2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kocaman c harfi gibi bir yastık oluyor nette hamile yastığı diye arat çıkar gorsellerde

Günaydın güzel anneler.
Göbüşleri büyüyen annecikler bir foto atabilirler mi? İlk bebeğim olduğu için ölüyorum heyecandan

Benim çıkmadı hala . Kıyafet almayacam kendime diye telkinlerde bulunup duruyordum dün gece indirim görünce dayanamadim bi tane trenckot aldım. Deniyorum eşim diyor gobegin çıkınca ne yapacaksın fln ilgilenen bayan anladı hamile olduğumu 2 aya kadar giyilir çok rahat diyor ben zaten 3 aylığım suan dedim o zaman 4 -5 Size olur diyor büyük ihtimal olur o zaman da hafif göbekli gibi duracagim büyük ihtimalle

Ağza yapıştırmakmı, tövbe yarabbim hemde devlet:))
Bende aynısı diyordum tövbee bidaha yapmammmdiye işte . İnsan o Sevgi'yi alıncada unutuyor herşeyi.Ama en güzelide normal doğum tamam zor ama ,sonrasında çabuk toparlanıp ayaklanıyor insan. Sezaryen sonrası yok dikiş Ağrı'sı yok yatakta 2 hafta yatmalar daha çok ağrı yaşıyorsun , yani ben öyle oldum.
İkisinide yaşamıştım.
Allah busefer yardımcımız olsun hepimizin.

Sezeryan kadar olmasada sanırım normalde de yine ağrı oluyor. Kesi dikişlerini uzun süre hissettim . Afedersin popomun üzerine dik oturamadim yanliyordum hep . Hepsinde ağrı oluyor bence doğumun her türlüsü zor

O emzirme yastığı değilmi Kocaman c olan
Evimde var . Emzirirken kullanıyordum

Zaten reklamını yaparken önce hamile anne kendine kullanıyor sonra bebise çok fonksiyonel vs diye anlatıyorlardi. Aynen o emzirme yastığı göbeğinin önünden koymaya başla bacak arandan geçir sağa yada sola hangi yöne yatiyorsan

Ayy hiç aklıma gelmemişti onu kullanmak
Doğru ya , ne şapşalım

Neyse ben kaçtım Can'ım , henüz kahvaltı yapmadım burda saat 9

Sezeryan kadar olmasada sanırım normalde de yine ağrı oluyor. Kesi dikişlerini uzun süre hissettim . Afedersin popomun üzerine dik oturamadim yanliyordum hep . Hepsinde ağrı oluyor bence doğumun her türlüsü zor

Yok allahtan benim normal doğum yaparken yırtılma , dikiş felan olmamıştı .
Dediğin doğru dikiş aşağıda olunca zor geçiyordur (

Ben fazla ilgilenemiyorum canim disari dun ciktik geldim cok fena oldum hem bas agrisi hemde araba cok binince sancim kanamam artiyo sabir diyorum artik gecicek napalim

Ben kendim istedim canim yani kolayda korkuyorum cok sanci olur diye adet agrisiyla gidoyorum hem 5 6 saat sonra dogum yapiyorum sukur

Benim de çıkmadı

Canim foto atamiyorum anlatayim sana heryaerde var uzun boru seklinde gobek alti bacak arana yetcek uzunlukta yuvarlak hatta kendin de yapabilirsin bebek reonlarinda oluyor sonra bebegide otutturabilirsin destek amacli arastir internetten kesin bulursun cok faydali bisey

Cok hareket yasak canim bana cogunlukla yatiyorum dun ciktim geberdim sancilardan resmen birde burda hava cok soguk hic cikilcak gibi degil arabaya bindim mi sancim artiyo yatarken napim hep bebisin hareketlerini dinliyorum tabi cok etkiliyor beni yarin rdv var insallah gorucem rahatlicam

Dietisyene gore canim tursu suyu yasak ve meyve yemekten hemen soonra yemessen kilo yapiyo ama sen cok iyisin 1 kiloyla super bende bata aliyorum son aylarda 1 kilo aliyorum hep bunda da oyle gozukuyor gibi
Öyle çok içmiyorum ki turşu suyunu. İki üç günde bir bardak falan. Ama ben en son bi uzöandan ev turşularının zarrsız olduğunu dinledim. Benimkiler az tuzlu zaten. Tam tersi gribe karşı koruyıcuymuş. Meyve çok yemem zaten günde bir meyve. Onu da akşam saatleri değil gündüz yerim. Meyvenin fazlasıda zarar. Şeker içeriyor çünkü. Benim kilo almamam su dan canım. Bol su içiyırum o kilo kontrolünü sağlıyor bende. Yoksa iştahım çok açık

Sen bunlara bide astım ı ekle. Ben astım hastasıyım ve üçüncü katta oturuyoruz. Hemde asansör yok

70 80 mi .. Ben 160 240 lari gördüm suni sanci ile ve gece 12 de başlayıp ertesi aksam saat 20 ye kadar
Maşallah size ben sekiz saatin sonunda 160 ı görünce açılmada 1 cm olunca pes ettim valla. Tıpış tıpış sezaryene

Günaydın güzel anneler.
Göbüşleri büyüyen annecikler bir foto atabilirler mi? İlk bebeğim olduğu için ölüyorum heyecandan
Bendeki göbek bu. Tabi şuan yeni kahvaltı yaptım ve çok yedim
Ay ama yatağıma falan bakmayın daha toplamadım

Eklentiler

• 20160221_104710.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 123
2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canim
Yok canım daha belli değil ben sanki pipi gördüm gibi doktor testisleri görmeden erkek olduğunu söyleyemeyiz dedi.. Bu haftalarda ikisinin de organı benzer dedi:) belki bir hafta sonra belli olur.

Normal doğumdaki sancı nasıl oluyor acaba ya. Açıkcası benim adet sancılarım çok kötü olurdu. Ağrıdan bayılır kusardım ve ağrı kesici içmeden bazen iğne olmadan asla normal insana dönemezdim. Daha şiddetli bir şey hayal edemiyorum. Annemin de benim gibi idi, diyor ki doğum sancısı adet sancısı gibi oluyormuş. Ha o kadarsa bir seferliğine ayıla bayıla bebişim için dayanırım. Sonuçta epizyodan dolayı dikiş olsa bile en azından sonunda bebişe kavuşmak var normal doğurmuş olurum sonrasında rahat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…