2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canm evet arkadas da 2000 lira falan demisti.. Benmki bi secenek tabi sen nasil istersen oyle yap tatlm.. Eger icin raht edecekse yaptirmazsn kendi secimin tabii biraz pahali bi test ama guvenilirligi yuksekae degebilir yani..
bu testten sonra yine riskli çıkarsa amniyosentez yine yapılıyormuş canım yine en geçerli test o oluyor yani neyse biraz düşüncem bu konuyu elimde olsa zaten direk yaparım da maalesef çok yüksek geldi bana
neyse hayırlısı diyip kafamı toplamam lazım

Arkadasım kuzenım aldı be besıklerfen cok sıkkk gercekten bebış prens/ prenses gıbı oluyor ancak cok kısa kullandı yuksekoldugundan hareket edebıldıgınde yatırmaya korkuyordu duser dıye aklında bulunsunnn

İlk bebegımde oyunparkı almıştım chiccho nun cok uzun sure kullandı ve cok kullanışlı hatta katla gotur uzak bıryere gıdeceksen

siyahmiyah aksamdan bır bardaga ıkı hurma koydum ıkıye bolerek sabah onlar yedım snr suyunu ıctım iyi gelmiştı dene bakalım

Ben de sabahları cok huysuz oluyorum nedense ogleden snr kendıme gelıyorum m

11-13. Haftalar arası demiştı sanki

ben inglesina almayı düşünüyorum bakalım biraz pahalı arabalar ama..

ben de ilk bu arabayı beğenmiştim, hatta travel system olarak satılıyodu bi arkadaşım İtalya'dan getirmeyi de kabul etmişti ama araştırınca bu arabanın süspansiyon mu deniliyor neyse işte böyle yoldaki darbeyi bozukluğu fln engelleyen kısmının olmadığını, bebeği küçükken dolaştırınca kusmasına neden olduğunu öğrendim

ama araba yakından bakınca harika görünüyor, sağlam olduğu çok belli, tek elle kapanıp rahatça açılıyor ve baston puset gibi oluyor o nedenle ikinci bir arabaya gerek kalmıyor ama işte bunu duyunca almaktan vazgeçtim ben de çünkü çok pahalı bi araba alıp da bebeği rahatsız ederse çok üzülürüm diye düşündüm

siyahmiyah aksamdan bır bardaga ıkı hurma koydum ıkıye bolerek sabah onlar yedım snr suyunu ıctım iyi gelmiştı dene bakalım
Onu da bi deneyeyim, bu akşam eve giderken hurma alayım bari hemen çok teşekkürler öneri için

Rica ederım onu yedıkten sonraiçebıöecegın sıcaklıkta 1-2 bardak su da içebılırsın ac karına inş işe yararrr

Ahahaaa zor boylede yaaa dun ben 3d izledim kusunu ayirdi bana tam nett bakk anne burdayim diyee

Valla açıklamanız bence terinde ölçülü ve harika bilgiler içeriyor.. ilk hamileliğinde (aman doğunca veririm kiloyu bir dahamı gelicem dünyaya diyerek resmen dünyayı yedim :) ) 26 kg alıp bu kiloları emzirme döneminde sabitleyip 2,5 yılda kilo verme savaşımın ancak ve ancak 3'te birini kazanabilmiş biri olarak bende sizinle aynı yöntemi kullanıyorum.. Hatta o kadar ara ögüne fırsatım olmuyor bile :)

Teşekkürler açıklamaların için :)

servey Asla sözlü tartışmaya girmek için yada bişileri ben biliyorum demek adına o yazıyı yazmadığımı belirtmekle başlamak istiyorum öncelikle.

"18.hafta başındayım 800 gr aldım. Akşamları da hafif yiyorum sonrasında başkada bişey yemiyorum" genel olarak yazdığın böyleydi yanlış hatırlamıyosam. (Yanlışsa lütfen düzeltin)
Ben bunu okuduğumda direk anladığım şey şu. Kilo almamak için akşam az yemek yiyorum sonrada bişi yemiyorum. Hamilelik psikolojisi ile "bak o 800 gr alırken ben 5 kilo aldım" diye hayıflanacak bir çok insan var. (Ki buna bende dahildim daha d1 hafta önceye kadar) Ve o kişilerde sizin yaptığınız gibi gece yemeği kesebilirler.
Ben daha 2 hafta öncesine kadar oturup ağlamış biriyim sırf bu şekilde yazılanlar yüzünden. Aldığım kilo da 4. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım çok şükür ki. Tabiki benimde çevremde kusmalardan 7-8 kiloya kadar veren var maalesef. Bu tarz durumlar olabileceğini bende oldukça iyi biliyorum.
Ben diyetisyene gidebilecek durumdayım ve bu sayede nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum tabiki kendimi de dinleyerek. Ama sadece burdan okudukları ile yemeğini içmesini kısacak insanlar var.
Az önceki yazınızda da bundan kastım şuydu seklinde belirttikleriniz var. Ama ilk yazdığınız yazıdan yani bnm cevap yazdığımdan o anlaşılmıyor maalesef. Burda üye olsun olmasın bir çok kişi yazdıklarımızı okuyabiliyor.
Genel beslenme düzeninizi yada kustuğunuzu belirtmeden o yazıda (yada ben bakmadığım için diyelim) üstüne 800 gr aldım sebebi de az yemektir şeklinde bir yazıya ben her zaman tepki veririm açıkcası. Çünkü daha fazla kilo almış herkesi üzecektir bu tarz yazılar. Ve hmn yemeği azaltmalıyım şeklinde bir düşünce oluşabilecektir.
Ve yazarken evet bakmadım da geçmiş yazılarınıza. Herkesin ismini de yazdıklarını okusam dahi aklımda tutmama imkan yok zaten. Cevap vermeden herkesin geçmişte yazılan yazılarını okuma gibi şansımda yok.
Az önce açıkladığınız şekildeki bir yazıya ben asla sert bir tepki vermem. Çünkü şuanda sizin nasıl beslendiğinizi biliyorum. Ama sizde hızlı bir cevap yazmak adına, daha önceki şekilde belirtirseniz insanları üzüp, yanlış yollara yöneltebileceğinizi lütfen unutmayınız.
Tepkimin bir diğer sebebi de, Kilo aldım üzüntüsüyle, sağdan soldan duyduğu az kilo alanlar yüzünden ve bir kaç kendini bilmez tarafından ay çok kilo aldın diyip yemeğini kesen kuzenimin eşi 7 aylık doğum yaptı ve maalesef ki anne karnındaki beslenme problemleri yüzünden 1 hafta sonra bebeğini kaybetti.

Kusura bakmayın aşırı tepki vermiş olabilir. Ama lütfen yazılarımızda azcık dikkatli olalım. Kimsenin içine bu şekilde yapmalıyım düşüncesini düşürmeyelim.
Aldığınız kiloyu elbette yazınız ama üzerine lütfen daha açıklayıcı sebeplerle belirtiniz. Kendimi umarım ifade edebilmişimdir. Üzdüysem tekrardan kusura bakmayın.

Arkadaslar özellikle aksamları karnımda bır hateket oluyorrr ama gaz oldugundan hateketlerını hıssedemıyordum. Kelebek kanat cırpar gıbı bısey kayar gıbı ama tam olarak bebegın hareketını hıssedemiyordum. İşyerınde sabah gelir gelmez klasik muzık acıyorum aksama kadar acık kalıyor masaya geldıkce dınleyebılıyorum. Az önce muzıgın sesini bıraz actım, elimi karnıma koymuştum, allahım nasıl guzel bır hıstır bu resmen burdayım dedı, sen mucızesın, bınlerce şükür olsun sonunda hıssedebıldımmm

Bende yemiyorum 6 dan sonra bol su tuketiyorum cunku yedim mi rahatsiz oluyorum gece uyuyamiyorum bide herkesin beslen me sekli farkli ki her diyetisyenin dedikleride birbirini tutmuyo ki kendinizi nasil rahat hissediyosaniz oyle besleniinn

Eki Görüntüle 1780860 Eki Görüntüle 1780861
kızlar sizce bunlar nasıl biri kızım için biri oğlum için:) park yataklarında kullanım süresi 4 yaş çok kararsız kaldm

Cnm benimde hep hayalimde bu tarz birşey vardı am büyüyebilenlerden. Ama baya bir araştırınca bazı forumlarda çocuk büyünce kendini atıyor şeklinde yazılar okudum. Derinliğinin daha az olduğu yazıyordu. Tabiki herkesin çocuğunda böyle birşey olacak diye bir durum yok. Ama insanın içine de kurt düşüyor işte. O yüzden ben tercihimi park yataktan yana kullanacağım mesela. Annelik işte insan pimpirikli oluyor galiba

Guzelmid diyetisyende boyle soyledi bana

ben de 2-3 gündür aynı şekilde hissediyorum çok sık olmuyor ama arada bir hareketlenme oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…