Benim ki neden kiynasmiyosa pek rahat demek ki yerinde ben bi cikolatalari gotureyim gorsun bi muzur ulturason da rahat gorurum insallahhEvet canım ben de bayılıyorum
Benim sıpa baya kıynaşıyo bugün
Fazla oksurmemeye calis canim cunku rahimde acilma yapmisti bana dikkat etSağol canim benim öksürmemek için inan konuşmuyorum hamilelikte üşütmek berbat yaaaa
Cok tuaf canim hersey normaldi demi ilk ulturasyonda benim de gonlumden gecen erkek ama duamda saglikli hayirli olcaksa nasip olsun diyorum insallah saglikli alirsin yavrunu kucanaCinsiyetle ugrasırken basıma gelen gercek yıkımı yaptı heralde 2 li tarama gayet iyi cıkmıslen 3 lıyude yaptrmak ıstemedıgm halde yaptrdm ve down sendromu yuksek oranda cıktı hemen ultrasona gırdık bebek gayet saglıklı ense burun olcumlerı gayet normal ama içimde ates var elım ayagım dolanıyor ne yapacagmı neyımı sunacagmı bılmıyorum amniyosrntez ıstemıyorm ya bebegm saglıklıysa zarar verrsm diye delırmek uzereyım.carezsm dua dan baska allahtan baska sıgınacak yalvaracak medet umacak kımsemz yok nolur sükür edın kız erkek demeyın 2 gun once kız olacak yıkım yasamdık demısm sımdı dunyam yıkıldı.sakın isyan etmeyın
Canim bende gebelikte 20 kdr aliyorum hepsi gidiyor emzirirken 7 8 kilo ustune veriyorum emzirirken yanliz bol su tuketiyorum 4 lt yakin belki ondan gidiyor bilemedimbir de kilo olayı var. gebelikte 7-8 kg alıyorum doğumda veriyorum. sorun emzirirken çok acıkıyorum ve o yüzden çok kilo alıyorum :)
Bir lira büyüklüğünde Taze zencefil ve bir diş sarımsağı havamda güzelce döv. Üzzerine bir limonun suyunu sık. Yarım sa beklet süz içinr bir tatlı ksşığı bal koy karıştır. Sabah yatısını akşam yarısını iç iki güne bişeyin kaşmaz. Geçmiş olsunKızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((
Ben varım, arkadaşların burda yazdıklarını da okuyunca da ben hiç iyi beslenmiyorum diye üzülüyorumBulantilardan dolayı fazla bir sey yiyemeyen ve besleyici şeyler tuketemedigi icin bebeği için üzülenler var mı kızlar aramızda?
Evet bana da son kontrolümde Demir ve calsiyum verdi doguma kadar kullanacaksın dedi. Demir'i kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi ama eczacı aç karnına dedi. Sen Nasıl kullanıyorsun ?Dün bir oglusum olacağını öğrendim kızlar gönül kız isterken hayırlısı böyleymiş. Bu arada doktor bana demir ve kalsiyum ilacı verdi doğumdan sonra 2 aya kadar kullanacaksın kalsiyum açısından zengin beslensen bile depolar dayanmaz dedi. Pzt falan alır başlarım sanırım siz de böyle takviyeler var mı acaba?? Herkese güzel pazarlar dilerim
Benim de aynı oldu mide bulantım olmasın diye korkudan yiyorum ama yer yemez bu sefer yanmalar baslio..Acikcasi ben bulantilardan dolayi oyle bir yiyorum ki kusmayayim diye aldim basimi gidiyorum. Benimde yiyince geciyo bulanti nSil bir mide ise
Evet canım ben de bayılıyorum
Benim sıpa baya kıynaşıyo bugün
Abareyyy!!! Benim durumdan yaşamışsınKızlar ben bugün öğleden sonra çok kötü oldum , mutfağı toplamak isterken birden başım döndü elim ayağım boşaldı güçsüz kaldım, düşmemek için kendimi yere serdim . Anında şidetli bide miğde bulantısı eklendi. Eşim geldi beni salona taşıdı tansiyon düşmüştür diye tuzlu ayran yaptı biraz iyi geldi ama bütün gün uzandım , kalkınca tekrar başlıyordu( dünde birkez oldum ama bukadar şidetli değildi. neoluyor bana bilmiyorum. Nöbetçi doktoru aradı eşim durumu sordu ateşi varsa kötü hemen gelmeli ama Ateş yoksa yarın kendi aile hekimine gitsin dedi
Sabah ilk işim doktoru aramak olucak ,
Abareyyy!!! Benim durumdan yaşamışsıninşallah bir daha olmaz. Tüm günün rezil geçti dimi canım tansiyonla beraber şekerin de düşmüştür. Bünyen güçsüz sanırım çok kilo aldım falan diye şikayet ediyorsun ama bak yetmemiş sana. Doktora görününce haberdar et bizleri. Allah'a emanet.
Baya geri kaldım ben muhabbetlerden. Kıynaşık ne demek?Birileri beni bi aydınlatıversin
Uykular haram oldu salı eyüp ekiciye gıdıcz o zamana kadar dertten ölücem sanırm. Ense 0.80mm nazal kemik mevcut 2 li test ıyı bu 3 lü testi yaptrdgm gune lanet olsn. Beta degerim 2.10mom o bıraz kafamı kurcalıyor. Degeri o cıvarlarda olan var mı.bı de cocugn haftasnı doktor yanlıs gırmıs 15+3 ken 16+5 yazıyordu 3 lü testte.bu da durumu etkıler mı acaba bılgısı olan var mı
günaydın hanımlarGünaydın, doktorumuz 4'lü test istedi.
2'li temiz çıkmıştı. Hiç yaptırasım yok nedense.
Siz ne yaptınız?
Git canim kesin gercekten vucut cok yoruluyor 2 cocuk evin isi hamilelik normalKızlar ben bugün öğleden sonra çok kötü oldum , mutfağı toplamak isterken birden başım döndü elim ayağım boşaldı güçsüz kaldım, düşmemek için kendimi yere serdim . Anında şidetli bide miğde bulantısı eklendi. Eşim geldi beni salona taşıdı tansiyon düşmüştür diye tuzlu ayran yaptı biraz iyi geldi ama bütün gün uzandım , kalkınca tekrar başlıyordu( dünde birkez oldum ama bukadar şidetli değildi. neoluyor bana bilmiyorum. Nöbetçi doktoru aradı eşim durumu sordu ateşi varsa kötü hemen gelmeli ama Ateş yoksa yarın kendi aile hekimine gitsin dedi
Sabah ilk işim doktoru aramak olucak ,
Hic bir fikrim yok canim teslerle ilgili sadece kan verdim ordan bakildi degerlere sukur iyi benim de 3 lu test 21 haftalikken bakilcak mecbur bizim saten kendileri bakiyor bize hic bisey soylemiyorlar hepimiz icin hayirlisi olsungünaydın hanımlar
ben bu testleri güvenilir bulmadığım için yaptırmıyorum. çevremde riskli çıkıp sağlıklı doğum yapanları gördükçe lüzumsuz olduğunu düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?