Canım benim sabret bende öyleydim ama bir haftadır ara ara yokluyo 11-12 den sonra azalıcak inşşşKızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
Tatlım ev hali boşver yatağıBendeki göbek bu. Tabi şuan yeni kahvaltı yaptım ve çok yedim
Ay ama yatağıma falan bakmayın daha toplamadım
O vakte kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum aglaya aglaya geçiyor günlerin hayatın tadı tuzu bitti resmenCanım benim sabret bende öyleydim ama bir haftadır ara ara yokluyo 11-12 den sonra azalıcak inşşş
17 ye girmek üzereyim .15in ortalarına doğru azaldı son bir kaç gündür baya azaldı çok şükürKızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
Cok hareket yasak canim bana cogunlukla yatiyorum dun ciktim geberdim sancilardan resmen birde burda hava cok soguk hic cikilcak gibi degil arabaya bindim mi sancim artiyo yatarken napim hep bebisin hareketlerini dinliyorum tabi cok etkiliyor beni yarin rdv var insallah gorucem rahatlicam
ben de 55 ile hamile kaldım ilkinde 20 kilo aldım kiloları verdim ama her zaman zayıf olduğum için birden bukadar kilo alınca her yerim çatladı aslında kilo almak değil de canımı sıkan çatlakların oluşması daha fazla oluşsun istemiyorum55'le hamile kaldım.
Kilolu değilsin o yüzden vücut depo yapacak bu süreçte hızlı kilo alabilirsin ama yine de dikkat edelim, demişti en başta.
İlk hamileliğimde de 25 kilo aldım ve hepsini verdim, bu sebeple pek baskı yapmıyorum kendime.
Tabii yine de makarna pilav vs yemiyorum
Kilo işi tamamen bünyesel galiba.
Bundan sonraki kota ayda 1,5 kilo ama hiç öyle olacakmış gibi gelmiyor bana :))
Gerçi pek de umursadığım söylenemez :))
Ben kendim istedim canim yani kolayda korkuyorum cok sanci olur diye adet agrisiyla gidoyorum hem 5 6 saat sonra dogum yapiyorum sukur
Eeveettt kııynaş kıynaş olsun bebişlerimiiz kuzularımızzRandevun yarınmıııne güzell
Bol bol kıynaştığını gözünle gör inşallah ekrandada rahatla biraz
İnşallah cinsiyetinide söylerler canım.
Danimarka'da çok soğuk -4 -6 arasında gidip geliyor. Ama çocukları sıkı giydirip çıkıyorum ne yapim evdede bulanıyorum Zaman geçmiyor
En kötü avm lerde çocukların oynayacağı yerler var Oray'a götürüyorum
Bedenlerimiz hemen hemen aynı çalışıyor sanırım.ben de 55 ile hamile kaldım ilkinde 20 kilo aldım kiloları verdim ama her zaman zayıf olduğum için birden bukadar kilo alınca her yerim çatladı aslında kilo almak değil de canımı sıkan çatlakların oluşması daha fazla oluşsun istemiyorum
Yarin insallah bakalim canim saglik kontrolu ya belli olmaz bunlaraRandevun yarınmıııne güzell
Bol bol kıynaştığını gözünle gör inşallah ekrandada rahatla biraz
İnşallah cinsiyetinide söylerler canım.
Danimarka'da çok soğuk -4 -6 arasında gidip geliyor. Ama çocukları sıkı giydirip çıkıyorum ne yapim evdede bulanıyorum Zaman geçmiyor
En kötü avm lerde çocukların oynayacağı yerler var Oray'a götürüyorum
Adeti sancili olan kolay doğurur derler .kolaycik dogurursun inşallah canim.normal zor olsa da doğurduktan sonra rahatliyorsun.sanci bitince .
Yarin insallah bakalim canim saglik kontrolu ya belli olmaz bunlara
Ahhhh canimm bende gebelikte agrili geciyor ilkte su geliyodu 3 dusk 2 ci rahim acikti 9 ay yattim dusme tehlikesi yuksekti 3 santimle gezdim bunda da plesanta yirdik dr dikkat et rahim bunda da acilabilir dedi yani 9 ay cekiyorum dogum 15 dakika 1 dikisle oluyor sukurNe güzel , öyle olsam bi 3 tane daha doğururdum valla
Aynen canim ama bana kiza benziyor dedi bakalim belli olmaz Allah buyuk ben hala erkek hissediyorummFıransızlarda danimarkalılar gibi inat galibauyuz şeyler
Meraktan anlamazlar yaa ne kadar sakin millet
Dün bir oglusum olacağını öğrendim kızlar gönül kız isterken hayırlısı böyleymiş. Bu arada doktor bana demir ve kalsiyum ilacı verdi doğumdan sonra 2 aya kadar kullanacaksın kalsiyum açısından zengin beslensen bile depolar dayanmaz dedi. Pzt falan alır başlarım sanırım siz de böyle takviyeler var mı acaba?? Herkese güzel pazarlar dilerim
Aynen canim ama bana kiza benziyor dedi bakalim belli olmaz Allah buyuk ben hala erkek hissediyorumm
Ahhhh canimm bende gebelikte agrili geciyor ilkte su geliyodu 3 dusk 2 ci rahim acikti 9 ay yattim dusme tehlikesi yuksekti 3 santimle gezdim bunda da plesanta yirdik dr dikkat et rahim bunda da acilabilir dedi yani 9 ay cekiyorum dogum 15 dakika 1 dikisle oluyor sukur
Eeveettt kııynaş kıynaş olsun bebişlerimiiz kuzularımızz
Of sende aynı ben gibiymişsin ya dayanamıyorum. Zaman geçmiyor yaaaa17 ye girmek üzereyim .15in ortalarına doğru azaldı son bir kaç gündür baya azaldı çok şükür
hala -5 kgdayım .
İç bulanmam hala geçmedi,yemeklere karşı asla bir iştah duyamıyorum hala.
Bende doğru valla hep
Sabirsizlikla bekleyeyim o zamancok merak ediyorum. Pembis pembis mi olcak mavis mavis mi herkesin bebegi hayirla saglikla dogsun insallah rabbim utandirmasin bir avazda kavustursun bebislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?