2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kızlar karın çatlamasını minimuma indirmek için kozmetik ürünleri kullanmaktan daha etkili bir yöntem var bizim ailenin annelerinden kalan denenmiş yöntemdir aktardan badem yağı kakao yağı ve kayısı yağı bu üç yağı karıştırıp haftada 3 göbeğe göğüslere basenlere masaj yaparak sürmek cok etkili.karın çatlaması genetik olabiliyor ama pahalı kremlere gerek yok

galiba cnm habire birşeyler ye diyorlar

Bakalim ben de soracagim önce yaptirmasam olur mu diye. Senin cinsiyet kiz di değil mi canim.belli oldu diye hatirliyorum seni
Evet canım kız istersen yaptırma aslında ben bile eve gelince niye yaptırdım ki diye düşünmedim değil valla sonuçta ne olursa olsun bebeğim den ayrılmam biraz da para tuzağı gibi geliyor artık bana bu işler ya

Ben hep oyle kullaniyorum tavsiye ederim

çatlaklardan konu açılmış.. ya kızlar sizinde karın bölgeniz çok kuruyo ve deli gibi kaşınıyomu?? kaşımayayım diye şekilden şekile giriyorum resmen, sürdüğüm nemlendiriciler anında emiliyor..
yağ karışımı mantıklı geldi, yaptırayım bari bende

bi oranı falan varmı yağların, hepsi eşitmi karıştırılacak

Aktar kucuk siselerde verdi hepsini karistir demisti oyle kullandim memnunum oyle cok yok yirtilmam

Hepsinden aynı oranda karıştırman yeterli

kizlar bugün ilk defa biri benim hamile olduğumu çaktı. Henüz iş yerindekiler bilmiyor müdürüm erkek nasıl söylücem bilmiyorum. Ama yüksek prim yatması için bir iki haftadan artık söylemem gerekiyor.

bende saklıyordum ama öğrendimki terfiler için mayısta isimler verilecekmiş (önceden şubatta veriliyordu) nasıl mayısa kadar sakliyim mümkün değil zaten herkes kilo aldın sen muhabbeti yapıyordu bend sigarayı bıraktım diye bahane söylüyordum. ensonunda 1 kişiye söyledim anaaaaaaaaaaaa herkes öğrndi. şimdi müdürle konuşmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. sen söyleyincemi yüksek prim alıcaksın doğrumu anladım ben?

Tunaydin canim.sonuçların güzel gelir ins.ben de bu hafta yaptiracagim uçlu .ultrason da ölçüm oluyor mu yine ense ölçümü falan.bi de kan veriyorsun sanirim.
evet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi

Benim ilk ay çok kaşındı cnm göğüslerim ve karnım, şuanda yok Allaha şükür. Ama hemen nemlendirmeye başladım öyle geçti galiba.
Ben ilk bi tanıdıktan aldım cnm yağları aktarda karıştırtmıştı güvendiğin biri varsa yaptırabilirsin.
Şimdi de watsonstan falan alacağım yağları hepsini karıştırcam bir araya kendim. Ben ekstradan zeytinyağıda katacağım. Birde cnm mutlaka soğuk sıkım olmalıymış tüm yağlar. Aktarlar bazen kandırabiliyor maalesef. O yüzdende mağaza en iyisi. Şuan watsonsta 3 al 2 öde var bakabilirsin bence oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…