Normal demek ki :) ne bilim biraz ağrımda vardı Endişe ettim işte yarın sabah Dr a gidicem inş hersey yolundadır:)Benim kızımda aşagıda tekmeleri kasıgımda hissediyorum
Valla cnm benim kerata kafasına göre her yerde geziyor, sanırım soytarı olur benimkisi :) öyle sabit bir yeri yok şimdilik :) seninkide memnundur gezdiğine göre endişe etme inşallah her şey yolundadır :)Kızlar ya bizim çocuklar ne zaman yukarı doğru çıkıcak bana sanki biraz aşağıda gibi geliyo Göbek deliğimin orda ya da altta hissediyorum dik duruşa geçmiyorlar mı henüz ya da siz nasıl hissediyorsunuz
Benim kızım dik duruyor baş kısmı göbek deligimin yanında ayaklarida sol kasigimda yani ters duruyor ilk kizimda aynı şekildeydi ve dönmediKızlar ya bizim çocuklar ne zaman yukarı doğru çıkıcak bana sanki biraz aşağıda gibi geliyo Göbek deliğimin orda ya da altta hissediyorum dik duruşa geçmiyorlar mı henüz ya da siz nasıl hissediyorsunuz
Cnm çok geçmiş olsun Allah sana acil şifalar versin. Tabiki dua ederiz sana. Cnm herhangi bir kronik hastalığın var mı ki öyle sorun çıkıyor?Çok zor hamilelik geçiriyorum yüksek tansiyodn erken doğum riskim var bana dua edermisiniz
Allah sağlık versin cnm. Cnm şeker değerlerin nasl çıktı? 1. saztte kaç 2. saatte kaçtı zahmet olmazsa paylaşır mısın?Bugün şeker yüklemesi yapıldı.
Biraz yüksek çıktı. Aldığım kiloların bir sebebi de bu olabilirmiş.
Geçen ay 4 kilo birden almıştım. Doktorumun tavsiyesiyle ekmeği, pilavı, makarnayı, tatlıyı azalttık.
Bu ay hiç kilo almadım ama buna rağmen şeker çıktı. Şimdi bu saydıklarımı keserek devam edeceğiz.
15 gün sonra 100'lük yükleme yapılacak.
Bu arada paşamız 617 gr olmuş ve keyfi yerinde. :)
50'lik yüklemede tek ölçüm yapıldı.Allah sağlık versin cnm. Cnm şeker değerlerin nasl çıktı? 1. saztte kaç 2. saatte kaçtı zahmet olmazsa paylaşır mısın?
çok geçmiş olsun cnm. Ben 17 yıllık kronik diyabet hastasıyım zaten şekerliyim ben :) az önce şekerime baktım 140 tı. Kontrollü olursan inşallah bir sıkıntı olmaz50'lik yüklemede tek ölçüm yapıldı.
Yüklemeden önce değer normalken yüklemeden sonra 153 çıktı.
Üst sınır 140'mış. Aldığım tatlıyı tolare edemiyormuş vücudum ne yazık ki. Bu da doğrudan kana karışıp bebeğe geçmesine sebep oluyormuş.
Teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum. :)çok geçmiş olsun cnm. Ben 17 yıllık kronik diyabet hastasıyım zaten şekerliyim ben :) az önce şekerime baktım 140 tı. Kontrollü olursan inşallah bir sıkıntı olmaz
20/24 hafta detaylı usg yaptırmam gerekiyorEmsey hast.canan Hanım'a gidiyorum 4 boyutlu neden yaptırıcaksın bilmiyorum ama Ayrıntılı ultrason için gittiğim yerde vardı o da ataşehirde
Ya çok güldüm yazdıklarını okurkenŞeker yüklemesi konusunda sana katılıyorum arkadaşım.canan hocanın dediği gibi besleniyorsak yaptırmayalım hakkımız.ama pastayı böreği löp löp götürüp şeker yüklemeye gelince"ay şeker zararlı zehir"demek komik geliyo bana.hem insanlar yıllarca okuyup araştırıp bu sonuca varmışlar.şöyle bi esipte hadi gebeler şekerli su içsinler demediler ya
Ben ilkinde almıştım ama en fazla 2 ay kullanmaya dayanabildim sonra hemen Bi sırt çantası aldım! Omuz çantasının xxl modeli zaten bide içine çocuğun eşyaları girince iyice fena bişe oluyor. Çocukla mı uğraşiim çantaya mı sahip çıkiim düğüm oldum yani.. Hastaneye de küçük tekerlekli valizle gitmiştim çocuğun giysilerini küçük hurca koyup valize koymuştum böylelikle benimkilerle karışmamıştı( zaten de karışmaz minnoşki şeylerKizlar bebek çantası aldınız mi :) daha hastane çıkışım bile yokken bebek çantasına taktım aklımı
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Rabbi yessir vela taüassir Rabbi temmim bil hayrÇok zor hamilelik geçiriyorum yüksek tansiyodn erken doğum riskim var bana dua edermisiniz
23+4 haftalık hamileyim ve kasık karın bel popo her yerlerim ağırıyor. Dr normal dedi. İdrar tahlili verdim her ihtimale karşılık. Sonucunu henüz sormadım inşallah yarın öğrenecem. İltihap enfeksiyonda ağrı sancı yapabiliyor.Slm annisler bi sorum olacaktı 23haftalik hamileyim 2gundur ara ara kasik agrim var normal mi salı günü kontrolum vardı bebek gayet iyi doktora da bi şikayetim olmadığını söylemiştim ertesi gün kasik agrilarim başladı tek taraflı ara sıra olan bi ağrı..kanama yada fazla akıntı şikayetim de yok
Ya çok güldüm yazdıklarını okurkenağzın bal yesin! hele ay şeker zararlı zehir olayın beni kopardı inan son Zaman'larda etrafımda Bi dolu insan bu cümleyi kuruyor yeminle içim şişti! Şeker deyince 'toz şeker küp şeker çikolata reçel vs' anlaşılıyor ya ondan..börek ekmek pilav makarna yeyince bişe olmuyor sanılıyor (şuanda çikileta yiyorum )
Ben ilkinde almıştım ama en fazla 2 ay kullanmaya dayanabildim sonra hemen Bi sırt çantası aldım! Omuz çantasının xxl modeli zaten bide içine çocuğun eşyaları girince iyice fena bişe oluyor. Çocukla mı uğraşiim çantaya mı sahip çıkiim düğüm oldum yani.. Hastaneye de küçük tekerlekli valizle gitmiştim çocuğun giysilerini küçük hurca koyup valize koymuştum böylelikle benimkilerle karışmamıştı( zaten de karışmaz minnoşki şeyler)
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Rabbi yessir vela taüassir Rabbi temmim bil hayr
23+4 haftalık hamileyim ve kasık karın bel popo her yerlerim ağırıyor. Dr normal dedi. İdrar tahlili verdim her ihtimale karşılık. Sonucunu henüz sormadım inşallah yarın öğrenecem. İltihap enfeksiyonda ağrı sancı yapabiliyor.
Kraftin mi canim çanta guzelmis listeme alayim:) tersten basladim ama nasil olsa ihtiayac:)))) biryerlerden baslamak lazim :))(seklaj operasyonu oldum canim doğum yapma durumum vardi servik kisaligindan yatiyorum simdiden.
Kızlar ya bizim çocuklar ne zaman yukarı doğru çıkıcak bana sanki biraz aşağıda gibi geliyo Göbek deliğimin orda ya da altta hissediyorum dik duruşa geçmiyorlar mı henüz ya da siz nasıl hissediyorsunuz
Çok zor hamilelik geçiriyorum yüksek tansiyodn erken doğum riskim var bana dua edermisiniz
Bugün şeker yüklemesi yapıldı.
Biraz yüksek çıktı. Aldığım kiloların bir sebebi de bu olabilirmiş.
Geçen ay 4 kilo birden almıştım. Doktorumun tavsiyesiyle ekmeği, pilavı, makarnayı, tatlıyı azalttık.
Bu ay hiç kilo almadım ama buna rağmen şeker çıktı. Şimdi bu saydıklarımı keserek devam edeceğiz.
15 gün sonra 100'lük yükleme yapılacak.
Bu arada paşamız 617 gr olmuş ve keyfi yerinde. :)
Slm annisler bi sorum olacaktı 23haftalik hamileyim 2gundur ara ara kasik agrim var normal mi salı günü kontrolum vardı bebek gayet iyi doktora da bi şikayetim olmadığını söylemiştim ertesi gün kasik agrilarim başladı tek taraflı ara sıra olan bi ağrı..kanama yada fazla akıntı şikayetim de yok
Amin canım inşallah bi sorun yoktur ayaklarımı usutuyorum sanırım ondan da olabilir gaz sorunum da var cunku
Valla markasini bilmiyom kiposetli kaldirdm bi kenara...ama buna cok benziyo.. Hic farketmez nerden basladigin bene nasilsa hepsii alinacaakkk
Bence gayet normal hicc kendine kuruntu etme canm.. Cikiyolar yavas yavas ama ayni zamanda buyuyolar yani her yeri her yerde olabilirrzaten bu haftalarda gobek deligimize kadr falan cikti bildigim kadarii
Allah yardimcin olsn canm dualarimiz seninle.. Insallah hayirlisiyla normal zamaninda normal saglikli bir dogum yaparsn
Hmm gecms olsn canm ama asiri yuksek degil demekki dikkat etmekle hemen duser bencee.. Valla bu ara ben de pek dikkatli degilm yuklemeden korkuyomm26 sinda benmnde..
Pasaya da masallahh aman onun keyfi yerinde olsn tekbaska sey istemeyizz..
Canm muhtemelen cok normal.. Ben de her gittigimde sorarm suramda agri normal buramda normal.. Simdi bi yerm agriyinca amaann bunda normaldir deyip geciyormbosuna takinti yapma yani... Allah korusun aksinbi durum olsa bence anlasilir.. Asiri agri kanama bi sey olur, Allahim korusun hepimizi de
Ama öyleYa çok güldüm yazdıklarını okurkenağzın bal yesin! hele ay şeker zararlı zehir olayın beni kopardı inan son Zaman'larda etrafımda Bi dolu insan bu cümleyi kuruyor yeminle içim şişti! Şeker deyince 'toz şeker küp şeker çikolata reçel vs' anlaşılıyor ya ondan..börek ekmek pilav makarna yeyince bişe olmuyor sanılıyor (şuanda çikileta yiyorum )
Ben ilkinde almıştım ama en fazla 2 ay kullanmaya dayanabildim sonra hemen Bi sırt çantası aldım! Omuz çantasının xxl modeli zaten bide içine çocuğun eşyaları girince iyice fena bişe oluyor. Çocukla mı uğraşiim çantaya mı sahip çıkiim düğüm oldum yani.. Hastaneye de küçük tekerlekli valizle gitmiştim çocuğun giysilerini küçük hurca koyup valize koymuştum böylelikle benimkilerle karışmamıştı( zaten de karışmaz minnoşki şeyler)
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Rabbi yessir vela taüassir Rabbi temmim bil hayr
23+4 haftalık hamileyim ve kasık karın bel popo her yerlerim ağırıyor. Dr normal dedi. İdrar tahlili verdim her ihtimale karşılık. Sonucunu henüz sormadım inşallah yarın öğrenecem. İltihap enfeksiyonda ağrı sancı yapabiliyor.
Ya şimdi öyle bir muallak durum ki bu doktorlar da gebeye müdahale edemiyor. İstemiyorum dedi mi ısrar yok. Kuzenim hamileyken yaptırmayı düşünmüyorum dediğinde 'neden?' Dedim cvp 'Canan Karatay zararlı olduğunu söyledi'Ama öylesağlıkçıyım ben son 4-5aydır gebelerle çalışıyorum.olmuş 120 kilo.gebeliğinde almış 30 kilo.bebek doğuyor 5 kilo.şekerin varmıydı senin diyoruz."seker yükleme yaptırmadım şeker zararlı diyolar"diyo.ablam yediklerini şekerden saymamış.he dağ köylerinden gelen takipsiz kadınlar var onlara bişey diyemiyorum imkanları belli.ama ellerinde tlfn her yediklerini içtiklerini paylaşıyorlar. Şeker yüklemesinde ne kadar şeker alınıyor,genel anestezi nedir,spinal epidural nedir hangisi iyidir kimse araştırmıyor.
Hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın inşallah Rabbim günlerini sağlıkla atlatmanı nasip etsinÇok zor hamilelik geçiriyorum yüksek tansiyodn erken doğum riskim var bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?