Hadi güzel haberle gel arkadaşım dualarımız seninleKızlar mrblar. Benim yarın Perinatoloji Uzmanına 13,30 da randevum ve Kendi Kadın Doğumcu Dr da ayrıntılı ultrason için 15,30 da randevum var. Kronik Diyabet hastasıyım. İnşallah bebişim sağlıklıdır. Dualarınızı istiyecem kusura bakmazsanız. Dualarınızı eksik etmeyin ltfn. Kalın sağlıcakla.
Hiç odemedim canım benim ignelere. Clexandan başka kullanmadim. Clexandada mi ödüyordun. Sağlık ocağında hiç yazdirmadim ben ondan mi kaynaklı acaba. Bencede yazık o kadar para araştır muahakkak. 9ar kutuluk 2 sefer yazdirdim ikisinde de odemedim hiç ucret.İlk bana da clexean yazmışlardı ucu kalın dıye muadilini kullanıyorum. Ilk dr bana da rapor yazdı ama eczaneden almadan her bıttıgınde aike hekımıne yazdırıyorum ve 3 aylık ıgneler ıcın toplam 150 tl cıvarında oduyorum sen odemıyor musun onu nasıl alıyorsun eczaneden o halde şimdıye kdr 400-500 tl verdım yazık oldu oyleyse
Bende şimdi aynısını yazacaktım çok merak ettim krampları başlayan var mı ben bugün ilkini yaşadım sabaha karşı bacağıma feci bir kramp girdiDün gece sağ bacağıma ilk kramp girdi hadi hayırlısı
Masallah pek tatlilar ya bayildim. Kalitesi yeri de iyi demi. O siteden almadim ven hicde bakayim bende oğluma:))Annişler merhaba
Kızıma ilk defa bışeyler aldım artık dayanamadım yükleyeyım bakın teyzelerı begenecek misiniz?bebecimo dan aldım netten Eki Görüntüle 1812835 Eki Görüntüle 1812836 fıyatlar cok uygun istersenız inceleyin
aynen bir iki diş eti şişmesi bende de varAllah yardımcımız olsun, her fırçalamada kanıyor
Uyuşturan ignenin içeriginde adrenalin olmamalıymış dişçiye söyleyince anladı fakat adrenalinsiz oldugu için uyuşması için normalden uzun bekliyorsun ve her gittiginde sadece 1 işlem yapabiliyor.Mesela 2 çürük varsa birini bir hafta digerini diger hafta yapıyor.Uyuşturan maddeden vücuda çok vermemek için
ne demek adrenalinsiz canım
sysonode bakım ve onarım kullanıyrum bende canım
onuda deniycem ama sağolasın
hamilelikte kırılma ağrı diş eti bunların hepsi çok olurmuş
Allah yardımcımız olsun kırılmadan bende korkuyorum aynı sıkıntıları yaşıyoruz kuzum
benim gece yatağa girince başlıyor sızı ile ağrı, gündüz bişey yok gece başımı koymamla başlıyor
karanfille sızıp kalıyorum, faydasını gördüm sende dene canım geçmiş olsun sana da
sabredicez bebişlerimiz için çok aşırı şiddtlenirse elmecbur dişhekimi yoluna
Kuzum sağolsorma ya gözümden yaşlar ile sızıyorum geceleri
7. ayda yapılıyormuş bakalım bekliycem, dayanabildiğim yere kadar
ben sızı çekiyorum yavrum hareket ediyor geçicek der gibi o zaman daha çok ağlayasım geliyor
duygusal manyak oldum çıktım
Ahhh Can'ım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçecek Akdağ'a sabır ben anca doğumdan sonra gidebildim doktora .. Doğurdum 5 gün sonrada dişimden operasyon geçirdim 3 saatlik Can'ım çıktı .. O yüzden yürekten dua ediyorum sana inşallah acıların Ağrı'ların hafifler Rabbim şifa versinaynen bir iki diş eti şişmesi bende de varAllah yardımcımız olsun, her fırçalamada kanıyor
ne demek adrenalinsiz canım
sysonode bakım ve onarım kullanıyrum bende canım
onuda deniycem ama sağolasın
hamilelikte kırılma ağrı diş eti bunların hepsi çok olurmuş
Allah yardımcımız olsun kırılmadan bende korkuyorum aynı sıkıntıları yaşıyoruz kuzum
benim gece yatağa girince başlıyor sızı ile ağrı, gündüz bişey yok gece başımı koymamla başlıyor
karanfille sızıp kalıyorum, faydasını gördüm sende dene canım geçmiş olsun sana da
sabredicez bebişlerimiz için çok aşırı şiddtlenirse elmecbur dişhekimi yoluna
Kuzum sağolsorma ya gözümden yaşlar ile sızıyorum geceleri
7. ayda yapılıyormuş bakalım bekliycem, dayanabildiğim yere kadar
ben sızı çekiyorum yavrum hareket ediyor geçicek der gibi o zaman daha çok ağlayasım geliyor
duygusal manyak oldum çıktım
Güle güle kullansın kuzun çok çok çok güzeller :)Annişler merhaba
Kızıma ilk defa bışeyler aldım artık dayanamadım yükleyeyım bakın teyzelerı begenecek misiniz?bebecimo dan aldım netten Eki Görüntüle 1812835 Eki Görüntüle 1812836 fıyatlar cok uygun istersenız inceleyin
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun Can'ım :)Kizlar daha once paylasmistm odayi ama aldk diye yine resim yukledm.. Odamizi aldk haftasonu ananemiz burdaydi sagolsn onlar da destek cikti odamizi almis olduk.. Haziranda gelecek oda, oyle istedk simdiden napcaz zatenn..Kapaklari disi faln lake imis, diger yerlerde de ozel bi mobilya kullanilms falan ama adini unuttm tabi hihi
Bende arabamı erkenden alanlardanım. Biz casual cadillac air travel aldık. Çok ta memnunum ve sorduğum herkes olumlu yorum belirtti. Hrm hafif hemde puseti çok rahat. 1 yıl anakucağını kullandıktan sonra,pusetine geçeceğiz. Beni en çok rahatlatan şeyi ise,yere uzak daha üstte olması.
Bende bu aralarda park yatağa taktım. İlla sallanmalı olsun istiyorum. Cibinlikte olsun istiyorum. Nereye gitsem,beğendim modellere satıcı arkadaşlar sürekli olumsuz birşey söylediler. Yok bunun yalpalaması çokmuş bebek kıpırdadıkça park yatağı devirirmiş falan. Çok saçma geldi.Önerdiğiniz markalar vardı bayanlar.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun Can'ım :)
Biz de arabayı cadillac aldık.
Geçenlerde de park yatağımız aldık. Prego cosmos . İstersen sallanıyor istersen sabit duruyor. malzemesi kaliteli geldi, 5 yaşına kadar da kullanılabilir. Ayrıca sese duyarlı dönencesi var, bebek ağladığında titremeye başlıyor, istersen müzik, ışık bunlar da devreye giriyor. Bizi en çok cezbeden bu olmuştu.
Eki Görüntüle 1812927
Biz de arabayı cadillac aldık.
Geçenlerde de park yatağımız aldık. Prego cosmos . İstersen sallanıyor istersen sabit duruyor. malzemesi kaliteli geldi, 5 yaşına kadar da kullanılabilir. Ayrıca sese duyarlı dönencesi var, bebek ağladığında titremeye başlıyor, istersen müzik, ışık bunlar da devreye giriyor. Bizi en çok cezbeden bu olmuştu.
Eki Görüntüle 1812927
Toker bebeden aldım. Çok emin değilim ama 500 TLydi galibaNerden aldın canım,uyguna bulabilir miyim?
İnşallah canım teşekkür ederimGule gule saglikla kullanin insallah canmsaydiklarin gayet de kulaga hos geliyor, insallah memnun kalirsinz..
aaaa vok güzelmiş güle güle giy :) ben de h&m den aldım bu haftasonu ama daha denemedim inşalah düşmez :)geçen gece bana da oldu ya ama çok sık oluyorsa bence doktorunuza danışın magnezyum eksikliğinden oluyormuş bu kramplar ya da magnezyumlu birşeyler yiyin.
Bu arada geçen gün defactodan bu aşağıdaki pantolondan aldım. Diğer modeller sürekli aşağı düşüyodu çek çek bi hal oluyordum. Bu model baya bi rahat bir de çok şık duruyor daha zayıf görünüyorum :). Tavsiye ederm.
Eki Görüntüle 1812788
Ahhh Can'ım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçecek Akdağ'a sabır ben anca doğumdan sonra gidebildim doktora .. Doğurdum 5 gün sonrada dişimden operasyon geçirdim 3 saatlik Can'ım çıktı .. O yüzden yürekten dua ediyorum sana inşallah acıların Ağrı'ların hafifler Rabbim şifa versin
valla bende sallıom işi iki canlıyım karışmasınlar bana cıngar çıkartırım yoksaAyy sorma canm gezdiriyolar beni sanki pek merakliymvalla bazen geciyo ama ben salliyom isleri bi yerden sonra bi de sehir disina cikinca saat olarak kisip isim bittigi an gelip yatiyom evde
Tesekkur ederım 4 lu zıbının kumasını begenmedım ama cılekle arı takımın kı guzel arkadasımmMasallah pek tatlilar ya bayildim. Kalitesi yeri de iyi demi. O siteden almadim ven hicde bakayim bende oğluma:))
Cnm cok guzel aldiklarin guzel gunlerde kullansin bebisim merak ettim kac gunde geldi cnm kargon bi de kalitesi falan nasilBunu nettenegenmiştım 70 tl ydı cok pahallı geldı keneraltından 20 ye aldımmmEki Görüntüle 1812837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?