2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydin herkesee...
Yogun geciyor gunlerr.. Dun yagmurlu havada nerelere nerelere gittiimm.. Ama bu ay sonu doktordan yolculuk icn rapor isticem artk sehirdisina gitmek istemiyorm yoruluyoz yanii eskisi kadr rahat olmuyorr veee prensesim de su an boing seklinde tekmeler savuruyor ayyy yerim onuu demekkii selami var teyzelerineee

Gule gule giy canm gayet guzel gorunuyorrr

maşaAllah gezion yani beni kendi odalarına bile çağırmıyorlar ayrıca kocaman oldu bebeğin bi zahmet yormasınlar seni artık

Senaryo kurmak için degil tedbirli olmak için sormuştım doktorum olma ihtimali var tedbirli ol ama korkma dedi

Cevabına çok tesekkürler.Umarım böyle bir durumla karşılaşmam.Allah hepimizin evladını bagışlasın

bana nerdeyse her gece kramp giriyor uykudan acıyla kalkıyorum bakalım nereye kadar sürecek

Banada ilk hamileliğimde 24. 26. Haftalarda fln başlamıştı. Magnezyum eksikliğidé bir sebep tabiki ama esas yorgunlukla alakali. Şimdi daha erken basladi

Biz ilk gördüğümüzde çok beğenmiştik cadillac ı, bütün araştırmalar sonunda onda karar kıldık. acity toker bebeden aldık biz de. İstersen pazarlık bile yapabilirsin orayla Biz herşey için o mağazaya gidiyoruz, mağaza müdürü çok ilgili biri sağolsun.

maşaAllah gezion yani beni kendi odalarına bile çağırmıyorlar ayrıca kocaman oldu bebeğin bi zahmet yormasınlar seni artık

Sorma canm ne gezmek ama adliyelerde valla nerde oyle dusunceli insanlar ben haturlatmadam daha son ana kadr cikarm heralde segir disina.. Cidden yeter artikkk

Benim de dişetlerim şişiyor canım..

aynen bir iki diş eti şişmesi bende de var Allah yardımcımız olsun, her fırçalamada kanıyor

14

14. Haftamda adrenalinsiz uyuşturdı diş hekimi ve dolgu yaptı.

ne demek adrenalinsiz canım

Canim benim dışım bi ara felaket agriyo du ipananin hassas kalkanı dış macunu çok işe yaradı tavsiye ederim diş agrisi çok kötü

sysonode bakım ve onarım kullanıyrum bende canım
onuda deniycem ama sağolasın

Dıs ve dıs eti problemi bende de var cnm hatta bı dişim gecen aylarda durup dururken kırıldı sımdilerde de diş eti ağrısı ve kanamaları yaşıyorum dişlerimi fırçalamaya korkar oldum inanki

hamilelikte kırılma ağrı diş eti bunların hepsi çok olurmuş
Allah yardımcımız olsun kırılmadan bende korkuyorum aynı sıkıntıları yaşıyoruz kuzum
benim gece yatağa girince başlıyor sızı ile ağrı, gündüz bişey yok gece başımı koymamla başlıyor
karanfille sızıp kalıyorum, faydasını gördüm sende dene canım geçmiş olsun sana da
sabredicez bebişlerimiz için çok aşırı şiddtlenirse elmecbur dişhekimi yoluna

Kuzum sağol sorma ya gözümden yaşlar ile sızıyorum geceleri
7. ayda yapılıyormuş bakalım bekliycem, dayanabildiğim yere kadar
ben sızı çekiyorum yavrum hareket ediyor geçicek der gibi o zaman daha çok ağlayasım geliyor
duygusal manyak oldum çıktım

Kizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn.. Kapaklari disi faln lake imis, diger yerlerde de ozel bi mobilya kullanilms falan ama adini unuttm tabi hihi

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 90
Detayliya giren hanimlar serviks uzunlugunuza kaç mm dedi doktorunuz.
Dün detaylıya girdik herşey yolunda çok sukur. Doktor bakıyor Sekreterine şu şu kadar, bu bu kadar diyor sekreter not alıyor. Serviks dedi hemen atladım ilk doğum günü geçipte olduğu için hassas noktam

KizlaKizlar su travel sistem bebek arabalarına bakıyorum da yeni bi marka gordum hattrick diye. Hiç bakan oldu mu Kraft kanz falan 1500 civarı o marka aynı fonksiyonlara sahip araba 800 1000 falan. Hiç bakan oldu mu ya da alan.

Canım ben cok baktım hala da bakıyorum ben casual storm trona alıcam sanırım. arastırma sonucuna gore araba bıkere hafıf olmalı evın kucukse dık katlanmalı kı dayayabılesın yada asabılesın araca da rahatca sıgsın. sepetı buyuk olmalı tekerlek saglamlıgı cok onemlı ama bıraz da sans ve kullanıma da baglı gıbı. bıde hantal olanlar pek kullanıslı degıl ozellıkle 1 yastan sonra baston puset bakmak zorunda kalıyor ınsanlar. bırde anakucagı pusetın ıcıne oturtulanlar hem puset hem anakucagının agırlıgı birleşince fazla oluyor hele o kanzlar fln denedim ıtılmıyor bıle! bu casual marka araba da normalde baston tarzı ama cok dandık duran sepetsız fln olan bastonlardan degıl. ve en muhımı pusetı tamamen cıkıyor ve dırek anakucagı monte edılebılınıyor ılk yıl bu sekılde kullanıp snr pusete dırek gecebılıcez... ınsallah baska araba da almama gerek kalmayacak. fıyatıda yorumları da ıyı bı bak derım. n11de 620tl ye bıle vardı... casual ın aır modelı var bu arada oda guzel ama bıraz daha buyuk ve agır geldı bana. 3. kat asansorsuz evımde hafıflık mecburı bnm acımdan...

çok beğendim güle güle kullansın prensesin.... saplıkla uyusun o beşikte inşallah.

kızlar ya kutlu doğum haftası diye karanfil dağıttılar. unutup kokladım. hem de ağzıma burnuma değidi ya.... leke çıkarmış bebekte... bi buderdim eksikti... şimdi bu da ayrı stres.

Canim toker bebede istedlginiz araba 700 tlye dusmus. Biz arabayi daha sonra alacagimiz icin almadik blr bakin derim arkadasim almis 700 tlye gectigimiz hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…