Hayırlı olsun tatlım,gitmeden dicektim ben seninki kız hissediyorum diye ama söylemedim. :)Kizlarrr 3 cu kizim geliiii cok sukir hersey yolunda saglimiz iyiii
canım aynen dediğin gibi 6 bin ve türkiyede satıştaBende bayılmıştım bu modele hamilelikten önce gördüm ama türkiye de yoktu. Sonradan internette gördüm ama fiyatı 6000 tlbaşka bi sitede de 7200. Yani hayallerim suya düştü olmasa da olur dedim geçtim ama bulursan bana da yazar misin fiyatını
Kizlarrr 3 cu kizim geliiii cok sukir hersey yolunda saglimiz iyiii
Çok şanslısın canım ,biliyorum kalbin kırılıyor ama herşeyin hayırlısıKizlarrr 3 cu kizim geliiii cok sukir hersey yolunda saglimiz iyiii
kızlar merhaba, işimden dolayı ara ara girdiğimden tam olarak takip edemiyorum. Ben 3 kilo aldım şuana kadar bence normal ama eşime göre az hergün yemekte az yedin kavgasına tutuşuyoruz oysaki bebişin boyu ve gelişimi haftasıyla orantılı ilerliyo. Bu arada biz cumartesi kontrole gittik bebiş göstermedi öğrenemedik cinsiyetini ama çıkışta gidip jokerden stokke scoot bebek arabası aldık hemde mor olanını erkek olursa sizce mor bebek arabası nasıl olur çok kararsız kaldım sizce nasıl.
kızlar merhaba, işimden dolayı ara ara girdiğimden tam olarak takip edemiyorum. Ben 3 kilo aldım şuana kadar bence normal ama eşime göre az hergün yemekte az yedin kavgasına tutuşuyoruz oysaki bebişin boyu ve gelişimi haftasıyla orantılı ilerliyo. Bu arada biz cumartesi kontrole gittik bebiş göstermedi öğrenemedik cinsiyetini ama çıkışta gidip jokerden stokke scoot bebek arabası aldık hemde mor olanını erkek olursa sizce mor bebek arabası nasıl olur çok kararsız kaldım sizce nasıl.
Canim karışmam gibi olmasın ama bnce o dr a bi daha gitme.bnde tüp bebekle hamile kaldım bnm doktor tam aksine dedi ki eğer sonuca göre davranacaksan yani sendrom çıkınca aldrmayi düşünüyorsan yapalım dedi ama dusunmuyosan zaten bu bebeği zor elde ettin hamileliğinde olsun mutlu geçir dedi hem testler kesin bi sonuç vermio dedi yine sana kalmış tatlım rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin ins yavrularimizi seni motive edeceğine kafanı kurcaliyokızlar iyi haftalar dilerim hepinize... cumartesi kontrolüm vardı kesin olmamakla beraber bi erkek bi kız geliyor inşallah:))) ikizlerde ikili test doğru sonuç vermediği için yaptırmamıştım 12. haftada gittim sadece ense ölçümleri yapıldı normal dendi. 14. haftada tüp bebek doktorumdan sonra perinatolga gititm. ikili testin zamanını geçirmişssin dedi bende doğru sonuç vermiyor demişlerdi dedim. evet ama yapardık gelseydin dedi paragöz bi doktora mı düştüm anlamadım ki şimdide ısrarla Amerika'ya kan testi gönderelim down sendromu için diyo. zaten ben genetik taramalı tüp bebekle(pgt) ile hamile kaldım hepsine bakıldı diyrum beni rahatlatacağına abuk subuk konuşuyo..
Erkek canım benceMerhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi
Yok canim o kdr etkilenmedim saten 12 haftalikken kiz demisti dr cok hostuu bana diyo ki dikkat et birak ma biyere sakinn cok istiyosan deyisiklik araba deyistir ev deyistir tarzinii deyistirr sonraa kocani deyistirme haa falan dedi guldurdu neni bayaai cabuk adapte oldum yaniTahmin ediyordum uzun zamandır Can'ım ya ,
Ama bi ihtimal inş istediğin olur diye dua ettim.
Neyse sağlıklı oluşu önemli boşver , ilk gün insan sarsılıyor ama Zaman'la geçiyor . Gerçi ben daha tam atlatmış değilim amasağlık olsun
Tebrik ederim Can'ım
Iyiyimm canimm hayirlisiii saglikli olsun da gercekten cinsiyetten dusuk yapmak daha cok koyuyo insanaÇok şanslısın canım ,biliyorum kalbin kırılıyor ama herşeyin hayırlısı
Olsunn canimm elini emiyodu cok tatliydi evde de fransiz komsum kaldi annem gibi 3 kizi var cok tatlilar benle yasit kizlari onla konustuk birazz guclu bir insanim oyle umitti dr kiz demesiyle butun erkek sevgisini sokup attim kizimla ilgilendim cok tatliydi amaHayırlı olsun tatlım,gitmeden dicektim ben seninki kız hissediyorum diye ama söylemedim. :)
pipiliMerhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi
Erkek canım bence
Kesinlikle önlem almak lazım ilk gebeliğimde sadece ilk üç ay mustella kullandım sonra hiç bir şey sürmedim ..bu hafta sonu gidip alıyımda başlayım..nymeria-burcu boş laflara takılma herkes bişe diyor! Rahat rahat bi kilo alacaksın ona da herkes vikvik ötmesin hem son aylar yaza denk geliyor, hiç darlanma meyveler envai çeşit ben son ayımda hiç kilo almadım her ay 1-2 kilo arasında almak normal.
cetrina kıx kardeşim ilk gebeliğinde göbeği çatlamamıştı 2.gebeliğinde çok küçük çatlaklar olmuştu ama o hiç bir şey sürmedi. Ne olursa olsun dikkat etmek şart diye düşünüyorum.
K kucukmeleklerim haxi bakalım hayırlı haberlerle dön bize inşallah.
Hadi gözünaydın bi erkeğimiz daha geliyorMerhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi
Oy maşallah hoşgelmiş PrensesKizlarrr 3 cu kizim geliiii cok sukir hersey yolunda saglimiz iyiii
Çok geçmiş olsun tekrardan gitmen çok iyi olmuş umarım tez Zaman'da geçer giderSağolun arkadaşlar ,doktordan şimdi çıktım.
Kulaktaşı var dedi sende ondan başın dönüyor dediTürkçesi (otolitlermiş) YANİ SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ BİLDİĞİMİZ TAŞ DEĞİL :)) her insanda bulunan taşcıklar kulakta birtanesinin yerinden çıkması durumuymuş.baş dönmesi bu yüzdenmiş tabi bide düşük tansiyonda eklenince böyle oluyor.
Egzersizler verdi evde yapmam için taş yerine oturunca düzelirmiş. Daha neler duyacam .
Bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?