2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canı. Ya sana bir şey daha sorsam 12. Haftada bir andami kesildi bulantilarin yoksa yavaş yavaşmı azaldi
Benim cok ilginç oldu canim.8.hafta on gunlugune bursaya anneme gittim dayanamadim artik cunku.orada duzeldim yedim bile istahlı istahlı.ist.a adım attım hoopp yine bulantilar kusmalar serumlar.dedim yine gideyim eregliye gittim aa arabada bile ögürerek girdim eve iki saat sonrası yemeye başlamıştım bile.ist.a döndüm birkac gun daha surundum tekrardan ve birden yok oldu bulantilar.iştahım da inanılmaz arttı canım.sabret dayan,bulantın hamileliğin yolunda gittiğine de delalet aynı zamanda

Cinsiyet öğrenecek anneler bence ne kadar geç gitseniz o kadar kesin sonuç alırsınız. Oğlumda 16 miydi 18 miydi gostermemisti geç öğrenmiştik.bu sefer 12. Hafta da %75 diye sonuç söyledi ama hala sanki değişecekmiş gibi his geliyor hiç oğlum diyemiyorum bebeğim diyorum

Yeni kıyafetler alması da çok keyifli ama annecikler sakin sakin diyorum çok açılmayın.bugün oğluma bisiklet aldık 400 lira yani ilk zamanlar aman o olsun bu olsun bi kere olsun demeyin masraflarda çocukla büyüyor sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun da ilk başlarda alınanlar anneleri memnun ediyor 3 yaşında akılları başlarına eriyor ve istekleri bilinçli oluyor yapmasan hiç olmuyor

Çok ilginçmiş seninki benimde geçecek elbet ama işte şu günler hatta saatler duruyor resmen

Maaşallah. Umarım ikincisinde de böyle kolay olur. Ve inşallah bizim de darısı başımıza. Böyle kolayca doğuralım

selam kızlar
eşimin kuzeni doğum yaptı. ona gittik ama çok yoruldum. istanbul'da ulaşım zor malum. gidiş 2 saat dönüş 3 saat sürdü. oturmaktan ve kızları kucakta taşımaktan karnım bacaklarım ağrıdı. uzandım yazdıklarınızı okuyorum. eşim de kızlarla oynuyor.

bir de kilo olayı var. gebelikte 7-8 kg alıyorum doğumda veriyorum. sorun emzirirken çok acıkıyorum ve o yüzden çok kilo alıyorum :)

Gözün aydın. Oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bana da Elevit diye bir multivitamin verdi onu kullanıyorum. Ama doğumdan sonra devam falan demedi şimdilik. İlerde ne olacak bakalım?

Dikkat et kendine. Umarım bebeğin ve sen sağlıklı şekilde doğurursun...

Ohh ne güzel. Yetiyorsa bence de alma. Ama çarşı pazar gezerken duramazsın ayıl alırsın gene 3-5 cicili bicili bebişine

O vakte kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum aglaya aglaya geçiyor günlerin hayatın tadı tuzu bitti resmen
Beni de bulantilar cok zorladi hala bile tamamen geçmedi 15.haftaya gireceğim inşaAllah. Azaldi ama şükür bazen yoğun da olsa..
Size dua etmeyi öneririm. Bu gebeligimden önce 2 düşügüm oldu. Bulantilarim cok yogunken aklıma bebeğimin sağlıklı oldugunu getirip şükretmeye gayret ettim. Sağlıklı olsunlar da yavrularimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…