2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay maşallah size,çok tatlı olmuşsunuz,seneyede aynı pozu bebişle verirsiniz allahın izniyle.

Kızlar İst.da olanınız varsa bişey tavsiye etmek istiyorum:) şileye giderken saklıköy diye bi yer var orda muhteşem doğal ürünler satıyorlar yani her yerde vardır ama ben ilk defa bi Balı bu kadar sevdim yani şöyle diyim 1 haftada yarım kilo yedim sanırımÜzerinize afiyet

Canim pompanin markasi naydi?sonrasinda da kullanabildin m
Canim gogus pompasinin markasi neydi?sonrasinda da kullanabildin mi?

Mrb canım bn kan sulandırıcı yi ücretsiz alıyorum rapor çıkardım dr doğuma kadar 9 kutu verdi her kutuda 10 tane var zaten hic para vermedim kullanıyorum şimdi
Ben de ipne kullanıyorum ger defasında gıdıp yazdırıyorum 3 aylık alıyorum her defasında ssk calısanı oldugum halde 150 tl oduyorum rapor nasıl alınıyor anlayamadımm

Maşallah boy poss ...ne güzelsin öyle,eşin de ne guzel sarılmış,mutluluğunuz daim olsun.
canımm tesekkur ederım.. hepımızin mutlulukları daim sıkıntıları uzak olsun ıns!
Hiç karnın yokmuş maşallah :)
var var benım gıbı 34 bedende kocaman göbek var
Ay maşallah size,çok tatlı olmuşsunuz,seneyede aynı pozu bebişle verirsiniz allahın izniyle.
saol cnm bı dogsunlar da alalım kucaklarımıza ne pozlar ne pozlarr

Kızlar benim kafam çok karışık normalde Bakırköyde doktorum fakat plasenta previa totalis teşhisi kondugundan beridir eşim yakınlarda doktor hastane bulmamız konusunda ısrarcı.Ani kanamam olma ihtimali oldugu için.Biz beylikdüzünde oturuyoruz hiç içime sinmiyor bu taraflara yakın doktor hastane tavsiyesi verebilecekler varmı?Beylikdüzü Kolan hastanesinde Prof bile var ama hastane ile ilgili internette yüzlerce şikayet var.Ne olur yardım edin

B
Canim pompanin markasi naydi?sonrasinda da kullanabildin m

Canim gogus pompasinin markasi neydi?sonrasinda da kullanabildin mi?
Benim ki tigex diye bir markaydı sonrasında 6 ay daha kullandım Can'ım oğlum 6 ıncı ayda bir sabah kendi kendine emmeyi bıraktı.. Bir ay da sağa sağa verdim.. Şimdide ikinci de kullanacam aynısını ..Manuel'de çok çok uçuk fiyatlar almana da gerek yok zaten uygun olanları var.. Ama elektronik alacaksan hiç tavsiye etmiyorum söZde sessiz çalışıyor o bile fos aldım kaldı öyle

Ben de ipne kullanıyorum ger defasında gıdıp yazdırıyorum 3 aylık alıyorum her defasında ssk calısanı oldugum halde 150 tl oduyorum rapor nasıl alınıyor anlayamadımm
Canim bende clexan kullanıyorum. 9 kutu birden yazıyor. Daha bir aylık elimde olmasına rağmen hastane çıkışı tekrar yazmışlar tekrar 9 kutu daha verdiler
Hiç ücret odemedim. Hastane de çıkarmışlardı raporumu
Sanirim bu konudan bahsetmisin geçmişi okumadan atladim hemen ama doğru konudur insallah :)))

Canim dr a söylüyorsun sekreteri sana yazio rapor herhangi bi özel hastanede dr a söylersen yazar bn dr a bile söylemedim yazdi eczaci bana dedi gidin söyleyin rapor yollasinlar ücretsiz dedi bn direk dr a söylemeden sekretere söyledim bilgisayardan çıkardı basit birsey

Cok tesekkurler bilgi icin..

Ben istanbulda değilim.hastane konusunda öneride bulunamayacağım.ama hastane seçerken yenidoğan ve yetişkin yoğun bakımı olan kan merkezi olan bi hhastane seç cnm.bende plasenta previayım ve sağlık çalışanıyım.ben öyle tercih yapıcam.

Avcılar Hospital de Nil Bilgene çok giden var canım.bir de Avcılarda Türkan Mutafoglu var cok tercih edilen bir araştır istersen...

Çok tesekkürler dikkate alacagım.Size bir sorum daha olacak diyelim Allah korusun kanamsm oldu gelen ambulans beni istedigim hastaneye mi yoksa en yakın hadtaneyemi götürür?

Kızlar mrblar. Benim yarın Perinatoloji Uzmanına 13,30 da randevum ve Kendi Kadın Doğumcu Dr da ayrıntılı ultrason için 15,30 da randevum var. Kronik Diyabet hastasıyım. İnşallah bebişim sağlıklıdır. Dualarınızı istiyecem kusura bakmazsanız. Dualarınızı eksik etmeyin ltfn. Kalın sağlıcakla.

Çok tesekkürler dikkate alacagım.Size bir sorum daha olacak diyelim Allah korusun kanamsm oldu gelen ambulans beni istedigim hastaneye mi yoksa en yakın hadtaneyemi götürür?
Cnm geçmiş olsun. Fakat böyle senaryolar kurmazsan, pozıtif düşenmeni öneririm, inşallah çok sağlıklı bir şekilde bebişine sorunsuz kavuşursun. Kusura bakma ltfn sadece önerimdir :) sağlıklı günler cnm

Kanama derken evde başlayan ani kanamadan mı bahsediyorsunuz.ambulans çağırarak hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar çok kanıyorsanız en yakın donanımlı hastaneye götürür diye düşünüyorum.erken müdahale açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…