2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

korkma canım hiç bişey olmamıştır bende çok büyük bi korku yaşamıştım senin gibi endişelendim ama çok şükür gayet sağlıklı, öyle kolaylıkla bişey olmaz bebişlerimize rabbim korur onları

Vay sıpa cinsiyet fotosu vermemiş miydi doktorun canım?

Günaydın, benim patronum da aynı seninki gibi davrandı tek düşündükleri iş iş iş başka bişey değil, severek geldiğim işime zar zor gelir oldum ayaklarım geri geri gidiyor sabahları sen hiç kafana takma neticede kimsenin haddine değil eleştirmek yada müdahale etmek. Senin yasal hakkın neyse onu kullan boşveeer canını sıkmaya değmez..

Çok üzüldüm cnm yaa birde bunları kadın yöneticilerin yapması ne büyük bir acıdır. Duyuyorum da gerçekten inanmak istemiyorum bu tarz tavırlara. En çok hemcinslerimiz anlayıp destek vereceğine birde köstek oluyolar
Sen yinede sıkmamaya çalış canını tatlım. Bebişini düşün, alacağın tatlış eşyaları düşün mutlu ol

Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Ya bırak Allahını seversen. Sen keyfini bozma anne olacaksın ya bu ne ya manyak doku ortalık

Vay sıpa cinsiyet fotosu vermemiş miydi doktorun canım?

Hayır tatlım kız dediğinde vermemişti %80 kız demişti oran yüksek olduğu için bende aksini düşünmedim hiç zaten gönlümden geçen hep kızdı ama hayırlısı böyleymiş allah sağlıklı doğmasını nasip etsin hepimizinkinin

Allah böyle nasip etmişse ötesi yok canım .
Geçenlerde bir tnıdığımla konuştum akrabası varmış Allah'ım bana kara gözlü biroğlan ver nasıl verirsen ver diye dua edermiş
Bu insanın 2 oğlu 2 kızı var.
2 kızı pek sağlıklı maaşallah
1 oğlu doğduğundan beri yatalak
Diğer oğlu ise down sendromluymuş.
Allah'ım sağlıklısını hayırlısını versin her zaman

Allah evladın hayırlısınız versin kız erkek ne fark eder cinsiyet sadece bir özellik. Halbuki insanın karakterini oluşturan onlarca özellik var. Yavrularımız sağlıklı karakterli düzgün insanlar olsunlar inşallah. Kız erkek ne fark eder.

Ben de cuma kesinleştirecem Allah'ın izniyle bi kız bı erkek kafalar karıştı
Senin gönlünde bi cinsiyet var mı?
hadi hayırlısı bakalım oran vermedi mi peki yav
canım benim ilk bebişim nasipse inşallah
hamile kalmadan önce erkek bebek delisiydim rüyamda oğlumu görmüştüm falan hatta
ama hamile kalınca rüyalarım değişti kıza döndü, belirtiler falan da öle doktorda yüzde 50 kız dedi en son
eşim erkek hissediyor bense kız bakalım kiminki tutacak
gönlüm ikisini de tatmak istiyor tabi

Nekadar yüzde vermisti kiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…