2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende yaptirdim canim epidurel hic sorunum yok sukur hatta ben cok kolay dogum yapiyorum bunda yaptirmasam diyorum bakalim o gun gelsin son aylayda dogum hareketlerini kesin oneririm cok faydasi var

Dietisyene gore canim tursu suyu yasak ve meyve yemekten hemen soonra yemessen kilo yapiyo ama sen cok iyisin 1 kiloyla super bende bata aliyorum son aylarda 1 kilo aliyorum hep bunda da oyle gozukuyor gibi

Merhaba kızlar.. Bende 49 ile hamile kaldım şuan 51.5 kiloyum. 2.5 kilo almışım.. Dr um iyi gidiyor diyor.

Bel ağrısından ölüyorum bende. Yolda yengeç gibi yürüyorum ağrıdan. Birde burun kanaması sabahları oluyor. Burnum mütemadiyen tıkanık nefes almak için resmen çaba sarfediyorum..

Merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum ya.. Daha hamileliğin başında böyle olursa.. Alışveriş zamanı son aylarda ne yapacağız biz..

Canim iki kizimda da aksam 5 den sonra kusmaya baslardim sabah hic biseyim olmaz di ama aksam esimin saati gelince kusmalar baslardi hatta derdim kizlar babaya naz yapiyor bunda olmdi ondan biraz erkek gibi hissediyom dr da kiz gibi dedi bakalim yarin belki belli olacak gonlune gote versin Allah insallah

S
Sen baya zayifmissin canim boy kac peki

Ben de 3 kilo almışım.. 45 ile başladığım için doktor iyi buldu...ama ben dikkat ediyordum. En çok meyve yiyorum.. Yemeği zorla yiyorum. Galiba bu yüzden bebek küçük kalıyo:))
2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canim

hayalimsin1 hayalimm77 K kucukmeleklerim
Kendinizi çok dinlemeyin bol bol dışarıya çıkmaya çalışın hem sizin için hem bebis hem çocuklar için iyi gelir. Çocuklarla ilgilenemeseniz bile (biriniz hic ilgilenemiyorum ihmal ediyorum fln yazmisti)dışarıda vakit geçirmek onlara Moral olarak iyi gelir

Kusmaktan birsey yiyemiyorum canim da pek bişey cekmiyor ama sabah sabah nerden aklıma sütlü Nuriye düştüyse .... oğlumda da sekizinci ayımda bir baklava çekmişti ki canim yaz günü bir dilimi yiyemeyen ben sekiz dilim yemistim bir seferde

Bende yaptirdim canim epidurel hic sorunum yok sukur hatta ben cok kolay dogum yapiyorum bunda yaptirmasam diyorum bakalim o gun gelsin son aylayda dogum hareketlerini kesin oneririm cok faydasi var

Ayyy benim çok çok çok zor doğumlarım diye yapılıyor . Sancı oranı 70-80 oranlara yaklaştığında .resmen etrafımda makas bıçak arıyorum kendimi öldürmek için okadar dayanılmaz sancılarım oluyor bide 13 ila 20 saat kadar sürüyor pfffff
Senin kolaysa neden yapmışlarki

70 80 mi .. Ben 160 240 lari gördüm suni sanci ile ve gece 12 de başlayıp ertesi aksam saat 20 ye kadar

70 80 mi .. Ben 160 240 lari gördüm suni sanci ile ve gece 12 de başlayıp ertesi aksam saat 20 ye kadar

Can'ım sen hangi şeyden bahsediyorsun anlamadım.
Yanında sancıları takip etmek için alet bağlıyorlar ya İşte onu diyorum,90 nı geçtiği Zaman zaten doğum başlıyor bitiyor yani 100 e yakın bitiyor son ,çocuk doğuyor ,10cm açılmış oluyorsun.
Acaba Tr ninkimi değişik 160-240 hiç duymadım

Ben çocuklarımla hep dışardayım, sık sık yüzmeye gideriz , yürüyüş ,alışveriş kapalı oyun parkı vesaire:)))
Sanırım küçükmeleklerim kendini çok dinliyor Bebek kıynaşmıyo diye

Aynı aletten bahsediyoruz da bende öyle olmadı işte 100 de doğum başlamayınca artirdikca arttirdilar sancıları , sanci sıklığını . Kendi sancim gelmeyince mecbur suni sanci verildi...

Ben yastık kullanıyorum belim çok ağrıyor diye ,bitane karnımın altına hangi tarafa dönüksem artık. Birinide bacak arasına koyuyorum ama bunun özel bir yastığı olduğunu bilmiyordum.
Lütfen resmini atabilirmisin?
Bide nerden aldın ??

Aynı aletten bahsediyoruz da bende öyle olmadı işte 100 de doğum başlamayınca artirdikca arttirdilar sancıları , sanci sıklığını . Kendi sancim gelmeyince mecbur suni sanci verildi...

Hadi ya öylemi oluyomuş
Kız ben ölürüm o rakamlardaaa
80- 90 olunca yataktan uçuyorum bennn
Tırstım yaf

En iyisi kendini dinlemeye kalksan yataktan kalkamazsin. Sabah uyandım sağ bacağımın üstü kalcamda nasıl bir ağrı ayağıma zor basiyorum. Dışarıya çıkarım hergün gibi kusa kusa gezerim . Halim kalmıyor ama oğlum için evde kalmak istemiyorum o da seviyor disarisini . Bugünde bisiklet almaya gidicez inşallah. Havalar guzellesmeye baslayacak tamda güzel olup fiyatlar artmadan uzun zamandır istiyordu kış kullanamaz dıye erteledik. Daha öncesinde smarttrike tan almıştık artık küçük geliyor kardeşine kalacak o

Günaydın güzel anneler.
Göbüşleri büyüyen annecikler bir foto atabilirler mi? İlk bebeğim olduğu için ölüyorum heyecandan

Hadi ya öylemi oluyomuş
Kız ben ölürüm o rakamlardaaa
80- 90 olunca yataktan uçuyorum bennn
Tırstım yaf

Ben simdi nasıl tirsiyorum sen düşün ilk doğum yaptım asla başka çocuk düşünmem diyordum o kadar zordu. Ama gel gör ki işte yok kardessiz yok bilmem ne düşünüyor insan vakti saati gelince
Bende hastaneyi inletmistim . Özel hastane diye tabi hiç birşey diyen olmadı ama devlet fln olsaydı gelip ağzıma iki tane yapistirirlardi orda tahammül fln biraz daha az gibi oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…