bizde geçen cumartesi öğrenemedik bu cumartesi diğer doktorumuza gidicez kontrole inşallah ona gösterir. :) biz iki doktor kontrolünde ilerliyoruz :)Ayy benimde cumartesi randevum var kesinlesir inşallah o zamana :) bende yuzde 60 var
aynı durumdayız umarım en kısa zamanda biter bu rüyalarBen artık rüya görmekten uyayamıyorum cnm yaa adeta. Eski sevgilimi, kanamam olduğunu, aldatıldığımı, düğünüm olup yangın çıktığını neler neler dahaBazen diyorum nasıl bir bilinç altım varmış böyle diye
Bende hamilelikten diyorum. Sadece senin dediğin gibi tüm gün etkisinde kalabilio insan. O zaman kötü oluo işte
canım yerin yoksa anne yanı beşikler var hem kendi yatağına monte ediyosun yerinden kalkmadan bebekle ilgileniyosun yatarken göz teması bile kurabiliysun hem de daha sonra yataktan ayırıp besik olarak kullanabilyosun o modellerden öneririm ben chicconun bi modeli var onu alıcam
amin canım aminnn
arkadaşının oranı kaçtı biliyor musun peki canım? ben onu araştırayım çünkü aminosentezle bi kere da riske atamam bebeği ama kan istesin 10 tüp bile veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun
ilk aylar araba koltuğu gibi olanı kullanmış ama bebek büyüyüp oturma pozisyonunda olanı kullanmaya başlayınca hantal olduğundan bastona geçmiş o yüzden ben stokke scoot aldım ama bebe confortun elena modelini ve casual cadillacı öneririm ama bunlarda araba koltuğu gibi olan kısmı ayrı alıyosun ama bebek arabasının oturma bölümünü çıkarıp araba koltuğunu takabiliyosun ama sende bi bak canlı canlı gör hangisi içine sinerse onu al ben mağazaları dolaşıp tek tek denedim hepsini stokke scoot ta karar kıldım.
Günaydın kızlar!
İki gündür çok kabızlık çekiyorum, kayısılar sular fayda etmedibol bol salatalık yiyorum ama hala aynı aynısını yaşayan var mı? ne yapsam sizce?
Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi dekelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle
ben de çok kabus görüyorum, hele sırtüstü yatarsam kesin görüyorum hamilelikten oluyomuş ama sabahları hep bi sinir harbi uyanıyorum yorumlara da bakmıyorum sonuçta normal bi durum değil bence yorumlamamak lazım
canım tecrübesiz ama araba almış biri olarak ben de yazayım dedimbiz kampanya var diye mamas&papas armadillo flip xt aldık. bugaboo bee istiyodum ama internette bir yaşından sonra bebek sığmıyo dediler, gerçekten de yakından baya küçük görünüyo o nedenle bu arabayı aldık, baya geniş tam yatabiliyo, her iki taraflı kullanılabiliyo, üstteki tentesi çok büyük, bebişin her yerini koruyo
maxicosi ana kucağıyla da uyumlu, ek bi parçası var onunla takılabiliyo travel system gibi kullanabiliyosun aynı zamanda
ben bu kadar detaylı baktım ama annem her yerde bana önden giden boş arabaları ve arkadan kucakta gelen bebişleri gösteriyoneyse aldık artık oturmazsa ben biner gezerim
kelebek.hill canım şimdi baktım da arkadaşın dediği gibi bebe confort elea modeli de kullanışlı görünüyor. bir daha e bebeke gidip bakıcam ben.
ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..
Bende araştırıp chicconun simplicity duo ikili travel sistemini aldım. Bence marka olarak gayet güzel. Renk olarak gri aldım ben. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur hepimize
bende rüyamda tuvaletimi yaparken kanamam olduğu görmüştüm ağlıyodum hayr düşmicek bebeğim diye şeyimi tutuyodum bu rüyadan 2 gün sonra kontrolümüz vardı doktora giderkende eşime anlattım ben 2 gün önce böyle bi rüya gördüm diye sonra doktorda demesin mi rahim içi kanaman var düşük riski var diye hemen düşük önleyici iğne yapıldı serum filan sonra 10 gün yattım evde hiç bişy yapmadan çok şükür atlattık şimdi herşey yolunda ama çok üzüldüm rüyam gerçek oldu diye o yüzden ben rüyalarımdan çok korkuyorum(
Ay yarn benm dr izinliyms yahu persembe aksama kaldi randevumuzzz catlicam ayolll
Canim karışmam gibi olmasın ama bnce o dr a bi daha gitme.bnde tüp bebekle hamile kaldım bnm doktor tam aksine dedi ki eğer sonuca göre davranacaksan yani sendrom çıkınca aldrmayi düşünüyorsan yapalım dedi ama dusunmuyosan zaten bu bebeği zor elde ettin hamileliğinde olsun mutlu geçir dedi hem testler kesin bi sonuç vermio dedi yine sana kalmış tatlım rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin ins yavrularimizi seni motive edeceğine kafanı kurcaliyo
of bende geçen gün gördümki kontrole gittiğimde kalp atışlarının duyduğunu öğreniyorum . ayyyy içim şişti şimdi
e bugün git olmuyormu canım :)
Banan banane bende ogrenmek istiyorumsana daha var anneciksıranı bekle lütfen
14. haftada bana yüzde 50 verdi
oh mis şanslısın
Bugnun randevulari zaten dolu kiiihem bu sefer sabah gidecem diye sevinmistm farkli saatler olsn diye amaaa olmadiii... Pers sabah da ben musait degilm.. Neyse hayirlisiii
hadi ,nşallah hayırlı haberlerle sağlıklı haberler ile dönelim inşallahBanan banane bende ogrenmek istiyorumevet yuzde 60 oranım var 11 haftalikken vermisti 13. Haftamda gidecegim inşallah:)))
Kızlar ya ben daha bugüne randevu bulabildiğim için ikili test için gidicem. Sizce çok mu geç kaldım inşallah geç kaldın diye geri çevirmez yaa. İnşallah olur iyi haber alırım hatta belki cinsiyete ilgili bişey söyler. İyi haberini alıyım da gerçi sorun değil
canım ben 13. haftamda randevu anca bulabildiğim için gitmiştim, ancak bebişim 8 cm boyu geçtiği için yapılamadı...Kızlar ya ben daha bugüne randevu bulabildiğim için ikili test için gidicem. Sizce çok mu geç kaldım inşallah geç kaldın diye geri çevirmez yaa. İnşallah olur iyi haber alırım hatta belki cinsiyete ilgili bişey söyler. İyi haberini alıyım da gerçi sorun değil
ayyy beklemek çok sinir bozucu insan çok heyecanlanıyor
günaydınlar
şu an oturduğumuz ev çok küçük o yüzden biraz daha geniş bir eve geçmek istiyoruz. Ayrıca lokasyonumuz pek iyi değil. Benim işe gidiş yolum çok az ama ileride çocuğumu gönderebileceğim doğru düzgün okul yok çevrede. Şimdi her gün arabayla götürüp getiriyorum kreşe, çıkış saatimde gidip alıyorum okuldan. Ama iki sene sonra okuldan erken çıkacak belki servisle gidip gelecek. o yüzden oturmak için bakırköy ve çevresi gibi merkezi bir yerler arıyoruz .
Geçen hafta daha 5cmdi o kadar büyümüş müdür ki demeyin öyle yaacanım ben 13. haftamda randevu anca bulabildiğim için gitmiştim, ancak bebişim 8 cm boyu geçtiği için yapılamadı...
açıkçası pekte yaptırma taraftarı değildim :)
seninde yapılamaz büyük ihtimal, önce bebeğin ölçümlere bakıcaktr zaten
4lü testi yapacak doktorum... hayırlı sağlıklı haberler ile gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?