2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yalnız değilim demek ki birdahaki kontrolün ne zaman
Yok canım var bi kaç anne daha :)) benim 1 martta bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz :) devlete gidiyorum normalde ama bu kadar öğrenen olmuşken daha belli değil derse yine heralde özele gideriz :)

cetrina sarılalım canım :)

o korkunç rüyalar hep hormonal. vücut bir canlı için sürekli değişiyor gelişiyor, hormonlar da bizi etkiliyor.

geçen rüyamda oğlum olduğunu görüyordum, son iki gündür kız görüyorum :)

Benim dunya tatli erkek bi yegenim var. Bu küçük sipa anca 5.5 ayda gösterdi kiymetli pipisini neler yaptilar,muayeneden çıktı tatli yedi 30 dk sonra bi daha girdi fln yengem yok gostermed
Bende nsl korkuyorum şimdi gostermez benimkide diye
gecen ay bacaklari acikti yrn dayanamayip gidiyorum insallah gösterir çok heyecanlıyım

Hellosu ağustos anaları haliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Bugün Dr kontrolümüz vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. Gayet sağlıklı..maşallah biraz tosuncuk cinsiyetimiz kesinleşti. Bir oğlum daha olacak. İlk başlarda biraz üzüldüm falan ama..Artık kabullendim. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Oğullarım birbirlerine arkadaş yoldaş olacak inşallah Rabbim utandırmasın. Kayınvalidem biraz gönlümü serinletti sağolsun. 2 tane kız yeğenin var onlarda senin kızın falan fistan dedi..daha bir çok şey söyledi de yazmaya başlasam duygu seline kapılırım heralde
B Began bebemin cinsiyeti ve ismi belli oldu ekler mısın tatlım?
Erkek: HAMZA

15+4 de üçlü taramayi yapıyorlarmi diye merak ettim o gün randevum var da illa 16 olcak tam mi diye sordum :)

Sagol canm ona da bakaym vall baya marka var ama gidip ben de deneyerek alicam gerekirse icine oturacam

Besik oyle buyuk degil yani biliyorm ama yatak odama daha buyugu sigmaz o yuzden ne kadr yatabilirse yanmizda yatsn bebegimm

15+4 de üçlü taramayi yapıyorlarmi diye merak ettim o gün randevum var da illa 16 olcak tam mi diye sordum :)
bana hastanenin verdiği bilgilendirme kağıdında 16-20 haftalar arasında diyor ama o bebişin gelişimine görede değişir biraz, önde gidenler var mesela..
benim fikrim 2 günden bişeycik olmaz

oslem_dr çok güzel bir şeymiş. Yarın ben bunu bi chicco mağazasına bakayım inşallah orda vardır..her ürün olmuyor orda nedense

Masallah tosuna masallahh.. Ismi bile belli.. Adiyla cok yasasin insallahh ben de yavastan isim sozlugu karistiriyorm ama cinsiyet bile belli degil tabi ben de persembeyi iple cekiyormm..

Kayinvaliden de ne guzel dems bakk.. Gercekten Allahin takdiri canm..

Sagol canm ona da bakaym vall baya marka var ama gidip ben de deneyerek alicam gerekirse icine oturacam

Besik oyle buyuk degil yani biliyorm ama yatak odama daha buyugu sigmaz o yuzden ne kadr yatabilirse yanmizda yatsn bebegimm
valla ben kafayı sıyırıyodum o markalardan en sonunda bursada jane satan tek mağazanın elinde kalan son ürünü olunca kaçırmamalıyım psikolojisine girdimde rahata erdim
beşik içinde chicconun anne yanı beşiğini paylaştı bir arkadaş, bende az önce videosunu buldum, onada bir bak, çok hoşuma gitti benim

Yok canım var bi kaç anne daha :)) benim 1 martta bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz :) devlete gidiyorum normalde ama bu kadar öğrenen olmuşken daha belli değil derse yine heralde özele gideriz :)
Senin haftada önde halbuki ya umarım özele gerek kalmaz 1 martta öğrenirsin ben mecbur özele gidecem gittiğim söylemiyor çünkü

Kesinlikle hormonlar bizimle oynuyor ve rüyalar o kadar gerçekçi ki rahat 4 defa kalkıyorum gece.. Senin yakın mıydı kontrol tarihi inşallah bu defa ki gidişinde öğrenirsin dilerim gönlünden geçen cinsiyeti öğrenirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…