18. Haftanın basındayız cok şükür 800 gr aldım henuz. Ama kontrollu ve dengeli beslenmesem çok gazla alacagımı hıssedıyorum. Aldıgım önlem su aksam yemeklerını hafıf yıyorum ve sonrasında bışey yememeye gayret edıyorum
Tebrikler arkadaşım ben su içsem yarıcak o haftalarda
Aynen canım öyle valla insan merak ediyor tabi tabiki de dediğin gibi ilk önce sağlıkları:)Banada oyle geldi canim Allah gonlumuze gore veriyor gercekten. Saglikli olsunda herkesin bebegi gerisi onemli degil ama ilk heves iste
Hadi gözünaydın bi erkeğimiz daha geliyor
Aynen canım öyle valla insan merak ediyor tabi tabiki de dediğin gibi ilk önce sağlıkları:)
Evin yeni Paşa'sı geliyorErkekim benimmogrenemeyipte isteyen herkesin darisi basina
Canım ben bugün yaptırdım da sadece kan verdim ense ölçümü yapılmadı
Evin yeni Paşa'sı geliyor
Amin Amin sanırım çoğu kişi öğrendi ben hariç
Çok teşekkür ederim inşallah iki hafta sonra öğrendim diye yazarımİnsallah sende en kisa zamanda ogrenir gonlunden gecene kavusursunn
Çok teşekkür ederim inşallah iki hafta sonra öğrendim diye yazarım
Bende aynen dediğin gibi olmaya başladım, kahvaltıdan 2 saat sonra mesela ağzıma birşey koymayayım,midem delincek gibi yanıyor ve sonrasında çok kötü bir halsizlik,kolum kıpırdamıyor. Hemen bişiler yemem lazım. Ne bulursam onu tıkıyorum ağzıma. Artık velet büyüdü,o kadar yediğin bana değil sana bile yetmez diyor anlaşılan.
Evet canım kız istersen yaptırma aslında ben bile eve gelince niye yaptırdım ki diye düşünmedim değil valla sonuçta ne olursa olsun bebeğim den ayrılmam biraz da para tuzağı gibi geliyor artık bana bu işler yaBakalim ben de soracagim önce yaptirmasam olur mu diye. Senin cinsiyet kiz di değil mi canim.belli oldu diye hatirliyorum seni
Ben hep oyle kullaniyorum tavsiye ederimKızlar karın çatlamasını minimuma indirmek için kozmetik ürünleri kullanmaktan daha etkili bir yöntem var bizim ailenin annelerinden kalan denenmiş yöntemdir aktardan badem yağı kakao yağı ve kayısı yağı bu üç yağı karıştırıp haftada 3 göbeğe göğüslere basenlere masaj yaparak sürmek cok etkili.karın çatlaması genetik olabiliyor ama pahalı kremlere gerek yok
Aktar kucuk siselerde verdi hepsini karistir demisti oyle kullandim memnunum oyle cok yok yirtilmamçatlaklardan konu açılmış.. ya kızlar sizinde karın bölgeniz çok kuruyo ve deli gibi kaşınıyomu?? kaşımayayım diye şekilden şekile giriyorum resmen, sürdüğüm nemlendiriciler anında emiliyor..
yağ karışımı mantıklı geldi, yaptırayım bari bende
bi oranı falan varmı yağların, hepsi eşitmi karıştırılacak
Hepsinden aynı oranda karıştırman yeterliçatlaklardan konu açılmış.. ya kızlar sizinde karın bölgeniz çok kuruyo ve deli gibi kaşınıyomu?? kaşımayayım diye şekilden şekile giriyorum resmen, sürdüğüm nemlendiriciler anında emiliyor..
Aktar kucuk siselerde verdi hepsini karistir demisti oyle kullandim memnunum oyle cok yok yirtilmam
teşekkürler kızlar :)))Hepsinden aynı oranda karıştırman yeterli
kizlar bugün ilk defa biri benim hamile olduğumu çaktı. Henüz iş yerindekiler bilmiyor müdürüm erkek nasıl söylücem bilmiyorum. Ama yüksek prim yatması için bir iki haftadan artık söylemem gerekiyor.
evet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimiziTunaydin canim.sonuçların güzel gelir ins.ben de bu hafta yaptiracagim uçlu .ultrason da ölçüm oluyor mu yine ense ölçümü falan.bi de kan veriyorsun sanirim.
çatlaklardan konu açılmış.. ya kızlar sizinde karın bölgeniz çok kuruyo ve deli gibi kaşınıyomu?? kaşımayayım diye şekilden şekile giriyorum resmen, sürdüğüm nemlendiriciler anında emiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?