2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
Canım benim sabret bende öyleydim ama bir haftadır ara ara yokluyo 11-12 den sonra azalıcak inşşş

Kızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
17 ye girmek üzereyim .15in ortalarına doğru azaldı son bir kaç gündür baya azaldı çok şükür
hala -5 kgdayım .
İç bulanmam hala geçmedi,yemeklere karşı asla bir iştah duyamıyorum hala.

Randevun yarınmııı ne güzell
Bol bol kıynaştığını gözünle gör inşallah ekrandada rahatla biraz
İnşallah cinsiyetinide söylerler canım.
Danimarka'da çok soğuk -4 -6 arasında gidip geliyor. Ama çocukları sıkı giydirip çıkıyorum ne yapim evdede bulanıyorum Zaman geçmiyor
En kötü avm lerde çocukların oynayacağı yerler var Oray'a götürüyorum

ben de 55 ile hamile kaldım ilkinde 20 kilo aldım kiloları verdim ama her zaman zayıf olduğum için birden bukadar kilo alınca her yerim çatladı aslında kilo almak değil de canımı sıkan çatlakların oluşması daha fazla oluşsun istemiyorum

Eeveettt kııynaş kıynaş olsun bebişlerimiiz kuzularımızz

Bedenlerimiz hemen hemen aynı çalışıyor sanırım.
İlkinde bebe yağı kullanmıştım. Belimin yanında beş cmlik bölümü atlamışım orası çatladı.
Bu kez geciktim, bir gecede karnımın altı çatladı. Kaşınma başlayınca ertesi gün yağlara el attım, en azından kalanı kurtarayım :)) Bizi ailenin kadınları kolay çatlıyor ne yazık ki.

Yarin insallah bakalim canim saglik kontrolu ya belli olmaz bunlara

Adeti sancili olan kolay doğurur derler .kolaycik dogurursun inşallah canim.normal zor olsa da doğurduktan sonra rahatliyorsun.sanci bitince .

Ben adet sancılarıdan kendimi duvarlara vururdum. Doğum sancım bin beter hastane havaya kalkıyor kendimi yerlere atıyorum ölmek istiyorum diye
Yani bu tez yanlış.
Ama gerçek olan bir şey var doğum yaptıkça adet sancısı anca ozaman azalarak kayboluyor
İlk kızımdan sonra azaldı. İkinci kızımdan sonra baya baya yok oldu . Sadece ilk günü hafif kasık Ağrı'sı okadar.
Zaten doktorumda demişti doğurdukça adet sancılarından kurutulursun diye

Ne güzel , öyle olsam bi 3 tane daha doğururdum valla
Ahhhh canimm bende gebelikte agrili geciyor ilkte su geliyodu 3 dusk 2 ci rahim acikti 9 ay yattim dusme tehlikesi yuksekti 3 santimle gezdim bunda da plesanta yirdik dr dikkat et rahim bunda da acilabilir dedi yani 9 ay cekiyorum dogum 15 dakika 1 dikisle oluyor sukur

Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun , sağlıkla gelsin önemli olan bu üzülme . Bende erkek istiyordum 3ü kızım yolda. Sağlık olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş

Aynen canim ama bana kiza benziyor dedi bakalim belli olmaz Allah buyuk ben hala erkek hissediyorumm

İnşallah gönlüne göre olur canım. İçimden hep Allahım benim olmadı bari bu kadınınki olsun diye geçiriyorum yeminle . Çünkü seni en iyi ben anlarım iki kız annesi olup 3ü beklemek Nasıl bişey ben biliyorum.
Dualarım seninle inşallah sağlıklı oğluş haberiyle gelirsin canım.

Ayy sen gebeliği zor geçiriyorsunnnn
Allah yardımcın olsun valla zor ya nelere katlanıyoruz Evlatlarımız için ,
Allah inşallah emeklerimize karşılıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eder.

Yırtık plesantayıda ilk defa duyuyorum Can'ım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…