Dr biri tam 16 +1 diyor biri 17+3 hangisine inanayim simdikk bilemedim
Gicik olan ben calisiyodum fransada 3 sene izin alabiliyosun benim iznim nisan 29 da bitiyor bebisle kizimin arasinda 2 hafta calismami getekturen durum var kafa yorcam simdi ya hastalik izmi alcam dr dil dokcem yada gitcem caliscam ki sorunum kizlara bakcak kimse yok hayirlisi bakalim arikortalamasını al canımşaka bi yana çok takma ona çünkü usg hassasiyetiyle ilgili bir durumdur.
Aynı durum benım de basımde bırı gec yumurtlamıssn dıyor bırı alakası yok tam dıyor. Zaten bu 2 lı 3 lu test sonuclarını etkıleyen yegane durum bu.en son tecrubelı doktorla ıcım rahatladıDr biri tam 16 +1 diyor biri 17+3 hangisine inanayim simdikk bilemedim
Kizlar ne kiyafet ne cocuk arabasi hic bisey almicam ev dolu dolu iki kizimada kaliteli aldim hep kucuk gelince yikadim utuleyip kaldirdim onlari gun yaklasinca bir daha bi yikar hazirlarim sadece yatak lazim kizima besikte yatiyodu hala onu da temmuzda hallederim baya bi
rahatimmm
Hayir 2mm ve fazlasini risk kabul ediyolar 3cm degil boyu 8 cm ama odem varmis ensesindeCanım 7,5 mm öyle kalın falan değil. 3 cm ve üzeri tehlikeli diyorlar. Heralde 7,5 cm değildir zaten boyu o kadar. Yanlış mıyım?
kızlar 4 lü test ne ya benim gittiğim 3 doktor da üçlü test zamanı gel dedi... 4 şü ne zaman yapılıyor?Ben de varm ben de cinsiyet ogrenemeyenlerrrr
Canm bence hic yaptirmadinsa artk bosuna endiseye de sokma kendini.. Guzel olacagina inandir kendini..Allahin takdiri zaten testler de sonucta %100 guvenilir degil.. Ha biz yaptirdik ama asla kotu bi sey getirmedm aklima.. Cok sukur temiz cikti ikilimiz.. Yarn da dorrlumuz var insallah hayirlisiyla her seyimiz sagliklidir
Ruyanda masallah dogumu bile yapmissinAllah nazarlardan koruaun meleklerimizi
Çok sağol canımm haklısınnn aslında oğlumda da yaptırmamıştım zaten Hepimizin bebekleri Allaha emanetBen de varm ben de cinsiyet ogrenemeyenlerrrr
Canm bence hic yaptirmadinsa artk bosuna endiseye de sokma kendini.. Guzel olacagina inandir kendini..Allahin takdiri zaten testler de sonucta %100 guvenilir degil.. Ha biz yaptirdik ama asla kotu bi sey getirmedm aklima.. Cok sukur temiz cikti ikilimiz.. Yarn da dorrlumuz var insallah hayirlisiyla her seyimiz sagliklidir
Ruyanda masallah dogumu bile yapmissinAllah nazarlardan koruaun meleklerimizi
Sağol canımmm, amin inşaAllahCnm benim bence hiç üzülme niye yaptırmadım diye kötüde düşünüp kendini ve bebişini üzme.
Bende yaptırmadım 2li testi. Eğer bir problemi varsa bile o benim bebeğim deyip zaten kabul edeceğim bu süreçte neden üzeyim ki kendimi diye düşündüm. Daha garanti olan 4lü taramayı yaparız dedi doktorumda. Sen bence en öncesi içini ferah tut bu süreçte.
Ay ne güzel rüya görmüşsün, rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel rüyayı
Çevremde yok ama duydum sağlıklı doğum yapan.İkili test sonuçların nasıl cıktı peki?Arkadaslar ense kalinligi yuksek cikan varmi benimki 7.5 mm cikti ve dr cvs onerdi persembe günü..drum cok olumsuz konustu.umarim kimseninki cikmamistr ama cevrenizde bu sekilde sikintilar yadayip saglikli dogumyapanlar oldumu
cm olur mu canım bebeğin boyu o kadar zaten.Bebeklerimiz şu an minicik mm hesabı yapılıyor.Canım 7,5 mm öyle kalın falan değil. 3 cm ve üzeri tehlikeli diyorlar. Heralde 7,5 cm değildir zaten boyu o kadar. Yanlış mıyım?
Olmaz canım korkmaKızlar çok korktum çamaşırımda iki damla kırmızı kan gördüm çok panik oldum elim ayağım titredi nasıl korktum anlatamam bir baktım sonra sivilce patlamış rahatladım ama korkudan bebeğe birşey olmuşmudur ☹
Gayet iyi canım benim ki de 1.7 çıkmıştı:)Ense kalınlığı falan iyi ama galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?