2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Baska dr lara git canim belli olmuyor ggunleri genelde her dr farki yaziyo nedense benim de 2 hafta kuculttuler adete gore gec dollenme dediler

Ohh iyi gezmeler tozmalarrr istah bana gore gec bile kalmissin canim

Canım ya sıkma canını dua et. 3 lü testin doğruluk oranı ikili testten daha az. Yani ikili test daha güvenilir. Başka bir dr un daha fikrini al ama değerler cuf of değerinin altındaysa sorun yok diyorlar. 19. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır daha iyi sonuçlar alırsın. Ben de 3 lü testte kararsızım.ikili testte beta değerim 1.54 çokmıştı 2 ye yakında 3 şü testte daha yüksek çıkar diye korkuyorum.

Cnm gecen aynisi bana oldu. Gece oglum uyandi ona kalktim acayip bir bas donmesi yataga zor attim kendimi... Gozlerimi aciyodum sanki dunya donuo gibiydi... Sabah oldu hala ayniydim butun gun ayni gecmisti aksama kdr yatmistim cnm... Dr sormadim ben ama sanirim tansiyon fln dustu... Gecmis olsun cnm

Canini sıkma cnm hayırlısı ile guzel cikar sonucun... Benim dr 2 li guzel ciktigi icin 3 lu ve 4 lu istemedi...

Ikili testteki beta degeri dediginiz... Beta hcg mi

Kizlar hala tik yok bizim sipadan kiynasmiyo inatci sey aksam olsa da bi gorsem bide dunn gece benim hep dogum sirasindaki kasilmalar oldu karnim tas gibi oluyor sonra biraz surup geciyor plasentayla alakali galibaa

Bende hissetmiyorum daha gazda cok oluyo ondan sanirim... Bide 2.ler cabuk hissedilir derler

Kızlar Günaydın

Akşamdan beri inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum. Parol falan banamısın demedi. Gözüme açamıyorum işe zor geldim

Başka bir önerisi çözümü olan var mıdır ki acep aranızda

Biberiye yağı ile ağrıyan yerini ov , ağrıyan yerine sur. Hastalandigim dönem öyle bir baş ağrısı vardı ki bir şişe biberiye yağı bitirdim. O çok iyi geliyordu ne ağrı kesici ne de başka bişey gecirmemisti

Günaydın, doktorumuz 4'lü test istedi.
2'li temiz çıkmıştı. Hiç yaptırasım yok nedense.
Siz ne yaptınız?
benden de özeldeki doktor istedi devletteki hiç gerek yok dedi ben de yaptırmayacağım canım.

kızlar bebişleriniz ultrasonlarda sırt üstü mü yatıyor ? benim ki çok yaramaz olacak heralde ya gittiğimde amuda kalkmış oluyor ters duruyor ya da secde pozisyonunda,bir düzgün fotoğrafımız yok ya hu

Allah razı olsun cnm. Hemen öğlende bakayım bulabilirim inşallah

Sacmalamaaaa!!! Ne cirkini yahu!! Hala gaz gobegi diyen mi var helal olsn gul gec bence
Artk rahim ciddi anlamda buyudu ve buyuyecek bundan sonra ve her hafta gobegimiz buyumeye devam edecek.. 3 kilo ile insan kendini cirkin hissetmez zaten hele ki hamileyken sevinmelisin bence artk bebislerimiz de kilo almaya basladi bu yaglara ihtiyaci var baskalarinin moral bozmalarina her zman kulak tikamalisin canm.. Su an o kadr guzeliz kiii cunku bi mucize tasiyoruz icimizdee!!!

Biz de hic sirtustu yakalayamadk bizimki de yan yatiyo genelde kafa salliyo bize oy annesi kirban olsn yaa ozledm resmen carsambayi iple cekiyormmm...

Bu arada herkese gunaydinlarrrr

kelebek.hill ay canım saol moral verdin. İş yerindekiler çok canımı sıkmaya başladı.tamam zaten çok zayıf biri değildim okey,ama çokta şişko değildim,türk tipi hatunum vesselam. Göbeğimi gördükçe çok erken şiştin,o ne o kalçalar büyümüş. Kendine dikkat etmiyormusun falan fistan, iş yerinde yediğim herşeyi benimle birlikte sayıyorlar. Bunaldımm.

hafta sonuda benden 4 gün büyük hamiş bir arkadaş var onunla görüştük,yaaaaa inanmıcaksın ama kız olduğu gibi kalmış. Göbeği bile çıkmamış,birde benden bile ufacık tefecik birisi. Formaliteden kilo aldın mı diye sordum,500 gr cık oda bebek (120 gr)kese ve eşi dedi. Oy oy dağlar oyyyyy. Benim psikoloji bildiğin bozuldu. Şimdi Her gün 3 km yürümeden eve gitmicem,söz verdim kendime,o kalçalar gidecek göbek olsun sıkıntı değil.

Geldim geldim dedigim gibiii kiizmis

canımmmm hayırlı olsun kızçenn :) sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah

canım benimde aynı durumda ergenliğe geri döndüm resmen. oğlumda hiç yaşamamıştım bunu. ben maybelline bb krem kullanıyorum memnunum

Iyiyz aslnda ya 4 ayimz bitiyor surda bakalm bundan sonra ne olcakkk
son trimester en hızlı kilo alınan ben son 3 aya kadar 6 kilo ,son 3 ayda 10 kilo almıştım :)

Kızlar yardımmmm öksürmekten ölücem karnıma sancılar giriyo boğazım ağrıyo nasıl geçicek bişe diyin lütfennn(((

canım soğuk press keçi boynuzu pekmezi al. hem öksürüğe birebir, hemde kan yapıcı daha birsürü özelliği var. birde bal öksürüğe iyi geliyor .
birde bana doktor papatya çayı limon bal vermişti. umarım bir an önce iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…