Hiç karnın yokmuş maşallah :)Eki Görüntüle 1812150 evet artık göbüşlüyüm otobuste yer verıyorlar cok sukurbu fotograf da dun cekıldı... 1 ay evvel belli olmuyordu 1 ayda cıddı hızlı buyudu. 8- 9 aylıkken ne hale gelicez bılmıyorum
Eki Görüntüle 1812150 evet artık göbüşlüyüm otobuste yer verıyorlar cok sukurbu fotograf da dun cekıldı... 1 ay evvel belli olmuyordu 1 ayda cıddı hızlı buyudu. 8- 9 aylıkken ne hale gelicez bılmıyorum
yok canım ya ödem içinde bir şey demediGeçmiş olsun sıkma canını olur mu hem neden rapor vermediki ödem için birşey önerdi mi
Canim pompanin markasi naydi?sonrasinda da kullanabildin mİnanmıyorum korku filmi gibi.. Nasıl olurda onca kişinin içinde dener'ler ya şaka mı bunlar.. Çok üzüldüm kızın haline .. Soruna gelince benim ilk 3 günüm bir damla sütüm gelmedi hastanedeki herkes anlayışlıydı ki hemen mamayla beslenmeye başladı .. eşime rica ettim evden götürmeyi unuttuğum göğüs pompasını getirdi .. Sakın otomatik süt sağıcı alma ben en iyisini aldım beş para etmez hele ki ilk gün göğsünden süt gelsin istiyorsan manuel göğüs pompası al .. İlk 15 dakka Can'ım acıdı sonra hopppp ilk sarı sütüm geldi hemen oğlumu uyandırıp emzirdim .. Ayrıca odamda sadece annem ve eşim vardı asla stres olmayacağın ve mahremini Bozmıcak insanlar olsun sadece odanda
Canim gogus pompasinin markasi neydi?sonrasinda da kullanabildin mi?İnanmıyorum korku filmi gibi.. Nasıl olurda onca kişinin içinde dener'ler ya şaka mı bunlar.. Çok üzüldüm kızın haline .. Soruna gelince benim ilk 3 günüm bir damla sütüm gelmedi hastanedeki herkes anlayışlıydı ki hemen mamayla beslenmeye başladı .. eşime rica ettim evden götürmeyi unuttuğum göğüs pompasını getirdi .. Sakın otomatik süt sağıcı alma ben en iyisini aldım beş para etmez hele ki ilk gün göğsünden süt gelsin istiyorsan manuel göğüs pompası al .. İlk 15 dakka Can'ım acıdı sonra hopppp ilk sarı sütüm geldi hemen oğlumu uyandırıp emzirdim .. Ayrıca odamda sadece annem ve eşim vardı asla stres olmayacağın ve mahremini Bozmıcak insanlar olsun sadece odanda
Ben de ipne kullanıyorum ger defasında gıdıp yazdırıyorum 3 aylık alıyorum her defasında ssk calısanı oldugum halde 150 tl oduyorum rapor nasıl alınıyor anlayamadımmMrb canım bn kan sulandırıcı yi ücretsiz alıyorum rapor çıkardım dr doğuma kadar 9 kutu verdi her kutuda 10 tane var zaten hic para vermedim kullanıyorum şimdi
canımm tesekkur ederım.. hepımızin mutlulukları daim sıkıntıları uzak olsun ıns!Maşallah boy poss ...ne güzelsin öyle,eşin de ne guzel sarılmış,mutluluğunuz daim olsun.
var var benım gıbı 34 bedende kocaman göbek varHiç karnın yokmuş maşallah :)
saol cnm bı dogsunlar da alalım kucaklarımıza ne pozlar ne pozlarrAy maşallah size,çok tatlı olmuşsunuz,seneyede aynı pozu bebişle verirsiniz allahın izniyle.
Benim ki tigex diye bir markaydı sonrasında 6 ay daha kullandım Can'ım oğlum 6 ıncı ayda bir sabah kendi kendine emmeyi bıraktı.. Bir ay da sağa sağa verdim.. Şimdide ikinci de kullanacam aynısını ..Manuel'de çok çok uçuk fiyatlar almana da gerek yok zaten uygun olanları var.. Ama elektronik alacaksan hiç tavsiye etmiyorum söZde sessiz çalışıyor o bile fos aldım kaldı öyleCanim pompanin markasi naydi?sonrasinda da kullanabildin m
Canim gogus pompasinin markasi neydi?sonrasinda da kullanabildin mi?
Canim bende clexan kullanıyorum. 9 kutu birden yazıyor. Daha bir aylık elimde olmasına rağmen hastane çıkışı tekrar yazmışlar tekrar 9 kutu daha verdilerBen de ipne kullanıyorum ger defasında gıdıp yazdırıyorum 3 aylık alıyorum her defasında ssk calısanı oldugum halde 150 tl oduyorum rapor nasıl alınıyor anlayamadımm
Canim dr a söylüyorsun sekreteri sana yazio rapor herhangi bi özel hastanede dr a söylersen yazar bn dr a bile söylemedim yazdi eczaci bana dedi gidin söyleyin rapor yollasinlar ücretsiz dedi bn direk dr a söylemeden sekretere söyledim bilgisayardan çıkardı basit birseyBen de ipne kullanıyorum ger defasında gıdıp yazdırıyorum 3 aylık alıyorum her defasında ssk calısanı oldugum halde 150 tl oduyorum rapor nasıl alınıyor anlayamadımm
Cok tesekkurler bilgi icin..B
Benim ki tigex diye bir markaydı sonrasında 6 ay daha kullandım Can'ım oğlum 6 ıncı ayda bir sabah kendi kendine emmeyi bıraktı.. Bir ay da sağa sağa verdim.. Şimdide ikinci de kullanacam aynısını ..Manuel'de çok çok uçuk fiyatlar almana da gerek yok zaten uygun olanları var.. Ama elektronik alacaksan hiç tavsiye etmiyorum söZde sessiz çalışıyor o bile fos aldım kaldı öyle
Çok teşekkür ederim canım insallah atlatırımÇok çok geçmiş olsun aman diyim geçiş süresi havalar hastalığa davetiye çıkarıyor .. Umarım çav uçak atlatırsın bu soğuk algınlığını
Ben istanbulda değilim.hastane konusunda öneride bulunamayacağım.ama hastane seçerken yenidoğan ve yetişkin yoğun bakımı olan kan merkezi olan bi hhastane seç cnm.bende plasenta previayım ve sağlık çalışanıyım.ben öyle tercih yapıcam.Kızlar benim kafam çok karışık normalde Bakırköyde doktorum fakat plasenta previa totalis teşhisi kondugundan beridir eşim yakınlarda doktor hastane bulmamız konusunda ısrarcı.Ani kanamam olma ihtimali oldugu için.Biz beylikdüzünde oturuyoruz hiç içime sinmiyor bu taraflara yakın doktor hastane tavsiyesi verebilecekler varmı?Beylikdüzü Kolan hastanesinde Prof bile var ama hastane ile ilgili internette yüzlerce şikayet var.Ne olur yardım edin
Avcılar Hospital de Nil Bilgene çok giden var canım.bir de Avcılarda Türkan Mutafoglu var cok tercih edilen bir araştır istersen...Kızlar benim kafam çok karışık normalde Bakırköyde doktorum fakat plasenta previa totalis teşhisi kondugundan beridir eşim yakınlarda doktor hastane bulmamız konusunda ısrarcı.Ani kanamam olma ihtimali oldugu için.Biz beylikdüzünde oturuyoruz hiç içime sinmiyor bu taraflara yakın doktor hastane tavsiyesi verebilecekler varmı?Beylikdüzü Kolan hastanesinde Prof bile var ama hastane ile ilgili internette yüzlerce şikayet var.Ne olur yardım edin
Çok tesekkürler dikkate alacagım.Size bir sorum daha olacak diyelim Allah korusun kanamsm oldu gelen ambulans beni istedigim hastaneye mi yoksa en yakın hadtaneyemi götürür?Ben istanbulda değilim.hastane konusunda öneride bulunamayacağım.ama hastane seçerken yenidoğan ve yetişkin yoğun bakımı olan kan merkezi olan bi hhastane seç cnm.bende plasenta previayım ve sağlık çalışanıyım.ben öyle tercih yapıcam.
Çok tesekkürler araştırıp randevu alayımAvcılar Hospital de Nil Bilgene çok giden var canım.bir de Avcılarda Türkan Mutafoglu var cok tercih edilen bir araştır istersen...
Cnm geçmiş olsun. Fakat böyle senaryolar kurmazsan, pozıtif düşenmeni öneririm, inşallah çok sağlıklı bir şekilde bebişine sorunsuz kavuşursun. Kusura bakma ltfn sadece önerimdir :) sağlıklı günler cnmÇok tesekkürler dikkate alacagım.Size bir sorum daha olacak diyelim Allah korusun kanamsm oldu gelen ambulans beni istedigim hastaneye mi yoksa en yakın hadtaneyemi götürür?
Kanama derken evde başlayan ani kanamadan mı bahsediyorsunuz.ambulans çağırarak hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar çok kanıyorsanız en yakın donanımlı hastaneye götürür diye düşünüyorum.erken müdahale açısından.Çok tesekkürler dikkate alacagım.Size bir sorum daha olacak diyelim Allah korusun kanamsm oldu gelen ambulans beni istedigim hastaneye mi yoksa en yakın hadtaneyemi götürür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?