- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Amin canım inşallah bi sorun yoktur ayaklarımı usutuyorum sanırım ondan da olabilir gaz sorunum da var cunku
Benim kızım da aşağıda. Tekmelerini göbeğimin biraz altında hissediyorum hep.Kızlar ya bizim çocuklar ne zaman yukarı doğru çıkıcak bana sanki biraz aşağıda gibi geliyo Göbek deliğimin orda ya da altta hissediyorum dik duruşa geçmiyorlar mı henüz ya da siz nasıl hissediyorsunuz
öyle valla uyku çok yapıyor bana akşam ne muhabbet ne dizi ne başka bişey yok hava kararınca tavuk gibi kümese çekiliyorumSen baya erkencisinnn desene aksamlarii.. Benm 12 yi bulur genelde uyumam bazen cok yorgunsam 10 11 yatarim
Ohh masallahh cikolataya aninda tepki demekkbenmki de acken baya deliriyo o arada bi sey yersem ona da tepki gosteriyo oyle takiliyozz
Valla akdenizin yanik dondurmasi gibisi yok, paketlere tercih ederm sanirm yemem gerekecek bugn artk
Tamamen bayiliyorsun canim genel anestezi gibi ama hafif veriyorlar. Oturmak dahi yasak kontrole kadar. Sadece tuvalete kalkabiliyorum. Doğuma kadar raporlu olacakmisim doktor izin vermiyormus ilerisi icinde çalışmaya. Ağrım ilk 2 gün oldu oda aşırı siddetli degildi ağrı kesici falan yaptılar. Bunyeye göre degisiyormus. Açılma yada rahimde sıkıntın varmi ki yaparız dediler.
Kızlar merhaba, Anadolu yakasında hangi hastane ve doktora takip için gidiyorsunuz? Birde 4 boyutlu nerde kaç liraya yaptırdınız? Var mı fikri olan
Hiç kilo almadin mi ki sana öyle dedi canim
Doktorun normal diyoraa cok takma bence. Her alinan kilo çocuğa gitmiyor ki fazlasına ne gerek var
Sağol cnm bugün daha iyiyim sanki ama gece inanılmaz hareketliydi ya ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli hissettim 2saatte bi uyaniyorum sanki hiç uyumamis kıpır kıpır içimdeInsallah yoktur yoktur... Aynen ondan da olabilir tabii..bebek buyudukce agriyacak da bi yerler yani sen icini ferah tut kontrollerde cikardi zaten sorun olsa.. Artarsa da ihmal etme tabi ki dr una bi danis..
öyle valla uyku çok yapıyor bana akşam ne muhabbet ne dizi ne başka bişey yok hava kararınca tavuk gibi kümese çekiliyorumsabah 5,30 da kalkıyorum ondan mı diycem ama hamilelikte daha çok oluyor hem anne ne kadar uyuyrsa bebekte o kadra uyuyormuş diyorlar benim açken en fazla karnım gurulduyor hareket yok :d süt içincede oynamaya başlıyor yumurcak sen hakettein bi dondurmayı bende paketlilerden pek hoşlanmıyorum açık olanlar daha güzel
Günaydınlar güzel annişler herkese hayırlı cumalar diliyorum.Allah bugün hepimizin dualarını kabul eylesin bebişlerimize ve tüm sevdiklerimize saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Günaydın hayırlı cumalar herkeseeeee
Sağol cnm bugün daha iyiyim sanki ama gece inanılmaz hareketliydi ya ilk defa bu kadar uzun ve şiddetli hissettim 2saatte bi uyaniyorum sanki hiç uyumamis kıpır kıpır içimde
Kızlar bi hastane çıkışı beğendim çok tatlişkoEki Görüntüle 1814884
kızlar detaylı usg için geldim ama kızım çok hareketli olduğu için dr net bakamadı. 1 saat dolaş gel dedi. herhalde kızım uyur diye umdu :)
Günaydın Kızlar,hayırlı cumalarımız olsun. Herkese sağlıklı kilolar ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarımız kabul olsun inş.
Dün akşam Uzun aradan sonra bir makarna yiyeyim dedim,yemez olaydım,üstüne yoğurtlu yiyince;beni fena bayılttı. Uyuyup kalmışım 8,30 da,sabah bir kalktım 6,30,hemen evimi düzenledim, kahvaltımı ettim falan derken şuan işteyim çok şükür,bu hafta sonu tempomuz tam gaz. İş çıkışı köprüyü geçerek anneme gideceğim,sabahta eminönünü annemle talan edeceğiz. Şimdidien yorgunluk çöktü.
Kızlar benim bebiş bildiğiniz midemde,hatta dün bir uzvunu yakaladım. Koluydu diye tahmin ediyorum. Ben dokundukça oda ittirdi. Birbirimizle iletişim aracımız oldu. Bence sizin bebeklerde göbek deliğinin üzerindedir,ama baş kısmında çok hareketlenme olmadığı için,sadece böbreklere doğru vuran ayaklarını hissediyor olabilirsiniz. Ben bi an duruyorum hareketler nerden geliyor diye,çok komik,aynı anda köşeden birden hareketler geliyor. Nerdeyse 30 cm oldular. Göbek tarafına sığamayacak kadar büyüdüler diye düşünüyorum. Şuan aynı yerde yine atıyor,bizimki başının üstüne koyarak elini uyuduğu için,büyük ihtimal ben bastırdıkta rahatsız olup,eliyle itiyor,tam ittiği yerdede ben yakalıyorum, Oyyyy fındığım yerim yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?