiyo 2 gun

Ne iş yapiyor iki gün ıyimis sana ilaç gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…