2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bas agrisindan midem bulanmaya basladi cok kotuymus iki kizimda gormmedim ben boyle bisey coklu gebelikten mi oluyor acaba agei kesiciler fayda etmiyo hic kasinti bitti bu basladi kizlarimla ilgilenemiyorum dogru duzgun Allahtan esim calismiyo 2 gun
Benim baş ağrımda geçmek bilmiyor sürekli şakaklarım ensem zonkluyor

Ense ağrısı gerginlikten sinirden olur genelde . Çalışıyor musun ya da stresli mi geçiyor günlerin
Şuan çalışmıyorum, biraz detaycılık var herşeye müdahil olup kendimi yoruyorum sanırım birde amniyosentez için karar vermem gerekiyor, düşünmekde beni geriyor... Perşembe dr um yaptırman gerekli yaşından dolayı dedi... Bu ikli üçlü dörtlü testleri yaptırmıyorum direk kandan alıp yurtdışına yolladığımız testi önerdi... Maliyeti 2.200 tl yada amniyosentez işte karar veremiyorum, daha doğrusu amniyosentezden korkuyorum ama risk almak istemiyroum... Çok zor, maddi manevi güç gerektiren bİr durum.... Çok karışık yazdım kusura bakma

Bulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?

doktorun normal mi buldu kaç kiloyla hamile kaldın canım o da önemli aslında ben çok kilo almak istemiyorum 4 kilo aldım

Anladım ona geriyorsun o zaman kendini ağrın ondan. Kaç yaşındasın ki

Magnezyum eksikliginden oluyor dedi bir arkadasim dr sorcam gidince bende

Magnezyum eksikliğinden ilerleyen haftalarda kramplar oluyor. İlk hamileliğimde bayaa erken başlamıştı benim kramplar. Öyle bir kramp giriyordu ki gece uykudan bir uyanmam oluyordu eşim alismisti ben sicrayinca direk sağımı solumu tutuyordu

Bulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?

Bebeğin için değil kendin için üzül. Bebek gerekli olan vitamini vs yi senin depolarından alıyor yemezsen olan sana olur senin depolar boşalıyor. Bebeğin vitaminsiz mineralsiz kalmıyor yani

benimde mide bulantım ve baş ağrım çok oluyordu geçti çok şükür iki üç haftadır olmuyor

Bebeğin için değil kendin için üzül. Bebek gerekli olan vitamini vs yi senin depolarından alıyor yemezsen olan sana olur senin depolar boşalıyor. Bebeğin vitaminsiz mineralsiz kalmıyor yani
Bende öyle biliyordum ama insan yine de endişe ediyor işte daha doğmadan bile ona iyi bakabiliyor muyum diye. :) içim biraz daha rahatladı. Teşekkür ederim.

Kepekli alma. Taö buğday unlu al her zaman sadece gebelikte değil. Beyaz ekmekten de uzak durmak lazım.
Valla beni bıraksan sabah öğlen akşam ikindi ara öğün hep makarna yerim affetmem ama tabiiki öyle yapmıyorum
Hergün mutlaka peynir yourt ve sütten birer porsiyon yiyorum meyve yiyorum. Protein içeren et balık tavuk birini yiyorum. Kızartmalardan uzak duruyorum. Ceviz fındık fıstık leblebi atıştırıyorum ara ara. Sebze salata her öğün olur bizim evde ama hep öevsimi olan sebzeleri meyveleri yerim. Mesela domates salatalık biber patlıcan kabak v.s almam yemem. Turşu çok yiyorum ama hepsini kendi ellerimle yaptım katlısız temiz suyunu vs içiyorum. Haftada iki gün bakşiyatlardan tüketmeye çalışıyoum. Yine haftada iki gün kefir içiyorum. Çay kahve haftada bir gün içiyorum. Çünkü bana çarpıntu yapıyor. Hergün bir şişe sade maden suyu içerim. Ama ben gebelikten değil normalde de böyle beslenirim. Her zaman mevsiminde ve ev yapımı olan şeyleri yemeye çalışırım. Ha gün geliyor şu etsiz çiğ köftelerden de yiyorum. Gün geliyor hamur işini fazla kaçırıyorum. Bazen pizza söylüyoruz v.s... ama bunlar ayda iki üç kere olan şeyler çok öemli değil. Bi de bol bol bol su tüketiyoum. İlk gebeliğimde sağ böbreğimde genişleme oldu. Az kalsın stent takışacaktı. Günde dört lt su içtim ve kurtuldum. Şimdi de üç litreden az su tüketmemeye özen göstetiyorum.
Şimdiye kadar bir kilo aldım. 69 dan 70 e çıktım.
Aman kilo işini sıkı tutun hanımlar. Son aylar illaki kilo alacaksınız. Bol bol su için kilo alma hızınız yavaşlar kesin.

Merhaba kızlar . Geçmişi okudum hep kilolardan ve rahatsızlıklardan bahsedilmiş. Bende 5 aldım şimdiye kadar
Benimde belim çok sorun ,yarım saatten fazla ayakta durduğum Zaman ince belim çoooookkk ağrıyor dayanılır gibi değil ,iş yaparken yemek yaparken arada hep 5 dakika oturuyorum. Her iki doğumumda epidural olmuştum. Bunun ilerki yaşlarda bel sorunu Ağrı'sı yapar diye duymuştum hatta bel fıtığı bile olurmuş. İnsan hamile kalınca Bebek büyüdükçe vücud s şeklini alır . Acaba onunda etkisiylemi ağrıyor bilemedim.Çarşamba randevu günüm gelsede sorsam poffff

Bide bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı ve kanaması. Cuma günü doktorumu telefonla arayıp sordum. Hamilelikte kalp 40% fazladan kan pompalarmış Bebek için ve buda burun tıkanıklığı ve kanaması ve diş fırçalarken diş etti kanamasına yol açarmış normalmiş yani

Uff canim bu gebelikte bas agrisi kasinti kanama varis ilk aylarda tiksin me arada oldu kramp ne varsa yasadim diyebilirim dr gitmekten ben biktim yine de sukur

Kizlar gobusu buyiyenlerr gece yatarken altina kucuk bir yastik koyun dengeniz saglaniyor daha rahat uyursunuz hatta ozel yastigi var bulup ta alan olursa cok rahat bisey tavsiye ederim dun basladim cok rahatladim bel agrisinada cok iyi geliyor vucut dengede rahatliyosun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…