2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok yaa adam zaten soğuk biriydi işim btsin de çıkayım diye baktım açıkçası
ayyy ne doktorlar var ya sinir oluyorum... arkadaşlar yazmış bak iyi sonucun üzme kendini de bebişi de
kan sonucun ne zaman çıkacakmış
bu doktor devlette mi özel mi kendi doktorunsa değiştir hiç düşünmeden... doktor konusu önemli...

arkadaşlar cinsiyet kesin olmamasına rağmen (yarın kesinleşecek) doktor erkeğe benzetmişti. Dayanamadım fotoğraftaki tulumu aldım 0-3 ay.
Buradaki arkadaşlarımın yani sizlerin tavsiyesi üzerine yeni doğduğunda bu kısa kollu bacaklı tulumlardan giydirmeyi düşünüyorum :). Bir alışveriş sitesinde mothercare indirimdeydi bakarken kendimi tutamadım açılışı yaptım :).

kızlar 4 lü test ne ya benim gittiğim 3 doktor da üçlü test zamanı gel dedi... 4 şü ne zaman yapılıyor?

Ikili temiz cikinca benm dr ucluyu es gecti canm.. Dortlu daha detayli sanirm ben de cok iyi bilmiyorm ama ucluye gerek yok direk dortlu yaparz dedi tamam dedm

Çok sağol canımm haklısınnn aslında oğlumda da yaptırmamıştım zaten Hepimizin bebekleri Allaha emanet

Aynen canm hepimiz Allaha emanet ki zaten

Allah korusun,allah kimsenin başına böyle birşey vermesin sağlıklı olsunlar hepsinin yeri ayrı tabiki

Canmmm yaaa takmicaksin kesinlikle kimseyiii gercekten bu yaptiklari buyuk ayip ve bence gunah bile.. Bi kere hamile bir bayan uzulur mu hicc... Benm mudur hayirli olsn bile demedi bosver dil cikaralm onlaraa...
Hatta banka icn hayirlisi dedi onlar karar vercek yani resmen isten kovabilirlere getirdi.. Inan hic sallamadm bilee.. Ben de kafalda cok buyuturdm eskiden ve islerm daha zordu sanki Allah bana gic bersi bu donemde hem daha rahatim hem de kimseyi de isleri de cok kafama takmiyorm sen de oyle yap.. Bi kere bizim kimseciklerle isimz olmaz melegimz varkenn

Gule gule giysin cicisiniii... Yaa ben de bakmak istiyom artkk cicileree bolee

ay ben de kıza benzetenlere inanmıyorum çünkü 16. haftada oğlum bacaklarını açmayınca doktor kız galiba açmıyor demişti. bi hafta sonra %95 erkek demişti ben şok... az önceki arkadaşın yaşadığı mal gibi hissetme olayını ben de yaşamıştım. üzülmedim ama sevinemedim de sonra çok çabuk alıştım erkek fikrine. şimdi kız deseler çok garip hissederdim :)

Yok sadece testi yaptırmaya gittim bu doktora devlet diye. Normalde ki doktorum çok iyi ya

merhabalar herkese

solante ile
Arganpur
Organik Güneş Kremi SPF 50 50 ml arasında kaldım ama zaman geçiyor ikisinden birine karar verip almalıyım artık

Yok sadece testi yaptırmaya gittim bu doktora devlet diye. Normalde ki doktorum çok iyi ya
sonuçlarını doktorunla ara paylaş o zaman, daha yardımcı olur, watsaptan yaz yada ben watsaptan yazışıyorum genelde müsait olmuyor, görünce dönüyor en azından

benim şube müdürüm de bana aynı şekilde yaklaştı ücretsiz izin falan hiç düşünme bile dedi. özel banka burası öyle 1 sene sizi bekleyemezlere getirdi. Rabbim bana da öyle bi rahatlık verdi tek düşündüğüm sağlıkla bebeklerimi dünyaya getirmek işten çıkartırlarsa da Allah büyük kıdem tazminatımı alır çıkarım bebekler azıcık büyüyünce de mesleğime geri dönerim. hiç üzülmeye değmez yani..

merhabalar herkese

solante ile
Arganpur
Organik Güneş Kremi SPF 50 50 ml arasında kaldım ama zaman geçiyor ikisinden birine karar verip almalıyım artık

Valla diger markayi bilmedimden yorum yapamiycam canm.. Ama cok da dusunme hangisi icinden geliyosa al gec yanii amann ne kadr fark olabilir

Aynen oyle canm.. Ki isten cikarmak da o kadr kolay degil haklarimiz var yanii.. Hamileyken cikarmak haksiz fesih nedeni.. Ha baska sebep olur is aksar falan ama oyle bi sey yoksa ise iade davasi acar tazminatlarimizi aliriz.. Ama Allah korusun ben o boyuta gelceni sanmiyorm yani biraz goz dagi vermeyi seviyo bizim mudur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…