2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy benimde cumartesi randevum var kesinlesir inşallah o zamana :) bende yuzde 60 var
bizde geçen cumartesi öğrenemedik bu cumartesi diğer doktorumuza gidicez kontrole inşallah ona gösterir. :) biz iki doktor kontrolünde ilerliyoruz :)

aynı durumdayız umarım en kısa zamanda biter bu rüyalar

Ayy evet aslnda cok tatli ama ben bana bitisik olsa sanki tedirgin olurm yahu bi sey yaparm diyee.. Sagol canm bakacam hepsine

Canm inan ki bilmiyorm ama bi donem baya karamsar gecirdiklerini biliyorm.. Cok sukur akillarindaki teidrginlikler silindi yurtdisi testi de oldukca guvenilirmis mutlka sor arastir canm.. En azndan kalan aylarini tedirginlikle gecirmezsin insallahh

Hmmm aynen ben de yakindan inceleym ama bu markalarn hepsini not ediyorm cok tesekkur edermm

Valla biraz da yurumeye calis arkadasm bilemedm kiii..

Aman da hayirli ugurlu olsn insallah guzel gunlerde kullanirsinizz.. Tamam canm bunu da not aldm hepsine bakiciimm

Valla canm onu da bilemicez ki hicc ama yorulunca bi de yanimizda babamz olmadiginda faln bence binmek zorundalar

kelebek.hill canım şimdi baktım da arkadaşın dediği gibi bebe confort elea modeli de kullanışlı görünüyor. bir daha e bebeke gidip bakıcam ben.

Kiz ne cok da model varms masallah.. Abim ben gelmeden begenin diyo bi de ne ara bakim ben hepsine abooo

ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..

Bunu duymamistm hiccc.. Ama saglam gorunuyor fotodann..

Bende araştırıp chicconun simplicity duo ikili travel sistemini aldım. Bence marka olarak gayet güzel. Renk olarak gri aldım ben. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur hepimize

Amin canm insalah guzel gunlerde kullanin.. Ben de bordo,mor gibi renkler dusunuyorm.. Her cinse uygun olsn pembe mavi pek almicam bu tarz seyleri unisex bi renk daha mantikli, gri de gayet guzell

of bende geçen gün gördümki kontrole gittiğimde kalp atışlarının duyduğunu öğreniyorum . ayyyy içim şişti şimdi

Ay yarn benm dr izinliyms yahu persembe aksama kaldi randevumuzzz catlicam ayolll

e bugün git olmuyormu canım :)

Kızlar bende dayanamayıp yarına randevu aldım. Artık netleşsin istiyorum bu cinsiyet işi cnm çatlıcam meraktan
Gerçi büyük ihtimal erkek dediler ama yine de kesin sonuç istiyo insan. Kıyafet bakarken ne yöne gideceğimi bileyim bari

bende o şekilde düşünüyorum yani Rabbimin hediyeleri onlar geri çevirmek benim haddime mi düşmüş..

of bende geçen gün gördümki kontrole gittiğimde kalp atışlarının duyduğunu öğreniyorum . ayyyy içim şişti şimdi

e bugün git olmuyormu canım :)

Bugnun randevulari zaten dolu kiii hem bu sefer sabah gidecem diye sevinmistm farkli saatler olsn diye amaaa olmadiii... Pers sabah da ben musait degilm.. Neyse hayirlisiii

günaydınlar

gravity nerde arıyorsunuz evi
Tayin mi çıktı hayirdir

şu an oturduğumuz ev çok küçük o yüzden biraz daha geniş bir eve geçmek istiyoruz. Ayrıca lokasyonumuz pek iyi değil. Benim işe gidiş yolum çok az ama ileride çocuğumu gönderebileceğim doğru düzgün okul yok çevrede. Şimdi her gün arabayla götürüp getiriyorum kreşe, çıkış saatimde gidip alıyorum okuldan. Ama iki sene sonra okuldan erken çıkacak belki servisle gidip gelecek. o yüzden oturmak için bakırköy ve çevresi gibi merkezi bir yerler arıyoruz .

Kızlar ya ben daha bugüne randevu bulabildiğim için ikili test için gidicem. Sizce çok mu geç kaldım inşallah geç kaldın diye geri çevirmez yaa. İnşallah olur iyi haber alırım hatta belki cinsiyete ilgili bişey söyler. İyi haberini alıyım da gerçi sorun değil

Eğer tecrübeli bir doktor ise ultrasondan bile bebeğin iyi olup olmadığını anlayabilio cnm. Yani 2li teste bile gerek kalmadan. İnşallah hayırlı haberlerin olur cnm. Kötüyü düşünme sen yinede.

canım ben 13. haftamda randevu anca bulabildiğim için gitmiştim, ancak bebişim 8 cm boyu geçtiği için yapılamadı...
açıkçası pekte yaptırma taraftarı değildim :)
seninde yapılamaz büyük ihtimal, önce bebeğin ölçümlere bakıcaktr zaten
4lü testi yapacak doktorum... hayırlı sağlıklı haberler ile gel inşallah

Suan nerde oturuyorsunuz ? Çok yolunun olmaması da istanbulda çok çok iyi aslında. Ama bakirkoy de yaşamak için güzel hakkaten . Ama kıralarda bir o kadar uçuk hele de büyük ev icin

Geçen hafta daha 5cmdi o kadar büyümüş müdür ki demeyin öyle yaa

Kızlar birsey soracağım ben bir kaç günlüğüne istanbula geldim. Burada bi tıpmerkezi var ona gittim sabah cinsiyet ogrenebilirmiyim diye cinsel bbölgede bir parlaklık var erkek gibi ama dedi kordon bağı da olabilir dedi sonra bebek bacaklarını kapatıp uyudu çok ugrastik acmadi 2 hafta önce ankarada da kız olma ihtimali var dedi kafam karıştı bu şekilde parlaklık var denilen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…