2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

canım ben de 3lu yag karışımını yaptım ama inanılmaz katı oldu neden acaba?

Günaydın kızlar sabah 2.doz tetanoz aşımı oldum bidahakinide doğum sonra vurulacakmisim

ya benim doktorum 28. haftadan önce olma dedi tetenoz aşısını neden acaba?

Eczaci bir saat sonra ye dedi bana cnm
Benımkıde yarım saat sonra yededı özellıkle sut urunlerı yememek gerekıyormus yarım saat de ben bısey yemıyorum kalkınca o yarım saatı sporla gecırıyorum :)

Genel anestezi almamak Lazım işte insan kendinde olmuyo annelerde bebek için uğraşıyorlar gercekten abartarlarıda var tabi inş biz normal dogum yaparız kimse Enişteye Çık dememiş mi bu ne terbiyesizlik ya kendide gerizekalı heralde akıl edememiş

Sen bizden baya ilerdesin :) 6 aylık olmak nasıl büyümüştür baya karnın :)

aynen canım bende yine her ihtimale karşı aventin silikon göğüs ucunu ve kalkanı aldım.

doğum falan değil de bu insanların cahil hareketleri herhalde doğum sonrası tramvaya hazırlıyor. Mesela kaynanalar doğuma gelip saçma sapan akıl vermese, özellikle kaynanalar gelinin vücudundaki kusuları görmeye meraklı olmasa, hiç sevmediğimiz kişilere benzetmese, hiç kendi doğurmamış gibi aman ne var canım edalarına girmese kırk defa sancı çekerim daha iyi.

Merhaba kızlar nasılsınız :)
Ben göbek büyütüyorum yata yata :))
Grip oldum bir de siz dikkat edin aman yaklaşmayın virüslü insanlara

aynen canım bende yine her ihtimale karşı aventin silikon göğüs ucunu ve kalkanı aldım.
aynı problem bende de var, doğumdan sonra birilerinin inek gibi beni sağmasını da istemiyorum. Çaresi yok mudur bunun önceden önlem alsak. Benim kaynanam çok meraklı kusur bulmaya. Beni orda ağlatır sinir eder. Hatta şöyle der "amaaan şuna bak bebesi emmedi, göğüs ucu da yok, bebe tiksindi heral anneyi de istemiyo. Ben nası emzirirdim beceremiyo bu belli, şurdan çekiştirde gelsin. " der. Tüm ahaliyi toplar başıma Doğumdan çok bunu kaygı ediyorum.

Tatlım çok geçmiş olsun ihmal etme ve bir dişçiye eğer yapabileceği birşey varsa yapsın .. Zordur gebelikte diş Ağrı'sı çekmek yaşadım o yüzden acını kendimde hissettim çok çok geçmiş olsun

aynen katılıyorum, insanlar biraz daha hassas olmalı. Süt meselesinde de sezeryan sonrası hemen gelmesini beklemek de çok anlamsız. tamam bebek çaresiz ama anne de çaresiz ve ameliyattan çıkmış. Ona kimse acımıyo çek süt gelsin kız bas bas bağırıyor. Travma için ortam hazır zaten gir gitsin.

merhaba kızlar. cuma günü kontrole gitmiştim. bebeğim aşağıdaymış üzüldüm baya. rapor istedim raporda vermedi doktor oda ayrı canımı sıktı. birde idrar yollarında ödem gördü
Geçmiş olsun sıkma canını olur mu hem neden rapor vermediki ödem için birşey önerdi mi

Çok çok geçmiş olsun aman diyim geçiş süresi havalar hastalığa davetiye çıkarıyor .. Umarım çav uçak atlatırsın bu soğuk algınlığını

İnanmıyorum korku filmi gibi.. Nasıl olurda onca kişinin içinde dener'ler ya şaka mı bunlar.. Çok üzüldüm kızın haline .. Soruna gelince benim ilk 3 günüm bir damla sütüm gelmedi hastanedeki herkes anlayışlıydı ki hemen mamayla beslenmeye başladı .. eşime rica ettim evden götürmeyi unuttuğum göğüs pompasını getirdi .. Sakın otomatik süt sağıcı alma ben en iyisini aldım beş para etmez hele ki ilk gün göğsünden süt gelsin istiyorsan manuel göğüs pompası al .. İlk 15 dakka Can'ım acıdı sonra hopppp ilk sarı sütüm geldi hemen oğlumu uyandırıp emzirdim .. Ayrıca odamda sadece annem ve eşim vardı asla stres olmayacağın ve mahremini Bozmıcak insanlar olsun sadece odanda

Son düzenleme:
Tabi canim ya.kizin haberi olsa eniştesi gördüğünün ne kadar utanir belki. Kocasi da kizar .allah korusun.moral bozucu şeyler bunlar. rabbim gönül rahatligiyla doğurup emzirmeyi nasip etsin bizlere.
Nasıl aileymiş oyle adamın yanında açıvermişler baygın kızı

Maşallah boy poss ...ne güzelsin öyle,eşin de ne guzel sarılmış,mutluluğunuz daim olsun.

Yolarım...

Kızlar yarın 24. hafta bitecek, sabah bir tartılayım dedim toplamda 8.9 kilo almış olduğumu farkettim. Yani geçen 2,3 haftada baya 2 3 kilo almışım. Sıkıntılı birkaç hafta geçirdim tatlı falan çok yedim. Bundan sonra dikkat edeceğim ama yani ne kadar toparlar bilmiyorum. Allah tan dışarıdan çok şişman görünmüyorum. Görenler biraz göbek var sadece çok kilo almadın diyorlar beni mutlu etmek için mi acaba bilmem ki.

Çoğumuzun kaygısı aynı cnm valla tavrımızı net bi şekilde belirticez ben şimdiden annemlerede diyorum kimse beni sık Boğaz etmesin ben kendi işimi kendim görürüm diye kv de karışırsa onada karıstırtmam ki biliyorum karışmak isticek ama herkes avucunu yalar hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…