2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım yüreğini ferah tut.. bütün tetkik seçeneklerini, artılarını, eksilerini araştır öyle karar ver..yanındayız her zaman

o minik beşiklere bende bayılıyorum ama bebek ancak 6 ay sığıyormuş, sonra onu evimde koyacak yerim yok malesef bu yüzden alamıycam..
bebek arabası aldık bizde, jane markasının epic modeli.. çok araştırdım bende, katlanması falan çok kolay, ağırlığıda travel sistemler arasında hafiflerden (8,9 kilo), ben çok seviyorum arabayı, gidip gelip bakıyorum

Eklentiler

• jane.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 179
gözün aydın canım aslında bu testler kafa karıştırıyor çoğu zaman ben 2 li testi yaptırdım normal çıktı 3 lü istemiyor doktor ama AFP diye bir test istedi yaptırmak istemiyorum ama bakalım doktor ne diyecek

Gözün aydın canım içini ferahh tut...

arkadaşım testi kötü olup sağlıklıo bebek dünyaya getiren o kadar çokki bu testler sadece ihtimal, ben bu testleri yaptırmaya çok sıcak bakmıyorum aslında ama doktor istiyor diye de yapıyoruz sonrada bir sürü stress inşallah her şey normal gidecek sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin

Senle ben kaldık
darısı başımıza hayırla sağlıcakla
ctesi gidicem ben öğrenirim inşallah
@goooody sen ne zaman gidiyosun tatlım, seninde net değildi
%50 var elimizde zaten var olan
bende öğrenemedim henüz :))

Iyiyiz canim cok sukur plesanta kapanmis kendiliginden
elhamdülillah çok sevindim arkadaşım :)

okurken gözlerim doldu, ne mutlu :) darısı başımıza insaAllah :))

Yurt dışına yollanan kan testinin değişik isimleri var,ücreti 2.200 ve 2.700 ytl aradında değişiyor, ben yarın zeynep kamilde qmniyosentez yaptıracağım en doğru ve net cevap çünkü, hayırlısı olsun

ense kalınlığı normal canım merak etme, 2 gün geriden gelmeyide hiç bi doktor önemsemiyor, ferah tut içini

ikili testtinin kaç çıktı, benim üçlü 1/50 çıktı , nifty yaptırdım perşembe sonuçla gelcek,inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı kucağımıza

Okuyunca seninle beraber aynı duyguyu yaşadım inan çok üzüldüm ..ama lütfen kendini yıpratma bebeğini düşün geç çoğu kez şahit oluyoruz risk yüksek diyorlar ve çocuklar sapasağlam doğuyorlar ..Rabbim içine ferahlık versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben de varım cinsiyeti bilmeyen :)
Gel bi sarılalım grillcim
bende aynılarını yaşıyorum hayta dişimin kırıldığını gördüğüm gün ağla ağla bi hal oldum tamam Dedim kesin birşey olacak bebeğe ..doktora gittim eşime bunlar hep endişeden oluyor normal Dedi..rüyalarımız karmakarışık hormonlarımız alt üst Allah hepimizin yüreğine ferahlık versin

Kabızlık için yiyebiliyorsan biber ye benim en son çarem o oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…