2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)
oturur canım. zaten benim baktığım baston modellerin yatak olma pozisyonu da vardı. chicco düşünüyorum ben 2 yeğenimde de onu kullandık çok memnunduk. eşim yeğenlerimi o arabayla çok gezdirdi. özellikle onu stiyor. hafif diye çünkü diğer arablar oldukça ağır oluyor. ama yine de araştırmaya devam. belki o özellikte daha iyi bir şey bulursam onu alırım.

Oyun oarkı mama sandalyesı telsızı araba koltugu hepsı tertemız duruyor sadece az kıyafet alacagım

ir de bizimkiler aslan bebesi olacak yonetmek ki ne yonetmek )) sagol canim dikkate alacagim tavsiyeni :)

Kızlar hastanemızın anlasmalı oldugu dogum fotografcısı varmış dun gorustum 200-300-400-500 tl seklınde paketler varmış. Doguma gırıyormuş. Paketlerdr albume basılan foto sayısı değişiyormuş. 150 ye yakın poz verıyormuş cd de. Sonra ıstedıgımı bastırıp farklı albumler de yapabılırım. Nasıp olursa anlaştık...

Hayirli olsun hangi hastane

o ne güzel hastane yaaa keşke her hastanenin olsa:) hayırlı olsun...

Ben de bunu begendim hatta bu markanın way modelinde bebek soğuk günler için içine takılan tulum da varmış düz ayak örtüsü değil baya polarlı bi şeye benziyordu ama yakından göremedim. Sen gorebildin mi nasıl bu.

Hay maşallah indirimli fiyata bak hele. Benim hiç bi seyim yok artık doğuda görev yapıyorum hiç bi şey de alamıcaz. Anca doğuma yakın alacaz memlekete gidince. Mecburen nette araştırıp gider gitmez tamamlamam lazım. Adanada o mağaza var mı acaba

Garın orda var canım

Çoğu özel hastanenin var ama servey in yazdığı kadar uygun olmuyor fiyatları
Evet bence de arkadasım cokuygun geldı bana. Nedenı de albumdekı poz sayısının dusuk olması olabılır. Mesela 200 tl lıkpakette 5 fotograf varmış, 300 de 10 foto, normalde albumlerde 20-30 foto olur kardeslerım de ceker ama en önemlisi dogumhanedekı pozlarrr

Az olsun normalde bin , bin beş yüz den başlıyor fiyatlar doğum parası gibi

Çok güzel Gül'e Gül'e kullanın inş :)

Cok tesekkur ederizz amin insallahh

Aldınız mı kuzum hadi hayırlı olsun
Sğlıcakla güzel günlerde kullanın prensesle

Amin canm insallah cok sagolll

Oh cok guzell, benm de cilek takimim var bi tane.. Guzel saglikli gunlerde kullanin insallahh

Ayy sorma canm gezdiriyolar beni sanki pek merakliym valla bazen geciyo ama ben salliyom isleri bi yerden sonra bi de sehir disina cikinca saat olarak kisip isim bittigi an gelip yatiyom evde

Bunu nettenegenmiştım 70 tl ydı cok pahallı geldı keneraltından 20 ye aldımmmEki Görüntüle 1812837

Aman da herkes alisverise basladi sonunda super gule gule kullanin isnallahh

Bende arabamı erkenden alanlardanım. Biz casual cadillac air travel aldık. Çok ta memnunum ve sorduğum herkes olumlu yorum belirtti. Hrm hafif hemde puseti çok rahat. 1 yıl anakucağını kullandıktan sonra,pusetine geçeceğiz. Beni en çok rahatlatan şeyi ise,yere uzak daha üstte olması.

Bende bu aralarda park yatağa taktım. İlla sallanmalı olsun istiyorum. Cibinlikte olsun istiyorum. Nereye gitsem,beğendim modellere satıcı arkadaşlar sürekli olumsuz birşey söylediler. Yok bunun yalpalaması çokmuş bebek kıpırdadıkça park yatağı devirirmiş falan. Çok saçma geldi.Önerdiğiniz markalar vardı bayanlar.

Bu arada bizim hastanede de dogum fotografcisi sadece anlsmali olani aliyorlar ve fiyat 600 tl lerde. Benm de acikcasi asiri hevesim yoktu sanirm yaptirmicam, onun yerine cocuguma bi sey alirz diye dusundm yahu.. 200 300 fiyatlar super bence oyle olsa yaptirir dusunmezdmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…