2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım zaten %50 ihtimal bunu biliyoruz ama doktorlar sanki yüzdelik verip hangi cinsiyeti önden söylüyorlarsa o oluyor yani kelime oyunu yapıyorlar aslında eminler ama biraz daha zaman geçsin istiyorlar yani 50 kız dediyse bence kız

ay sonunda kontrolüm. gönlüm yine kızdan yana ama sağlıklı olsun da mühim değil.
geceleri kızların üstünü örtmeye kalkıyoruz eşimle sırayla. o yüzden bölünüyor uykum :)

kesinlik öğrenmeden kaptırmıyorum kendimi bi arkadaşa doktoru yüzde 70 erkek demişti 12. haftasında sonra ki kontrol de kesin kız demiş
sağlıklı olsunda inşallah erkekte kızda kabulumüz

ay sonunda kontrolüm. gönlüm yine kızdan yana ama sağlıklı olsun da mühim değil.
geceleri kızların üstünü örtmeye kalkıyoruz eşimle sırayla. o yüzden bölünüyor uykum :)
Ay ne güzel ya hayırlısıyla üçüncüde gelince beraber mis gibi büyüceklerne güzel eşinle kalkıyorsun benim ki kımıldamaz yerinden

Kızlar iki gündür kasigimdan yukarı doğru ağrı giriyor normal mi ki emin olamadim.

Anladım canm, normal yani pahalı haklısın.. eşinle konuş yakın arkadaşlarınla paylaş akıl al bence bu durumla ilgili, akıl almasan bile paylaşmak her zaman iyidir...
dünden beri baya araştırdırdım canım ve yapmama kararı aldım arkadaşlarım hiç ikili üçlü teste bulaşmamış ne güzel bend öyle yapsaydım diorum neyseki düne göre daha iyiyim ne gelirse Rabbimden..

canım yüreğini ferah tut.. bütün tetkik seçeneklerini, artılarını, eksilerini araştır öyle karar ver..yanındayız her zaman
saol canım benim inan okudukça yorumlarınızı moralim çok daha iyi şimdi iyiki varsınız

evet tatlım bende baktım dün baya öyle olan da olmayan da gerisi Rabbimin bileceği iş yaptırmasaydım diye pişman oldum zaten başka da test yapmicam doktorlar bile yaptırmamış kendine akıllarını bulandırmamak için sadece çocuğundan vazgeçmeyi düşünenler için gerekli bu testler bence

beni de oraya yolladı doktor canım şuanda en iyisi orasıymış Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaAllah

ikili testtinin kaç çıktı, benim üçlü 1/50 çıktı , nifty yaptırdım perşembe sonuçla gelcek,inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı kucağımıza
aminnn aminnn.... benimde 3lü test canım ikili yapmamıştım 1/76 çıktı inşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim evladımızla sınamasın bizi inşaAllah sonucu alınca bildir olur mu merakta bırakma beni de..
çok sağol canım benim iyiki varsınn valla okudukça yorumlarınızı baya bi rahatladım inanki nasip diyip kabullendim canım ne gelirse Rabbimden sonuç ne olursa olsun benim için hayırlısı olcak biliyorum

İçini ferah tut inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacaz Burda..bu konuyu yok say kaldığın yerden mislerrr gibi devam et bebeğinle ..bunun bir çok örneği var zaten Yanılmayan bir Allah testlerdeki hatalar gayet olağan zaten..hadi kapatalım konuyu senin cinsiyet belli olmuş muydu

Ay ne güzel ya hayırlısıyla üçüncüde gelince beraber mis gibi büyüceklerne güzel eşinle kalkıyorsun benim ki kımıldamaz yerinden
mecbur kalkar yoksa sabaha kadar uyutmam, işe uykusuz gider. onun da evlatları sonuçta, biraz uykusuz kalsın :)

mecbur kalkar yoksa sabaha kadar uyutmam, işe uykusuz gider. onun da evlatları sonuçta, biraz uykusuz kalsın :)
Bizim yöntem biraz farklı oldu ya eşim çok ağır çalıştığı için ben oğlumla ayrı odada uyuyorum Allah razı olsun çok ilgilenir ama oğlum gece epey bi uyanıyor malum diş çıkarma dönemlerini biliyorsun

canım bende doktora gittiğimde ikili testin vaktini geçirmişssin dedi bende bu forumdan ve önceki doktorumdan bildiğim kadarıyla ikili test ikizlerde yanıltıcı oluyomuş dedim bana yine de yapardık dedi yani sonuçta para alınıyor. şimdide tutturdu yurtdışına teste gönderelim diye zaten benim genetik taramalı tüp bebekle hamile kaldığım için bakıldı cahil mi gördü anlamadım:) bende istemiyorum çünkü fikrim değişmeyecek bebeklerim canlı ve onların canına kıymak benim hakkım değil.. En iyisi hiç düşünmemek..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar..dün doktor randevum vardi.okulu test sonucunu öğrendik çok şükür risk çıkmadı.bu arada 13 haftalık gebeyim.doktora cinsiyetini sordum görünen bir şey yok dedi bir çıkıntı yok kız olma ihtimali var dedi.acaba aranız da bu haftalarda doktoru tahmin edip sonrasında tahmini çıkan.oldumu.birde merak ediyorum 13.haftada erkek olsaydı dünkü muaynede çıkıntı belli olurmuydu.fikirleri olan arkadaşlar cevap yazarsa mutlu olurum.

Tamamen açtıysa ve ultrason iyiyse 13.haftada cinsiyet belli oluyor canım

Ya bırak Allahını seversen. Sen keyfini bozma anne olacaksın ya bu ne ya manyak doku ortalık

Kılzar çok çok teşekkür ederimmm sayenizde moralim yerine geldi, ben de sallamıyorum artık patronu nasıl istiyosa öyle yapsın sadece bebeğime ve kendime odaklanıcam artık, dünya yansa umrumda değill

çok öpüyorum hepinizii

anatkh018 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarsın meleğini

Tamamen açtıysa ve ultrason iyiyse 13.haftada cinsiyet belli oluyor canım
Evet açtı doktor iyice baktı bir şey görünmüyor dedi.çıkıntı da yok dedi.kız olabilir dedi.ondan merak ettim.bilmiyorum sonra degisirmi.bu haftalarda erkek olsa kesin çıkıntı gorunurmuydu.erkek kendini cabuk gösterir derler ya.

Canım o haftalarda kız erkek benziyor ama benim arkadaşlarım 12 ve 13. haftalarında öğrendiler ama ultrason cihazları çok iyiydi

Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor

Canım çok geçmiş olsun.Üzülme Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder inşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…