- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Benim baş ağrımda geçmek bilmiyorBas agrisindan midem bulanmaya basladi cok kotuymus iki kizimda gormmedim ben boyle bisey coklu gebelikten mi oluyor acaba agei kesiciler fayda etmiyo hic kasinti bitti bu basladikizlarimla ilgilenemiyorum dogru duzgun Allahtan esim calismiyo 2 gun
Yorgunluk hep kalacak sanıyorum. Birkaç haftaya daha iyi olursunuz ama büyük ihtimal.Selam kızlar, şu dermansızlık ne zaman geçip gidecek... Pufffff
Benim baş ağrımda geçmek bilmiyorsürekli şakaklarım ensem zonkluyor
Şuan çalışmıyorum, biraz detaycılık var herşeye müdahil olup kendimi yoruyorum sanırımEnse ağrısı gerginlikten sinirden olur genelde . Çalışıyor musun ya da stresli mi geçiyor günlerin
Ic decor sirketi var hafta sonu evde oluyor hep baya faydasi var yinede mutfaktan anlamiyo pek isteklerini yaptimi yetiyo bana sukurNe iş yapiyor iki gün ıyimis sana ilaç gibi gelir
Magnezyum eksikliginden oluyor dedi bir arkadasim dr sorcam gidince bendeBenim baş ağrımda geçmek bilmiyorsürekli şakaklarım ensem zonkluyor
doktorun normal mi buldu kaç kiloyla hamile kaldın canım o da önemli aslında ben çok kilo almak istemiyorum 4 kilo aldımAz önce kontrolden geldik.
Her şey yolundaymış, doktorumuz çok beğendi.
Erkek tahminini bir adet pipi resmiyle tescilleri.
13 cm 170 gr olmuş, oğlumuz.
Pazartesi dörtlü test için kan vereceğim.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Şuan çalışmıyorum, biraz detaycılık var herşeye müdahil olup kendimi yoruyorum sanırımbirde amniyosentez için karar vermem gerekiyor, düşünmekde beni geriyor... Perşembe dr um yaptırman gerekli yaşından dolayı dedi... Bu ikli üçlü dörtlü testleri yaptırmıyorum direk kandan alıp yurtdışına yolladığımız testi önerdi... Maliyeti 2.200 tl yada amniyosentez işte karar veremiyorum, daha doğrusu amniyosentezden korkuyorum ama risk almak istemiyroum... Çok zor, maddi manevi güç gerektiren bİr durum.... Çok karışık yazdım kusura bakma
Magnezyum eksikliginden oluyor dedi bir arkadasim dr sorcam gidince bende
Bulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?
41 yaşındayım, üçüncü bebeğim olacakAnladım ona geriyorsun o zaman kendini ağrın ondan. Kaç yaşındasın ki
Bende öyle biliyordum ama insan yine de endişe ediyor işte daha doğmadan bile ona iyi bakabiliyor muyum diye. :) içim biraz daha rahatladı. Teşekkür ederim.Bebeğin için değil kendin için üzül. Bebek gerekli olan vitamini vs yi senin depolarından alıyor yemezsen olan sana olur senin depolar boşalıyor. Bebeğin vitaminsiz mineralsiz kalmıyor yani
Kepekli alma. Taö buğday unlu al her zaman sadece gebelikte değil. Beyaz ekmekten de uzak durmak lazım.Kızlar merhaba,ekmek olarak ne alacağım konusunda hep tereddüt ediyorum fırında çavdar ekmeği ve kepek ekmek vardı kepek ekmek aldım. Bana farketmez hepsini severim. Hangisinden almamı önerirsiniz. Buarada ne yeyip ne iciyorsunuz gün içinde özellikle tükettiğiniz şeyler var mı ☺
Uff canim bu gebelikte bas agrisi kasinti kanama varis ilk aylarda tiksin me arada oldu kramp ne varsa yasadim diyebilirim dr gitmekten ben biktim yine de sukurMagnezyum eksikliğinden ilerleyen haftalarda kramplar oluyor. İlk hamileliğimde bayaa erken başlamıştı benim kramplar. Öyle bir kramp giriyordu ki gece uykudan bir uyanmam oluyordu eşim alismisti ben sicrayinca direk sağımı solumu tutuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?