Yok yaa adam zaten soğuk biriydi işim btsin de çıkayım diye baktım açıkçası
İnşallah yarını da atlatırsak çok rahat edicem gerçekten Allahım hepimizi ve yavrularımızı korusunense kalınlığı normal canım merak etme, 2 gün geriden gelmeyide hiç bi doktor önemsemiyor, ferah tut içini
Kı
kızlar 4 lü test ne ya benim gittiğim 3 doktor da üçlü test zamanı gel dedi... 4 şü ne zaman yapılıyor?
Çok sağol canımm haklısınnn aslında oğlumda da yaptırmamıştım zaten Hepimizin bebekleri Allaha emanet
Nekadar yüzde vermisti kiz icin
Allah böyle nasip etmişse ötesi yok canım .
Geçenlerde bir tnıdığımla konuştum akrabası varmış Allah'ım bana kara gözlü biroğlan ver nasıl verirsen ver diye dua edermiş
Bu insanın 2 oğlu 2 kızı var.
2 kızı pek sağlıklı maaşallah
1 oğlu doğduğundan beri yatalak
Diğer oğlu ise down sendromluymuş.
Allah'ım sağlıklısını hayırlısını versin her zaman
Günaydın kızlar!
Ben dün patronuma bebek beklediğimi söyledim, kadın çok ters davrandıbizim kısımda iki tane daha hamile arkadaş var, yakında doğum iznine ayrılacaklar, kadın bana "sen de mi yani" dedi, hiç tebrik falan yok, doğum ne zaman diye sordu, en son da zorla bi hayırlı olsun dedi ama yani suratını görmeniz lazım çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok, sadece önden haberi olsun istemiştim ama hiç hoş olmadı, zaten işe gelesim yoktu iyice zorla gelir oldum
neyse, Rabbim bu zamanları sağlıkla geçirmemizi nasip etsin, bebeğime kavuşayım da mühim değil
bu arada bi arkadaşım elinde kalan burt's bees çatlak kremini verdi bana, dün akşam sürdüm. mustelaya göre daha yağlı bi yapısı var, daha koyu kıvamlı bence geceleri sürmek için daha ideal ama sanki mustela daha iyi nemlendiriyo gibi geldi
şimdilik havadisler bu kadar bendenhepinizin günü çok güzel geçsin kıslaaarr
Gule gule giysin cicisiniii...arkadaşlar cinsiyet kesin olmamasına rağmen (yarın kesinleşecek) doktor erkeğe benzetmişti. Dayanamadım fotoğraftaki tulumu aldım 0-3 ay.
Buradaki arkadaşlarımın yani sizlerin tavsiyesi üzerine yeni doğduğunda bu kısa kollu bacaklı tulumlardan giydirmeyi düşünüyorum :). Bir alışveriş sitesinde mothercare indirimdeydi bakarken kendimi tutamadım açılışı yaptım :).
Eki Görüntüle 1781601
Canım bır de ensenin kendisine değil kalınlığına bakıyorlar ondan karışmış olabilirThankfulNovember
Z Zeynepozkul123
Haklisiniz zaten ne kadarcık ki kendisi ense 3 cm olsun. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın.
Yok sadece testi yaptırmaya gittim bu doktora devlet diye. Normalde ki doktorum çok iyi yaayyy ne doktorlar var ya sinir oluyorum... arkadaşlar yazmış bak iyi sonucun üzme kendini de bebişi de
kan sonucun ne zaman çıkacakmış
bu doktor devlette mi özel mi kendi doktorunsa değiştir hiç düşünmeden... doktor konusu önemli...
solante ileBen de solante pregna kullananlardanımm... hep solante kullanırdm ama bu sene yeni alacaktm pregnayı gördm madem onu alayım dedmm.. solante süper bi krem yağlı cildim olduğu için özellikle çok hoşuma gidiyor, yalnız pregnanın tek eksisi biraz zor emilimi ve hafif beyazlatıyor suratımıama işlev konusunda ve içerik konusunda güvendiğim için kullanacağım tabi kiii devamm..
sonuçlarını doktorunla ara paylaş o zaman, daha yardımcı olur, watsaptan yaz yada ben watsaptan yazışıyorumYok sadece testi yaptırmaya gittim bu doktora devlet diye. Normalde ki doktorum çok iyi ya
merhabalar herkese
solante ile
Arganpur
Organik Güneş Kremi SPF 50 50 ml arasında kaldım ama zaman geçiyor ikisinden birine karar verip almalıyım artık
benim de arganpur düşüncem ağır basıyorBen arganpur dusunuyorum
Canmmm yaaa takmicaksin kesinlikle kimseyiii gercekten bu yaptiklari buyuk ayip ve bence gunah bile.. Bi kere hamile bir bayan uzulur mu hicc... Benm mudur hayirli olsn bile demedi bosverdil cikaralm onlaraa...
Hatta banka icn hayirlisi dedi onlar karar vercek yani resmen isten kovabilirlere getirdi.. Inan hic sallamadm bilee.. Ben de kafalda cok buyuturdm eskiden ve islerm daha zordu sanki Allah bana gic bersi bu donemde hem daha rahatim hem de kimseyi de isleri de cok kafama takmiyorm sen de oyle yap.. Bi kere bizim kimseciklerle isimz olmaz melegimz varkenn
merhabalar herkese
solante ile
Arganpur
Organik Güneş Kremi SPF 50 50 ml arasında kaldım ama zaman geçiyor ikisinden birine karar verip almalıyım artık
benim şube müdürüm de bana aynı şekilde yaklaştı ücretsiz izin falan hiç düşünme bile dedi. özel banka burası öyle 1 sene sizi bekleyemezlere getirdi. Rabbim bana da öyle bi rahatlık verdi tek düşündüğüm sağlıkla bebeklerimi dünyaya getirmek işten çıkartırlarsa da Allah büyük kıdem tazminatımı alır çıkarım bebekler azıcık büyüyünce de mesleğime geri dönerim. hiç üzülmeye değmez yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?