- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
kelebek.hill ay canım saol moral verdin. İş yerindekiler çok canımı sıkmaya başladı.tamam zaten çok zayıf biri değildim okey,ama çokta şişko değildim,türk tipi hatunum vesselam. Göbeğimi gördükçe çok erken şiştin,o ne o kalçalar büyümüş. Kendine dikkat etmiyormusun falan fistan, iş yerinde yediğim herşeyi benimle birlikte sayıyorlar. Bunaldımm.
hafta sonuda benden 4 gün büyük hamiş bir arkadaş var onunla görüştük,yaaaaa inanmıcaksın ama kız olduğu gibi kalmış. Göbeği bile çıkmamış,birde benden bile ufacık tefecik birisi. Formaliteden kilo aldın mı diye sordum,500 gr cık oda bebek (120 gr)kese ve eşi dedi. Oy oy dağlar oyyyyy. Benim psikoloji bildiğin bozuldu. Şimdi Her gün 3 km yürümeden eve gitmicem,söz verdim kendime,o kalçalar gidecek göbek olsun sıkıntı değil.
canımmmm hayırlı olsun kızçenn :) sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
canım benimde aynı durumda ergenliğe geri döndüm resmen. oğlumda hiç yaşamamıştım bunu. ben maybelline bb krem kullanıyorum memnunum
son trimester en hızlı kilo alınan ben son 3 aya kadar 6 kilo ,son 3 ayda 10 kilo almıştım :)
canım soğuk press keçi boynuzu pekmezi al. hem öksürüğe birebir, hemde kan yapıcı daha birsürü özelliği var. birde bal öksürüğe iyi geliyor .
birde bana doktor papatya çayı limon bal vermişti. umarım bir an önce iyileşirsin
Günaydınlariki saat sonra bebisi görmeye gitcez kızlar vakit geçmiyor hepinize güzel bulantisiz enerjik bir gün diliyorum:)
Kızlar hafta gebelik jaftamıza göre değil 3 lü testte bebeğin baş çevtesi ölçümü kaç haftalıksa onu yazıyorlar. Oba höre belirleniyor. 14. Haftadan sonra kafa öşçüsüyke gebelik haftası belirleniyor diye biliyorum. 12. Haftaya kadar crl yani baş popo arasındaki mesafeye göre belirleniyor. Ben öyle biliyorum en azından. O yüzden gebelik haftası farklı yazılmış olabilir.Herkese günaydın,
Canım,bence raporunda kötü bişi görünmüyor,neden risk yüksek dediler acaba, kendini boşuna hırpalama bence doktorun hatası var burada,haftanıda düzgün yazması gerekirdi.
Bende bugün dikkat ettim eskiden crl ile hafta söylerken bugün baş çevresini ölçtü 15. Haftalık dediKızlar hafta gebelik jaftamıza göre değil 3 lü testte bebeğin baş çevtesi ölçümü kaç haftalıksa onu yazıyorlar. Oba höre belirleniyor. 14. Haftadan sonra kafa öşçüsüyke gebelik haftası belirleniyor diye biliyorum. 12. Haftaya kadar crl yani baş popo arasındaki mesafeye göre belirleniyor. Ben öyle biliyorum en azından. O yüzden gebelik haftası farklı yazılmış olabilir.
Hadi hayırlısı olsun bakalımmmmmKizlaaaaaaar kizim geliyyooooo semmammey semmammeeeey
Arkadaslarım hıc uzulmeyın 16. Haftaya kdr ben de öyleydım hıc hayıflanmayın 16. Hftafan sonra yarım dana yıyebılecek iştaha kavusuyorsunnnBende kahvaltıyı bile zorla yiyorum
Ama kac haftadır koruyorsun değil mi bu da basarı bence6 kilo 16 haftada rekor bende ir
Benim iştahım gelemedi bir türlü.Yiyorum ama içim bulanıyo midem yanıyoArkadaslarım hıc uzulmeyın 16. Haftaya kdr ben de öyleydım hıc hayıflanmayın 16. Hftafan sonra yarım dana yıyebılecek iştaha kavusuyorsunnn
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine arada banada oluyor tansiyonun dusuyor yığılıp kaliyorumKızlar ben bugün öğleden sonra çok kötü oldum , mutfağı toplamak isterken birden başım döndü elim ayağım boşaldı güçsüz kaldım, düşmemek için kendimi yere serdim . Anında şidetli bide miğde bulantısı eklendi. Eşim geldi beni salona taşıdı tansiyon düşmüştür diye tuzlu ayran yaptı biraz iyi geldi ama bütün gün uzandım , kalkınca tekrar başlıyordu( dünde birkez oldum ama bukadar şidetli değildi. neoluyor bana bilmiyorum. Nöbetçi doktoru aradı eşim durumu sordu ateşi varsa kötü hemen gelmeli ama Ateş yoksa yarın kendi aile hekimine gitsin dedi
Sabah ilk işim doktoru aramak olucak ,
bence etkiler çünkü kan değerlerinin o haftalardaki olması gereken değeleriyle karşılaştırılıyor diye biliyorum, doktoruna söyledin mi? ya bi daha başka bi yerde yaptırsan mı acaba?Uykular haram oldu salı eyüp ekiciye gıdıcz o zamana kadar dertten ölücem sanırm. Ense 0.80mm nazal kemik mevcut 2 li test ıyı bu 3 lü testi yaptrdgm gune lanet olsn. Beta degerim 2.10mom o bıraz kafamı kurcalıyor. Degeri o cıvarlarda olan var mı.bı de cocugn haftasnı doktor yanlıs gırmıs 15+3 ken 16+5 yazıyordu 3 lü testte.bu da durumu etkıler mı acaba bılgısı olan var mı
Çok iyi ben dört kilo:-(18. Haftanın basındayız cok şükür 800 gr aldım henuz. Ama kontrollu ve dengeli beslenmesem çok gazla alacagımı hıssedıyorum. Aldıgım önlem su aksam yemeklerını hafıf yıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum
18. Haftanın basındayız cok şükür 800 gr aldım henuz. Ama kontrollu ve dengeli beslenmesem çok gazla alacagımı hıssedıyorum. Aldıgım önlem su aksam yemeklerını hafıf yıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?