canım yüreğini ferah tut.. bütün tetkik seçeneklerini, artılarını, eksilerini araştır öyle karar ver..yanındayız her zamanevet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi
o minik beşiklere bende bayılıyorum ama bebek ancak 6 ay sığıyormuş, sonra onu evimde koyacak yerim yok malesef bu yüzden alamıycam..Gunaydinnn guzel annelerrr
Sizlere bir sey sormak isterimm.. Abim haftasonu bize gelecek.. Almanyadan..burdan bi sey bulamiyorm tek basima diyo gelince begendigin bebek arabasini ben almak istiyorm diyo (daha da gecen konustk sizle bu konuyu.. Canm abim ya ne kadr dusunceli) ama tabi ben de pek anlamadigim icn bebek arabalarindan tecrubeli annelerden yardm alaym dedm.. Marka model onerisi olan var mii.. Bizdigimin simdiden arabasi olcak bak sennn Sadece internetten gordugm asagidaki resmi yukluyorm.. Chicco nun travel setiyms nasil meselaaa???
Ben de kucuk ceviz besiklere baktm azcik haftasonu, olctum bictm boyutlarini...eger yatakodasindaki bos yerime olculeri uyarsa onlardan alcam insallahh ekliim hatta bilirsinz tarzini..
Simdiden hepinize tesekkurlerr
bende varım, benide alın aranızaaSenle ben kaldık
darısı başımıza hayırla sağlıcakla
ctesi gidicem ben öğrenirim inşallah
@goooody sen ne zaman gidiyosun tatlım, seninde net değildi
%50 var elimizde zaten var olan
ben de varım...)bende varım, benide alın aranızaa
gözün aydın canım aslında bu testler kafa karıştırıyor çoğu zaman ben 2 li testi yaptırdım normal çıktı 3 lü istemiyor doktor ama AFP diye bir test istedi yaptırmak istemiyorum ama bakalım doktor ne diyecekEyüp ekiciye gıttık yuzde 90 saglıklı bir bebek dedı içimize sindi yuzde 10 da her kadın için bir risk dedı amniyosentz sıze kalmıs dedı yaptrmıycaz.beta degerınn yuksek olmasnn bır cok nedenı var dedı.2. Hamılelıgmde test falan yok artık.üzüntüden baska bır sey degil.
Gözün aydın canım içini ferahh tut...Eyüp ekiciye gıttık yuzde 90 saglıklı bir bebek dedı içimize sindi yuzde 10 da her kadın için bir risk dedı amniyosentz sıze kalmıs dedı yaptrmıycaz.beta degerınn yuksek olmasnn bır cok nedenı var dedı.2. Hamılelıgmde test falan yok artık.üzüntüden baska bır sey degil.
arkadaşım testi kötü olup sağlıklıo bebek dünyaya getiren o kadar çokki bu testler sadece ihtimal, ben bu testleri yaptırmaya çok sıcak bakmıyorum aslında ama doktor istiyor diye de yapıyoruz sonrada bir sürü stress inşallah her şey normal gidecek sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksinevet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi
benim 0,80 mm ense kalınlıgı gayet ıyı dedı doktor.2 den sonra risk oluyor sanırm.ıyı ense kalınlıgı inşbenim sıpa 1 hafta önde gidince kuzum ben yaptıramadım malum, yaptıran arkadaşlar yazıcaktır sana
içini ferah tut bişey yokdoktor demedimi ölçerken normal diye
bende öğrenemedim henüz :))Senle ben kaldık
elhamdülillah çok sevindim arkadaşım :)Iyiyiz canim cok sukur plesanta kapanmis kendiliginden
okurken gözlerim doldu, ne mutlu :) darısı başımıza insaAllah :))Arkadaslar özellikle aksamları karnımda bır hateket oluyorrr ama gaz oldugundan hateketlerını hıssedemıyordum. Kelebek kanat cırpar gıbı bısey kayar gıbı ama tam olarak bebegın hareketını hıssedemiyordum. İşyerınde sabah gelir gelmez klasik muzık acıyorum aksama kadar acık kalıyor masaya geldıkce dınleyebılıyorum. Az önce muzıgın sesini bıraz actım, elimi karnıma koymuştum, allahım nasıl guzel bır hıstırbu resmen burdayım dedı, sen mucızesın, bınlerce şükür olsun sonunda hıssedebıldımmm
pardon arkadasım 3 yazacaktım 3 e kadar ense kalı lıgı normal kabul edlıyor.benim 0,80 mm ense kalınlıgı gayet ıyı dedı doktor.2 den sonra risk oluyor sanırm.ıyı ense kalınlıgı inş
Yurt dışına yollanan kan testinin değişik isimleri var,ücreti 2.200 ve 2.700 ytl aradında değişiyor, ben yarın zeynep kamilde qmniyosentez yaptıracağım en doğru ve net cevap çünkü, hayırlısı olsunAllah razı olsun canım gittiğim özel hastane bile beni Zeynep Kamil hastanesine yolladı orda bakıyorlar orda var bu bölüm dedi aminosentez için de düşük riski oluyormuş bu riski göze alamıyorum işte bu yurt dışı testi nerelerde yapılıyorki ben bilmiyorum.. dua ediyorum sadece yapacak başka bişeyim yok zaten nasibimiz neyse onu görcez
ense kalınlığı normal canım merak etme, 2 gün geriden gelmeyide hiç bi doktor önemsemiyor, ferah tut içiniKızlar şimdi geldim. Testi yapıldı ense kalınlığı 1.8mm çıktı. Boyu 6.7mm. Haftasını normalde 13+2 olması gerekirken 12+6 dedi sanırım biraz geriden geliyoruz. Kan testi de verdik iki gün sonra çıkıcak mış. Ense kalınlığı normal sanki kan değerlerini merak ediyorum
evet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi
Yalnız değilim demek kiBende daha oğrenemeyenlerdenim :)
Cımartrsi güzel haberlerini bekliyoruz ozamanSenle ben kaldık
Okuyunca seninle beraber aynı duyguyu yaşadım inan çok üzüldüm ..ama lütfen kendini yıpratma bebeğini düşün geç çoğu kez şahit oluyoruz risk yüksek diyorlar ve çocuklar sapasağlam doğuyorlar ..Rabbim içine ferahlık versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet canım ikilide ki gibi oluyor ölçümde gayet iyi demişti ama asıl önemli olan kanmış kanda down sendromu riski taşıdığımı söyledi gerçi o söylemeden anladım ağlamaklı girdim odasına doktorun aminosentez yaptır dedi bi faydası olcak mı çaresi var mı dedim yok maalesef kesin ise gebelik sonlandırılır bu teklif edilir dedi tutamadım daha fazla kendimi ağladım hala öyleyim ne aminosentez yapcam ne de çocuğumu aldırcam ne nasip ettiyse Rabbim onu yaşicaz Rabbim korusun bebeklerimizi
Gel bi sarılalım grillcimben de varım cinsiyeti bilmeyen :)
bende aynılarını yaşıyorum hayta dişimin kırıldığını gördüğüm gün ağla ağla bi hal oldum tamam Dedim kesin birşey olacak bebeğe ..doktora gittim eşime bunlar hep endişeden oluyor normal Dedi..rüyalarımız karmakarışık hormonlarımız alt üst Allah hepimizin yüreğine ferahlık versingünaydın kızlar... ben sürekli kötü rüyalar görüyorum ve geceleri ağlayarak uyanıyorum sizede oluyo mu genelde aldatıldığımı yada istenmeyen gelin olduğumu görüyorum hamilelik psikolojisi olabilir mi çok mutsuzum gün boyuda rüyanın etkisinde kalıyorum.
Kabızlık için yiyebiliyorsan biber ye benim en son çarem o olduGünaydın kızlar!
İki gündür çok kabızlık çekiyorum, kayısılar sular fayda etmedibol bol salatalık yiyorum ama hala aynı aynısını yaşayan var mı? ne yapsam sizce?
Canım çok üzüldüm, başka bi doktora daha göründünüz mü? maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bi de @kelebek.hill in de dediği testi bi araştır istersen, adı harmony testiydi galiba
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, Rabbim koruyup kollasın, dualarım seninle
ben de çok kabus görüyorum, hele sırtüstü yatarsam kesin görüyorum hamilelikten oluyomuş ama sabahları hep bi sinir harbi uyanıyorum yorumlara da bakmıyorum sonuçta normal bi durum değil bence yorumlamamak lazım
canım tecrübesiz ama araba almış biri olarak ben de yazayım dedimbiz kampanya var diye mamas&papas armadillo flip xt aldık. bugaboo bee istiyodum ama internette bir yaşından sonra bebek sığmıyo dediler, gerçekten de yakından baya küçük görünüyo o nedenle bu arabayı aldık, baya geniş tam yatabiliyo, her iki taraflı kullanılabiliyo, üstteki tentesi çok büyük, bebişin her yerini koruyo
maxicosi ana kucağıyla da uyumlu, ek bi parçası var onunla takılabiliyo travel system gibi kullanabiliyosun aynı zamanda
ben bu kadar detaylı baktım ama annem her yerde bana önden giden boş arabaları ve arkadan kucakta gelen bebişleri gösteriyoneyse aldık artık oturmazsa ben biner gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?