Yok canım var bi kaç anne daha :)) benim 1 martta bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz :) devlete gidiyorum normalde ama bu kadar öğrenen olmuşken daha belli değil derse yine heralde özele gideriz :)Yalnız değilim demek kibirdahaki kontrolün ne zaman
ben özele gidiyorum ama bende bilmiyorumYok canım var bi kaç anne daha :)) benim 1 martta bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz :) devlete gidiyorum normalde ama bu kadar öğrenen olmuşken daha belli değil derse yine heralde özele gideriz :)
birkaç kişi vardı canım, isimlerini hatırlayamıyorum malesef..Üçlü taramaya giren var mı kızlar
o minik beşiklere bende bayılıyorum ama bebek ancak 6 ay sığıyormuş, sonra onu evimde koyacak yerim yok malesef bu yüzden alamıycam..
bebek arabası aldık bizde, jane markasının epic modeli.. çok araştırdım bende, katlanması falan çok kolay, ağırlığıda travel sistemler arasında hafiflerden (8,9 kilo), ben çok seviyorum arabayı, gidip gelip bakıyorum
bana hastanenin verdiği bilgilendirme kağıdında 16-20 haftalar arasında diyor ama o bebişin gelişimine görede değişir biraz, önde gidenler var mesela..15+4 de üçlü taramayi yapıyorlarmi diye merak ettim o gün randevum var da illa 16 olcak tam mi diye sordum :)
Hellosu ağustos analarıhaliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Bugün Dr kontrolümüz vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. Gayet sağlıklı..maşallah biraz tosuncukcinsiyetimiz kesinleşti. Bir oğlum daha olacak. İlk başlarda biraz üzüldüm falan ama..Artık kabullendim. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Oğullarım birbirlerine arkadaş yoldaş olacak inşallah Rabbim utandırmasın. Kayınvalidem biraz gönlümü serinletti sağolsun. 2 tane kız yeğenin var onlarda senin kızın falan fistan dedi..daha bir çok şey söyledi de yazmaya başlasam duygu seline kapılırım heralde
B Began bebemin cinsiyeti ve ismi belli oldu ekler mısın tatlım?
Erkek: HAMZA
valla ben kafayı sıyırıyodum o markalardanSagol canm ona da bakaym vall baya marka var ama gidip ben de deneyerek alicam gerekirse icine oturacam
Besik oyle buyuk degil yani biliyorm ama yatak odama daha buyugu sigmaz o yuzden ne kadr yatabilirse yanmizda yatsn bebegimm
bende çok beğendim canımcım, e-bebekte satıyomuş, orayada bak chiccoda bulamazsanoslem_dr çok güzel bir şeymiş. Yarın ben bunu bi chicco mağazasına bakayım inşallah orda vardır..her ürün olmuyor orda nedense
Senin haftada önde halbuki ya umarım özele gerek kalmaz 1 martta öğrenirsin ben mecbur özele gidecem gittiğim söylemiyor çünküYok canım var bi kaç anne daha :)) benim 1 martta bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz :) devlete gidiyorum normalde ama bu kadar öğrenen olmuşken daha belli değil derse yine heralde özele gideriz :)
Kesinlikle hormonlar bizimle oynuyor ve rüyalar o kadar gerçekçi ki rahat 4 defa kalkıyorum gece.. Senin yakın mıydı kontrol tarihi inşallah bu defa ki gidişinde öğrenirsin dilerim gönlünden geçen cinsiyeti öğrenirsin:)cetrina sarılalım canım :)
o korkunç rüyalar hep hormonal. vücut bir canlı için sürekli değişiyor gelişiyor, hormonlar da bizi etkiliyor.
geçen rüyamda oğlum olduğunu görüyordum, son iki gündür kız görüyorum :)
Çok tatli :) gule gule kullansin yavrun:)Kızlar cinsiyetimiz henüz belli değil, ama bugün bu cicişi aldım yavrucuğuma. Nasıl sizce?
Güle güle giyinsin annesi hayırlı olsunKızlar cinsiyetimiz henüz belli değil, ama bugün bu cicişi aldım yavrucuğuma. Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?