Benimki de asker demek ki bu zamanlar görev zamanıAsker cnm. Kayinvaldemi ben cagirdim cok severim ben onu kiz kiza kalcaz 10 gun
Benim cok ilginç oldu canim.8.hafta on gunlugune bursaya anneme gittim dayanamadim artik cunku.orada duzeldim yedim bile istahlı istahlı.ist.a adım attım hoopp yine bulantilar kusmalar serumlar.dedim yine gideyim eregliye gittim aa arabada bile ögürerek girdim eve iki saat sonrası yemeye başlamıştım bile.ist.a döndüm birkac gun daha surundum tekrardan ve birden yok oldu bulantilar.iştahım da inanılmaz arttı canım.sabret dayan,bulantın hamileliğin yolunda gittiğine de delalet aynı zamandaCanı. Ya sana bir şey daha sorsam 12. Haftada bir andami kesildi bulantilarin yoksa yavaş yavaşmı azaldi
Çok ilginçmiş seninki benimde geçecek elbet ama işte şu günler hatta saatler duruyor resmenBenim cok ilginç oldu canim.8.hafta on gunlugune bursaya anneme gittim dayanamadim artik cunku.orada duzeldim yedim bile istahlı istahlı.ist.a adım attım hoopp yine bulantilar kusmalar serumlar.dedim yine gideyim eregliye gittim aa arabada bile ögürerek girdim eve iki saat sonrası yemeye başlamıştım bile.ist.a döndüm birkac gun daha surundum tekrardan ve birden yok oldu bulantilar.iştahım da inanılmaz arttı canım.sabret dayan,bulantın hamileliğin yolunda gittiğine de delalet aynı zamanda
Maaşallah. Umarım ikincisinde de böyle kolay olur. Ve inşallah bizim de darısı başımıza. Böyle kolayca doğuralımGunaydin kizlar dogumdan bahsedilmis bende ilk dogumumu anlatmak istedim 39+3 deydim aslinda hic beklemedigim bir gece geldi sancilarim..Gece saat 3 tu hafif sancilar hissettim lavobaya kalktim 1 2 damla acik pembe kan geldi peceteye daha once cok arastirdigim icin nisanimin geldigini anladim kalktim hemen dusa girdim ciktim saclarimi kuruttum duzlestirdim 1 saat sonra esimi uyandirdim artik sancilar duzenli ve sık araliklarla olmaya basladi esimle dk falan tuttuk hastanaye hemen gitmemin bi anlami olmayacagi icin sabah yediye kadar bekledim artik sancilarim baya artmisti hastaneye gittik doktorum geldi 2 cm acilma var dedi yatis yapildi lavman falan yapildi sanirim suni sancida verdiler saat 9 bucuk gibi deli gibi bagirdigimi hatırlıyorum buarada suyum hala gelmemisti ebe gelip bakti ve suyumu boyle ince bi cubuk gibi biseyle patlatti ve acilmam artik 9 cm ti beni catala aldilar hicbir agri azaltici bise yapilmadi ebeler ne dediyse dinledim ve sanirim 3.ikinmam da saat 10.26 da canim oglum dunyaya geldi gozleri minicik bana bakiyodu o an oyle unutulmaz ki ne agri kaldi ne sanci Allah isteyen herkese nasip etsin zaten ondan sonrasi cok kolay kucuk bi yırtılma oldugu icin dikis atildi kalktim ve yuruyerek odama gectim 2.gun normal hayatıma devam edebildim umarim 2.doğumumda ilk doğumum kadar rahat olur
S
Sen baya zayifmissin canim boy kac peki
Gözün aydın. Oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Dün bir oglusum olacağını öğrendim kızlar gönül kız isterken hayırlısı böyleymiş. Bu arada doktor bana demir ve kalsiyum ilacı verdi doğumdan sonra 2 aya kadar kullanacaksın kalsiyum açısından zengin beslensen bile depolar dayanmaz dedi. Pzt falan alır başlarım sanırım siz de böyle takviyeler var mı acaba?? Herkese güzel pazarlar dilerim
Ben kullanıyorum hamile kalmaya karar vermeden önce doktora gitmiştim orda çıktı tiroidim, Bebek olunca da yukseldi yine ilacın dozunu arttırdı su an. Her ay ona da kontrole gidiyorum.Arkadaşlar tsh degeri yuksek cikip ilac kullanan var mi
yiyebiliyor musun az buçuk bişeyler?haşlanmış patates yiyordum ben zorla..Çok ilginçmiş seninki benimde geçecek elbet ama işte şu günler hatta saatler duruyor resmen
Zorla yiyorum mesela şuan biraz iyiyim patates,elma,yoğurt bunları yiyorum çok nadir cikarmiyorum yoksa migdemde bişey yokyiyebiliyor musun az buçuk bişeyler?haşlanmış patates yiyordum ben zorla..
Dikkat et kendine. Umarım bebeğin ve sen sağlıklı şekilde doğurursun...Ahhhh canimm bende gebelikte agrili geciyor ilkte su geliyodu 3 dusk 2 ci rahim acikti 9 ay yattim dusme tehlikesi yuksekti 3 santimle gezdim bunda da plesanta yirdik dr dikkat et rahim bunda da acilabilir dedi yani 9 ay cekiyorum dogum 15 dakika 1 dikisle oluyor sukur
Aminn canim Allah tum hamisleri sağlıkla bir avazda kurtarsin insallahMaaşallah. Umarım ikincisinde de böyle kolay olur. Ve inşallah bizim de darısı başımıza. Böyle kolayca doğuralım
17 x 7 = 119 gün ediyor. +1 gün 120 gün. Yani 4 ay bitmiş oluyor.4 cu aya yeni girmis oluyoruz canim yalis mi hesapliyom ben 17 hafta 4 ay baslangici oluyo demi
Ohh ne güzel. Yetiyorsa bence de alma. Ama çarşı pazar gezerken duramazsın ayıl alırsın gene 3-5 cicili bicili bebişineKızlar bugün bazadan ,en dipte duran oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım. İçinden hamilelik giysilerim çıktı. 2 kot 2 kumaş 6 tane üst.Bunlar bana yeter diye düşünüyorum.Zaten 6 ay kaldı
Bu arada tatilde gelirken ablamın çocuklardan kalan kücüklükleri de getirmistim benimkileri de çıkarınca 2 çocuk büyüyetecek eşya oldu.Hepsi de yeni ve az giyilmis.Cocuklar çabuk büyüyünce fazla giyilmiyor.Fazla bişey almayayim diyorum da bakalım ruh halime göre
Evet canim baktim bende internetten ben 3 ayligim diye geziyom haftaya 16 haftaligim bendeYok canm yanlis hesapliyosn 17 bitince tam 4 aylik oluyo ay heaabiyla da tutuyo zatenbiz 3 u geceli oldu baya 13 de falan gectk orayi
Amin canim insallah hayirlisiylaDikkat et kendine. Umarım bebeğin ve sen sağlıklı şekilde doğurursun...
Dualarımız bütün askerlerimizi korusun inşallah.Benimki de asker demek ki bu zamanlar görev zamanı
Beni de bulantilar cok zorladi hala bile tamamen geçmedi 15.haftaya gireceğim inşaAllah. Azaldi ama şükür bazen yoğun da olsa..O vakte kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum aglaya aglaya geçiyor günlerin hayatın tadı tuzu bitti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?