2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((

Ben de turşu yaptım bugün. Yorulmuşum ben de uzandım hem haber bakıyor hem topiğimizde dolanıyorum eşimi de işe yolculadım :)

Öyle tabiki sağlıklı olsunda inşallah ama bu bulantilarda hayatin tadını tuzunu alıyor

Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((
Çok geçmiş olsun. Siyah veya kırmızı turp al içini çanak gibi oy ve bal iledoldurup bir kapta dışarda sabaha kadar beklet. Sabaha sulanacaktır. Suyunu balını turbunu hepsini ye güzelce. Çok işe yarıyor. Şifa olsun. Boğaz ağrısı için de sıcak ballı süt iç. Kendine dikkat et.

Hamilelikte zarari olur mu bilmiyorum ama ben hamilelikten once kaynara yakın karabiberli süt içerdim. Sabah akşam iki gün. Cok faydasını görürdüm.

Ben de turşu yaptım bugün. Yorulmuşum ben de uzandım hem haber bakıyor hem topiğimizde dolanıyorum eşimi de işe yolculadım :)
Ellerinize sağlık. Turşu can'dir :))

Sağol canim benim öksürmemek için inan konuşmuyorum hamilelikte üşütmek berbat yaaaa

Hamilelikte zarari olur mu bilmiyorum ama ben hamilelikten once kaynara yakın karabiberli süt içerdim. Sabah akşam iki gün. Cok faydasını görürdüm.

Ellerinize sağlık. Turşu can'dir :))
Şimdi süt kaynatıyrum balı dayıcam içine karabiberi midem kaldırmaz açımda bişeydw yemek istemiyorum daha yeni iştahım açıldı yine hastalık yarında iş var valla ağlayasım var((

Can'ım üzülme sakın 3lu testin güvenirliği 2li den daha az diyorlar, insallah bisey yoktur..

Kızlar istanbul Sancaktepe tarafında oturan varmı birkaç günlüğüne istanbula geldim burdada bi doktora gitmek istiyorum ama hiçbir yeri bilmiyorum yardimci olacak biri varmı acaba

Aynen canım 4.ay bitmiş 5.aydan gün almış bende geçen doktoruma sordum 4.ay ne zaman bitiyor diye 16.hafta bitince demişti heryerde farklı diyorlar aman ben hafta hesabı yapıyorum ya aya geçince kafamı karıştırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…