11.haftadaydık olağan bir kontrol günüydü,dr.bebek erkek deyiverdi.pipisini gösterdi.Arkadaslar ben birsey sorucam. Ultrasona girip cinsiyet ogrenenler 3d ultrasondami erken ogrendiniz yoksa 4d mi ? Ben 13 haftaligim carsamba gunu esimle gidip ogrenmek istiyoruz 13+3 de yani. Ama gosterse bile belli olur mu ki ? Yoksa bir hafta daha mi beklesek
Insallah canim Allah razi olsun canim sende kendine guveniyosan yetistirebilirsen guzelce yap 4 u ama ben yapamam artik Allah im yarin yuzumu guldur insallah olmassa da hayirli evlat olsun insallahİnşallah gönlüne göre olur canım. İçimden hep Allahım benim olmadı bari bu kadınınki olsun diye geçiriyorum yeminle . Çünkü seni en iyi ben anlarım iki kız annesi olup 3ü beklemek Nasıl bişey ben biliyorum.
Dualarım seninle inşallah sağlıklı oğluş haberiyle gelirsin canım.
Evet bende kendimde duydum ilk deyisik isteAyy sen gebeliği zor geçiriyorsunnnn
Allah yardımcın olsun valla zor ya nelere katlanıyoruz Evlatlarımız için ,
Allah inşallah emeklerimize karşılıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eder.
Yırtık plesantayıda ilk defa duyuyorum Can'ım ya
Canım ben de öldüm öldüm desem yeridir.12.haftada bitti canım sükürler olsun.sık dişini dayan geçecek canım.Kızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
Hahahaa bol boll.kiynasik bebislerEeveettt kııynaş kıynaş olsun bebişlerimiiz kuzularımızz
Allah razı olsun ya insan dayanamıyor hele birde çalışınca kötü oluyor evde olsam en azından yata kusa getiririm ama mecbur calisincaCanım ben de öldüm öldüm desem yeridir.12.haftada bitti canım sükürler olsun.sık dişini dayan geçecek canım.
4 cu aya yeni girmis oluyoruz canim yalis mi hesapliyom ben 17 hafta 4 ay baslangici oluyo demiIyiyz aslnda ya 4 ayimz bitiyor surda bakalm bundan sonra ne olcakkk
Canı. Ya sana bir şey daha sorsam 12. Haftada bir andami kesildi bulantilarin yoksa yavaş yavaşmı azaldiCanım ben de öldüm öldüm desem yeridir.12.haftada bitti canım sükürler olsun.sık dişini dayan geçecek canım.
Canı. Ya sana bir şey daha sorsam 12. Haftada bir andami kesildi bulantilarin yoksa yavaş yavaşmı azaldi
Günaydın kızlar.. Benim de anacuuuğum geldi. Kocam 3 hafta yok.. Annemle kalcaz. Tabii inşallah ben işe gidince o sıkılmaz... Nasıl aç karnına meyve yemeyim beni en çok meyve rahatlatıyo bir de soda. Kilo olayına da kafayı takıyorum. Keşke almadan doğursam.. İlk doğumum çok korkuyorum. Normal yapmak isterdim ama o kadar cesur değilim. Benim hiç adet sancım olmazdı o yüzden doğum sancısını da kestiremiyorum. Benim adet dönemlerimde vajina kemiklerim ağırırdı. Hiç otıramazdım. İlginç sanırım.
Yok canım daha belli değil ben sanki pipi gördüm gibi doktor testisleri görmeden erkek olduğunu söyleyemeyiz dedi.. Bu haftalarda ikisinin de organı benzer dedi:) belki bir hafta sonra belli olur.
Kızlar bugün bazadan ,en dipte duran oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım. İçinden hamilelik giysilerim çıktı. 2 kot 2 kumaş 6 tane üst.Bunlar bana yeter diye düşünüyorum.Zaten 6 ay kaldı
Bu arada tatilde gelirken ablamın çocuklardan kalan kücüklükleri de getirmistim benimkileri de çıkarınca 2 çocuk büyüyetecek eşya oldu.Hepsi de yeni ve az giyilmis.Cocuklar çabuk büyüyünce fazla giyilmiyor.Fazla bişey almayayim diyorum da bakalım ruh halime göre
Ne iş yapıyo eşin canım benim eşim zaten anasının yanına gitti anası benim yanıma gelemez yaniBenimde. Esim yok 10 gun goreve gittisuan kayinvaldem yanimda sali o gidip annem gelcek... Nöbetleşe kalicaklar :)
Ne mutlu size her bi şeyleri hazır bebeklerinizin:) biz de her şey yeniden alınacak inşallah...Benimde oglumdan hersey duruo cnm... Cok bisi almiycam bende
4 cu aya yeni girmis oluyoruz canim yalis mi hesapliyom ben 17 hafta 4 ay baslangici oluyo demi
Bedenlerimiz hemen hemen aynı çalışıyor sanırım.
İlkinde bebe yağı kullanmıştım. Belimin yanında beş cmlik bölümü atlamışım orası çatladı.
Bu kez geciktim, bir gecede karnımın altı çatladı. Kaşınma başlayınca ertesi gün yağlara el attım, en azından kalanı kurtarayım :)) Bizi ailenin kadınları kolay çatlıyor ne yazık ki.[eğer bebek yağı işe yarıyorsa sür canım çünkü çatlaklar hiç güzel görünmüyor ben de bir işe yaramamışt. biraz da genetik tabi
Ne iş yapıyo eşin canım benim eşim zaten anasının yanına gitti anası benim yanıma gelemez yani
Ne mutlu size her bi şeyleri hazır bebeklerinizin:) biz de her şey yeniden alınacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?