bu testten sonra yine riskli çıkarsa amniyosentez yine yapılıyormuş canım yine en geçerli test o oluyor yani neyse biraz düşüncem bu konuyu elimde olsa zaten direk yaparım da maalesef çok yüksek geldi banaCanm evet arkadas da 2000 lira falan demisti.. Benmki bi secenek tabi sen nasil istersen oyle yap tatlm.. Eger icin raht edecekse yaptirmazsn kendi secimin tabiibiraz pahali bi test ama guvenilirligi yuksekae degebilir yani..
Arkadasım kuzenım aldı be besıklerfen cok sıkkk gercekten bebış prens/ prenses gıbı oluyor ancak cok kısa kullandı yuksekoldugundan hareket edebıldıgınde yatırmaya korkuyordu duser dıye aklında bulunsunnnGunaydinnn guzel annelerrr
Sizlere bir sey sormak isterimm.. Abim haftasonu bize gelecek.. Almanyadan..burdan bi sey bulamiyorm tek basima diyo gelince begendigin bebek arabasini ben almak istiyorm diyo (daha da gecen konustk sizle bu konuyu.. Canm abim ya ne kadr dusunceli) ama tabi ben de pek anlamadigim icn bebek arabalarindan tecrubeli annelerden yardm alaym dedm.. Marka model onerisi olan var mii.. Bizdigimin simdiden arabasi olcak bak sennn Sadece internetten gordugm asagidaki resmi yukluyorm.. Chicco nun travel setiyms nasil meselaaa???
Ben de kucuk ceviz besiklere baktm azcik haftasonu, olctum bictm boyutlarini...eger yatakodasindaki bos yerime olculeri uyarsa onlardan alcam insallahh ekliim hatta bilirsinz tarzini..
Simdiden hepinize tesekkurlerr
İlk bebegımde oyunparkı almıştım chiccho nun cok uzun sure kullandı ve cok kullanışlı hatta katla gotur uzak bıryere gıdeceksenGünaydın canım,
Bende chicco travel trio seti düşünüyorum,pahalı ama işlevi çok iyi. Gri renk bakıyorum.
Beşikte çok tatlıymış. Yerin yoksa böyle birşey ideal olur,benim yatakodasında yerim var o yüzden parkyatak düşünyorum.
Perşembe günü gidiyorum çok heyecanlıyııım :)
Günaydın kızlar!
İki gündür çok kabızlık çekiyorum, kayısılar sular fayda etmedibol bol salatalık yiyorum ama hala aynı aynısını yaşayan var mı? ne yapsam sizce?
Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi de @kelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle
ben de çok kabus görüyorum, hele sırtüstü yatarsam kesin görüyorum hamilelikten oluyomuş ama sabahları hep bi sinir harbi uyanıyorum yorumlara da bakmıyorum sonuçta normal bi durum değil bence yorumlamamak lazım
canım tecrübesiz ama araba almış biri olarak ben de yazayım dedimbiz kampanya var diye mamas&papas armadillo flip xt aldık. bugaboo bee istiyodum ama internette bir yaşından sonra bebek sığmıyo dediler, gerçekten de yakından baya küçük görünüyo o nedenle bu arabayı aldık, baya geniş tam yatabiliyo, her iki taraflı kullanılabiliyo, üstteki tentesi çok büyük, bebişin her yerini koruyo
maxicosi ana kucağıyla da uyumlu, ek bi parçası var onunla takılabiliyo travel system gibi kullanabiliyosun aynı zamanda
ben bu kadar detaylı baktım ama annem her yerde bana önden giden boş arabaları ve arkadan kucakta gelen bebişleri gösteriyoneyse aldık artık oturmazsa ben biner gezerim
Ben de sabahları cok huysuz oluyorum nedense ogleden snr kendıme gelıyorum mGünaydın kızlar!
İki gündür çok kabızlık çekiyorum, kayısılar sular fayda etmedibol bol salatalık yiyorum ama hala aynı aynısını yaşayan var mı? ne yapsam sizce?
Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi de @kelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle
ben de çok kabus görüyorum, hele sırtüstü yatarsam kesin görüyorum hamilelikten oluyomuş ama sabahları hep bi sinir harbi uyanıyorum yorumlara da bakmıyorum sonuçta normal bi durum değil bence yorumlamamak lazım
canım tecrübesiz ama araba almış biri olarak ben de yazayım dedimbiz kampanya var diye mamas&papas armadillo flip xt aldık. bugaboo bee istiyodum ama internette bir yaşından sonra bebek sığmıyo dediler, gerçekten de yakından baya küçük görünüyo o nedenle bu arabayı aldık, baya geniş tam yatabiliyo, her iki taraflı kullanılabiliyo, üstteki tentesi çok büyük, bebişin her yerini koruyo
maxicosi ana kucağıyla da uyumlu, ek bi parçası var onunla takılabiliyo travel system gibi kullanabiliyosun aynı zamanda
ben bu kadar detaylı baktım ama annem her yerde bana önden giden boş arabaları ve arkadan kucakta gelen bebişleri gösteriyoneyse aldık artık oturmazsa ben biner gezerim
tamam tabiki etiketlerim
bakalım bizim doktorun yüzde 50 si tutacak mı
sonuca beni de etiketle kuzum
11-13. Haftalar arası demiştı sankiKızlar ya ben daha bugüne randevu bulabildiğim için ikili test için gidicem. Sizce çok mu geç kaldım inşallah geç kaldın diye geri çevirmez yaa. İnşallah olur iyi haber alırım hatta belki cinsiyete ilgili bişey söyler. İyi haberini alıyım da gerçi sorun değil
ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..
Onu da bi deneyeyim, bu akşam eve giderken hurma alayım bari hemen çok teşekkürler öneri içinsiyahmiyah aksamdan bır bardaga ıkı hurma koydum ıkıye bolerek sabah onlar yedım snr suyunu ıctım iyi gelmiştı dene bakalım
Iyiyiz canim cok sukur plesanta kapanmis kendiligindenİnş çok ıyılerdır K kucukmeleklerim
Rica ederım onu yedıkten sonraiçebıöecegın sıcaklıkta 1-2 bardak su da içebılırsın ac karına inş işe yararrrben de ilk bu arabayı beğenmiştim, hatta travel system olarak satılıyodu bi arkadaşım İtalya'dan getirmeyi de kabul etmişti ama araştırınca bu arabanın süspansiyon mu deniliyor neyse işte böyle yoldaki darbeyi bozukluğu fln engelleyen kısmının olmadığını, bebeği küçükken dolaştırınca kusmasına neden olduğunu öğrendim
ama araba yakından bakınca harika görünüyor, sağlam olduğu çok belli, tek elle kapanıp rahatça açılıyor ve baston puset gibi oluyor o nedenle ikinci bir arabaya gerek kalmıyor ama işte bunu duyunca almaktan vazgeçtim ben de çünkü çok pahalı bi araba alıp da bebeği rahatsız ederse çok üzülürüm diye düşündüm
Onu da bi deneyeyim, bu akşam eve giderken hurma alayım bari hemen çok teşekkürler öneri için
Şükürrrr süper bır haberbuuIyiyiz canim cok sukur plesanta kapanmis kendiliginden
Ahahaaa zor boylede yaaa dun ben 3d izledim kusunu ayirdi bana tam nett bakk anne burdayim diyeeKızlar birsey soracağım ben bir kaç günlüğüne istanbula geldim. Burada bi tıpmerkezi var ona gittim sabah cinsiyet ogrenebilirmiyim diye cinsel bbölgede bir parlaklık var erkek gibi ama dedi kordon bağı da olabilir dedi sonra bebek bacaklarını kapatıp uyudu çok ugrastik acmadi 2 hafta önce ankarada da kız olma ihtimali var dedi kafam karıştı bu şekilde parlaklık var denilen oldumu
Arkadaslar yaptıgım yanlıs bısey var mı? Ona gore duzelteyım. Bahsettıgım gıbı beslenmem. Dıyet yapıyorsun,2-3 kılo almamak için yanlış yapıyorsun dıye ıtham etmeden de önerebılırsınız yada yanlış bışey varsa paylasabılırsınız
Bende yemiyorum 6 dan sonra bol su tuketiyorum cunku yedim mi rahatsiz oluyorum gece uyuyamiyorum bide herkesin beslen me sekli farkli ki her diyetisyenin dedikleride birbirini tutmuyo ki kendinizi nasil rahat hissediyosaniz oyle besleniinnloveagain arkadasım karsılıklı cevap yazma gıbı dusunmeyın lutfen ancak yanlış yaptıgımı dusunebılırsınız saygı duyarım ancak sanırım bırkac noktayı duzeltmelıyım.yazımda da belirttım kaliteli ve dengeli beslendıgımı yazdım. Eskıden uzun uzadıya yazmıştım gun içinde neler yedıgımı. Herkes nasıl beslendıgını kac kg aldıgını yazmıştı o zaman,Sanırım kacırmışsınız.Ben kendı beslenme tarzımı yazarken kimseye yapmasını önermedım ayrıca ıkı tane dr kontrolunde ılerlıyor hersey. Ustelik bebegın gelişimi 1,5 hafta önden gıdıyor suanda.Amacım dedıgınız gıbı 2-3 kilo almamak yada dıyet yapmak değil. Hamıleyken dıyet yapılmaz.Aramızda 5-6 kilo veren bıle var, nedenı ıse kusmak. Benım de kusmalarım yenı durdu, kılo almayasımın daha dogrusu 700 gr almamın nedenı bu.
Nasıl bu kanıya vardınız bılmıyorum.sabah öğle aksam ayrıca ıkı ara ogunle beslenıyorum. Hergun mutlaka, cevız,et gruplarından, 3-4 pısıyon sut urunu, minumum 2-3 porsıyon meyva, 2-3 lt su, yumurta, haftada 2-3 kez baklıyat, sebze yemegı, tuketıyorum. Aksam yemeklerını 7-8 arası yıyorum. Aksamı hafıf gecırıyorum derken pilav makarna ekmek yemıyorum yoksa bıldıgınız tencere yemeklerı yapıyorum.Sonrasında yemememın nedenı ise dr ile konuşulup kararlastırıldı cunku yedıgım herseyı kusuyorum.en azından kalsın bebege faydası olsun kusmayayım dıye. Kusmalardan halsız dusunce erkenden uyukalıyorum cunku sabah da 7 de uyanıp ıse gıtmelliyım.
Elestırdıgınız yazımda da yazmıştım kendımı frenlemezsem bunyem almaya cok musaıt bundan da kastım tatlı yemektı. Çok tuketmemeye calışıyorum zaten bebege de cok faydası yok.
Sanal ortamın dezavantajı bu. Insanlar bırbırını gecmışte yazdıklarını ya gormeden yada cok ıyı tanımadıgından dogal olarak yanlıs degerlendırıyor, oyda herkes farklı. Onerılerımı, elestırılerımı bu yonde yapmaya gayret edıyorum, öyle de olsun dıye bekliyorum.
Ama herseye ragmen ben burayı cok sevıyorum, herseyımızı paylaşıyoruz.
@ loveagain yıne de tesekkur ederım
Eki Görüntüle 1780860 Eki Görüntüle 1780861
kızlar sizce bunlar nasıl biri kızım için biri oğlum için:) park yataklarında kullanım süresi 4 yaş çok kararsız kaldm
Guzelmid diyetisyende boyle soyledi banaFazla kilo almak tamamen hamile kalmadan önceki genel beslenme alışkanlığına bağlı.fazla yiyerek aldığımız kiloların bebeğe bir faydası yok maalesef.ben kilo almayım diye bir cabam olmadı önceden Nasıl besleniyorsam aynı şekilde devam ettim.58 kilo ile hamile kaldım 14. Haftama girdim hala 58 im.Doktorum tebrik etti.hiç mide bulantısı kusma gibi şikayetlerim olmadı.Az az sık sık yemek en önemlisi.hic aç kalmadan herşeyden azar azar yiyerek herşeyi tüketiyorum.kahvaltıda muhakkak yumurta peynir yiyorum sabah kalkar kalmaz 2 adet kuru kayısı ve 1 bardak ılık su içerim.beyaz ekmek kızartma şekerden uzak durmakta fayda var.meyve tüketimini aksam saatlerinden önce yapmak gerekiyor.haşlama sebze yemeyi seviyorum aksam 18.00 den sonra yemek yemem cok acıkırsam kuru kayısı kuru incir ya da yoğurt tüketiyorum her gün 1 adet maden suyu içiyorum kapalı meyve suyu ve hazır birşey tüketmiyorum umarım bir faydası olur arkadaşlar
ben de 2-3 gündür aynı şekilde hissediyorum çok sık olmuyor ama arada bir hareketlenme oluyor.Arkadaslar özellikle aksamları karnımda bır hateket oluyorrr ama gaz oldugundan hateketlerını hıssedemıyordum. Kelebek kanat cırpar gıbı bısey kayar gıbı ama tam olarak bebegın hareketını hıssedemiyordum. İşyerınde sabah gelir gelmez klasik muzık acıyorum aksama kadar acık kalıyor masaya geldıkce dınleyebılıyorum. Az önce muzıgın sesini bıraz actım, elimi karnıma koymuştum, allahım nasıl guzel bır hıstırbu resmen burdayım dedı, sen mucızesın, bınlerce şükür olsun sonunda hıssedebıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?