2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok tuaf canim hersey normaldi demi ilk ulturasyonda benim de gonlumden gecen erkek ama duamda saglikli hayirli olcaksa nasip olsun diyorum insallah saglikli alirsin yavrunu kucana

bir de kilo olayı var. gebelikte 7-8 kg alıyorum doğumda veriyorum. sorun emzirirken çok acıkıyorum ve o yüzden çok kilo alıyorum :)
Canim bende gebelikte 20 kdr aliyorum hepsi gidiyor emzirirken 7 8 kilo ustune veriyorum emzirirken yanliz bol su tuketiyorum 4 lt yakin belki ondan gidiyor bilemedim

Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((
Bir lira büyüklüğünde Taze zencefil ve bir diş sarımsağı havamda güzelce döv. Üzzerine bir limonun suyunu sık. Yarım sa beklet süz içinr bir tatlı ksşığı bal koy karıştır. Sabah yatısını akşam yarısını iç iki güne bişeyin kaşmaz. Geçmiş olsun

İyi geceler annişler. Biz bugün çok gzdik. Eve anca girdim. Şimdide yatacagım. Kusma ve bulantılarım hala geçmedi ama bugün farkettşkki, benim iştah açılmış. Gerçekten iştahla birleyler yiyorum. Yandık geliyor kilolarrrrr

Evet bana da son kontrolümde Demir ve calsiyum verdi doguma kadar kullanacaksın dedi. Demir'i kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi ama eczacı aç karnına dedi. Sen Nasıl kullanıyorsun ?

Kızlar ben bugün öğleden sonra çok kötü oldum , mutfağı toplamak isterken birden başım döndü elim ayağım boşaldı güçsüz kaldım, düşmemek için kendimi yere serdim . Anında şidetli bide miğde bulantısı eklendi. Eşim geldi beni salona taşıdı tansiyon düşmüştür diye tuzlu ayran yaptı biraz iyi geldi ama bütün gün uzandım , kalkınca tekrar başlıyordu ( dünde birkez oldum ama bukadar şidetli değildi. neoluyor bana bilmiyorum. Nöbetçi doktoru aradı eşim durumu sordu ateşi varsa kötü hemen gelmeli ama Ateş yoksa yarın kendi aile hekimine gitsin dedi
Sabah ilk işim doktoru aramak olucak ,

Abareyyy!!! Benim durumdan yaşamışsın inşallah bir daha olmaz. Tüm günün rezil geçti dimi canım tansiyonla beraber şekerin de düşmüştür. Bünyen güçsüz sanırım çok kilo aldım falan diye şikayet ediyorsun ama bak yetmemiş sana. Doktora görününce haberdar et bizleri. Allah'a emanet.

Ederim haber Can'ım , bütün gün uyuduğum için şimdide uyku tutmuyor , sabahta okul var Nasıl olucak bilmiyorum
Sendedemi böyle olmuştu unutmuşum, niye oldu peki sende ? Doktora gitmişmiydin sen ?
Ben ilk iki ay 4 kilo aldım birden ,son iki Aydada 1 kilo etti 5 kg şimdiye kadar
Vitaminlerimi içiyorum düzenli bi şekilde niye böyle oldum anlamıyorum ya

Uykular haram oldu salı eyüp ekiciye gıdıcz o zamana kadar dertten ölücem sanırm. Ense 0.80mm nazal kemik mevcut 2 li test ıyı bu 3 lü testi yaptrdgm gune lanet olsn. Beta degerim 2.10mom o bıraz kafamı kurcalıyor. Degeri o cıvarlarda olan var mı.bı de cocugn haftasnı doktor yanlıs gırmıs 15+3 ken 16+5 yazıyordu 3 lü testte.bu da durumu etkıler mı acaba bılgısı olan var mı

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 84
Günaydın, doktorumuz 4'lü test istedi.
2'li temiz çıkmıştı. Hiç yaptırasım yok nedense.
Siz ne yaptınız?

Günaydın, doktorumuz 4'lü test istedi.
2'li temiz çıkmıştı. Hiç yaptırasım yok nedense.
Siz ne yaptınız?
günaydın hanımlar
ben bu testleri güvenilir bulmadığım için yaptırmıyorum. çevremde riskli çıkıp sağlıklı doğum yapanları gördükçe lüzumsuz olduğunu düşünüyorum artık.

Git canim kesin gercekten vucut cok yoruluyor 2 cocuk evin isi hamilelik normal

Hic bir fikrim yok canim teslerle ilgili sadece kan verdim ordan bakildi degerlere sukur iyi benim de 3 lu test 21 haftalikken bakilcak mecbur bizim saten kendileri bakiyor bize hic bisey soylemiyorlar hepimiz icin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…