- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
geçen gece bana da oldu ya ama çok sık oluyorsa bence doktorunuza danışın magnezyum eksikliğinden oluyormuş bu kramplar ya da magnezyumlu birşeyler yiyin.
Bu arada geçen gün defactodan bu aşağıdaki pantolondan aldım. Diğer modeller sürekli aşağı düşüyodu çek çek bi hal oluyordum. Bu model baya bi rahat bir de çok şık duruyor daha zayıf görünüyorum :). Tavsiye ederm.
Eki Görüntüle 1812788
maşaAllah gezion yani beni kendi odalarına bile çağırmıyorlar ayrıca kocaman oldu bebeğin bi zahmet yormasınlar seni artıkGunaydin herkesee...
Yogun geciyor gunlerr.. Dun yagmurlu havada nerelere nerelere gittiimm.. Ama bu ay sonu doktordan yolculuk icn rapor isticem artk sehirdisina gitmek istemiyorm yoruluyoz yanii eskisi kadr rahat olmuyorrveee prensesim de su an boing seklinde tekmeler savuruyor ayyy yerim onuu demekkii selami var teyzelerineee
Senaryo kurmak için degil tedbirli olmak için sormuştım doktorum olma ihtimali var tedbirli ol ama korkma dediCnm geçmiş olsun. Fakat böyle senaryolar kurmazsan, pozıtif düşenmeni öneririm, inşallah çok sağlıklı bir şekilde bebişine sorunsuz kavuşursun. Kusura bakma ltfn sadece önerimdir :) sağlıklı günler cnm
Cevabına çok tesekkürler.Umarım böyle bir durumla karşılaşmam.Allah hepimizin evladını bagışlasınKanama derken evde başlayan ani kanamadan mı bahsediyorsunuz.ambulans çağırarak hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar çok kanıyorsanız en yakın donanımlı hastaneye götürür diye düşünüyorum.erken müdahale açısından.
bana nerdeyse her gece kramp giriyor uykudan acıyla kalkıyorum bakalım nereye kadar sürecek
Ben chicco ya girdim bi bakim dedim çok güzel donanımlı bi tanesini beğendim fiyat dedim 2600 küsür :))Ben o markayi hic duymadim canim..ben de travel istiyorum ama cok kararsizim.almis olanlar veya arastirmis olanlar bilgi verirlerse sevinirim..
Benim bi haftadır giriyor, sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdanDün gece sağ bacağıma ilk kramp girdi hadi hayırlısı
Biz ilk gördüğümüzde çok beğenmiştik cadillac ı, bütün araştırmalar sonunda onda karar kıldık. acity toker bebeden aldık biz de. İstersen pazarlık bile yapabilirsin oraylaEki Görüntüle 1812782 Eki Görüntüle 1812781 Bizde önce buna baktık pier carden 1599 tl babymall ilk kampanyada 500 tl çek veriyordu şimdi kampanya değişmiş güzel bir ürüne benziyor ama sonra casuel cadillac bulduk acity avm de ( ankara da ) 1099 tl aynı özellikler sadece kol iki yönlü değil biz casuel de karar kıldık henüz almadık ama üçlü gibi kullananiliyorsun hem port bebe oluyor hem araba
maşaAllah gezion yani beni kendi odalarına bile çağırmıyorlar ayrıca kocaman oldu bebeğin bi zahmet yormasınlar seni artık
Benim de dişetlerim şişiyor canım..
14
14. Haftamda adrenalinsiz uyuşturdı diş hekimi ve dolgu yaptı.
Canim benim dışım bi ara felaket agriyo du ipananin hassas kalkanı dış macunu çok işe yaradı tavsiye ederim diş agrisi çok kötü
Dıs ve dıs eti problemi bende de var cnm hatta bı dişim gecen aylarda durup dururken kırıldı sımdilerde de diş eti ağrısı ve kanamaları yaşıyorum dişlerimi fırçalamaya korkar oldum inanki
Tatlım çok geçmiş olsun ihmal etme ve bir dişçiye eğer yapabileceği birşey varsa yapsın .. Zordur gebelikte diş Ağrı'sı çekmek yaşadım o yüzden acını kendimde hissettim çok çok geçmiş olsun
Benim bi haftadır giriyor, sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan
Kizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn..
KizlaKizlar su travel sistem bebek arabalarına bakıyorum da yeni bi marka gordum hattrick diye. Hiç bakan oldu mu Kraft kanz falan 1500 civarı o marka aynı fonksiyonlara sahip araba 800 1000 falan. Hiç bakan oldu mu ya da alan.
çok beğendim güle güle kullansın prensesin.... saplıkla uyusun o beşikte inşallah.Kizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn..Kapaklari disi faln lake imis, diger yerlerde de ozel bi mobilya kullanilms falan ama adini unuttm tabi hihi
Eki Görüntüle 1812782 Eki Görüntüle 1812781 Bizde önce buna baktık pier carden 1599 tl babymall ilk kampanyada 500 tl çek veriyordu şimdi kampanya değişmiş güzel bir ürüne benziyor ama sonra casuel cadillac bulduk acity avm de ( ankara da ) 1099 tl aynı özellikler sadece kol iki yönlü değil biz casuel de karar kıldık henüz almadık ama üçlü gibi kullananiliyorsun hem port bebe oluyor hem araba
Hayirli olsun çok güzel bir oda
çok beğendim güle güle kullansın prensesin.... saplıkla uyusun o beşikte inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?