2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
selamünaleyküm anne adayları, :)
ben son haftalarda sırt ve göğsümün hemen altında özellikle yemeklerden sonra ciddi sancılar yaşıyorum.böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmalıyım ve normal mi acaba?
bir de şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?

günaydın kızlar şu mide yanmasına ne yapsak ki acaba ya

Bende çok mide yanması çektim,zaman zaman oluyor hala,bi ara içimde yanardağlar patlıyo gibiydi
rennie içtim bende doktorum onu verdi,o baya iyi geldi,mide sorunu hep olucak sanırım,inşallah kısa sürede atlatırsın

kızlar son zamanlarda belim ağrıyor krem filan sürüyorum belki o fayda ediyor bilmiyorum ama pek geçmedi acaba geçmeyecek mi ki sizlerinde beliniz ağrıyor mu?
Bende de var o meşhur bel Ağrı'sından arada çok fena tutuyor dün dayanamadım doktorun yazdığı ağrı kesiciden aldım

günaydın kızlar şu mide yanmasına ne yapsak ki acaba ya
Mide yanmasına pek çözüm bulamadım ama yağlı baharatlı acı şeylerden uzak durmamı öneririm ya da tüketeceksen gündüz öğlen saatlerinde tüket ki akşama kadar sindirebilesin tatlım

hemde çook kocaman bi göbeğim var

Ben tam ne zaman başladı diye hatırlamıyorum ama midem yanarken göbeğim büyüktü . Koltukta rahat oturamiyordum. Şimdi de göbek var ama yine de makul büyüklükte sayılır . Hamile olduğum bellı oluyor gibi. Benimde büyüdüğünde yanma başlar bence

Kuzlar dun aksam ayağın alt kısmına ve ayak parmaklarıma kramp gırdı acılmadı uzun sure esım ovdu sıcak suya tuttuk bana mısın demedı neden ıluyor kı kalsıyum magnezyum eksıklıgınden derler ama gunde en az 2 bardak ayran 1 bardak sut kocaman dılım peynır gun adırı kefır ıcerım ayrıca calsıyum ılacı 1 tane ıcıyorum bunlara ragmen eksık almıyorumdur değil mi sızceeee

Ben de devletteyim. Sabahları zaten 20 dk ya kadar idare ediyorlar. Akşamları da 10-15 dk erken çıkmaya başlıyorum. Haberleri yoktu ama ben söyleyince tamam o zaman dediler :)

İstanbulda mi hala ailen , geliyor musun sık

Evet ailem hala istanbulda.. Ben elimden geldigi kadr gelmiyorm tabii cok ozluyorm onlari.. Onlar da geliyo sagolsunlar.. Bu donemde daha cok annem geldi ama mayista insallah bi hafta rapor alip hem dinlenip hem ozlem gidermeye gelecegim yanlarina dr um sorun olmaz istedigin kadr verim rapor dedi, ucaga da izin verdi o yuzden hevesliyimm.. Bi de abim almanyadan gelcke ayni tarihlerde ve nikahini yapacagiz insallahhh

Senin gobus bayag belli ama canim zayif olsan bile. maşallah önden sivri .erkek göbeği burada diyor.
Aylar ilerledikçe daha Bi sivriliyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Hep yuvarlak bir karnım olsun istemiştim ama..bide göbek çukurum dışarı pırtladı ne giysem belli oluyor çıldırıyorum! Yara bandıyla yapıştırsam mı acep

17 aylık daha erken. Sen seneye düşünsen daha iyi olur. Erkek bebeler kızlar gibi olayın farkına erkenden varamıyorlar malesef. Biraz olgunlaşmaları gerekiyor. Hem küçüğün de baya büyümüş olur.

Cok sanslisin arkadasim..keske beni de biri boyle bir konuda fircalasa
Canım hiç darlanma doğumdan 6 ay sonra Bi diyetisyene gidersin çatır çatır verirsin kiloları! Emzirmeyle beraber fena kilo veriliyor haa bide bunun üstüne Regl olursan çok daha hızlı olur bu olay.

Benim 2.gebeliğim ilkinde yaptırdım bunda da yaptıracam. Şeker yüklemesinde içeceğin 2 bardak şekerli su. 1 dilim pasta,2 bardak şekerli çay, meyve suyu çikolata vs bunlarla eş değer. Eğer anne şekeri olduğunu bilmezse çok büyük tehlike! Annenin şeker komasına girmesi bir yana Bebek de komaya giriyor Allah korusun kötü sonuçlar olabiliyor. Ayrıca çok iri ve sağlıksız Bebek oluşumuna sebebiyet veriyor. Bununla ilgili yayımlanmış bir sürü makale ve yazı var arkadaşım. Tavsiyem onları okuyup karar vermen. Canan Karatay hoca iyi demiş hoş demişte şu zamanda onun dediği gibi beslenmiyoruz malesef!

Eki Görüntüle 1814347 İşte bu da ben annişlerrrr kendımı çokşişko gıbı goruyorum yaaaa
Çok sevimli görünüyorsun. Maşallah arkadaşım şişko diil hamiş
Kramplar için ilaçtan ziyade her gün 1 muz yemenin faydalı olduğunu biliyorum.

Tesekkur ederım arkadasım gunde en az 2 tane muz yıyorum ama oluyor yıne de

Kızlar merhaba, Anadolu yakasında hangi hastane ve doktora takip için gidiyorsunuz? Birde 4 boyutlu nerde kaç liraya yaptırdınız? Var mı fikri olan

Şeker yüklemesi konusunda sana katılıyorum arkadaşım.canan hocanın dediği gibi besleniyorsak yaptırmayalım hakkımız.ama pastayı böreği löp löp götürüp şeker yüklemeye gelince"ay şeker zararlı zehir"demek komik geliyo bana.hem insanlar yıllarca okuyup araştırıp bu sonuca varmışlar.şöyle bi esipte hadi gebeler şekerli su içsinler demediler ya

canım nasıl bi işlem ağrısı sızısı var mı? benim ikiz olduğu için ilerleyen haftalarda belki düşünebilirz demişti doktorum da..
Tamamen bayiliyorsun canim genel anestezi gibi ama hafif veriyorlar. Oturmak dahi yasak kontrole kadar. Sadece tuvalete kalkabiliyorum. Doğuma kadar raporlu olacakmisim doktor izin vermiyormus ilerisi icinde çalışmaya. Ağrım ilk 2 gün oldu oda aşırı siddetli degildi ağrı kesici falan yaptılar. Bunyeye göre degisiyormus. Açılma yada rahimde sıkıntın varmi ki yaparız dediler.

Allah yardımcınız olsun süreli yatmak zor ilkinde yaşadım bilirim inşallah zaman hızlıca geçer saglıkla bebegini kucagına alırsın

Allah yardımcınız olsun süreli yatmak zor ilkinde yaşadım bilirim inşallah zaman hızlıca geçer saglıkla bebegini kucagına alırsın
Amin.canım insallah zor gercektende evlat için mecbur katlaniliyormus. Bu ikinci sanırım senin bunda rahatmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…