Cok tatlı bence her iki cinsiyete uygun erkek bebeklere kırmızı Bebek arabaları alınıyor görüyorum güle güle kullanın :)kızlar merhaba, işimden dolayı ara ara girdiğimden tam olarak takip edemiyorum. Ben 3 kilo aldım şuana kadar bence normal ama eşime göre az hergün yemekte az yedin kavgasına tutuşuyoruz oysaki bebişin boyu ve gelişimi haftasıyla orantılı ilerliyo. Bu arada biz cumartesi kontrole gittik bebiş göstermedi öğrenemedik cinsiyetini ama çıkışta gidip jokerden stokke scoot bebek arabası aldık hemde mor olanını erkek olursa sizce mor bebek arabası nasıl olur çok kararsız kaldım sizce nasıl.
çok güzelmiş hayırlı günlerde kullan
canım bol şeyler giy benim hala anlaşılmıyo hamile olduğum eşim hatta ultrasonda görmesem beni kandırdığını düşüncem diyip dalga geçiyo. bende iş yerindekilere söylemicektim ama 11. haftada düşük tehlikesi yaşayıp 10 gün rapor alınca herkes öğrenmiş oldu. söyle bence iş yerindekilere bende gizlemeye çalışmıştım ama olmadı.kizlar bugün ilk defa biri benim hamile olduğumu çaktı. Henüz iş yerindekiler bilmiyor müdürüm erkek nasıl söylücem bilmiyorum. Ama yüksek prim yatması için bir iki haftadan artık söylemem gerekiyor.
Çok güzelmiş güle güle kullan canim hayırla nbinsin bebeğin. Bence rengi erkegede kıza da olur. Ne kadara aldınızkızlar merhaba, işimden dolayı ara ara girdiğimden tam olarak takip edemiyorum. Ben 3 kilo aldım şuana kadar bence normal ama eşime göre az hergün yemekte az yedin kavgasına tutuşuyoruz oysaki bebişin boyu ve gelişimi haftasıyla orantılı ilerliyo. Bu arada biz cumartesi kontrole gittik bebiş göstermedi öğrenemedik cinsiyetini ama çıkışta gidip jokerden stokke scoot bebek arabası aldık hemde mor olanını erkek olursa sizce mor bebek arabası nasıl olur çok kararsız kaldım sizce nasıl.
canım sen bundan mı aldın çok iyiymiş bu
izi go anakucağıyla birlikte 2830 TLye aldık kayınvalidem hamile olduğumu ilk öğrendiğinde bebek arabası benden demişti sağolsun o ödediÇok güzelmiş güle güle kullan canim hayırla nbinsin bebeğin. Bence rengi erkegede kıza da olur. Ne kadara aldınız
henüz almadık tatlım bakma aşamasındayız dahacanım sen bundan mı aldın çok iyiymiş bu
bence süper renk, erkeğe de kıza da gayet güzel olurkızlar merhaba, işimden dolayı ara ara girdiğimden tam olarak takip edemiyorum. Ben 3 kilo aldım şuana kadar bence normal ama eşime göre az hergün yemekte az yedin kavgasına tutuşuyoruz oysaki bebişin boyu ve gelişimi haftasıyla orantılı ilerliyo. Bu arada biz cumartesi kontrole gittik bebiş göstermedi öğrenemedik cinsiyetini ama çıkışta gidip jokerden stokke scoot bebek arabası aldık hemde mor olanını erkek olursa sizce mor bebek arabası nasıl olur çok kararsız kaldım sizce nasıl.
izi go anakucağıyla birlikte 2830 TLye aldık kayınvalidem hamile olduğumu ilk öğrendiğinde bebek arabası benden demişti sağolsun o ödedi
Canım az az ama sık sık ye halledersin bol su iç Nasıl besleniyorsun neleri fazla tüketiyorsun onları daha hafif besinlerle değiştirebilirsin yoluna koyarsın no panicKızlar ya doktorum diyetisyene git dedi bana : ( 5 kilo almışım kızdı 6.ayin sonuna kadar hiç kilo almayacakmisim toplam 12 kiloyla bitirmem gerekiyormuş moralim bozuldu çok yemiyorum ki aç kalınca midem bulanıyor atistiriyorum napim yani
Kızlar ya doktorum diyetisyene git dedi bana : ( 5 kilo almışım kızdı 6.ayin sonuna kadar hiç kilo almayacakmisim toplam 12 kiloyla bitirmem gerekiyormuş moralim bozuldu çok yemiyorum ki aç kalınca midem bulanıyor atistiriyorum napim yani
Bende bayılmıştım bu modele hamilelikten önce gördüm ama türkiye de yoktu. Sonradan internette gördüm ama fiyatı 6000 tlhenüz almadık tatlım bakma aşamasındayız daha
Bende öyle düşünüyorum canım bulantilar yüzünden hiçbirsey yapamıyordum bugün bayağı geçti bulantilarim hemen yürüyüşe başlıyorum :)Öf yaaaaaaa,
bende kilo almamı hareketsizliğe bağladım. Artık çok uykulu olduğum için eve gelir gelmez uyuyorum. Yediklerimi yakamadığım için popom pof pof olmuş. Sende böyleysen uyku saatini biraz geciktirip,işten sonrada biraz yürüyüş yap ama her gün,o zaman yediklerini yakarsın kilo olmaz. Ben bundan sonra her gün yürücem. Plan program yaptım valla.
Teşekkür ederim canım ya inşallah almadan devam etcem :)Canım az az ama sık sık ye halledersin bol su iç Nasıl besleniyorsun neleri fazla tüketiyorsun onları daha hafif besinlerle değiştirebilirsin yoluna koyarsın no panic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?