2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah maşallah kuzuna

Çok memnun kalacaksın jane den . Ben oğluma jane almistim şimdi kenarda bebisi bekliyor . Ne kadara aldın. Matrix Light puset iyle mi

Ben büyük bir ümitle 10 gün sonra dontorun kız demesini bekliyorum:) bakalım ne olur. Bu arada kızlar ben çok iştahsıZım hiç yemek yiyeseim gelmiyor zorla yiyorum ya..
Bende öyleyim canım doktora dedim 4lu test sonuclari çıkınca vitamin verecek ama bebek gelişimi iyi diyor. Insallah istedigin gibi kızın olur bende cok istedim erkek dedi

Oğluma sallanmayan besik aldım. Hiçte sallamadim fakat sekizinci ayda ne olduysa birden sallanmak istedi. O zaman bayaa bi masraf yaptığım için tekrar bir besik almadım. (Sallanan mama sandalyeli salincak , mamaroo gibi ) beşiğe minik tekerlek aldım o çok ses yaptı. Gittim marangozda D harfi gibi tahta parça kestirip sallanır ayak yapmaya çalıştım. Yani diyeceğim şu sallanır ve sabitlenir bişeyler alın. İlla sallamak zorunda değilsiniz ama gazi oluyor tuzu oluyor bi sebeplerden azıcık dokunup saklandığında o oyanalinir ya da uyur belki bu sayede annecikte azıcık gözünü kapatır. Yoksa çok zor. Şimdi indirim bekliyorum sallanır bi yatak alicam

Arkadaslar ense kalinligi yuksek cikan varmi benimki 7.5 mm cikti ve dr cvs onerdi persembe günü..drum cok olumsuz konustu.umarim kimseninki cikmamistr ama cevrenizde bu sekilde sikintilar yadayip saglikli dogumyapanlar oldumu

Arkadaslar ense kalinligi yuksek cikan varmi benimki 7.5 mm cikti ve dr cvs onerdi persembe günü..drum cok olumsuz konustu.umarim kimseninki cikmamistr ama cevrenizde bu sekilde sikintilar yadayip saglikli dogumyapanlar oldumu
Canım 7,5 mm öyle kalın falan değil. 3 cm ve üzeri tehlikeli diyorlar. Heralde 7,5 cm değildir zaten boyu o kadar. Yanlış mıyım?

Bende öyleyim canım doktora dedim 4lu test sonuclari çıkınca vitamin verecek ama bebek gelişimi iyi diyor. Insallah istedigin gibi kızın olur bende cok istedim erkek dedi
Rüyamdada hep küpeler gerdanlıklar görüyorum.. Hayırlısı tabbim sağlıkla versin inşallah..

Herkese günaydın...
Ben de sürekli rüya görüyorum bu gece doğuma girdiğimi gördüm sezeryan acısını bile gerçekmiş gibi yaşadım doğum sonrası doğan kızıma değil de oğluma sarılıp durdum şimdiden düşündüğüm oğlumdan ilk kez ayrı kalcak olmam doğum yapıcağım gün nasip olursa... Kızımı da çook net gördüm mavi gözlü tombik bi bebişti

Kızlar ben hiç bir testi yaptırmadım bilinçli olarak yalnızca ayrıntılıyı bekliyorum ama üzücü haberler okudukça ben de acaba yanlış mı yaptım diyorum temmuz anneler topiğinde de üzücü test sonuçları alan anneler var kafama çok takıldı... Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsunnn

Sormaa valla bn de su an oyleymmm jane de azcik pahalis kizzz ben oro koltugu takim olanlara baktm daa.. Abim alacak bi de yani cok ucmak da istemiyorm ama tabi ki kaliteli de olsunn.. Casual cadillac diye bi marka gordm genelde herkes iyi yorm yazms onu da canli gormek istiyorm bakalmm..

Besige de bakarm canm sagol

Bir de pazartesi gününden başlayıp bugün sonlanacak olan dolunay günlerindeymişiz... Bugünler de kadınlarda sinirlilik, hassasiyet, migren ağrıları vs artıyormuş dikkatli olalım inşaAllah... Edendimiz (s.a.v) oruç tutulmasını tavsiye etmiş ama bizim mideler malum sağ salim atlatmak dileğiyle...

Bende ogrenemedim daha kızlar yalnız değilsiniz

Ben de varm ben de cinsiyet ogrenemeyenlerrrr

Canm bence hic yaptirmadinsa artk bosuna endiseye de sokma kendini.. Guzel olacagina inandir kendini..Allahin takdiri zaten testler de sonucta %100 guvenilir degil.. Ha biz yaptirdik ama asla kotu bi sey getirmedm aklima.. Cok sukur temiz cikti ikilimiz.. Yarn da dorrlumuz var insallah hayirlisiyla her seyimiz sagliklidir

Ruyanda masallah dogumu bile yapmissin Allah nazarlardan koruaun meleklerimizi

GÜNAYDIN ANNİŞLER

Cnm bnm hayırlı olsun oğluşun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, ismi gibi güçlü heybetli bir çocuk olsun inşallah oğluşun. Ne güzel bir kayınvaliden varmış imrendim walla, kıymetini bil. Bnm ki galiba erkekmiş deyince bakmam ben ona değildir yanlış görmüştür dr dedi hemen şimdide niye aramıyo diyomuş eşime

Kizlar ne kiyafet ne cocuk arabasi hic bisey almicam ev dolu dolu iki kizimada kaliteli aldim hep kucuk gelince yikadim utuleyip kaldirdim onlari gun yaklasinca bir daha bi yikar hazirlarim sadece yatak lazim kizima besikte yatiyodu hala onu da temmuzda hallederim baya bi rahatimmm

Cnm benim bence hiç üzülme niye yaptırmadım diye kötüde düşünüp kendini ve bebişini üzme.
Bende yaptırmadım 2li testi. Eğer bir problemi varsa bile o benim bebeğim deyip zaten kabul edeceğim bu süreçte neden üzeyim ki kendimi diye düşündüm. Daha garanti olan 4lü taramayı yaparız dedi doktorumda. Sen bence en öncesi içini ferah tut bu süreçte.
Ay ne güzel rüya görmüşsün, rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel rüyayı

ben de henüz bilmiyorum cinsiyet :) günaydın bal hanımlar bu aralar gazdan helak oldum yatıyorum gaz kalkıyorum gaz nolduysa bana anlayamadım

Sinir migren bende hic gitmiyor ki canim dogum basindan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…