- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Rica ederim , ne demek =')Aa super akşam hemen bakayım çok fark var aradaki farkla oğluşuma başka şeyler alırım teşekkür ederim sağol canım
Oturabiliyorlar. 5 aylıkken mama Sandalyesine başlamıştık gayet oturuyordu. Zamane veletleri hiç birşey geri kalmak istemiyorlar. Oturuyorlar birde daha konuşmadan mikir mikir oturduğu yerden seni yonetiyorlar. Yalnız puset tam yatar olsun uyuduğunda rahat edersin
oturur canım. zaten benim baktığım baston modellerin yatak olma pozisyonu da vardı. chicco düşünüyorum ben 2 yeğenimde de onu kullandık çok memnunduk. eşim yeğenlerimi o arabayla çok gezdirdi. özellikle onu stiyor. hafif diye çünkü diğer arablar oldukça ağır oluyor. ama yine de araştırmaya devam. belki o özellikte daha iyi bir şey bulursam onu alırım.Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)
Oyun oarkı mama sandalyesı telsızı araba koltugu hepsı tertemız duruyor sadece az kıyafet alacagımEvde bırıncı cocugumdan sakladıgım 3-4 tane battanıye ,bornoz havlu, spor ayakkabılar var. Erkek oldugundan butun kıyafetlerını vermiştım kıyafet hedıye de cok gelır o yuzden cok almamayı planlıyorum becerebılırsem tabı
Oturabiliyorlar. 5 aylıkken mama Sandalyesine başlamıştık gayet oturuyordu. Zamane veletleri hiç birşey geri kalmak istemiyorlar. Oturuyorlar birde daha konuşmadan mikir mikir oturduğu yerden seni yonetiyorlar. Yalnız puset tam yatar olsun uyuduğunda rahat edersin
Kızlar hastanemızın anlasmalı oldugu dogum fotografcısı varmış dun gorustum 200-300-400-500 tl seklınde paketler varmış. Doguma gırıyormuş. Paketlerdr albume basılan foto sayısı değişiyormuş. 150 ye yakın poz verıyormuş cd de. Sonra ıstedıgımı bastırıp farklı albumler de yapabılırım. Nasıp olursa anlaştık...
o ne güzel hastane yaaa keşke her hastanenin olsa:) hayırlı olsun...Kızlar hastanemızın anlasmalı oldugu dogum fotografcısı varmış dun gorustum 200-300-400-500 tl seklınde paketler varmış. Doguma gırıyormuş. Paketlerdr albume basılan foto sayısı değişiyormuş. 150 ye yakın poz verıyormuş cd de. Sonra ıstedıgımı bastırıp farklı albumler de yapabılırım. Nasıp olursa anlaştık...
o ne güzel hastane yaaa keşke her hastanenin olsa:) hayırlı olsun...
Ben de bunu begendim hatta bu markanın way modelinde bebek soğuk günler için içine takılan tulum da varmış düz ayak örtüsü değil baya polarlı bi şeye benziyordu ama yakından göremedim. Sen gorebildin mi nasıl bu.Eki Görüntüle 1812782 Eki Görüntüle 1812781 Bizde önce buna baktık pier carden 1599 tl babymall ilk kampanyada 500 tl çek veriyordu şimdi kampanya değişmiş güzel bir ürüne benziyor ama sonra casuel cadillac bulduk acity avm de ( ankara da ) 1099 tl aynı özellikler sadece kol iki yönlü değil biz casuel de karar kıldık henüz almadık ama üçlü gibi kullananiliyorsun hem port bebe oluyor hem araba
valla ben normal fotocuya sordum 1000 tl den başlıyor dedi.. bakalım olmazsa doğumdan sonra yaptırırız ne yapalım.Çoğu özel hastanenin var amaservey in yazdığı kadar uygun olmuyor fiyatları
Hay maşallah indirimli fiyata bak hele. Benim hiç bi seyim yok artık doğuda görev yapıyorum hiç bi şey de alamıcaz. Anca doğuma yakın alacaz memlekete gidince. Mecburen nette araştırıp gider gitmez tamamlamam lazım. Adanada o mağaza var mı acabaCanim ceki mothercare magazasi kendi veriyo..e tabi o magazada kullanmak lazim..park yatak mama sandalyesi falan lazimsa cek mantikli.ama benim oyle buyuk bir ihtiyacim yok.mothercare kiyafet bolumu asiri pahali.kadife bir tulum vardi,%50+%30indirimli fiyati 50 tl idi..dusunun gerisini..
Garın orda var canımHay maşallah indirimli fiyata bak hele. Benim hiç bi seyim yok artık doğuda görev yapıyorum hiç bi şey de alamıcaz. Anca doğuma yakın alacaz memlekete gidince. Mecburen nette araştırıp gider gitmez tamamlamam lazım. Adanada o mağaza var mı acaba
Tesekkurler teyzesiHepsi cok guzel gule gule kullansin kizin insallah :))
Özel karatas hastanesiHayirli olsunhangi hastane
Evet bence de arkadasım cokuygun geldı bana. Nedenı de albumdekı poz sayısının dusuk olması olabılır. Mesela 200 tl lıkpakette 5 fotograf varmış, 300 de 10 foto, normalde albumlerde 20-30 foto olur kardeslerım de ceker ama en önemlisi dogumhanedekı pozlarrrÇoğu özel hastanenin var amaservey in yazdığı kadar uygun olmuyor fiyatları
Evet bence de arkadasım cokuygun geldı bana. Nedenı de albumdekı poz sayısının dusuk olması olabılır. Mesela 200 tl lıkpakette 5 fotograf varmış, 300 de 10 foto, normalde albumlerde 20-30 foto olur kardeslerım de ceker ama en önemlisi dogumhanedekı pozlarrr
Çok güzel Gül'e Gül'e kullanın inş :)
Aldınız mı kuzum hadi hayırlı olsun
Sğlıcakla güzel günlerde kullanın prensesle
Annişler merhaba
Kızıma ilk defa bışeyler aldım artık dayanamadım yükleyeyım bakın teyzelerı begenecek misiniz?bebecimo dan aldım netten Eki Görüntüle 1812835 Eki Görüntüle 1812836 fıyatlar cok uygun istersenız inceleyin
bende de bi haftadır başladı işte bi dün gece deliksiz uyumuşumne güzel ikinciyi bekliyorsunuz ben çok geç kaldım çook
gezmekten kastım oydu zaten kuzum işle alakalı7,5 saatten fazla çalışmıyorsun dimi gerçi biliyorsundur
Bunu nettenegenmiştım 70 tl ydı cok pahallı geldı keneraltından 20 ye aldımmmEki Görüntüle 1812837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?