Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah maşallah kuzunaHellosu ağustos analarıhaliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Bugün Dr kontrolümüz vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. Gayet sağlıklı..maşallah biraz tosuncukcinsiyetimiz kesinleşti. Bir oğlum daha olacak. İlk başlarda biraz üzüldüm falan ama..Artık kabullendim. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Oğullarım birbirlerine arkadaş yoldaş olacak inşallah Rabbim utandırmasın. Kayınvalidem biraz gönlümü serinletti sağolsun. 2 tane kız yeğenin var onlarda senin kızın falan fistan dedi..daha bir çok şey söyledi de yazmaya başlasam duygu seline kapılırım heralde
B Began bebemin cinsiyeti ve ismi belli oldu ekler mısın tatlım?
Erkek: HAMZA
o minik beşiklere bende bayılıyorum ama bebek ancak 6 ay sığıyormuş, sonra onu evimde koyacak yerim yok malesef bu yüzden alamıycam..
bebek arabası aldık bizde, jane markasının epic modeli.. çok araştırdım bende, katlanması falan çok kolay, ağırlığıda travel sistemler arasında hafiflerden (8,9 kilo), ben çok seviyorum arabayı, gidip gelip bakıyorum
Bende öyleyim canım doktora dedim 4lu test sonuclari çıkınca vitamin verecek ama bebek gelişimi iyi diyor. Insallah istedigin gibi kızın olur bende cok istedim erkek dediBen büyük bir ümitle 10 gün sonra dontorun kız demesini bekliyorum:) bakalım ne olur. Bu arada kızlar ben çok iştahsıZım hiç yemek yiyeseim gelmiyor zorla yiyorum ya..
Bende ogrenemedim daha kızlar yalnız değilsinizYalnız değilim demek kibirdahaki kontrolün ne zaman
Ben varım cnm kan verdim cumartesi sonuçları bekliyrmÜçlü taramaya giren var mı kızlar
Canım 7,5 mm öyle kalın falan değil. 3 cm ve üzeri tehlikeli diyorlar. Heralde 7,5 cm değildir zaten boyu o kadar. Yanlış mıyım?Arkadaslar ense kalinligi yuksek cikan varmi benimki 7.5 mm cikti ve dr cvs onerdi persembe günü..drum cok olumsuz konustu.umarim kimseninki cikmamistr ama cevrenizde bu sekilde sikintilar yadayip saglikli dogumyapanlar oldumu
Rüyamdada hep küpeler gerdanlıklar görüyorum.. Hayırlısı tabbim sağlıkla versin inşallah..Bende öyleyim canım doktora dedim 4lu test sonuclari çıkınca vitamin verecek ama bebek gelişimi iyi diyor. Insallah istedigin gibi kızın olur bende cok istedim erkek dedi
Canım 16 nın içindeyken de yapılıyor. 18. Hafta bitene kadar. Diye biliyorum.15+4 de üçlü taramayi yapıyorlarmi diye merak ettim o gün randevum var da illa 16 olcak tam mi diye sordum :)
valla ben kafayı sıyırıyodum o markalardanen sonunda bursada jane satan tek mağazanın elinde kalan son ürünü olunca kaçırmamalıyım psikolojisine girdimde rahata erdim
beşik içinde chicconun anne yanı beşiğini paylaştı bir arkadaş, bende az önce videosunu buldum, onada bir bak, çok hoşuma gitti benim
Bende ogrenemedim daha kızlar yalnız değilsiniz
Herkese günaydın...
Ben de sürekli rüya görüyorum bu gece doğuma girdiğimi gördüm sezeryan acısını bile gerçekmiş gibi yaşadım doğum sonrası doğan kızıma değil de oğluma sarılıp durdum şimdiden düşündüğüm oğlumdan ilk kez ayrı kalcak olmam doğum yapıcağım gün nasip olursa... Kızımı da çook net gördüm mavi gözlü tombik bi bebişti
Kızlar ben hiç bir testi yaptırmadım bilinçli olarak yalnızca ayrıntılıyı bekliyorum ama üzücü haberler okudukça ben de acaba yanlış mı yaptım diyorum temmuz anneler topiğinde de üzücü test sonuçları alan anneler var kafama çok takıldı... Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsunnn
Hellosu ağustos analarıhaliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Bugün Dr kontrolümüz vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. Gayet sağlıklı..maşallah biraz tosuncukcinsiyetimiz kesinleşti. Bir oğlum daha olacak. İlk başlarda biraz üzüldüm falan ama..Artık kabullendim. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Oğullarım birbirlerine arkadaş yoldaş olacak inşallah Rabbim utandırmasın. Kayınvalidem biraz gönlümü serinletti sağolsun. 2 tane kız yeğenin var onlarda senin kızın falan fistan dedi..daha bir çok şey söyledi de yazmaya başlasam duygu seline kapılırım heralde
B Began bebemin cinsiyeti ve ismi belli oldu ekler mısın tatlım?
Erkek: HAMZA
Herkese günaydın...
Ben de sürekli rüya görüyorum bu gece doğuma girdiğimi gördüm sezeryan acısını bile gerçekmiş gibi yaşadım doğum sonrası doğan kızıma değil de oğluma sarılıp durdum şimdiden düşündüğüm oğlumdan ilk kez ayrı kalcak olmam doğum yapıcağım gün nasip olursa... Kızımı da çook net gördüm mavi gözlü tombik bi bebişti
Kızlar ben hiç bir testi yaptırmadım bilinçli olarak yalnızca ayrıntılıyı bekliyorum ama üzücü haberler okudukça ben de acaba yanlış mı yaptım diyorum temmuz anneler topiğinde de üzücü test sonuçları alan anneler var kafama çok takıldı... Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsunnn
Sinir migren bende hic gitmiyor ki canim dogum basindan beriBir de pazartesi gününden başlayıp bugün sonlanacak olan dolunay günlerindeymişiz... Bugünler de kadınlarda sinirlilik, hassasiyet, migren ağrıları vs artıyormuş dikkatli olalım inşaAllah... Edendimiz (s.a.v) oruç tutulmasını tavsiye etmiş ama bizim mideler malum sağ salim atlatmak dileğiyle...
14 15 haftalarda gecti benim seninde gecer sonra gobusss cikar artik gazli yiyceklerden biraz uzak dur istersenben de henüz bilmiyorum cinsiyet :) günaydın bal hanımlarbu aralar gazdan helak oldum yatıyorum gaz kalkıyorum gaz nolduysa bana anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?