2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar.. Benim de anacuuuğum geldi. Kocam 3 hafta yok.. Annemle kalcaz. Tabii inşallah ben işe gidince o sıkılmaz... Nasıl aç karnına meyve yemeyim beni en çok meyve rahatlatıyo bir de soda. Kilo olayına da kafayı takıyorum. Keşke almadan doğursam.. İlk doğumum çok korkuyorum. Normal yapmak isterdim ama o kadar cesur değilim. Benim hiç adet sancım olmazdı o yüzden doğum sancısını da kestiremiyorum. Benim adet dönemlerimde vajina kemiklerim ağırırdı. Hiç otıramazdım. İlginç sanırım.

Gunaydin kizlar dogumdan bahsedilmis bende ilk dogumumu anlatmak istedim 39+3 deydim aslinda hic beklemedigim bir gece geldi sancilarim..Gece saat 3 tu hafif sancilar hissettim lavobaya kalktim 1 2 damla acik pembe kan geldi peceteye daha once cok arastirdigim icin nisanimin geldigini anladim kalktim hemen dusa girdim ciktim saclarimi kuruttum duzlestirdim 1 saat sonra esimi uyandirdim artik sancilar duzenli ve sık araliklarla olmaya basladi esimle dk falan tuttuk hastanaye hemen gitmemin bi anlami olmayacagi icin sabah yediye kadar bekledim artik sancilarim baya artmisti hastaneye gittik doktorum geldi 2 cm acilma var dedi yatis yapildi lavman falan yapildi sanirim suni sancida verdiler saat 9 bucuk gibi deli gibi bagirdigimi hatırlıyorum buarada suyum hala gelmemisti ebe gelip bakti ve suyumu boyle ince bi cubuk gibi biseyle patlatti ve acilmam artik 9 cm ti beni catala aldilar hicbir agri azaltici bise yapilmadi ebeler ne dediyse dinledim ve sanirim 3.ikinmam da saat 10.26 da canim oglum dunyaya geldi gozleri minicik bana bakiyodu o an oyle unutulmaz ki ne agri kaldi ne sanci Allah isteyen herkese nasip etsin zaten ondan sonrasi cok kolay kucuk bi yırtılma oldugu icin dikis atildi kalktim ve yuruyerek odama gectim 2.gun normal hayatıma devam edebildim umarim 2.doğumumda ilk doğumum kadar rahat olur

Annemi aradım tekrar sordum adet sancısı çok fena olduğu için doğum sancısı ona çok normal gelmiş öyle abartılacak bir şey yok dedi. Baya bir içimi rahatlattı. İlk doğumunu evde ebe yaptırmış ebe bebek kolay çıksın diye rahim ağzına yağ sürüyormuş asıl o canımı acıttı dedi bebek değil dedi.

Dün bir oglusum olacağını öğrendim kızlar gönül kız isterken hayırlısı böyleymiş. Bu arada doktor bana demir ve kalsiyum ilacı verdi doğumdan sonra 2 aya kadar kullanacaksın kalsiyum açısından zengin beslensen bile depolar dayanmaz dedi. Pzt falan alır başlarım sanırım siz de böyle takviyeler var mı acaba?? Herkese güzel pazarlar dilerim

Adeti sancili olan kolay doğurur derler .kolaycik dogurursun inşallah canim.normal zor olsa da doğurduktan sonra rahatliyorsun.sanci bitince .

Bulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?

Acikcasi ben bulantilardan dolayi oyle bir yiyorum ki kusmayayim diye aldim basimi gidiyorum. Benimde yiyince geciyo bulanti nSil bir mide ise

Iyi pazarlar tatli annisler dunden beri cok sancim var bide batmam cok fazla yürürken duz yuruyemiorum kambur giibi egik yuruyorum sanki icerde civi var gezio gibi alt kasigimda da agri var 16+1 gunluguz bugün itibariyle bu sanci nedir anlam veremedim ilk basta gaz sancisi mi ki dedim ama degil galiba cok endiseliyim bebegim icin haftasonuna da denk geldi doktora gitsem desem

Arkadaslar ben birsey sorucam. Ultrasona girip cinsiyet ogrenenler 3d ultrasondami erken ogrendiniz yoksa 4d mi ? Ben 13 haftaligim carsamba gunu esimle gidip ogrenmek istiyoruz 13+3 de yani. Ama gosterse bile belli olur mu ki ? Yoksa bir hafta daha mi beklesek

13 haftada ogrenen arkadaslar var biz 14 de ogrendik normaldi ama biZim ultrason boyutlu degildi

Yani 13. haftada da belli olabilir dimi
Beklemek istemiyorum randevu gunumu baska biyere gidicem cunku benim doktorum daha erken diyo
Bugun cvp veren arkadaslardan erken ogrenenler olacaktir mutlaka ,13.haftafa belli oluyor ama degisme ihtimali yuksek diyorlar , boyutlu makinalarda cok net gorunuyor

Merhaba,
Bende ağustos sonunda sonunda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Yazdığını okuyunca kendi durumumu paylaşmak istedim. Benimde amniyosentez olmam gerekiyordu ama korkuyordum. Kan testinde ki sıkıntıda herşeye bakmıyor oluşu. Yalnız dün doktorumdan öğrendiğim şey , yeni çok genişletilmiş bir test olduğu. Sanırım çok yeni ve pek bilinmiyor. Güzel tarafı herşeye ve bütün kromozomlara bakıyor oluşu. Tabi diğer testten biraz daha pahalı 3000 tl. Adı genom. Doktorundan bunu araştırmasını isteyebilirsin. Bence amniyosentezden korkanlar için değerlendirmesi gereken bir alternatif. 14 güne sonucu geliyor. Bilginiz olsun. Ve tüm anneler Bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsın inşallah. Herşey güzel olsun.., sevgiler.

doktorun normal mi buldu kaç kiloyla hamile kaldın canım o da önemli aslında ben çok kilo almak istemiyorum 4 kilo aldım
55'le hamile kaldım.
Kilolu değilsin o yüzden vücut depo yapacak bu süreçte hızlı kilo alabilirsin ama yine de dikkat edelim, demişti en başta.
İlk hamileliğimde de 25 kilo aldım ve hepsini verdim, bu sebeple pek baskı yapmıyorum kendime.
Tabii yine de makarna pilav vs yemiyorum
Kilo işi tamamen bünyesel galiba.
Bundan sonraki kota ayda 1,5 kilo ama hiç öyle olacakmış gibi gelmiyor bana :))
Gerçi pek de umursadığım söylenemez :))

Son düzenleme:
2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canim
Bende doğru valla hep meyve yedim hâlâ da yiyorum hele de çilek manyağı oldum
Bence bir hafta daha bekle canım 13.haftada çok yanılıyor doktorlar ben 15.haftada öğrenmiştim doktorum 15 ten önce söyleyemem yanılma payı çok yüksek demişti

Kızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…