2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım aynen dediğin gibi 6 bin ve türkiyede satışta
indirimli fiyatı 6 bin

Kizlarrr 3 cu kizim geliiii cok sukir hersey yolunda saglimiz iyiii

Tahmin ediyordum uzun zamandır Can'ım ya ,
Ama bi ihtimal inş istediğin olur diye dua ettim.
Neyse sağlıklı oluşu önemli boşver , ilk gün insan sarsılıyor ama Zaman'la geçiyor . Gerçi ben daha tam atlatmış değilim ama sağlık olsun
Tebrik ederim Can'ım

Bence rengi haRika güle güle kullanın. Erkek olursà da değiştirme hiç. Klasik renkler sıktı artık. Değişik renkler daha güzel

Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın! Sağlıkla kucaklarsınız inşallah!

bence rengi çok güzel, kız erkek hiç farketmez her ikisine de olur

biz de lacivert araba aldık kıza,zaten ben öyle pek renk ayırımı sevmiyorum çocuklara her renk olur gibi geliyo

hayırlısıyla bebişlerimizi gezdirmeyi nasip etsin Allah

Canim karışmam gibi olmasın ama bnce o dr a bi daha gitme.bnde tüp bebekle hamile kaldım bnm doktor tam aksine dedi ki eğer sonuca göre davranacaksan yani sendrom çıkınca aldrmayi düşünüyorsan yapalım dedi ama dusunmuyosan zaten bu bebeği zor elde ettin hamileliğinde olsun mutlu geçir dedi hem testler kesin bi sonuç vermio dedi yine sana kalmış tatlım rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin ins yavrularimizi seni motive edeceğine kafanı kurcaliyo

Yok canim o kdr etkilenmedim saten 12 haftalikken kiz demisti dr cok hostuu bana diyo ki dikkat et birak ma biyere sakinn cok istiyosan deyisiklik araba deyistir ev deyistir tarzinii deyistirr sonraa kocani deyistirme haa falan dedi guldurdu neni bayaai cabuk adapte oldum yani

Hayırlı olsun tatlım,gitmeden dicektim ben seninki kız hissediyorum diye ama söylemedim. :)
Olsunn canimm elini emiyodu cok tatliydi evde de fransiz komsum kaldi annem gibi 3 kizi var cok tatlilar benle yasit kizlari onla konustuk birazz guclu bir insanim oyle umitti dr kiz demesiyle butun erkek sevgisini sokup attim kizimla ilgilendim cok tatliydi ama

Kesinlikle önlem almak lazım ilk gebeliğimde sadece ilk üç ay mustella kullandım sonra hiç bir şey sürmedim ..bu hafta sonu gidip alıyımda başlayım..

Merhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi
Hadi gözünaydın bi erkeğimiz daha geliyor

Çok geçmiş olsun tekrardan gitmen çok iyi olmuş umarım tez Zaman'da geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…