Degilim malesefki bunda da plesanta previa totalis var yani hem erken dogum bekleniyor hemde 30. Haftadan sonra yatmam gerekiyorAmin.canım insallah zor gercektende evlat için mecbur katlaniliyormus. Bu ikinci sanırım senin bunda rahatmisin
Şeker yüklemesi konusunda sana katılıyorum arkadaşım.canan hocanın dediği gibi besleniyorsak yaptırmayalım hakkımız.ama pastayı böreği löp löp götürüp şeker yüklemeye gelince"ay şeker zararlı zehir"demek komik geliyo bana.hem insanlar yıllarca okuyup araştırıp bu sonuca varmışlar.şöyle bi esipte hadi gebeler şekerli su içsinler demediler ya
Kizlar bebek çantası aldınız mi :) daha hastane çıkışım bile yokken bebek çantasına taktım aklımı
slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik bende şiddetli bel ağrıları ve mide yanması başladı bu hafta
Evet ailem hala istanbulda.. Ben elimden geldigi kadr gelmiyorm tabii cok ozluyorm onlari.. Onlar da geliyo sagolsunlar.. Bu donemde daha cok annem geldi ama mayista insallah bi hafta rapor alip hem dinlenip hem ozlem gidermeye gelecegim yanlarinadr um sorun olmaz istedigin kadr verim rapor dedi, ucaga da izin verdi o yuzden hevesliyimm.. Bi de abim almanyadan gelcke ayni tarihlerde ve nikahini yapacagiz insallahhh
hiç mi kilo almadın mı,en azından 3-4 kg fark vardır bence. Kendi doktoruna bu durumu anlatsan,ne yapacağını o sana söylesin,daha rahat hissedersin bence. Her bünyeyi aynı kefeye koymak doğru değil çünkü.Kızlar bugun ıs yerının dıyetısyenıne gıttım. gıtmez olaydım! kendi doktorum herseyın sahane kıloda almaya basladın boyle devam et derken gecen haftakı kan testıme gore d vıtamını harıc herhangı bır deger dusuk olmamasına ragmen bu dıyetısyen cok zayıfsın sunu yicen bunu yicen her hafta gorucem ölçücem dıye hastalıklı muamelesı yaptı bana. yani herkesın bır vucut yapısı var benım annem de benım gıbıymıs 5 cocuk dogurmus bırı 4 kg ustu dıgerlerı 3.5 kg cıvarı. masallah saglıklı akıllı cocukları olmuş. kı cok fakırlermıs iyi beslenemiyormus mıde bulantıları da cabası... gorumcem 30 kg aldı hıc yemek secmez hıc bulantısı olmadı oglu haftasında dogmasına ragmen 2200gr dogdu. ustelık ıkı cocugunda da dıkkat eksıklıği gec konusma geç yürüme problemleri var. herkesın bole olucak dıye bırsey yok genetik bicok faktor var hersey yemek zaten degıl. bu kadın sebze agırlıklı beslenen bana zorunlu proteın agırlıklı dıyet verdı yaa. cok elestırdı vıcdanen rahatsız oldum. siz neler yapıyorsunuz ne dıyorsunuz bana bir akıl verın moralım bozuldu
Bunun için üzülmene gerek yok ki her gebelik her hamilelik farklıdır bak mesela ben ilk hamileliğimde 24 yaşındaydım ve 48 kiloyla hamile kaldım ilk aylar da bulantı derken tamamen bir deri bir kemik oldum göbeğim hep çok küçüktü hatta gebelikte bir dolu sorun yaşadım gelelim sonuca son üç ay içine girince hızla kilo almaya başladım su topladım desem yeridir heralde .. İlk 6 ay hiç bir şey yememe rağmen Allah şükür oğlum çok sağlıklı doğdu erkenden emekledi yürüdü herşeyi o kadarr erken yaptı ki doktorlar bile şaşırdı ki hala öyle .. Yani canını hiçççççççç sıkma olur mu .. Emzirmede yaptıgım en büyük yanlış ta onu ye sütün olur bunu ye sütün olur muhabbetiydi doğumdan sonra kilo aldım resmenKızlar bugun ıs yerının dıyetısyenıne gıttım. gıtmez olaydım! kendi doktorum herseyın sahane kıloda almaya basladın boyle devam et derken gecen haftakı kan testıme gore d vıtamını harıc herhangı bır deger dusuk olmamasına ragmen bu dıyetısyen cok zayıfsın sunu yicen bunu yicen her hafta gorucem ölçücem dıye hastalıklı muamelesı yaptı bana. yani herkesın bır vucut yapısı var benım annem de benım gıbıymıs 5 cocuk dogurmus bırı 4 kg ustu dıgerlerı 3.5 kg cıvarı. masallah saglıklı akıllı cocukları olmuş. kı cok fakırlermıs iyi beslenemiyormus mıde bulantıları da cabası... gorumcem 30 kg aldı hıc yemek secmez hıc bulantısı olmadı oglu haftasında dogmasına ragmen 2200gr dogdu. ustelık ıkı cocugunda da dıkkat eksıklıği gec konusma geç yürüme problemleri var. herkesın bole olucak dıye bırsey yok genetik bicok faktor var hersey yemek zaten degıl. bu kadın sebze agırlıklı beslenen bana zorunlu proteın agırlıklı dıyet verdı yaa. cok elestırdı vıcdanen rahatsız oldum. siz neler yapıyorsunuz ne dıyorsunuz bana bir akıl verın moralım bozuldu
Emsey hast.canan Hanım'a gidiyorum 4 boyutlu neden yaptırıcaksın bilmiyorum ama Ayrıntılı ultrason için gittiğim yerde vardı o da ataşehirdeKızlar merhaba, Anadolu yakasında hangi hastane ve doktora takip için gidiyorsunuz? Birde 4 boyutlu nerde kaç liraya yaptırdınız? Var mı fikri olan
Cnm protein bebek içinde senin içinde gerekli çocuk bi şekilde beslenir diyebilirsin evet beslenir ama senin depolarını tüketir ilerde sen problem yaşarsın o Yüzden anne kayıp vermeden çocuğun beslenmesi önemli benim annemde aynı seyleri yasamış annenle ama suan hastalığı bitmiyo Demir depoları boş calsiyumu yetersiz kemikleri zayıflıyo bu ve bunun gibi seylerhiç mi kilo almadın mı,en azından 3-4 kg fark vardır bence. Kendi doktoruna bu durumu anlatsan,ne yapacağını o sana söylesin,daha rahat hissedersin bence. Her bünyeyi aynı kefeye koymak doğru değil çünkü.
Yanlışlıkla sana yazdım:) az öncehiç mi kilo almadın mı,en azından 3-4 kg fark vardır bence. Kendi doktoruna bu durumu anlatsan,ne yapacağını o sana söylesin,daha rahat hissedersin bence. Her bünyeyi aynı kefeye koymak doğru değil çünkü.
Ne guzel idare etmeleri, bizim kurum demeyim de bizim birimin muduru malesef giris ve cikislari takip ediyor. Hic kimse icin de bu durumu degistirmiyor. Sabah 8.30 yerimde olmak zorundayim. Her sabah oglumu krese birakip ise gitme durumundayim. Oglumun kresi de baska ilcede bir gun ise gec kalmamak icin yolda kaza yapacagim diye korkuyorum artik. Zaten istanbulun trafigi de stresli ve yogun. Cok kucuk bir sehire gitmek istiyorum artik kosusturmaktan yoruldum.Aksamlari da en fazla normal saatinden 5 dk once cikabiliyorum.Ben de devletteyim. Sabahları zaten 20 dk ya kadar idare ediyorlar. Akşamları da 10-15 dk erken çıkmaya başlıyorum. Haberleri yoktu ama ben söyleyince tamam o zaman dediler :)
Kraftin mi canim çanta guzelmis listeme alayim:) tersten basladim ama nasil olsa ihtiayac:)))) biryerlerden baslamak lazim :))(seklaj operasyonu oldum canim doğum yapma durumum vardi servik kisaligindan yatiyorum simdiden.Ben de size aynenn katilanlardanmm
Hihi nerden baslarsan basla canm gerisi gelirr... Ben aldm cantami tarzi ekledigim model bordo gri renginde, gozlerinin kullanisli olmasina ve saglam olmasina dikkat etmeye calistmmm
Bu arada cok gecms olsn ne operasyonu gecirdn kacirdm sanirminsallah cok daha iyisindirr...
Sirt bel agrilari ayak sismeleri falan bende de basladi, mide yanmasi arada gelip gidiyor sagolsnonun disinda halimize cok sukurrr
Korktuguna ugratmasin canım. 30 dan sonra az kalıyor insallah sag salimDegilim malesefki bunda da plesanta previa totalis var yani hem erken dogum bekleniyor hemde 30. Haftadan sonra yatmam gerekiyor
Hiç kilo almadin mi ki sana öyle dedi canimKızlar bugun ıs yerının dıyetısyenıne gıttım. gıtmez olaydım! kendi doktorum herseyın sahane kıloda almaya basladın boyle devam et derken gecen haftakı kan testıme gore d vıtamını harıc herhangı bır deger dusuk olmamasına ragmen bu dıyetısyen cok zayıfsın sunu yicen bunu yicen her hafta gorucem ölçücem dıye hastalıklı muamelesı yaptı bana. yani herkesın bır vucut yapısı var benım annem de benım gıbıymıs 5 cocuk dogurmus bırı 4 kg ustu dıgerlerı 3.5 kg cıvarı. masallah saglıklı akıllı cocukları olmuş. kı cok fakırlermıs iyi beslenemiyormus mıde bulantıları da cabası... gorumcem 30 kg aldı hıc yemek secmez hıc bulantısı olmadı oglu haftasında dogmasına ragmen 2200gr dogdu. ustelık ıkı cocugunda da dıkkat eksıklıği gec konusma geç yürüme problemleri var. herkesın bole olucak dıye bırsey yok genetik bicok faktor var hersey yemek zaten degıl. bu kadın sebze agırlıklı beslenen bana zorunlu proteın agırlıklı dıyet verdı yaa. cok elestırdı vıcdanen rahatsız oldum. siz neler yapıyorsunuz ne dıyorsunuz bana bir akıl verın moralım bozuldu
Sagol güzel duaların için Allah razı olsunKorktuguna ugratmasin canım. 30 dan sonra az kalıyor insallah sag salim
Benim kızımda aşagıda tekmeleri kasıgımda hissediyorumKızlar ya bizim çocuklar ne zaman yukarı doğru çıkıcak bana sanki biraz aşağıda gibi geliyo Göbek deliğimin orda ya da altta hissediyorum dik duruşa geçmiyorlar mı henüz ya da siz nasıl hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?