2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
15-16 hafta civarı kontrole giden güzel anneler bebişlerin boyu kaç cm di? :)

ortalamasını al canım şaka bi yana çok takma ona çünkü usg hassasiyetiyle ilgili bir durumdur.
Gicik olan ben calisiyodum fransada 3 sene izin alabiliyosun benim iznim nisan 29 da bitiyor bebisle kizimin arasinda 2 hafta calismami getekturen durum var kafa yorcam simdi ya hastalik izmi alcam dr dil dokcem yada gitcem caliscam ki sorunum kizlara bakcak kimse yok hayirlisi bakalim arik

hımm senin durumun farklıymış. rapor falan alma gibi bir durumun olamaz mı acaba ?

Dr biri tam 16 +1 diyor biri 17+3 hangisine inanayim simdikk bilemedim
Aynı durum benım de basımde bırı gec yumurtlamıssn dıyor bırı alakası yok tam dıyor. Zaten bu 2 lı 3 lu test sonuclarını etkıleyen yegane durum bu.en son tecrubelı doktorla ıcım rahatladı

Ohooo sen baya rahatsin tabiii.. Bizim ilk bebis oluncaa arrk mecbur bi alisveris hevesi fulyasi basliyorr.. Cinsiyet belli olmadigindan kiyafet bakmiyorm ama kucuk beaik falan bakmaya baslamistm biz de nisan gibi alacaktk... Bi araba isi supriz oldu abimden dolayi.. Ona karar vermeye calisiyoz biz de.. Yarn aksam dr cikisi firsat olursa bi iki magazaya bakacaz insallah

kızlar 4 lü test ne ya benim gittiğim 3 doktor da üçlü test zamanı gel dedi... 4 şü ne zaman yapılıyor?

Çok sağol canımm haklısınnn aslında oğlumda da yaptırmamıştım zaten Hepimizin bebekleri Allaha emanet

Sağol canımmm, amin inşaAllah

Günaydın kızlar!

Ben dün patronuma bebek beklediğimi söyledim, kadın çok ters davrandı bizim kısımda iki tane daha hamile arkadaş var, yakında doğum iznine ayrılacaklar, kadın bana "sen de mi yani" dedi, hiç tebrik falan yok, doğum ne zaman diye sordu, en son da zorla bi hayırlı olsun dedi ama yani suratını görmeniz lazım çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, sadece önden haberi olsun istemiştim ama hiç hoş olmadı, zaten işe gelesim yoktu iyice zorla gelir oldum

neyse, Rabbim bu zamanları sağlıkla geçirmemizi nasip etsin, bebeğime kavuşayım da mühim değil

bu arada bi arkadaşım elinde kalan burt's bees çatlak kremini verdi bana, dün akşam sürdüm. mustelaya göre daha yağlı bi yapısı var, daha koyu kıvamlı bence geceleri sürmek için daha ideal ama sanki mustela daha iyi nemlendiriyo gibi geldi

şimdilik havadisler bu kadar benden hepinizin günü çok güzel geçsin kıslaaarr

Benim doktorum da sadece 2 li ve 3 lü yapıyor doktoruna göre değişiyor herhalde istedikleri testler.

Arkadaslar ense kalinligi yuksek cikan varmi benimki 7.5 mm cikti ve dr cvs onerdi persembe günü..drum cok olumsuz konustu.umarim kimseninki cikmamistr ama cevrenizde bu sekilde sikintilar yadayip saglikli dogumyapanlar oldumu
Çevremde yok ama duydum sağlıklı doğum yapan.İkili test sonuçların nasıl cıktı peki?

Canım 7,5 mm öyle kalın falan değil. 3 cm ve üzeri tehlikeli diyorlar. Heralde 7,5 cm değildir zaten boyu o kadar. Yanlış mıyım?
cm olur mu canım bebeğin boyu o kadar zaten.Bebeklerimiz şu an minicik mm hesabı yapılıyor.
3mm üstü riskli deniliyor

F Ftszynp cnm 2 li tarama testinin daha güvenilir hali olarak söylemişti bana doktorum. Yani yine down sendromu falan bakılıo. 16-20. hafta arasında bakılan bir test.
Benim doktorum sadece 4.lü tarama ve şeker yüklemesi yeterli dedi.

Kızlar çok korktum çamaşırımda iki damla kırmızı kan gördüm çok panik oldum elim ayağım titredi nasıl korktum anlatamam bir baktım sonra sivilce patlamış rahatladım ama korkudan bebeğe birşey olmuşmudur ☹

Olmaz canım korkma
İnsanlar gebeyken ne acılar atlatıyor ,ölüm haberleri vs. yine de birşey olmuyor onlara.Sandığımızdan çok daha kuvvetliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…