2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın kızlar... ben sürekli kötü rüyalar görüyorum ve geceleri ağlayarak uyanıyorum sizede oluyo mu genelde aldatıldığımı yada istenmeyen gelin olduğumu görüyorum hamilelik psikolojisi olabilir mi çok mutsuzum gün boyuda rüyanın etkisinde kalıyorum.

Merhaba, benim de yaş riskim 106/1 çıktı ikilide sanırım hatta netim bende amniyosentez yaptırıcam...hepimize güzel iyi haberler versin Allah arkadaşım, üzülme ne yaparsak yapalım su akar yolunu bulur...
Senin risk kaç çıktı ve hangi şehirde yaşıyosun?
İyi günler, kendine iyi bak

Günaydın hekese,

Yapma kız öyle,hem rüyaların tersi çıkar. Kötü düşünme kötü olmasın. Hoplayıp zıpla,hamileliğinin tadını çıkar. bu zamanlar en güzel zamanlar artık hepimiz için. Bak güneş doğmuş,kuşlar cıvıl cıvıl bahar habercileri. Bazen hassaslığımızda ondan oluyor,psikolojimiz ağır,vucut içsel olarak çok ciddi efor harcıyor. Bunlarda beyni etkiler,bilinçaltı olarak kabuslar,rüyalar çok normal. Bende geçen haftalarda hep macera rüyaları görüyordum. Sürekli koşuyorum,sürekli birilerinden kaçıyorum. Çok normal yani,etkisinde hiç kalma.

Ben de görüyorum gece de 5 6 kez hem de yeğenlerimin dişlerinin düştüğünü kendi dişlerimin düştüğünü falan.. Sonra sabah erkenden uyanıp rüya tabirine bakıyorum ve üzülüyorum.. Ama bir kaç kişiye sordum hamilelikte olur dedi çok düşündüğümüzden oluyormuş.

benimki enzimlerle alakalı 1/76 çıktı canım aminosentez yapmak istemiyorum bilmiyorum istanbulda yaşıyorum

Gunaydinnn guzel annelerrr

Sizlere bir sey sormak isterimm.. Abim haftasonu bize gelecek.. Almanyadan..burdan bi sey bulamiyorm tek basima diyo gelince begendigin bebek arabasini ben almak istiyorm diyo (daha da gecen konustk sizle bu konuyu.. Canm abim ya ne kadr dusunceli ) ama tabi ben de pek anlamadigim icn bebek arabalarindan tecrubeli annelerden yardm alaym dedm.. Marka model onerisi olan var mii.. Bizdigimin simdiden arabasi olcak bak sennn Sadece internetten gordugm asagidaki resmi yukluyorm.. Chicco nun travel setiyms nasil meselaaa???

Ben de kucuk ceviz besiklere baktm azcik haftasonu, olctum bictm boyutlarini...eger yatakodasindaki bos yerime olculeri uyarsa onlardan alcam insallahh ekliim hatta bilirsinz tarzini..

Simdiden hepinize tesekkurlerr

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 180
  • image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
Kızlar ben özel hastaneye gitmiyorum ama yine de muhakkak bu testleri yapıyorlar. Özelde olsa ben de para tuzağı diye düşünüyorum ama devlette çok önemsiyor. Hatta bana doktor bunlar tarama testi tanı testi değil dedi. Ama yaptırmanda fayda var dedi. O yüzden yaptırıyorum.

benimki enzimlerle alakalı 1/76 çıktı canım aminosentez yapmak istemiyorum bilmiyorum istanbulda yaşıyorum

Canm yurtdisi testi varms bir de yine kandan bakiliyorms onu hic arastirdin mi?? Amniyosentez istememkte de haklisn tabi.. Ama bu risklerin hic biri net sonuc degil biliyorsn eger hic bir test yaptirmayacaksan da her gun dua et ve yuregini ferah tutmaya calis.. Bence hepimizi bebegi saglikli dogacak hayirlisiylaa eminim cok zordur tabi ki anlamamz imkansiz yasadiklarini ama yine de yaninda oldumuzu bil..

Günaydın canım,

Bende chicco travel trio seti düşünüyorum,pahalı ama işlevi çok iyi. Gri renk bakıyorum.

Beşikte çok tatlıymış. Yerin yoksa böyle birşey ideal olur,benim yatakodasında yerim var o yüzden parkyatak düşünyorum.

Aa oyle mi guzel miyms bu sett iyi ki yazdm bakk

Benm bu besigin sigacagi bile muamma canm yer varsa tabi ne guzel.. Ben ilk aylar yanmda bu besikte diye dusundm.. Besige sigmadiktam sonra oda yaparz diye dusundmm ay ne guzel telaslar yaa.. Besik bakarken bile cok heyecanlandmm..

ben rüya tabirlerine bakmıyorum anlamı kötüyse üzülürüm diye bence sende bakma bi kaç gün unutuyrm ama sonra yeni bi kötü rüya daha görüyorum

Canım chiccoyu kız kardeşim ilk çocuğunda aldı çok memnun kaldı şimdi 2. Çocuğu 2 yaşında onda da kullandı.çok hafif bi araba eşin yanında olmasa bile çok rahat taşıyabilirsin. Diğer arabsların görünüşü çok güzel ama çok ağır. Tek başına sürmek de kaldırmak da zor. Ben de bundan almayı dülünüyorum. Hafif olması açma kapatma işleminin kolay alması beni cezbediyor. Çünlü her yere eşimle gitmiyorum ve yalnız başıma da kullanabilmeliyim. Tavsiye ederim ben.

Ay dimi bende öyle,geçen hafta çok heyecanlandık, ebebeği gezerken,başım döndü ne çok şey var bide.

Travel set çok iyi,bütün parçaları çıkıyor,istediğin parçayı kullanabiliyorsun,özellikle 2 oturağıda arabada araba koltuğu gibi oluyor. sonrada,al bebekle birlikte çıkar baston ayaklığını bir çırpıda tak,ondan sonra gezmeye başla, yok çocuğu kucaktan alda arabaya koymaya çalış derdin yok. İnanılmz ideal. Ben sürekli kullanım videolarına baktım sende bak istersen.

Ca
ben rüya tabirlerine bakmıyorum anlamı kötüyse üzülürüm diye bence sende bakma bi kaç gün unutuyrm ama sonra yeni bi kötü rüya daha görüyorum
nım haklısın ama sabredemiyorum... Ben yeğenlerime çok düşkünüm en çok da onları görüyorum. Sabahın 5 inde 6 sında arıyom kardeşimi çocukları iyi mi ateşi çıktı mı diye.. Onlar da illallah dediler artık:)

Allah razı olsun canım gittiğim özel hastane bile beni Zeynep Kamil hastanesine yolladı orda bakıyorlar orda var bu bölüm dedi aminosentez için de düşük riski oluyormuş bu riski göze alamıyorum işte bu yurt dışı testi nerelerde yapılıyorki ben bilmiyorum.. dua ediyorum sadece yapacak başka bişeyim yok zaten nasibimiz neyse onu görcez

ben Chicc0 nun o modeline bakmıştım çok hantal bi araba bide kuzenim almıştı ondan ana kucağını çok rahat kullanmış ama diğerlerini taşıyamadığı için baston pusete geçmiş bana önermemişti sonra mağazada gidip bakınca bende hak verdim. daha hafif ve katlandığında daha az yer kaplayan bi model öneririm.

Vanı

Benimde söylemem gerekiyor. Maaşımla aynı sgk pirimi yatıracaklar. Yoksa düşük yatırıyorlar son 4 ay kala yüksek yatarsa doğum izninde devletten alacağım para yüksek yatacak. O yüzden biran önce seylemem lazım.

Evet ben de bakacagim bizzat deneyece e hafifse dedigin gibi yalnz basimizayken de kullanirz super olur.. Sagol canm fikirlern icnn

Evet ben de ayni seyleri dusundm gercekten pratik gorunuyor.. Ben de izleyeym videoyu sagol canm
Gercekten insan deliye donuyor o magazalarda cok guzel her seyden almak istiyo insann

Inan ben de bilmiyorm ama arkadasm yaptirdi ondan duymustm bi dr yonlendirms onu da.. Dr a sor bi istersen canm sen se .. Amniyosentez deyip geciyolar ama o testi temiz cikti mesela sonra rahatladilar sukur ki

Aaaa zit bir fikir geldii.. Tamam canm bakarken dikkat edicem desiklerine.. Ama baston puseti ilk aylar kullanamayz diye biliyorm.. Hayirlisi artk ogrencez zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…