2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm is arkadaslarn da superms hani.. Onlara mi dert olms ayol asla ellerine koz verme tabi ki dikkat et ama eminm ediyoraundie onlar abartmis.. Ayrica 3 km belki cok gelie sen kendi bunyene gore yuruyusunu yap ve saglikli oldugunz surece asla baskalarinin dedigine kulak asmaa.. Insanlar patavatsiz!!! Sen sakin moral bozma canm bebisine ayip olmuyo mu hem hiii

Ya o biraz da bunye meselesi bence.. Son teimesterda tabi ki kilo alcaz ama saglikli bi gelisimde ikinci trimester daha onemli dedi dr um.. En cok da bu donemde kilo alabilirsn.. Bebek su an kilo alcak alcak geliscek geliscek ve son aylrda da tabi ki alcak ama artk gelisimini tamamladigi icn ilk uc ay bizde biriken depolardan da alabilirms son aylarda.. Yani beslenmeye dikkat ettikten sonra herkes son uc ayda 10 kilo alcak diye bi sey yok.. Belki senin de bunyenin ihtiyaci vardi zayifsan falan.. Benm depolar bizdigima ona yeter diye dusunuyorm ben bi de arkadasm da mesela zayifti ama ilk 6 ayda 10 kilo aldi toplamda da 15 le tamamladii..masallahh

Günaydınlar iki saat sonra bebisi görmeye gitcez kızlar vakit geçmiyor hepinize güzel bulantisiz enerjik bir gün diliyorum:)

Ayyy ben de carsamba gidecem haklisn vakit gecmiyorrr hadi guzelce gor gel fistiginii

Herkese günaydın,

Canım,bence raporunda kötü bişi görünmüyor,neden risk yüksek dediler acaba, kendini boşuna hırpalama bence doktorun hatası var burada,haftanıda düzgün yazması gerekirdi.
Kızlar hafta gebelik jaftamıza göre değil 3 lü testte bebeğin baş çevtesi ölçümü kaç haftalıksa onu yazıyorlar. Oba höre belirleniyor. 14. Haftadan sonra kafa öşçüsüyke gebelik haftası belirleniyor diye biliyorum. 12. Haftaya kadar crl yani baş popo arasındaki mesafeye göre belirleniyor. Ben öyle biliyorum en azından. O yüzden gebelik haftası farklı yazılmış olabilir.

Günaydın herkese doktordan geldim şükür herşey yolunda 15. Haftalığız kanamam ve lekelenmelerim vardı ilk günden beri ve rahim içi kanama alanı.şimdi birşey göremedi çok sevindim cinsiyeti hala bilmiyorum ikili testte kıza benziyo demişti ama daha çok erken diye kaptırmadım kendimi.sağlıklı olsun da cinsiyeti en son önemli.Baş ağrısı olanlar bol su için aç kalmayın geçmezse başınıza sirkeli patates bağlayın benim öyle geçmişti herkese Mutlu huzurlu hamilelikler

Bende bugün dikkat ettim eskiden crl ile hafta söylerken bugün baş çevresini ölçtü 15. Haftalık dedi

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine arada banada oluyor tansiyonun dusuyor yığılıp kaliyorum

bence etkiler çünkü kan değerlerinin o haftalardaki olması gereken değeleriyle karşılaştırılıyor diye biliyorum, doktoruna söyledin mi? ya bi daha başka bi yerde yaptırsan mı acaba?

kızlar çok giremedim ama geçmiş yazılanların hepsini okudum ara ara.. cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. ben de 2 li testi yaptırdım sonuçlara da netten baktım ama anlamadım zaten. korkudan doktora sormadım bile hala, bir daha ki randevuyu beklicem galiba.. testte çıkan sonuçlarda neler önemli acaba?

18. Haftanın basındayız cok şükür 800 gr aldım henuz. Ama kontrollu ve dengeli beslenmesem çok gazla alacagımı hıssedıyorum. Aldıgım önlem su aksam yemeklerını hafıf yıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum

Bana kalırsa oldukça yanlış birşey yapıyorsanız. Hamilelikte en önemli şeylerden birisi düzenli beslenmektir. Siz resmen diyet yapıyosunuz. 2 3 kilo fazla alacağım diye benim kanımca yaptığınız şey çok yanlış. Ben hamileliğimde mecburiyetlerden ötürü 3 farklı doktora gittim ve hiç birisi bana akşam yemeğinden sonra birşey yeme demedi. Hepsinin ortak lafı mutlaka yatmadan bir süre öncede bişiler yemelisin. Yoksa sabaha kadar kan şekeri çok fazla düşer ve bu bebeğe zarar verebilir. Tabi bundan kastım oturup yemak yemek değil elbette. Bazen 1 meyve, 1 bardak süt yada yoğurt gibi hafif şeyler.
Ben hiçkimseye yaptığınız şeyi Asla önermiyorum. Eğer doktora gidemiyorsanız internette araştırın lütfen. Hangi kadın doğum uzmanı yada diyetisyen akşam azcık yemek yiyip sonrasında aç kalmayı hamile bir kadına öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…