Günaydın kızlar.. Benim de anacuuuğum geldi. Kocam 3 hafta yok.. Annemle kalcaz. Tabii inşallah ben işe gidince o sıkılmaz... Nasıl aç karnına meyve yemeyim beni en çok meyve rahatlatıyo bir de soda. Kilo olayına da kafayı takıyorum. Keşke almadan doğursam.. İlk doğumum çok korkuyorum. Normal yapmak isterdim ama o kadar cesur değilim. Benim hiç adet sancım olmazdı o yüzden doğum sancısını da kestiremiyorum. Benim adet dönemlerimde vajina kemiklerim ağırırdı. Hiç otıramazdım. İlginç sanırım.
Normal doğumdaki sancı nasıl oluyor acaba ya. Açıkcası benim adet sancılarım çok kötü olurdu. Ağrıdan bayılır kusardım ve ağrı kesici içmeden bazen iğne olmadan asla normal insana dönemezdim. Daha şiddetli bir şey hayal edemiyorum. Annemin de benim gibi idi, diyor ki doğum sancısı adet sancısı gibi oluyormuş. Ha o kadarsa bir seferliğine ayıla bayıla bebişim için dayanırım. Sonuçta epizyodan dolayı dikiş olsa bile en azından sonunda bebişe kavuşmak var normal doğurmuş olurum sonrasında rahat ederim.
Normal doğumdaki sancı nasıl oluyor acaba ya. Açıkcası benim adet sancılarım çok kötü olurdu. Ağrıdan bayılır kusardım ve ağrı kesici içmeden bazen iğne olmadan asla normal insana dönemezdim. Daha şiddetli bir şey hayal edemiyorum. Annemin de benim gibi idi, diyor ki doğum sancısı adet sancısı gibi oluyormuş. Ha o kadarsa bir seferliğine ayıla bayıla bebişim için dayanırım. Sonuçta epizyodan dolayı dikiş olsa bile en azından sonunda bebişe kavuşmak var normal doğurmuş olurum sonrasında rahat ederim.
Olmaz mıBulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?
Bulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?
13 haftada ogrenen arkadaslar var biz 14 de ogrendik normaldi ama biZim ultrason boyutluArkadaslar ben birsey sorucam. Ultrasona girip cinsiyet ogrenenler 3d ultrasondami erken ogrendiniz yoksa 4d mi ? Ben 13 haftaligim carsamba gunu esimle gidip ogrenmek istiyoruz 13+3 de yani. Ama gosterse bile belli olur mu ki ? Yoksa bir hafta daha mi beklesek
13 haftada ogrenen arkadaslar var biz 14 de ogrendik normaldi ama biZim ultrason boyutludegildi
Bugun cvp veren arkadaslardan erken ogrenenler olacaktir mutlaka ,13.haftafa belli oluyor ama degisme ihtimali yuksek diyorlar , boyutlu makinalarda cok net gorunuyorYani 13. haftada da belli olabilir dimi
Beklemek istemiyorum randevu gunumu baska biyere gidicem cunku benim doktorum daha erken diyo
Merhaba,Şuan çalışmıyorum, biraz detaycılık var herşeye müdahil olup kendimi yoruyorum sanırımbirde amniyosentez için karar vermem gerekiyor, düşünmekde beni geriyor... Perşembe dr um yaptırman gerekli yaşından dolayı dedi... Bu ikli üçlü dörtlü testleri yaptırmıyorum direk kandan alıp yurtdışına yolladığımız testi önerdi... Maliyeti 2.200 tl yada amniyosentez işte karar veremiyorum, daha doğrusu amniyosentezden korkuyorum ama risk almak istemiyroum... Çok zor, maddi manevi güç gerektiren bİr durum.... Çok karışık yazdım kusura bakma
55'le hamile kaldım.doktorun normal mi buldu kaç kiloyla hamile kaldın canım o da önemli aslında ben çok kilo almak istemiyorum 4 kilo aldım
Bende doğru valla hep meyve yedim hâlâ da yiyorum hele de çilek manyağı oldum2 ci gebeligimde 1 ayda 5 kilo aldim diyetisyen gittim ac karna meyve yemek kilo aldiriyor bide meyve tuketenin kizi oluyor cinsiyeti belli mi canim
Bence bir hafta daha bekle canım 13.haftada çok yanılıyor doktorlar ben 15.haftada öğrenmiştim doktorum 15 ten önce söyleyemem yanılma payı çok yüksek demiştiArkadaslar ben birsey sorucam. Ultrasona girip cinsiyet ogrenenler 3d ultrasondami erken ogrendiniz yoksa 4d mi ? Ben 13 haftaligim carsamba gunu esimle gidip ogrenmek istiyoruz 13+3 de yani. Ama gosterse bile belli olur mu ki ? Yoksa bir hafta daha mi beklesek
Bir dört buçuk kilo da benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?