2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
11.haftadaydık olağan bir kontrol günüydü,dr.bebek erkek deyiverdi.pipisini gösterdi.

Insallah canim Allah razi olsun canim sende kendine guveniyosan yetistirebilirsen guzelce yap 4 u ama ben yapamam artik Allah im yarin yuzumu guldur insallah olmassa da hayirli evlat olsun insallah

Evet bende kendimde duydum ilk deyisik iste

Kızlar ya beni bulantı mahvediyor gün boyu bulanirmi ben mahvoldum kilo veriyorum serumlarla Sizinkiler ne zaman hafifledi ve geçti benim gibi olanlar noluuur yazsınlar morale ihtiyacım var
Canım ben de öldüm öldüm desem yeridir.12.haftada bitti canım sükürler olsun.sık dişini dayan geçecek canım.

Canı. Ya sana bir şey daha sorsam 12. Haftada bir andami kesildi bulantilarin yoksa yavaş yavaşmı azaldi

Cnm ben 14.haftadayim daha yeni gecti bulantilarim ki hatta bazen hala oluyo... Eskisi gibi istahim yok henuz

Benimde. Esim yok 10 gun goreve gitti suan kayinvaldem yanimda sali o gidip annem gelcek... Nöbetleşe kalicaklar :)

Yok canım daha belli değil ben sanki pipi gördüm gibi doktor testisleri görmeden erkek olduğunu söyleyemeyiz dedi.. Bu haftalarda ikisinin de organı benzer dedi:) belki bir hafta sonra belli olur.

Benimki soyledi bende inanmiyorum hala gerci devletteki de 14 haftalik cikti erkek gibi dedi ama 1 ay sonra netlesir dedi... Hic inanmiyorum hala ins yanlis gormuslerdir :) gerci en onemlisi saglikli olmasi

Kızlar bugün bazadan ,en dipte duran oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım. İçinden hamilelik giysilerim çıktı. 2 kot 2 kumaş 6 tane üst.Bunlar bana yeter diye düşünüyorum.Zaten 6 ay kaldı
Bu arada tatilde gelirken ablamın çocuklardan kalan kücüklükleri de getirmistim benimkileri de çıkarınca 2 çocuk büyüyetecek eşya oldu.Hepsi de yeni ve az giyilmis.Cocuklar çabuk büyüyünce fazla giyilmiyor.Fazla bişey almayayim diyorum da bakalım ruh halime göre

Benimde oglumdan hersey duruo cnm... Cok bisi almiycam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…