2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah kanda temiz çıkar annesi

Yiyebilen ve alışverişe başlayan hamileler hepinizi kıskanıyorum ben gebelik başladıgından beri 8 kilo verdim bebeğim iyi Allah a bin şükür ama buraya yazıyosunuz ya içim gidiyor. Midemde hep kusma hissi var işe gitmek bi çile evde durmak bi çile eşya bakmak bile zor

Nolur benim yerime de yiyin tıka basa kahvaltıya, güzel bi akşam yemeğine hasretim

Allah hepimizin bebeklerini sağlıklarıyla bizlere bağışlasın kilo alanlar lütfen takmayın lütfen lütfen lütfen

Slm kızlar nasılsınız ben okuldayım birazdan çıkarım... Ya valla şu 3 lü testi yaptoracam haftaya ama korkuyom sanki biraz... İnşallah herkesin de benim de gebeliğimiz sağlıcakla mutlu sona kavuşur. Dua edelim birbirimize...

solante pregna daha önce duymamıştım. şimdi internetten baktım hamileler içim yapılmış bende daha almadım güneş kremini geçen sene uriage kullanmıştım bunu mu alsam acaba hamilelere özel olması çok güzel

yakında senin de bulantıların geçer benim de o dönnemlerde çok bulantım oluyordu yakında geçecek inşallah

Siz ne kadarlık ariyorsunuz

Anladım canm, normal yani pahalı haklısın.. eşinle konuş yakın arkadaşlarınla paylaş akıl al bence bu durumla ilgili, akıl almasan bile paylaşmak her zaman iyidir...

yaaa öyle miii... ama mecbur bu boyutta bi tane almam lazm büyük odama sığmaz kii... doğar doğmaz da başka odaya alamammm yavrucumuuu.. neyse bakalım hayırlısııı

Maşallah sizeeee

Ben de solante pregna kullananlardanımm... hep solante kullanırdm ama bu sene yeni alacaktm pregnayı gördm madem onu alayım dedmm.. solante süper bi krem yağlı cildim olduğu için özellikle çok hoşuma gidiyor, yalnız pregnanın tek eksisi biraz zor emilimi ve hafif beyazlatıyor suratımı ama işlev konusunda ve içerik konusunda güvendiğim için kullanacağım tabi kiii devamm..

yakında senin de bulantıların geçer benim de o dönnemlerde çok bulantım oluyordu yakında geçecek inşallah

Saolun inşallah aslında 15. Haftadayız ama bigün iyiyim diyorum ertesi gün başa dönüyorum. Hala ilaçla duruyorum bakalım. İnşallah geçer hayırlısıyla

Kızlar gecen hafta kendi dr um kemik yapısından kız olabilir dedi bugün acile gitmiştim serum falan yedim ordanda kadın doğuma gönderdiler burdaki dr da bi pipi gördüm sanki yüksek ihtimal erkek dedii:))) valla anlamadım gittiii

Arkadaslar Izmir ozel egepole giden var mi , birde ense kalinligi fazla cikan var mi

Eyüp ekiciye gıttık yuzde 90 saglıklı bir bebek dedı içimize sindi yuzde 10 da her kadın için bir risk dedı amniyosentz sıze kalmıs dedı yaptrmıycaz.beta degerınn yuksek olmasnn bır cok nedenı var dedı.2. Hamılelıgmde test falan yok artık.üzüntüden baska bır sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…