- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Kızlar çok korktum çamaşırımda iki damla kırmızı kan gördüm çok panik oldum elim ayağım titredi nasıl korktum anlatamam bir baktım sonra sivilce patlamış rahatladım ama korkudan bebeğe birşey olmuşmudur ☹
bende varım, benide alın aranızaa
Vay sıpa cinsiyet fotosu vermemiş miydi doktorun canım?Kızlaarrr bebiş bizi kandırdı hep kız diyordu doktor dün akşam kontrolde pipisini gördük
Kendimi çok alıştırmışım kız olcağına allah günah yazmasın sanki biraz içim buruldu gibi şuan ne hissettiğimi bilemiyorum
inşallah tatlım öncelikle sağlıklı olduğunu hareketlerini göreyim inşallahCımartrsi güzel haberlerini bekliyoruz ozaman
Ben de cuma kesinleştirecem Allah'ın izniyle bi kız bı erkek kafalar karıştıinşallah tatlım öncelikle sağlıklı olduğunu hareketlerini göreyim inşallah
cinsiyette nasip artıkım
Günaydın kızlar!
Ben dün patronuma bebek beklediğimi söyledim, kadın çok ters davrandıbizim kısımda iki tane daha hamile arkadaş var, yakında doğum iznine ayrılacaklar, kadın bana "sen de mi yani" dedi, hiç tebrik falan yok, doğum ne zaman diye sordu, en son da zorla bi hayırlı olsun dedi ama yani suratını görmeniz lazım çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, sadece önden haberi olsun istemiştim ama hiç hoş olmadı, zaten işe gelesim yoktu iyice zorla gelir oldum
neyse, Rabbim bu zamanları sağlıkla geçirmemizi nasip etsin, bebeğime kavuşayım da mühim değil
bu arada bi arkadaşım elinde kalan burt's bees çatlak kremini verdi bana, dün akşam sürdüm. mustelaya göre daha yağlı bi yapısı var, daha koyu kıvamlı bence geceleri sürmek için daha ideal ama sanki mustela daha iyi nemlendiriyo gibi geldi
şimdilik havadisler bu kadar bendenhepinizin günü çok güzel geçsin kıslaaarr
Günaydın kızlar!
Ben dün patronuma bebek beklediğimi söyledim, kadın çok ters davrandıbizim kısımda iki tane daha hamile arkadaş var, yakında doğum iznine ayrılacaklar, kadın bana "sen de mi yani" dedi, hiç tebrik falan yok, doğum ne zaman diye sordu, en son da zorla bi hayırlı olsun dedi ama yani suratını görmeniz lazım çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, sadece önden haberi olsun istemiştim ama hiç hoş olmadı, zaten işe gelesim yoktu iyice zorla gelir oldum
neyse, Rabbim bu zamanları sağlıkla geçirmemizi nasip etsin, bebeğime kavuşayım da mühim değil
bu arada bi arkadaşım elinde kalan burt's bees çatlak kremini verdi bana, dün akşam sürdüm. mustelaya göre daha yağlı bi yapısı var, daha koyu kıvamlı bence geceleri sürmek için daha ideal ama sanki mustela daha iyi nemlendiriyo gibi geldi
Ben 15 kendi gitmiştim canım yapmadı 16+2 yken yaptı15+4 de üçlü taramayi yapıyorlarmi diye merak ettim o gün randevum var da illa 16 olcak tam mi diye sordum :)
Günaydın kızlar!
İnşllh birşey olmamıştır ben neden bu kadar paniğim ya kendime çok kızıyorum ☹Olmaz canım korkma
İnsanlar gebeyken ne acılar atlatıyor ,ölüm haberleri vs. yine de birşey olmuyor onlara.Sandığımızdan çok daha kuvvetliler.
Vay sıpa cinsiyet fotosu vermemiş miydi doktorun canım?
İnşllh canımkorkma canım hiç bişey olmamıştır bende çok büyük bi korku yaşamıştım senin gibi endişelendim ama çok şükür gayet sağlıklı, öyle kolaylıkla bişey olmaz bebişlerimize rabbim korur onları
Ben 16 da gittim boyu 15 cm dedi sanırım o sırada eşim bisiler sordu durdu doktora net hatırlayamıyorum ama o civardaydi kilosu da 170 gram canım15-16 hafta civarı kontrole giden güzel anneler bebişlerin boyu kaç cm di? :)
Allah böyle nasip etmişse ötesi yok canım .Hayır tatlım kız dediğinde vermemişti %80 kız demişti oran yüksek olduğu için bende aksini düşünmedim hiç zaten gönlümden geçen hep kızdı ama hayırlısı böyleymiş allah sağlıklı doğmasını nasip etsin hepimizinkinin
Allah evladın hayırlısınız versin kız erkek ne fark eder cinsiyet sadece bir özellik. Halbuki insanın karakterini oluşturan onlarca özellik var. Yavrularımız sağlıklı karakterli düzgün insanlar olsunlar inşallah. Kız erkek ne fark eder.Allah böyle nasip etmişse ötesi yok canım .
Geçenlerde bir tnıdığımla konuştum akrabası varmış Allah'ım bana kara gözlü biroğlan ver nasıl verirsen ver diye dua edermiş
Bu insanın 2 oğlu 2 kızı var.
2 kızı pek sağlıklı maaşallah
1 oğlu doğduğundan beri yatalak
Diğer oğlu ise down sendromluymuş.
Allah'ım sağlıklısını hayırlısını versin her zaman
hadi hayırlısı bakalımBen de cuma kesinleştirecem Allah'ın izniyle bi kız bı erkek kafalar karıştı
Senin gönlünde bi cinsiyet var mı?
Yok yaa adam zaten soğuk biriydi işim btsin de çıkayım diye baktım açıkçasıaynen kuzum derdi
cinsiyet için bişey dedimi
Nekadar yüzde vermisti kiz icinKızlaarrr bebiş bizi kandırdı hep kız diyordu doktor dün akşam kontrolde pipisini gördük
Kendimi çok alıştırmışım kız olcağına allah günah yazmasın sanki biraz içim buruldu gibi şuan ne hissettiğimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?