- 27 Aralık 2015
- 81
- 71
- 3
- 39
Bende daha ogrenemedimBende daha oğrenemeyenlerdenim :)
Canım zaten %50 ihtimal bunu biliyoruz ama doktorlar sanki yüzdelik verip hangi cinsiyeti önden söylüyorlarsa o oluyor yani kelime oyunu yapıyorlar aslında eminler ama biraz daha zaman geçsin istiyorlar yani 50 kız dediyse bence kızhadi hayırlısı bakalımoran vermedi mi peki yav
canım benim ilk bebişim nasipse inşallah
hamile kalmadan önce erkek bebek delisiydim rüyamda oğlumu görmüştüm falan hatta
ama hamile kalınca rüyalarım değişti kıza döndü, belirtiler falan da öle doktorda yüzde 50 kız dedi en son
eşim erkek hissediyor bense kızbakalım kiminki tutacak
gönlüm ikisini de tatmak istiyor tabi
ay sonunda kontrolüm. gönlüm yine kızdan yana ama sağlıklı olsun da mühim değil.Kesinlikle hormonlar bizimle oynuyor ve rüyalar o kadar gerçekçi ki rahat 4 defa kalkıyorum gece.. Senin yakın mıydı kontrol tarihi inşallah bu defa ki gidişinde öğrenirsin dilerim gönlünden geçen cinsiyeti öğrenirsin:)
kesinlik öğrenmeden kaptırmıyorum kendimiCanım zaten %50 ihtimal bunu biliyoruz ama doktorlar sanki yüzdelik verip hangi cinsiyeti önden söylüyorlarsa o oluyor yani kelime oyunu yapıyorlar aslında eminler ama biraz daha zaman geçsin istiyorlar yani 50 kız dediyse bence kız
Ay ne güzel yaay sonunda kontrolüm. gönlüm yine kızdan yana ama sağlıklı olsun da mühim değil.
geceleri kızların üstünü örtmeye kalkıyoruz eşimle sırayla. o yüzden bölünüyor uykum :)
İnşallah az kaldı az zor günleri yavaş yavaş atlattık sayılırinşallah tatlım öncelikle sağlıklı olduğunu hareketlerini göreyim inşallah
cinsiyette nasip artıkım
Bnde de oluyor ara ara çok yorma kendini vücut böyle sinyal veriyor sonraKızlar iki gündür kasigimdan yukarı doğru ağrı giriyor normal mi ki emin olamadim.
dünden beri baya araştırdırdım canım ve yapmama kararı aldım arkadaşlarım hiç ikili üçlü teste bulaşmamış ne güzel bend öyle yapsaydım diorum neyseki düne göre daha iyiyim ne gelirse Rabbimden..Anladım canm, normal yani pahalı haklısın.. eşinle konuş yakın arkadaşlarınla paylaş akıl al bence bu durumla ilgili, akıl almasan bile paylaşmak her zaman iyidir...
saol canım benim inan okudukça yorumlarınızı moralim çok daha iyi şimdi iyiki varsınızcanım yüreğini ferah tut.. bütün tetkik seçeneklerini, artılarını, eksilerini araştır öyle karar ver..yanındayız her zaman
evet tatlım bende baktım dün baya öyle olan da olmayan da gerisi Rabbimin bileceği iş yaptırmasaydım diye pişman oldum zaten başka da test yapmicam doktorlar bile yaptırmamış kendine akıllarını bulandırmamak için sadece çocuğundan vazgeçmeyi düşünenler için gerekli bu testler bencearkadaşım testi kötü olup sağlıklıo bebek dünyaya getiren o kadar çokki bu testler sadece ihtimal, ben bu testleri yaptırmaya çok sıcak bakmıyorum aslında ama doktor istiyor diye de yapıyoruz sonrada bir sürü stress inşallah her şey normal gidecek sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin
beni de oraya yolladı doktor canım şuanda en iyisi orasıymış Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaAllahYurt dışına yollanan kan testinin değişik isimleri var,ücreti 2.200 ve 2.700 ytl aradında değişiyor, ben yarın zeynep kamilde qmniyosentez yaptıracağım en doğru ve net cevap çünkü, hayırlısı olsun
aminnn aminnn.... benimde 3lü test canım ikili yapmamıştım 1/76 çıktı inşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim evladımızla sınamasın bizi inşaAllah sonucu alınca bildir olur mu merakta bırakma beni de..ikili testtinin kaç çıktı, benim üçlü 1/50 çıktı , nifty yaptırdım perşembe sonuçla gelcek,inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı kucağımıza
çok sağol canım benim iyiki varsınn valla okudukça yorumlarınızı baya bi rahatladım inanki nasip diyip kabullendim canım ne gelirse Rabbimden sonuç ne olursa olsun benim için hayırlısı olcak biliyorumOkuyunca seninle beraber aynı duyguyu yaşadım inan çok üzüldüm ..ama lütfen kendini yıpratma bebeğini düşün geç çoğu kez şahit oluyoruz risk yüksek diyorlar ve çocuklar sapasağlam doğuyorlar ..Rabbim içine ferahlık versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İçini ferah tut inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacaz Burda..bu konuyu yok say kaldığın yerden mislerrr gibi devam et bebeğinle ..bunun bir çok örneği var zaten Yanılmayan bir Allah testlerdeki hatalar gayet olağan zaten..hadi kapatalım konuyu senin cinsiyet belli olmuş muydudünden beri baya araştırdırdım canım ve yapmama kararı aldım arkadaşlarım hiç ikili üçlü teste bulaşmamış ne güzel bend öyle yapsaydım diorum neyseki düne göre daha iyiyim ne gelirse Rabbimden..
saol canım benim inan okudukça yorumlarınızı moralim çok daha iyi şimdi iyiki varsınız
evet tatlım bende baktım dün baya öyle olan da olmayan da gerisi Rabbimin bileceği iş yaptırmasaydım diye pişman oldum zaten başka da test yapmicam doktorlar bile yaptırmamış kendine akıllarını bulandırmamak için sadece çocuğundan vazgeçmeyi düşünenler için gerekli bu testler bence
beni de oraya yolladı doktor canım şuanda en iyisi orasıymış Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaAllah
aminnn aminnn.... benimde 3lü test canım ikili yapmamıştım 1/76 çıktı inşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim evladımızla sınamasın bizi inşaAllah sonucu alınca bildir olur mu merakta bırakma beni de..
çok sağol canım benim iyiki varsınn valla okudukça yorumlarınızı baya bi rahatladım inanki nasip diyip kabullendim canım ne gelirse Rabbimden sonuç ne olursa olsun benim için hayırlısı olcak biliyorum
mecbur kalkar yoksa sabaha kadar uyutmam, işe uykusuz gider. onun da evlatları sonuçta, biraz uykusuz kalsın :)Ay ne güzel yahayırlısıyla üçüncüde gelince beraber mis gibi büyücekler ne güzel eşinle kalkıyorsun benim ki kımıldamaz yerinden
Bizim yöntem biraz farklı oldu ya eşim çok ağır çalıştığı için ben oğlumla ayrı odada uyuyorum Allah razı olsun çok ilgilenir ama oğlum gece epey bi uyanıyor malum diş çıkarma dönemlerini biliyorsunmecbur kalkar yoksa sabaha kadar uyutmam, işe uykusuz gider. onun da evlatları sonuçta, biraz uykusuz kalsın :)
dünden beri baya araştırdırdım canım ve yapmama kararı aldım arkadaşlarım hiç ikili üçlü teste bulaşmamış ne güzel bend öyle yapsaydım diorum neyseki düne göre daha iyiyim ne gelirse Rabbimden..
saol canım benim inan okudukça yorumlarınızı moralim çok daha iyi şimdi iyiki varsınız
evet tatlım bende baktım dün baya öyle olan da olmayan da gerisi Rabbimin bileceği iş yaptırmasaydım diye pişman oldum zaten başka da test yapmicam doktorlar bile yaptırmamış kendine akıllarını bulandırmamak için sadece çocuğundan vazgeçmeyi düşünenler için gerekli bu testler bence
beni de oraya yolladı doktor canım şuanda en iyisi orasıymış Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaAllah
aminnn aminnn.... benimde 3lü test canım ikili yapmamıştım 1/76 çıktı inşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim evladımızla sınamasın bizi inşaAllah sonucu alınca bildir olur mu merakta bırakma beni de..
çok sağol canım benim iyiki varsınn valla okudukça yorumlarınızı baya bi rahatladım inanki nasip diyip kabullendim canım ne gelirse Rabbimden sonuç ne olursa olsun benim için hayırlısı olcak biliyorum
Tamamen açtıysa ve ultrason iyiyse 13.haftada cinsiyet belli oluyor canımMerhaba arkadaşlar..dün doktor randevum vardi.okulu test sonucunu öğrendik çok şükür risk çıkmadı.bu arada 13 haftalık gebeyim.doktora cinsiyetini sordum görünen bir şey yok dedi bir çıkıntı yok kız olma ihtimali var dedi.acaba aranız da bu haftalarda doktoru tahmin edip sonrasında tahmini çıkan.oldumu.birde merak ediyorum 13.haftada erkek olsaydı dünkü muaynede çıkıntı belli olurmuydu.fikirleri olan arkadaşlar cevap yazarsa mutlu olurum.
Günaydın, benim patronum da aynı seninki gibi davrandı tek düşündükleri iş iş iş başka bişey değil, severek geldiğim işime zar zor gelir oldum ayaklarım geri geri gidiyor sabahları sen hiç kafana takma neticede kimsenin haddine değil eleştirmek yada müdahale etmek. Senin yasal hakkın neyse onu kullan boşveeer canını sıkmaya değmez..
Çok üzüldüm cnm yaabirde bunları kadın yöneticilerin yapması ne büyük bir acıdır. Duyuyorum da gerçekten inanmak istemiyorum bu tarz tavırlara. En çok hemcinslerimiz anlayıp destek vereceğine birde köstek oluyolar
Sen yinede sıkmamaya çalış canını tatlım. Bebişini düşün, alacağın tatlış eşyaları düşün mutlu ol
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Ya bırak Allahını seversen. Sen keyfini bozma anne olacaksın ya bu ne ya manyak doku ortalık
Canmmm yaaa takmicaksin kesinlikle kimseyiii gercekten bu yaptiklari buyuk ayip ve bence gunah bile.. Bi kere hamile bir bayan uzulur mu hicc... Benm mudur hayirli olsn bile demedi bosverdil cikaralm onlaraa...
Hatta banka icn hayirlisi dedi onlar karar vercek yani resmen isten kovabilirlere getirdi.. Inan hic sallamadm bilee.. Ben de kafalda cok buyuturdm eskiden ve islerm daha zordu sanki Allah bana gic bersi bu donemde hem daha rahatim hem de kimseyi de isleri de cok kafama takmiyorm sen de oyle yap.. Bi kere bizim kimseciklerle isimz olmaz melegimz varkenn
Evet açtı doktor iyice baktı bir şey görünmüyor dedi.çıkıntı da yok dedi.kız olabilir dedi.ondan merak ettim.bilmiyorum sonra degisirmi.bu haftalarda erkek olsa kesin çıkıntı gorunurmuydu.erkek kendini cabuk gösterir derler ya.Tamamen açtıysa ve ultrason iyiyse 13.haftada cinsiyet belli oluyor canım
Canım o haftalarda kız erkek benziyor ama benim arkadaşlarım 12 ve 13. haftalarında öğrendiler ama ultrason cihazları çok iyiydiEvet açtı doktor iyice baktı bir şey görünmüyor dedi.çıkıntı da yok dedi.kız olabilir dedi.ondan merak ettim.bilmiyorum sonra degisirmi.bu haftalarda erkek olsa kesin çıkıntı gorunurmuydu.erkek kendini cabuk gösterir derler ya.
Canım çok geçmiş olsun.Üzülme Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder inşallah sanaMerhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?