2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

bende çok utanıyorum ya nasıl gidicem adama ben hamileyim dicem yaaa

canım yerin yoksa anne yanı beşikler var hem kendi yatağına monte ediyosun yerinden kalkmadan bebekle ilgileniyosun yatarken göz teması bile kurabiliysun hem de daha sonra yataktan ayırıp besik olarak kullanabilyosun o modellerden öneririm ben chicconun bi modeli var onu alıcam

Eklentiler

• 11866_buyuk.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 79
  • chicco-next2me-bebek-besik-3.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 142
Canım geçmiş olsun içini ferah tut allahım sana da bebebğini de sağlıklı güEl ömür versin. İyi düşün iyi şeyler olsun.
amin canım aminnn
Inan ben de bilmiyorm ama arkadasm yaptirdi ondan duymustm bi dr yonlendirms onu da.. Dr a sor bi istersen canm sen se .. Amniyosentez deyip geciyolar ama o testi temiz cikti mesela sonra rahatladilar sukur ki
arkadaşının oranı kaçtı biliyor musun peki canım? ben onu araştırayım çünkü aminosentezle bi kere da riske atamam bebeği ama kan istesin 10 tüp bile veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun

ilk aylar araba koltuğu gibi olanı kullanmış ama bebek büyüyüp oturma pozisyonunda olanı kullanmaya başlayınca hantal olduğundan bastona geçmiş o yüzden ben stokke scoot aldım ama bebe confortun elena modelini ve casual cadillacı öneririm ama bunlarda araba koltuğu gibi olan kısmı ayrı alıyosun ama bebek arabasının oturma bölümünü çıkarıp araba koltuğunu takabiliyosun ama sende bi bak canlı canlı gör hangisi içine sinerse onu al ben mağazaları dolaşıp tek tek denedim hepsini stokke scoot ta karar kıldım.

Günaydın kızlar!

İki gündür çok kabızlık çekiyorum, kayısılar sular fayda etmedi bol bol salatalık yiyorum ama hala aynı aynısını yaşayan var mı? ne yapsam sizce?

Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi de kelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle

ben de çok kabus görüyorum, hele sırtüstü yatarsam kesin görüyorum hamilelikten oluyomuş ama sabahları hep bi sinir harbi uyanıyorum yorumlara da bakmıyorum sonuçta normal bi durum değil bence yorumlamamak lazım

canım tecrübesiz ama araba almış biri olarak ben de yazayım dedim biz kampanya var diye mamas&papas armadillo flip xt aldık. bugaboo bee istiyodum ama internette bir yaşından sonra bebek sığmıyo dediler, gerçekten de yakından baya küçük görünüyo o nedenle bu arabayı aldık, baya geniş tam yatabiliyo, her iki taraflı kullanılabiliyo, üstteki tentesi çok büyük, bebişin her yerini koruyo
maxicosi ana kucağıyla da uyumlu, ek bi parçası var onunla takılabiliyo travel system gibi kullanabiliyosun aynı zamanda

ben bu kadar detaylı baktım ama annem her yerde bana önden giden boş arabaları ve arkadan kucakta gelen bebişleri gösteriyo neyse aldık artık oturmazsa ben biner gezerim

amin canımm aminnn başka doktora gitmedim sonuç aynı çıkarsa diye yapmak istemiyorum ama bu dediğin teste bakayım kelebek.hiil söylediğinde baktım da bulamadım

günaydın güzel anneler :)

ben de hep gçrüyorum özellikle ilk zamanlar her gece görüyordum. şimdi azaldı ama mesela gecen gece yine gördüm; kanamam oluyormuş doktora gitmicem falan diyorum. ama hamilelikte endişelerden kaynaklı oluyormuş böyle seyler o yüzden takmamaya çalışıyorum..

bende rüyamda tuvaletimi yaparken kanamam olduğu görmüştüm ağlıyodum hayr düşmicek bebeğim diye şeyimi tutuyodum bu rüyadan 2 gün sonra kontrolümüz vardı doktora giderkende eşime anlattım ben 2 gün önce böyle bi rüya gördüm diye sonra doktorda demesin mi rahim içi kanaman var düşük riski var diye hemen düşük önleyici iğne yapıldı serum filan sonra 10 gün yattım evde hiç bişy yapmadan çok şükür atlattık şimdi herşey yolunda ama çok üzüldüm rüyam gerçek oldu diye o yüzden ben rüyalarımdan çok korkuyorum (

aynı durum bende de söz konusu...
asgari üzerinden yatırıyorlar
yasal olarak son 4 ay mı imiş, hamiş olduğumu biliyorlar ama düşünmezler patron milleti
ağlamayana emzik yok hesabı....

ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..

bunu cok beğendim ben de böyle bişey istiyorum ilk zamanlar için,teşekkür :)

benim arkadaşım kullanıyor stokke, cok memnun gerçekten, kolayca kapanıo fren sistemi falan cok iyi.

Bende araştırıp chicconun simplicity duo ikili travel sistemini aldım. Bence marka olarak gayet güzel. Renk olarak gri aldım ben. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur hepimize

Ben artık rüya görmekten uyayamıyorum cnm yaa adeta. Eski sevgilimi, kanamam olduğunu, aldatıldığımı, düğünüm olup yangın çıktığını neler neler daha Bazen diyorum nasıl bir bilinç altım varmış böyle diye
Bende hamilelikten diyorum. Sadece senin dediğin gibi tüm gün etkisinde kalabilio insan. O zaman kötü oluo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…