Bende yaptirdim canim epidurel hic sorunum yok sukur hatta ben cok kolay dogum yapiyorum bunda yaptirmasam diyorum bakalim o gun gelsin son aylayda dogum hareketlerini kesin oneririm cok faydasi varMerhaba kızlar . Geçmişi okudum hep kilolardan ve rahatsızlıklardan bahsedilmiş. Bende 5 aldım şimdiye kadar
Benimde belim çok sorun ,yarım saatten fazla ayakta durduğum Zaman ince belim çoooookkk ağrıyor dayanılır gibi değil ,iş yaparken yemek yaparken arada hep 5 dakika oturuyorum. Her iki doğumumda epidural olmuştum. Bunun ilerki yaşlarda bel sorunu Ağrı'sı yapar diye duymuştum hatta bel fıtığı bile olurmuş. İnsan hamile kalınca Bebek büyüdükçe vücud s şeklini alır . Acaba onunda etkisiylemi ağrıyor bilemedim.Çarşamba randevu günüm gelsede sorsam poffff
Bide bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı ve kanaması. Cuma günü doktorumu telefonla arayıp sordum. Hamilelikte kalp 40% fazladan kan pompalarmış Bebek için ve buda burun tıkanıklığı ve kanaması ve diş fırçalarken diş etti kanamasına yol açarmış normalmiş yani
Dietisyene gore canim tursu suyu yasak ve meyve yemekten hemen soonra yemessen kilo yapiyo ama sen cok iyisin 1 kiloyla super bende bata aliyorum son aylarda 1 kilo aliyorum hep bunda da oyle gozukuyor gibiKepekli alma. Taö buğday unlu al her zaman sadece gebelikte değil. Beyaz ekmekten de uzak durmak lazım.
Valla beni bıraksan sabah öğlen akşam ikindi ara öğün hep makarna yerim affetmem ama tabiiki öyle yapmıyorum
Hergün mutlaka peynir yourt ve sütten birer porsiyon yiyorum meyve yiyorum. Protein içeren et balık tavuk birini yiyorum. Kızartmalardan uzak duruyorum. Ceviz fındık fıstık leblebi atıştırıyorum ara ara. Sebze salata her öğün olur bizim evde ama hep öevsimi olan sebzeleri meyveleri yerim. Mesela domates salatalık biber patlıcan kabak v.s almam yemem. Turşu çok yiyorum ama hepsini kendi ellerimle yaptım katlısız temiz suyunu vs içiyorum. Haftada iki gün bakşiyatlardan tüketmeye çalışıyoum. Yine haftada iki gün kefir içiyorum. Çay kahve haftada bir gün içiyorum. Çünkü bana çarpıntu yapıyor. Hergün bir şişe sade maden suyu içerim. Ama ben gebelikten değil normalde de böyle beslenirim. Her zaman mevsiminde ve ev yapımı olan şeyleri yemeye çalışırım. Ha gün geliyor şu etsiz çiğ köftelerden de yiyorum. Gün geliyor hamur işini fazla kaçırıyorum. Bazen pizza söylüyoruz v.s... ama bunlar ayda iki üç kere olan şeyler çok öemli değil. Bi de bol bol bol su tüketiyoum. İlk gebeliğimde sağ böbreğimde genişleme oldu. Az kalsın stent takışacaktı. Günde dört lt su içtim ve kurtuldum. Şimdi de üç litreden az su tüketmemeye özen göstetiyorum.
Şimdiye kadar bir kilo aldım. 69 dan 70 e çıktım.
Aman kilo işini sıkı tutun hanımlar. Son aylar illaki kilo alacaksınız. Bol bol su için kilo alma hızınız yavaşlar kesin.
Canim iki kizimda da aksam 5 den sonra kusmaya baslardim sabah hic biseyim olmaz di ama aksam esimin saati gelince kusmalar baslardi hatta derdim kizlar babaya naz yapiyor bunda olmdi ondan biraz erkek gibi hissediyom dr da kiz gibi dedi bakalim yarin belki belli olacak gonlune gote versin Allah insallahBen de çok ilginç bir şekilde kilo almadım. İlginç olan kilo almaya musait su içse yarıyor denen bir bünyeye sahip olmam.
Akşamları iştahım gidiyor canım hiç bir şey yemek istemiyor.Yedigim de çoğu zaman çıkıyor zaten.
Oğlum da sabah bulantılarim olurdu bunda ise akşam 5 gibi başlıyor baş ağrısiyla birlikte yatana kadar devam ediyor.
Sen baya zayifmissin canim boy kac pekiMerhaba kızlar.. Bende 49 ile hamile kaldım şuan 51.5 kiloyum. 2.5 kilo almışım.. Dr um iyi gidiyor diyor.
Bel ağrısından ölüyorum bende. Yolda yengeç gibi yürüyorum ağrıdan. Birde burun kanaması sabahları oluyor. Burnum mütemadiyen tıkanık nefes almak için resmen çaba sarfediyorum..
Merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum ya.. Daha hamileliğin başında böyle olursa.. Alışveriş zamanı son aylarda ne yapacağız biz..
2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canimBen de 3 kilo almışım.. 45 ile başladığım için doktor iyi buldu...ama ben dikkat ediyordum. En çok meyve yiyorum.. Yemeği zorla yiyorum. Galiba bu yüzden bebek küçük kalıyo:))
2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canim
Bende yaptirdim canim epidurel hic sorunum yok sukur hatta ben cok kolay dogum yapiyorum bunda yaptirmasam diyorum bakalim o gun gelsin son aylayda dogum hareketlerini kesin oneririm cok faydasi var
Ayyy benim çok çok çok zor doğumlarım diye yapılıyor . Sancı oranı 70-80 oranlara yaklaştığında .resmen etrafımda makas bıçak arıyorum kendimi öldürmek içinokadar dayanılmaz sancılarım oluyor bide 13 ila 20 saat kadar sürüyor pfffff
Senin kolaysa neden yapmışlarki
70 80 mi .. Ben 160 240 lari gördüm suni sanci ile ve gece 12 de başlayıp ertesi aksam saat 20 ye kadar
hayalimsin1 hayalimm77 K kucukmeleklerim
Kendinizi çok dinlemeyin bol bol dışarıya çıkmaya çalışın hem sizin için hem bebis hem çocuklar için iyi gelir. Çocuklarla ilgilenemeseniz bile (biriniz hic ilgilenemiyorum ihmal ediyorum fln yazmisti)dışarıda vakit geçirmek onlara Moral olarak iyi gelir
Can'ım sen hangi şeyden bahsediyorsun anlamadım.
Yanında sancıları takip etmek için alet bağlıyorlar ya İşte onu diyorum,90 nı geçtiği Zaman zaten doğum başlıyor bitiyor yani 100 e yakın bitiyor son ,çocuk doğuyor ,10cm açılmış oluyorsun.
Acaba Tr ninkimi değişik 160-240 hiç duymadım
Kizlar gobusu buyiyenlerr gece yatarken altina kucuk bir yastik koyun dengeniz saglaniyor daha rahat uyursunuz hatta ozel yastigi var bulup ta alan olursa cok rahat bisey tavsiye ederim dun basladim cok rahatladim bel agrisinada cok iyi geliyor vucut dengede rahatliyosun tabi
Aynı aletten bahsediyoruz da bende öyle olmadı işte 100 de doğum başlamayınca artirdikca arttirdilar sancıları , sanci sıklığını . Kendi sancim gelmeyince mecbur suni sanci verildi...
Ben çocuklarımla hep dışardayım, sık sık yüzmeye gideriz , yürüyüş ,alışveriş kapalı oyun parkı vesaire:)))
Sanırım küçükmeleklerim kendini çok dinliyor Bebek kıynaşmıyo diye
Hadi ya öylemi oluyomuş
Kız ben ölürüm o rakamlardaaa
80- 90 olunca yataktan uçuyorum bennn
Tırstım yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?