17 x 7 = 119 gün ediyor. +1 gün 120 gün. Yani 4 ay bitmiş canim ben iki hamileligimde 4 ken 5 aylik derdim hayret kendime bile sasirdim bunda kucultuyom resmen
Ben de turşu yaptım bugün. Yorulmuşum ben de uzandım hem haber bakıyor hem topiğimizde dolanıyorumselam kızlar
eşimin kuzeni doğum yaptı. ona gittik ama çok yoruldum. istanbul'da ulaşım zor malum. gidiş 2 saat dönüş 3 saat sürdü. oturmaktan ve kızları kucakta taşımaktan karnım bacaklarım ağrıdı. uzandım yazdıklarınızı okuyorum. eşim de kızlarla oynuyor.
Öyle tabiki sağlıklı olsunda inşallah ama bu bulantilarda hayatin tadını tuzunu alıyorBeni de bulantilar cok zorladi hala bile tamamen geçmedi 15.haftaya gireceğim inşaAllah. Azaldi ama şükür bazen yoğun da olsa..
Size dua etmeyi öneririm. Bu gebeligimden önce 2 düşügüm oldu. Bulantilarim cok yogunken aklıma bebeğimin sağlıklı oldugunu getirip şükretmeye gayret ettim. Sağlıklı olsunlar da yavrularimiz..
Çok geçmiş olsun. Siyah veya kırmızı turp al içini çanak gibi oy ve bal iledoldurup bir kapta dışarda sabaha kadar beklet. Sabaha sulanacaktır. Suyunu balını turbunu hepsini ye güzelce. Çok işe yarıyor. Şifa olsun. Boğaz ağrısı için de sıcak ballı süt iç. Kendine dikkat et.Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((
Oyle tabi bilmez miyim.. ama sabredin geçecek inşaAllah.Öyle tabiki sağlıklı olsunda inşallah ama bu bulantilarda hayatin tadını tuzunu alıyor
Ben de haşlanmış patates yiyordum sürekli. Artık içimde patates büuüyecektiyiyebiliyor musun az buçuk bişeyler?haşlanmış patates yiyordum ben zorla..
AynenBen de haşlanmış patates yiyordum sürekli. Artık içimde patates büuüyecekti
Hamilelikte zarari olur mu bilmiyorum ama ben hamilelikten once kaynara yakın karabiberli süt içerdim. Sabah akşam iki gün. Cok faydasını görürdüm.Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((
Ellerinize sağlık. Turşu can'dir :))Ben de turşu yaptım bugün. Yorulmuşum ben de uzandım hem haber bakıyor hem topiğimizde dolanıyorumeşimi de işe yolculadım :)
Ye canım ye bebiş istiyor yemeniHic kilo almadan devam ediyorum istahim acayip acildi napicazz bilmiyorum
Sağol canim benim öksürmemek için inan konuşmuyorum hamilelikte üşütmek berbat yaaaaÇok geçmiş olsun. Siyah veya kırmızı turp al içini çanak gibi oy ve bal iledoldurup bir kapta dışarda sabaha kadar beklet. Sabaha sulanacaktır. Suyunu balını turbunu hepsini ye güzelce. Çok işe yarıyor. Şifa olsun. Boğaz ağrısı için de sıcak ballı süt iç. Kendine dikkat et.
Şimdi süt kaynatıyrum balı dayıcam içine karabiberi midem kaldırmaz açımda bişeydw yemek istemiyorum daha yeni iştahım açıldı yine hastalık yarında iş var valla ağlayasım varHamilelikte zarari olur mu bilmiyorum ama ben hamilelikten once kaynara yakın karabiberli süt içerdim. Sabah akşam iki gün. Cok faydasını görürdüm.
Ellerinize sağlık. Turşu can'dir :))
Can'ım üzülme sakın 3lu testin güvenirliği 2li den daha az diyorlar, insallah bisey yoktur..Cinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Evet canim baktim bende internetten ben 3 ayligim diye geziyom haftaya 16 haftaligim bende
Evet canım ben de bayılıyorumEn kıynaşlarından en kıynaşığından inşallah
Küçükmeleğin lafı buuu bayılıyorum haha
Digerlerinde buyuturdum bunda kucultuyorum bide 3 ayin 8 de 4 ay kontrolum var ona takildim ben aman saten hic ay hesabi yapamiyorum hafta daha kolayHiho cok kucuk saniyomusun kiz sen bebisinii kocamn olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?