Canım ben cok baktım hala da bakıyorum ben casual storm trona alıcam sanırım. arastırma sonucuna gore araba bıkere hafıf olmalı evın kucukse dık katlanmalı kı dayayabılesın yada asabılesın araca da rahatca sıgsın. sepetı buyuk olmalı tekerlek saglamlıgı cok onemlı ama bıraz da sans ve kullanıma da baglı gıbı. bıde hantal olanlar pek kullanıslı degıl ozellıkle 1 yastan sonra baston puset bakmak zorunda kalıyor ınsanlar. bırde anakucagı pusetın ıcıne oturtulanlar hem puset hem anakucagının agırlıgı birleşince fazla oluyor hele o kanzlar fln denedim ıtılmıyor bıle! bu casual marka araba da normalde baston tarzı ama cok dandık duran sepetsız fln olan bastonlardan degıl. ve en muhımı pusetı tamamen cıkıyor ve dırek anakucagı monte edılebılınıyor ılk yıl bu sekılde kullanıp snr pusete dırek gecebılıcez... ınsallah baska araba da almama gerek kalmayacak. fıyatıda yorumları da ıyı bı bak derım. n11de 620tl ye bıle vardı... casual ın aır modelı var bu arada oda guzel ama bıraz daha buyuk ve agır geldı bana. 3. kat asansorsuz evımde hafıflık mecburı bnm acımdan...
bu travel sistem arabalar çok ağır geldi bana kızlar. baktım ama tek elle açıp kapayabiliyorum ama kaldıramıyorum. ben çok hafif bir şey düşünüyorum. baston tarzında. bunların görünüşü çok güzel ama yalnız başına dışarı çıkarken çok kullanışlı olur mu ki? bu yüzden düşünüyorum daha... temmuz gibi alırım artık.Canim toker bebede istedlginiz araba 700 tlye dusmus. Biz arabayi daha sonra alacagimiz icin almadik blr bakin derim arkadasim almis 700 tlye gectigimiz hafta sonu
Çok güzel Gül'e Gül'e kullanın inş :)Kizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn..Kapaklari disi faln lake imis, diger yerlerde de ozel bi mobilya kullanilms falan ama adini unuttm tabi hihi
İlk bana da clexean yazmışlardı ucu kalın dıye muadilini kullanıyorum. Ilk dr bana da rapor yazdı ama eczaneden almadan her bıttıgınde aike hekımıne yazdırıyorum ve 3 aylık ıgneler ıcın toplam 150 tl cıvarında oduyorum sen odemıyor musun onu nasıl alıyorsun eczaneden o halde şimdıye kdr 400-500 tl verdım yazık oldu oyleyseCanim bende clexan kullanıyorum. 9 kutu birden yazıyor. Daha bir aylık elimde olmasına rağmen hastane çıkışı tekrar yazmışlar tekrar 9 kutu daha verdiler
Hiç ücret odemedim. Hastane de çıkarmışlardı raporumu
Sanirim bu konudan bahsetmisin geçmişi okumadan atladim hemen ama doğru konudur insallah :)))
Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)bu travel sistem arabalar çok ağır geldi bana kızlar. baktım ama tek elle açıp kapayabiliyorum ama kaldıramıyorum. ben çok hafif bir şey düşünüyorum. baston tarzında. bunların görünüşü çok güzel ama yalnız başına dışarı çıkarken çok kullanışlı olur mu ki? bu yüzden düşünüyorum daha... temmuz gibi alırım artık.
Aldınız mı kuzum hadi hayırlı olsunKizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn..Kapaklari disi faln lake imis, diger yerlerde de ozel bi mobilya kullanilms falan ama adini unuttm tabi hihi
Canim toker bebede istedlginiz araba 700 tlye dusmus. Biz arabayi daha sonra alacagimiz icin almadik blr bakin derim arkadasim almis 700 tlye gectigimiz hafta sonu
bende de bi haftadır başladı işte bi dün gece deliksiz uyumuşumBanada ilk hamileliğimde 24. 26. Haftalarda fln başlamıştı. Magnezyum eksikliğidé bir sebep tabiki ama esas yorgunlukla alakali. Şimdi daha erken basladi
gezmekten kastım oydu zaten kuzum işle alakalıSorma canm ne gezmek ama adliyelerdevalla nerde oyle dusunceli insanlar ben haturlatmadam daha son ana kadr cikarm heralde segir disina.. Cidden yeter artikkk
Canım arkadaş epey araştırdı bizler gibibu travel sistem arabalar çok ağır geldi bana kızlar. baktım ama tek elle açıp kapayabiliyorum ama kaldıramıyorum. ben çok hafif bir şey düşünüyorum. baston tarzında. bunların görünüşü çok güzel ama yalnız başına dışarı çıkarken çok kullanışlı olur mu ki? bu yüzden düşünüyorum daha... temmuz gibi alırım artık.
Yerim ben bunları pek şirin gelsin de giysin bebişin inş giydirdiğin zamanında resimlerini paylaşırsın çoook güzelllAnnişler merhaba
Kızıma ilk defa bışeyler aldım artık dayanamadım yükleyeyım bakın teyzelerı begenecek misiniz?bebecimo dan aldım netten Eki Görüntüle 1812835 Eki Görüntüle 1812836 fıyatlar cok uygun istersenız inceleyin
Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)
İnş arkadasım surekli gozumun onunde hayal bıle ecemıyorum ustunde nasıl olur allahım sagsalim olsunlarrrrYerim ben bunları pek şirin gelsin de giysin bebişin inş giydirdiğin zamanında resimlerini paylaşırsın çoook güzelll
ben de bakayım bu markayı bilmiyorum hiç. tşk ederim canım.Canım arkadaş epey araştırdı bizler gibi
Nuna pepp aldı travel değil aynen istediğimiz gibi hafif ve kullanışlı
henüz bende almadım ama sanırım bende bu tarz alacağım
Bu 4 zıbın da 13.90 tl.ben buradan annelerden guzel şeyler ogrenıyorum ben de bışey öğrenınce paylasmak ıstıyorum herkes faydalansınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?