2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Fazla kilo almak tamamen hamile kalmadan önceki genel beslenme alışkanlığına bağlı.fazla yiyerek aldığımız kiloların bebeğe bir faydası yok maalesef.ben kilo almayım diye bir cabam olmadı önceden Nasıl besleniyorsam aynı şekilde devam ettim.58 kilo ile hamile kaldım 14. Haftama girdim hala 58 im.Doktorum tebrik etti.hiç mide bulantısı kusma gibi şikayetlerim olmadı.Az az sık sık yemek en önemlisi.hic aç kalmadan herşeyden azar azar yiyerek herşeyi tüketiyorum.kahvaltıda muhakkak yumurta peynir yiyorum sabah kalkar kalmaz 2 adet kuru kayısı ve 1 bardak ılık su içerim.beyaz ekmek kızartma şekerden uzak durmakta fayda var.meyve tüketimini aksam saatlerinden önce yapmak gerekiyor.haşlama sebze yemeyi seviyorum aksam 18.00 den sonra yemek yemem cok acıkırsam kuru kayısı kuru incir ya da yoğurt tüketiyorum her gün 1 adet maden suyu içiyorum kapalı meyve suyu ve hazır birşey tüketmiyorum umarım bir faydası olur arkadaşlar

Cok tatlı bence her iki cinsiyete uygun erkek bebeklere kırmızı Bebek arabaları alınıyor görüyorum güle güle kullanın :)

bende kırmızı sevmediğimden siyahta içimi karartıyo diye mor aldım bebiş kızsa süper olur ama erkekse değiştirebilirim emin olamadım sonradan yesil_ela

kizlar bugün ilk defa biri benim hamile olduğumu çaktı. Henüz iş yerindekiler bilmiyor müdürüm erkek nasıl söylücem bilmiyorum. Ama yüksek prim yatması için bir iki haftadan artık söylemem gerekiyor.
canım bol şeyler giy benim hala anlaşılmıyo hamile olduğum eşim hatta ultrasonda görmesem beni kandırdığını düşüncem diyip dalga geçiyo. bende iş yerindekilere söylemicektim ama 11. haftada düşük tehlikesi yaşayıp 10 gün rapor alınca herkes öğrenmiş oldu. söyle bence iş yerindekilere bende gizlemeye çalışmıştım ama olmadı.

Çok güzelmiş güle güle kullan canim hayırla nbinsin bebeğin. Bence rengi erkegede kıza da olur. Ne kadara aldınız

selam kızlar, cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimin keyfi maşallah yerindeydi. Doktorumuz enin olmadan cinsiyet paylaşmak istemedi, hala merak içindeyiz yani...2 gündür karnımın alt tarafında ağrılar var benimde ,genişlediğindendir heralde ve sanırım grip oluyorum kolumu kaldırasım yok sürekli gözüm saatte mesai bitsede evimize gitsek

Çok güzelmiş güle güle kullan canim hayırla nbinsin bebeğin. Bence rengi erkegede kıza da olur. Ne kadara aldınız
izi go anakucağıyla birlikte 2830 TLye aldık kayınvalidem hamile olduğumu ilk öğrendiğinde bebek arabası benden demişti sağolsun o ödedi

bence süper renk, erkeğe de kıza da gayet güzel olur
hep siyah kırmızı az farkı olsun

Kızlar ya doktorum diyetisyene git dedi bana : ( 5 kilo almışım kızdı 6.ayin sonuna kadar hiç kilo almayacakmisim toplam 12 kiloyla bitirmem gerekiyormuş moralim bozuldu çok yemiyorum ki aç kalınca midem bulanıyor atistiriyorum napim yani

Canım az az ama sık sık ye halledersin bol su iç Nasıl besleniyorsun neleri fazla tüketiyorsun onları daha hafif besinlerle değiştirebilirsin yoluna koyarsın no panic

Öf yaaaaaaa,
bende kilo almamı hareketsizliğe bağladım. Artık çok uykulu olduğum için eve gelir gelmez uyuyorum. Yediklerimi yakamadığım için popom pof pof olmuş. Sende böyleysen uyku saatini biraz geciktirip,işten sonrada biraz yürüyüş yap ama her gün,o zaman yediklerini yakarsın kilo olmaz. Ben bundan sonra her gün yürücem. Plan program yaptım valla.

henüz almadık tatlım bakma aşamasındayız daha
Bende bayılmıştım bu modele hamilelikten önce gördüm ama türkiye de yoktu. Sonradan internette gördüm ama fiyatı 6000 tl başka bi sitede de 7200. Yani hayallerim suya düştü olmasa da olur dedim geçtim ama bulursan bana da yazar misin fiyatını

Bende öyle düşünüyorum canım bulantilar yüzünden hiçbirsey yapamıyordum bugün bayağı geçti bulantilarim hemen yürüyüşe başlıyorum :)

Merhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi

Eklentiler

• IMG-20160222-WA0006.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 265
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…