2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canım inşallah bi sorun yoktur ayaklarımı usutuyorum sanırım ondan da olabilir gaz sorunum da var cunku

Insallah yoktur yoktur... Aynen ondan da olabilir tabii..bebek buyudukce agriyacak da bi yerler yani sen icini ferah tut kontrollerde cikardi zaten sorun olsa.. Artarsa da ihmal etme tabi ki dr una bi danis..

Benim kızım da aşağıda. Tekmelerini göbeğimin biraz altında hissediyorum hep.

günaydın güzel hamişler, herkese sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum :) sabah sabah kalkıp şiir okumak geldi içimden alın
size :)

Yalnızlığın sesinden bir resim yaptım
Karanlık kalabalıklardan süzdüm ışığını.
Akşamüstleriyle boyadım vazgeçen ağzını
Parmaklarını uzattım gece suları gibi ıssız
Salkımsöğütlerden bir beden çizdim usul
Hiçbir rüzgârın duruşunu bozamadığı
Bütün yağmurları topladım yapraklarına.
Sonra tüm yolcuların silindiği bir ufuk
Örttüm kâkülleriyle alnının üşümesini.
Puhu kuşlarının avazını yerleştirdim
dudaklarına
Uzanıp uzanıp öptüm sonra acıyla.
Gözlerini kapalı çizdim görmesinler diye
kimseyi......

Gunaydinlaar günümüz güzel geçsin
Ben direk vajinaya doğru hissediyorum. Göbek deliğinin bi tık altı fln diyorsunuz iyi bence . Ayrıca elbet çıkacak yukarıya büyüyecek insallah veletler mecbur çıkacaklar yukarıya
Kızlar onu bunu kafaya takmayın hamileliğin tadını çıkarın çok az kaldı. Zaman çok hızlı geçiyor. Benim ikinci olduğu halde o zaman bu olmuştu ne zaman olur diye celete tutmuyorum sizin çoğunuzun yani nasıl ilk hamileliği herseyi bi adım onden ne zaman diye bekliyorsunuz. Benden söylemesi ozleyeceksiniz bu günlerinizı. Zor görünse en rahat Bebeğinizin size en yakın olduğundan dolayı en güzel günler bence. Gazi yok tuzu yok suan sadece size ait çok kuvvetli bir bağ var herseyi paylasiyorsunz

öyle valla uyku çok yapıyor bana akşam ne muhabbet ne dizi ne başka bişey yok hava kararınca tavuk gibi kümese çekiliyorum sabah 5,30 da kalkıyorum ondan mı diycem ama hamilelikte daha çok oluyor hem anne ne kadar uyuyrsa bebekte o kadra uyuyormuş diyorlar benim açken en fazla karnım gurulduyor hareket yok :d süt içincede oynamaya başlıyor yumurcak sen hakettein bi dondurmayı bende paketlilerden pek hoşlanmıyorum açık olanlar daha güzel

yani şimdilik yok çok şükür açılma ama ikiz olunca sanırım garantiye almak istiyolar ağırlık vs fazla olduğu için. bende çalışıyorum ve süreç hakkında bir bilgim yoktı uyuşturmadan yapılıyor diyeni bile duymuştum ilk ağızdan öğrenmek iyi oldu saol canım... İnşallah bundan sonraki sürecin rahat geçer

Kızlar merhaba, Anadolu yakasında hangi hastane ve doktora takip için gidiyorsunuz? Birde 4 boyutlu nerde kaç liraya yaptırdınız? Var mı fikri olan

anadolu yakasındayım ama tanıdık dıye karsıya gıdıyorum. muaynesı 450 tl.
Hiç kilo almadin mi ki sana öyle dedi canim
Doktorun normal diyoraa cok takma bence. Her alinan kilo çocuğa gitmiyor ki fazlasına ne gerek var

canım 51 kg ıle hamıle kaldım. mide bulantılarım cok olduğu ıcın 2-3 kılo verdım ılk 3 ayda. sonradan kılo almaya basladım su an 54 kıloyum. doktorum artık haftada yaklasık yarım kılo duzenlı olarak alabıldıgım ıcın normal buluyor. demekkı yapın bole bundan sonra daha da alıcaksın dedı hatta bıraz dıkkat ederek al dedı sekerı tatlıyı azalt dedı. bılmıyorum kafam karısık. zaten oyle haftanın 7 gunu et agırlıklı yemem mumkun degıl mıdem almaz bnm. kendı doktoruma da bır sorucam...

Insallah yoktur yoktur... Aynen ondan da olabilir tabii..bebek buyudukce agriyacak da bi yerler yani sen icini ferah tut kontrollerde cikardi zaten sorun olsa.. Artarsa da ihmal etme tabi ki dr una bi danis..
Sağol cnm bugün daha iyiyim sanki ama gece inanılmaz hareketliydi ya ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli hissettim 2saatte bi uyaniyorum sanki hiç uyumamis kıpır kıpır içimde

honeybee_34 Bende anadolu yakası kartaldayım umut hastanesinde fatih birol doktorum muayne ücreti ve detaylı ultrason 210 tl

Seni tavuk seniii valla uykuyu kim sevmez ama bazn uykuda gecen fazla zaman bosa gecen zaman gibi geliyo bana.. Bazen boyle uykudan gozlerm kapaniyo ben yaa bi sayfa daha okusaydm ya da azcik daha otursaydm falan diye direniyorm

Bence de hakettm ama dun biskuvi yemistm ondan yemedm en iyisi yarn rahat rahattt yeyim

Günaydınlar güzel annişler herkese hayırlı cumalar diliyorum.Allah bugün hepimizin dualarını kabul eylesin bebişlerimize ve tüm sevdiklerimize saglıklı uzun ömürler nasip etsin

Aminn insallahh.. Hayirli cumalarrr

Günaydın hayırlı cumalar herkeseeeee

Gunaydin canm nasil oldunn esinle naptinizz?? Iyisindir insallahh
Hayirli cumalarr...

Sağol cnm bugün daha iyiyim sanki ama gece inanılmaz hareketliydi ya ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli hissettim 2saatte bi uyaniyorum sanki hiç uyumamis kıpır kıpır içimde

Oh masallahhh ne guzel cosmus minik melekk..

Iyi ol canm iyi oll

Günaydın Kızlar,hayırlı cumalarımız olsun. Herkese sağlıklı kilolar ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarımız kabul olsun inş.

Dün akşam Uzun aradan sonra bir makarna yiyeyim dedim,yemez olaydım,üstüne yoğurtlu yiyince;beni fena bayılttı. Uyuyup kalmışım 8,30 da,sabah bir kalktım 6,30,hemen evimi düzenledim, kahvaltımı ettim falan derken şuan işteyim çok şükür,bu hafta sonu tempomuz tam gaz. İş çıkışı köprüyü geçerek anneme gideceğim,sabahta eminönünü annemle talan edeceğiz. Şimdidien yorgunluk çöktü.

Kızlar benim bebiş bildiğiniz midemde,hatta dün bir uzvunu yakaladım. Koluydu diye tahmin ediyorum. Ben dokundukça oda ittirdi. Birbirimizle iletişim aracımız oldu. Bence sizin bebeklerde göbek deliğinin üzerindedir,ama baş kısmında çok hareketlenme olmadığı için,sadece böbreklere doğru vuran ayaklarını hissediyor olabilirsiniz. Ben bi an duruyorum hareketler nerden geliyor diye,çok komik,aynı anda köşeden birden hareketler geliyor. Nerdeyse 30 cm oldular. Göbek tarafına sığamayacak kadar büyüdüler diye düşünüyorum. Şuan aynı yerde yine atıyor,bizimki başının üstüne koyarak elini uyuduğu için,büyük ihtimal ben bastırdıkta rahatsız olup,eliyle itiyor,tam ittiği yerdede ben yakalıyorum, Oyyyy fındığım yerim yerim...

kızlar detaylı usg için geldim ama kızım çok hareketli olduğu için dr net bakamadı. 1 saat dolaş gel dedi. herhalde kızım uyur diye umdu :)

Benimki de uyuyordu bende keşke tatlı fln yeseymisim çok hareketli olsaymış diye içimden hayiflanmistim meğer böyle yan etkiside varmış

kelebek.hill Sağol canım iyiyim çok şükür eşimde ben gelmeden erkenden yatıyo 2 gündür erteliyo başına gelicekleri biliyo çünkü bugun olmazsa yarın başka türlü çıkartırım acısını

Yorgunluk çökmesinde haklısın en kalabalık gün ctesi Eminönü için keşke hafta ici birgün izin alıp gitsen

M mertur canım ya,hiç izin alma imkanım yok. İşler çok yoğun,2 saatr erken çıksam çoğu şey kalıyor. Valla planım şöyle, sabah 8 gibi yola .çıksam 8,30 da orda olurum. Öğlene kadar herşeyi hallederim,tam kalabalıklaşıyor derken de çıkar giderim. Köprü trafiğinede kalmam,ordan da vapura biner,bostancıya evime gelirim inş. Birde öyle bir aksilik ki,kayınvalidem ve görümcemde bu akşamdan bizim evimize geçiyorlar. Onlara katılamayacağım çok çok üzgünüm. Ben daha önceden plan yaptığım için, ağırlaşmadan bu işleri bitirmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…