- 15 Aralık 2015
- 139
- 224
- 18
- 39
Benimde söylemem gerekiyor. Maaşımla aynı sgk pirimi yatıracaklar. Yoksa düşük yatırıyorlar son 4 ay kala yüksek yatarsa doğum izninde devletten alacağım para yüksek yatacak. O yüzden biran önce seylemem lazım.
canım yerin yoksa anne yanı beşikler var hem kendi yatağına monte ediyosun yerinden kalkmadan bebekle ilgileniyosun yatarken göz teması bile kurabiliysun hem de daha sonra yataktan ayırıp besik olarak kullanabilyosun o modellerden öneririm ben chicconun bi modeli var onu alıcamAa oyle mi guzel miyms bu sett iyi ki yazdm bakk
Benm bu besigin sigacagi bile muamma canmyer varsa tabi ne guzel.. Ben ilk aylar yanmda bu besikte diye dusundm.. Besige sigmadiktam sonra oda yaparz diye dusundmm ay ne guzel telaslar yaa.. Besik bakarken bile cok heyecanlandmm..
amin canım aminnnCanım geçmiş olsun içini ferah tut allahım sana da bebebğini de sağlıklı güEl ömür versin. İyi düşün iyi şeyler olsun.
arkadaşının oranı kaçtı biliyor musun peki canım? ben onu araştırayım çünkü aminosentezle bi kere da riske atamam bebeği ama kan istesin 10 tüp bile veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsunInan ben de bilmiyorm ama arkadasm yaptirdi ondan duymustm bi dr yonlendirms onu da.. Dr a sor bi istersen canm sen se .. Amniyosentez deyip geciyolar ama o testi temiz cikti mesela sonra rahatladilar sukur ki
ilk aylar araba koltuğu gibi olanı kullanmış ama bebek büyüyüp oturma pozisyonunda olanı kullanmaya başlayınca hantal olduğundan bastona geçmiş o yüzden ben stokke scoot aldım ama bebe confortun elena modelini ve casual cadillacı öneririm ama bunlarda araba koltuğu gibi olan kısmı ayrı alıyosun ama bebek arabasının oturma bölümünü çıkarıp araba koltuğunu takabiliyosun ama sende bi bak canlı canlı gör hangisi içine sinerse onu al ben mağazaları dolaşıp tek tek denedim hepsini stokke scoot ta karar kıldım.Evet ben de bakacagim bizzat deneyece e hafifse dedigin gibi yalnz basimizayken de kullanirz super olur.. Sagol canm fikirlern icnn
Evet ben de ayni seyleri dusundm gercekten pratik gorunuyor.. Ben de izleyeym videoyu sagol canm
Gercekten insan deliye donuyor o magazalarda cok guzel her seyden almak istiyo insann
Inan ben de bilmiyorm ama arkadasm yaptirdi ondan duymustm bi dr yonlendirms onu da.. Dr a sor bi istersen canm sen se .. Amniyosentez deyip geciyolar ama o testi temiz cikti mesela sonra rahatladilar sukur ki
Aaaa zit bir fikir geldii.. Tamam canm bakarken dikkat edicem desiklerine.. Ama baston puseti ilk aylar kullanamayz diye biliyorm.. Hayirlisi artk ogrencez zamanla
Bende daha oğrenemeyenlerdenim :)Evin yeni Paşa'sı geliyor
Amin Amin sanırım çoğu kişi öğrendi ben hariç
evet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi
günaydın kızlar... ben sürekli kötü rüyalar görüyorum ve geceleri ağlayarak uyanıyorum sizede oluyo mu genelde aldatıldığımı yada istenmeyen gelin olduğumu görüyorum hamilelik psikolojisi olabilir mi çok mutsuzum gün boyuda rüyanın etkisinde kalıyorum.
Gunaydinnn guzel annelerrr
Sizlere bir sey sormak isterimm.. Abim haftasonu bize gelecek.. Almanyadan..burdan bi sey bulamiyorm tek basima diyo gelince begendigin bebek arabasini ben almak istiyorm diyo (daha da gecen konustk sizle bu konuyu.. Canm abim ya ne kadr dusunceli) ama tabi ben de pek anlamadigim icn bebek arabalarindan tecrubeli annelerden yardm alaym dedm.. Marka model onerisi olan var mii.. Bizdigimin simdiden arabasi olcak bak sennn Sadece internetten gordugm asagidaki resmi yukluyorm.. Chicco nun travel setiyms nasil meselaaa???
Ben de kucuk ceviz besiklere baktm azcik haftasonu, olctum bictm boyutlarini...eger yatakodasindaki bos yerime olculeri uyarsa onlardan alcam insallahh ekliim hatta bilirsinz tarzini..
Simdiden hepinize tesekkurlerr
Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi dekelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle
canım bak şöyle bi başlık buldum bi bak istersenamin canımm aminnn başka doktora gitmedim sonuç aynı çıkarsa diye yapmak istemiyorum ama bu dediğin teste bakayım kelebek.hiil söylediğinde baktım da bulamadım
Senle ben kaldıkEvin yeni Paşa'sı geliyor
Amin Amin sanırım çoğu kişi öğrendi ben hariç
günaydın güzel anneler :)günaydın kızlar... ben sürekli kötü rüyalar görüyorum ve geceleri ağlayarak uyanıyorum sizede oluyo mu genelde aldatıldığımı yada istenmeyen gelin olduğumu görüyorum hamilelik psikolojisi olabilir mi çok mutsuzum gün boyuda rüyanın etkisinde kalıyorum.
bende rüyamda tuvaletimi yaparken kanamam olduğu görmüştüm ağlıyodum hayr düşmicek bebeğim diye şeyimi tutuyodum bu rüyadan 2 gün sonra kontrolümüz vardı doktora giderkende eşime anlattım ben 2 gün önce böyle bi rüya gördüm diye sonra doktorda demesin mi rahim içi kanaman var düşük riski var diye hemen düşük önleyici iğne yapıldı serum filan sonra 10 gün yattım evde hiç bişy yapmadan çok şükür atlattık şimdi herşey yolunda ama çok üzüldüm rüyam gerçek oldu diye o yüzden ben rüyalarımdan çok korkuyorumgünaydın güzel anneler :)
ben de hep gçrüyorum özellikle ilk zamanlar her gece görüyordum. şimdi azaldı ama mesela gecen gece yine gördüm; kanamam oluyormuş doktora gitmicem falan diyorum. ama hamilelikte endişelerden kaynaklı oluyormuş böyle seyler o yüzden takmamaya çalışıyorum..
aynı durum bende de söz konusu...Benimde söylemem gerekiyor. Maaşımla aynı sgk pirimi yatıracaklar. Yoksa düşük yatırıyorlar son 4 ay kala yüksek yatarsa doğum izninde devletten alacağım para yüksek yatacak. O yüzden biran önce seylemem lazım.
ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..Gunaydinnn guzel annelerrr
Sizlere bir sey sormak isterimm.. Abim haftasonu bize gelecek.. Almanyadan..burdan bi sey bulamiyorm tek basima diyo gelince begendigin bebek arabasini ben almak istiyorm diyo (daha da gecen konustk sizle bu konuyu.. Canm abim ya ne kadr dusunceli) ama tabi ben de pek anlamadigim icn bebek arabalarindan tecrubeli annelerden yardm alaym dedm.. Marka model onerisi olan var mii.. Bizdigimin simdiden arabasi olcak bak sennn Sadece internetten gordugm asagidaki resmi yukluyorm.. Chicco nun travel setiyms nasil meselaaa???
Ben de kucuk ceviz besiklere baktm azcik haftasonu, olctum bictm boyutlarini...eger yatakodasindaki bos yerime olculeri uyarsa onlardan alcam insallahh ekliim hatta bilirsinz tarzini..
bunu cok beğendim ben de böyle bişey istiyorum ilk zamanlar için,teşekkür :)canım yerin yoksa anne yanı beşikler var hem kendi yatağına monte ediyosun yerinden kalkmadan bebekle ilgileniyosun yatarken göz teması bile kurabiliysun hem de daha sonra yataktan ayırıp besik olarak kullanabilyosun o modellerden öneririm ben chicconun bi modeli var onu alıcam
benim arkadaşım kullanıyor stokke, cok memnun gerçekten, kolayca kapanıo fren sistemi falan cok iyi.ilk aylar araba koltuğu gibi olanı kullanmış ama bebek büyüyüp oturma pozisyonunda olanı kullanmaya başlayınca hantal olduğundan bastona geçmiş o yüzden ben stokke scoot aldım ama bebe confortun elena modelini ve casual cadillacı öneririm ama bunlarda araba koltuğu gibi olan kısmı ayrı alıyosun ama bebek arabasının oturma bölümünü çıkarıp araba koltuğunu takabiliyosun ama sende bi bak canlı canlı gör hangisi içine sinerse onu al ben mağazaları dolaşıp tek tek denedim hepsini stokke scoot ta karar kıldım.
Gunaydinnn guzel annelerrr
Ayy benimde cumartesi randevum var kesinlesir inşallah o zamana :) bende yuzde 60 varSenle ben kaldık
darısı başımıza hayırla sağlıcakla
ctesi gidicem ben öğrenirim inşallah
goooody sen ne zaman gidiyosun tatlım, seninde net değildi
%50 var elimizde zaten var olan
günaydın kızlar... ben sürekli kötü rüyalar görüyorum ve geceleri ağlayarak uyanıyorum sizede oluyo mu genelde aldatıldığımı yada istenmeyen gelin olduğumu görüyorum hamilelik psikolojisi olabilir mi çok mutsuzum gün boyuda rüyanın etkisinde kalıyorum.
Ayy benimde cumartesi randevum var kesinlesir inşallah o zamana :) bende yuzde 60 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?