2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eğer tecrübeli bir doktor ise ultrasondan bile bebeğin iyi olup olmadığını anlayabilio cnm. Yani 2li teste bile gerek kalmadan. İnşallah hayırlı haberlerin olur cnm. Kötüyü düşünme sen yinede.
İnşallah ya üç haftadır görmedim de zaten merakla bugünü bekledim valla

baktım bende ona canım o test en uygunu 1500 lira o kadar verecek param yok maalesef
Canm inan ki bilmiyorm ama bi donem baya karamsar gecirdiklerini biliyorm.. Cok sukur akillarindaki teidrginlikler silindi yurtdisi testi de oldukca guvenilirmis mutlka sor arastir canm.. En azndan kalan aylarini tedirginlikle gecirmezsin insallahh
evet öyleymiş canım ama pahalı geldi bana maalesef ben 150-200 falan sanırım ama 1500den başlıyor fiyatlar napim hiç bilmiyorum

Suan nerde oturuyorsunuz ? Çok yolunun olmaması da istanbulda çok çok iyi aslında. Ama bakirkoy de yaşamak için güzel hakkaten . Ama kıralarda bir o kadar uçuk hele de büyük ev icin
bakırköy taraflarına ya da marmara forum taraflarına falan gidersek iş yerimden yine çok uzaklaşmayacağız. Çalıştığım yer merterde o yüzden sıkıntı olmaz. Eşim gayrettepede çalışıyor o yüzden daha da uzaklaşamayız. Canım kiraya çıkmayı değilde ev alıp yerleşmeyi düşünüyoruz. Ama şöyle de bir durum var tabi evler uçmuş durumda. 800 binden başlıyor nasıl olacak bilmiyorum. bu hafta sonu arayışa devam edeceğiz hayırlısı olsun.

Ben de 13. Haftamda gidecegim insallah. 14+0 kadar yapılabiliyor demisti doktorumun sekreteri

loveagain arkadasım karsılıklı cevap yazma gıbı dusunmeyın lutfen ancak yanlış yaptıgımı dusunebılırsınız saygı duyarım ancak sanırım bırkac noktayı duzeltmelıyım.yazımda da belirttım kaliteli ve dengeli beslendıgımı yazdım. Eskıden uzun uzadıya yazmıştım gun içinde neler yedıgımı. Herkes nasıl beslendıgını kac kg aldıgını yazmıştı o zaman,Sanırım kacırmışsınız.Ben kendı beslenme tarzımı yazarken kimseye yapmasını önermedım ayrıca ıkı tane dr kontrolunde ılerlıyor hersey. Ustelik bebegın gelişimi 1,5 hafta önden gıdıyor suanda.Amacım dedıgınız gıbı 2-3 kilo almamak yada dıyet yapmak değil. Hamıleyken dıyet yapılmaz.Aramızda 5-6 kilo veren bıle var, nedenı ıse kusmak. Benım de kusmalarım yenı durdu, kılo almayasımın daha dogrusu 700 gr almamın nedenı bu.
Nasıl bu kanıya vardınız bılmıyorum.sabah öğle aksam ayrıca ıkı ara ogunle beslenıyorum. Hergun mutlaka, cevız,et gruplarından, 3-4 pısıyon sut urunu, minumum 2-3 porsıyon meyva, 2-3 lt su, yumurta, haftada 2-3 kez baklıyat, sebze yemegı, tuketıyorum. Aksam yemeklerını 7-8 arası yıyorum. Aksamı hafıf gecırıyorum derken pilav makarna ekmek yemıyorum yoksa bıldıgınız tencere yemeklerı yapıyorum.Sonrasında yemememın nedenı ise dr ile konuşulup kararlastırıldı cunku yedıgım herseyı kusuyorum.en azından kalsın bebege faydası olsun kusmayayım dıye. Kusmalardan halsız dusunce erkenden uyukalıyorum cunku sabah da 7 de uyanıp ıse gıtmelliyım.
Elestırdıgınız yazımda da yazmıştım kendımı frenlemezsem bunyem almaya cok musaıt bundan da kastım tatlı yemektı. Çok tuketmemeye calışıyorum zaten bebege de cok faydası yok.
Sanal ortamın dezavantajı bu. Insanlar bırbırını gecmışte yazdıklarını ya gormeden yada cok ıyı tanımadıgından dogal olarak yanlıs degerlendırıyor, oyda herkes farklı. Onerılerımı, elestırılerımı bu yonde yapmaya gayret edıyorum, öyle de olsun dıye bekliyorum.
Ama herseye ragmen ben burayı cok sevıyorum, herseyımızı paylaşıyoruz.
@ loveagain yıne de tesekkur ederım

Arkadaslar yaptıgım yanlıs bısey var mı? Ona gore duzelteyım. Bahsettıgım gıbı beslenmem. Dıyet yapıyorsun,2-3 kılo almamak için yanlış yapıyorsun dıye ıtham etmeden de önerebılırsınız yada yanlış bışey varsa paylasabılırsınız

ya akşam yemeğinden sonra nasıl dayanıyor anlamadım ben de belki de geç yemek yiyordur. Ben 7 de bile yesem akşam 10 da açım yine meyve fln bir şeyler yiyorum gününe göre.
goooody arkadasım 7-8 gıbı yıyorum ayrıca erken uyuyuyorum bır de gun boyu herseyden yemış oldugum için aclık hıssetmıyorum pek. Ama bundan sonra olabılır çunku bebişler buyuyor,o zaman da bebege faydalı seyler tuketılebılır. Kusmalar da oldukca azaldı nasılsa.

Gecmiş olsun canımmm

Herkesin bünyesi farklı ben de genelde senin gibi yapıyorum akşam 7 gibi yemeğimizi yiyoruz sebze ağırlıklı sonrasinda birşey yemiyorum. Ama canım da istemiyor acikirsam 1 elma yiyorum yetiyor. Eger öyle sık sık yersem beni rahatsiz ediyor baş ve mide agrisindan uyuyamiyorum. Tabi ilerki haftalarda nasıl olur bilemem. Bence hamilelikte insan kendine ne iyi geleni tespit edip öyle davranmalı. Yoksa istesen de aç kalamazsin ki :)))

siyahmiyah katılıyorum arkadasım sana, hamıleysen acıkmışsan bır bardak sut bır elma yemenın ne zararı olacak. Amac kılo değil elbette. Kıloyu bebek gelişiminden cok dusunen anne yoktur sanırım. Kaldı kı fazla kıloyla hamıle kalındıgında bebek gelişimini ön plana cıkartmak için dengeli beslenme programları var.

Eki Görüntüle 1780860 Eki Görüntüle 1780861
kızlar sizce bunlar nasıl biri kızım için biri oğlum için:) park yataklarında kullanım süresi 4 yaş çok kararsız kaldm

Aslinda mobilyalarin goruntuleri hos ama mobilya kalitesi nasil bir de ona bakmak lazm.. Bir dee bu besikler buyumuyor da sanirm yani bunlari da cok uzun sure kullanamazsn eger yanlis bilmiyorsammm

baktım bende ona canım o test en uygunu 1500 lira o kadar verecek param yok maalesef

evet öyleymiş canım ama pahalı geldi bana maalesef ben 150-200 falan sanırım ama 1500den başlıyor fiyatlar napim hiç bilmiyorum

Canm evet arkadas da 2000 lira falan demisti.. Benmki bi secenek tabi sen nasil istersen oyle yap tatlm.. Eger icin raht edecekse yaptirmazsn kendi secimin tabii biraz pahali bi test ama guvenilirligi yuksekae degebilir yani..

Canm anladigim kadari ile arkadaslar sadece olaya kilo olarak bakip yemekten sonra bi sey yemem dedigine takildi.. Hamileyken bu tarz sert onlemler almaya bence de gerek yok.. Tabi ki saglikli beslenmeliyz ama ben ilk basta diyetisyene de gitmistm yani ve yemekten sonra ya sut ya meyve olarak yaziyor aksamlari.. Hamileyken hic bi zman acikmamalisn temel kural bu ac da uyumani tavsiye etmem tikabasa da zaten uyunmuyor bi kere denedm Iki ara ogun vardi mesela ornek listemde.. Bi sut bi meyve ile badem.. Aksamustu de ayni.. Aksam yemekten sonra da meyve.. Istersen bunlarn yerini degistirebiliyosn.. Hatta demistm yani tatli falan canm cekerse diye diyetisyene.. Sutlu tatli yemeye calis hamilesin tabi ki cekecek ve yiyeksin dedi sadece dengeni bilmem onemli olan.. Iste boyleee

Kesinlikle C caspe_r bence de, mumkun mu? ayrıca kim ne derse hangı dr ne onerırse önersın kendınıze ne ıyı geliyor en ıyı sız bılursınız.

Haklısın kelebek.hill arkadasım aynen oyleeee

Bende dayanamıyorum sanki bisey yememisim gibi hemen midem gurulduyor ve elim Ayağım titriyor oyuzden bende yiyorum bisiler
Tabı ku oyleyse durum yıyeceksınız cok doğru yapıyorsunuz ama oturup mukellef bır sofra hazırlamıyorsunuzdur sut, yogurt, meyva bışeyler yemenın ne zararı olabılur

@gelinbuketi_gelintaci arkafadım cok begendım süpermişşşş

Merhaba arkadaslar. Bugun dayanamayip cinsiyet ogrenmeye gittik. Yuzde 70 erkek dedi. Sizce neye benziyor ? Bu arada ikili test sonuclarimda cikti. Problem gozukmuyo risk altinda diyo ama genede kendi doktorumA gostermem lazim tabi
Ben erkegımmmmmm dıyor annesı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…