2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
heralde en son ben kalacağım cinsiyetini öğrenemeyen randevum haftya çevremdekiler her gün cinsiyetini soruyorlar bende daha meraklılar ben de dahil olmak üzere arkadaşlarım kız istiyolar çünkü çoğunun oğlu var

evet ben de de sık olmuyor gaz mı acaba diyorum o yüzden genelde akşamları oluyor. Ya da arabadayken oluyor.
bebeğin hareketleri olduğunu düşünüyorum ben, gaz hareketi mi diye de bazen düşünüyorum ama onu ayırtedebilirim heralde bence hareketler çok güçlü olmadığı için tam emin olamıyoruz. iki üç hafta içinde daha da kuvvetlenecek bence

cinsiyetini öğrendin mi canım

@loveagain arkadasım cagımızın en buyuk problemi iletişim eksıklıgı bu gercek ortamda yada sanal ortamda da böyle. Ne guzel dusuncelerımızı guzelce ifade edebıldık. Sorun yok.
Sevdiğim bır soz var: ne kadar anlattırsan anlat, anlattıkların karsınızdakinin anladıgı kadardır. Cunku insanlar anlatılamları kendı yasadıklarıyla, cevresıyle, yetışme tarzıyla, kaygılarıyla anlıyorlar. Sız de bu konuda bazı seyler yaşamış oldugunuz için hassas davranmış olabılırsınız.Gecmişte acıklanmış oldugu için bu sohbet suregeldıgı için sız son kısmına denk gelmişiniz, her mesajımızda sohbetın devamı olan bır konuyu tekrardan taşıyıp yazmak burayı sıkıcı halegetırır.cok yanlış yonlendırmeyada mesajlar vermedıgımız muddetce herkes kendıntecrubesıne gore bışeyler paylasıyor.burası paylaşım platformu, her sey yanlış anlasılabılır. Ornegın almak ıstedıgımız seylerı hatta fıyatlarını paylaşıyoruz, alamayacak arkadaslarımız da olabılur. Mesela bır bebek arabası konusu vardı, az önce ınceledım, 6000 tl, dıye hatta, esıme gonderdım linki, esım bebışe hacı muro alalım dedıilerde de kullanır dedı, şimdı nerden bakıldıgına baglı, baska bır arkadasım da bu kdr pahallı oldugu için alamamaya donuk bır yorum katabılır, ifade edebiliyorumdur umarım,
sız kılo ıle ılgıli olumsuz durumlar yasamışsınız sızı uzen, o yuzden o şekilde yorumlamışsınızdır, çok dogal. Anlayabılıyorum.Ancak benım o dusunceyle yazdıgımı ıtham ettıgınız ıcın uzulmedım degılkimseyı asla yanlış yonlendırmek ıstemem. Bu hamileliğimden önce ıkı defa kaybım oldu bır yıl ıcınde. O surecte sporu bırakmıştık tutunsun bebişler dıye.6-7 kilo fazlayla baslayınca dr kontrolunde ilerliyor zaten ayrıca suan da spor yasak ve kan pıhtılasması problemım var. Igne oluyorum surekli.
Yanı dıyecegım su sosyolojık acıdan degerlendırırsek bırcok seyı paylaşamayız, yanlış bılıncte olan ınsanlar burada yada baska yerde yanlış yonelecek ortamı kendılerıne saglarlar.dırekt sunu yapmalısınız demedıkten sonra ben şöyle yapıyorum demenın bence sakıncası yok. Bır sure sonra samımıyet artınca yargılamayacak uslüpla bence boyle yapmalısın dıye paylasım yapmak çok keyıfli olur bence
Kahveyı cok severım herkese benden kahve anlastık arkadasımmm

Kızlar şimdi geldim. Testi yapıldı ense kalınlığı 1.8mm çıktı. Boyu 6.7mm. Haftasını normalde 13+2 olması gerekirken 12+6 dedi sanırım biraz geriden geliyoruz. Kan testi de verdik iki gün sonra çıkıcak mış. Ense kalınlığı normal sanki kan değerlerini merak ediyorum

kaju80 rica ederım arkadaşımm ne demekk. Hepimiz bırbırımızden guzel şeyler ogrenıyoruz. Burası cok keyıfli. Kutmetını bılelim. Cok samımı arkadasınla sohbet eferken bıle bu tadı alamayabılursın cunku suan hafta hatta gun olarak sen ne yasıyorsan tam aynısını yasan bırısi senı daha ıyu anlar. Damdan dusme meselesiyanlış şeyler de bılıyor olabılırız, duzelterek burbırımıze bıseyler katacagız.
Gecende gunes kremı sormustum buradan bır arkafadım tavsıyede bulundu, adı solante pregna olan. Aldım kullanıyorum cok memnunum, tesekkur ederım kendısıne.hayatta yeterınce sıkıcı uzucu seyler var zaten burası keyıfli olsun barı

ya öyle miymiş bana da bi arkadaşım tavsiye etti aslında, hatta o da dedi italyada burdakinden çok daha ucuzmuş die italyaya mı gitsem =)

servey anlaştık arkadaşım elbette. Tekrardan kusura bakma bir an onun üzüntüsünü hatırlayıp sert bir tepki vardım sanırım saçma sapan forumlardan bilgiler okurdu işte bir an görünce düşünemedim
Yine birinin canı yanacakmış gibi geldi o an.

Geçmişteki kayıplar içinde çok üzüldüm Zor süreçler atlatmışsın. En son kontrolüme kadar düşük tehlikem devam ediyordu. Yatak istirahatı ilaç, iğne gerçekten zor bir süreç. Yarın kontrolüm var geçti artık diyeceğini ümit ediyorum doktorun.

Rabbim bu sefer bebişlerimizi sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin inşallah

Bende yemiyorum 6 dan sonra bol su tuketiyorum cunku yedim mi rahatsiz oluyorum gece uyuyamiyorum bide herkesin beslen me sekli farkli ki her diyetisyenin dedikleride birbirini tutmuyo ki kendinizi nasil rahat hissediyosaniz oyle besleniinn
K kucukmeleklerim arkafadım kaldı kı her dıyetısyenın dedıgı de bırbırını tutmuyor. Çok haklısınnn

Sorun yok, unut gıtsın uzulme sakın bebiş etkilenmesin
kahve sekersızdı begendın mı?

İnş bebegın ıyıdır, 16. Haftaya gelmişin masallah, artık buyumustur dusemez:)))

cinsiyeti öğrendin mi sen canım doğum tarihleri
miz yakın da merak etttim
12. Haftada pipi goremese de kemık yapısına gore erkek demiştı dr umuz, 16. Haftada acmadı bacakları,gostermedıgı için kız olabılır dedı, baska olasılık yok zatennntakıp eden dıger dr da kız dedı en son kısmet artıkkk

ya öyle miymiş bana da bi arkadaşım tavsiye etti aslında, hatta o da dedi italyada burdakinden çok daha ucuzmuş die italyaya mı gitsem =)

evet italyada fiyatları buradakinin üçte biri neredeyse, hatta italyaya gidip üç gün tatil yapıp arabayı alıp gelsen aynı fiyata geliyo varsa sana yollayabilecek bi arkadaşın, kendi internet sitesinde online satış yapan italyan mağazalarının listesi var, oradan alıp arkadaşına iletebilirsin, o da sana kargoyla yollar bi şekilde yine ucuza gelir sana

aaaa ben o paylaşımı kaçırmışım.. Tam gün olarak ancak bugün girebildim topiğe.. Normalde çok sıkı takip edemiyordum.. Benimde lekelenmelerim başladı bende alayım o kremden.. Çok iyi oldu bu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…