2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Onu bende beğendim . Arkadaşıma tavsiye ettim hepsi buradadan aldı bir ay oldu bebeği ekimde doğacak. Çook begendi gayet sağlam ve kullanışlı duruyor ve gerçekten oldukça hafif

Canim toker bebede istedlginiz araba 700 tlye dusmus. Biz arabayi daha sonra alacagimiz icin almadik blr bakin derim arkadasim almis 700 tlye gectigimiz hafta sonu
bu travel sistem arabalar çok ağır geldi bana kızlar. baktım ama tek elle açıp kapayabiliyorum ama kaldıramıyorum. ben çok hafif bir şey düşünüyorum. baston tarzında. bunların görünüşü çok güzel ama yalnız başına dışarı çıkarken çok kullanışlı olur mu ki? bu yüzden düşünüyorum daha... temmuz gibi alırım artık.

Çok güzel Gül'e Gül'e kullanın inş :)

İlk bana da clexean yazmışlardı ucu kalın dıye muadilini kullanıyorum. Ilk dr bana da rapor yazdı ama eczaneden almadan her bıttıgınde aike hekımıne yazdırıyorum ve 3 aylık ıgneler ıcın toplam 150 tl cıvarında oduyorum sen odemıyor musun onu nasıl alıyorsun eczaneden o halde şimdıye kdr 400-500 tl verdım yazık oldu oyleyse

Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)

Aldınız mı kuzum hadi hayırlı olsun
Sğlıcakla güzel günlerde kullanın prensesle

Canim toker bebede istedlginiz araba 700 tlye dusmus. Biz arabayi daha sonra alacagimiz icin almadik blr bakin derim arkadasim almis 700 tlye gectigimiz hafta sonu

Aa super akşam hemen bakayım çok fark var aradaki farkla oğluşuma başka şeyler alırım teşekkür ederim sağol canım

Banada ilk hamileliğimde 24. 26. Haftalarda fln başlamıştı. Magnezyum eksikliğidé bir sebep tabiki ama esas yorgunlukla alakali. Şimdi daha erken basladi
bende de bi haftadır başladı işte bi dün gece deliksiz uyumuşum ne güzel ikinciyi bekliyorsunuz ben çok geç kaldım çook
Sorma canm ne gezmek ama adliyelerde valla nerde oyle dusunceli insanlar ben haturlatmadam daha son ana kadr cikarm heralde segir disina.. Cidden yeter artikkk
gezmekten kastım oydu zaten kuzum işle alakalı 7,5 saatten fazla çalışmıyorsun dimi gerçi biliyorsundur

Canım arkadaş epey araştırdı bizler gibi
Nuna pepp aldı travel değil aynen istediğimiz gibi hafif ve kullanışlı
henüz bende almadım ama sanırım bende bu tarz alacağım

Sık sık degıstırecegız kusacaklar terleyecekler o yuzden uygun da olsun kıyafetler hemen buyuyeceklerı için fahiş rakamlar vermek anlamsız geliyor bana. Ama hastane cıkışı ılk kıyafetı olacak o yuzdenn o çok ıyı bışey olabılır

Baston modeller bana da mantikli geliyor ama cocuk 6 aydan sonra oturabilir mi acaba baston arabaya kullanim acisindan hangisi daha rahat olur kafamda milyon soru :)

Oturabiliyorlar. 5 aylıkken mama Sandalyesine başlamıştık gayet oturuyordu. Zamane veletleri hiç birşey geri kalmak istemiyorlar. Oturuyorlar birde daha konuşmadan mikir mikir oturduğu yerden seni yonetiyorlar. Yalnız puset tam yatar olsun uyuduğunda rahat edersin

Yerim ben bunları pek şirin gelsin de giysin bebişin inş giydirdiğin zamanında resimlerini paylaşırsın çoook güzelll
İnş arkadasım surekli gozumun onunde hayal bıle ecemıyorum ustunde nasıl olur allahım sagsalim olsunlarrrr

Evde bırıncı cocugumdan sakladıgım 3-4 tane battanıye ,bornoz havlu, spor ayakkabılar var. Erkek oldugundan butun kıyafetlerını vermiştım kıyafet hedıye de cok gelır o yuzden cok almamayı planlıyorum becerebılırsem tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…