2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

merhaba,ne tarafta oturuyorsunuz?

Senin ki baya uzunmuş :) anne babada uzunsa artık:) maşallah

Kızlar Selam,
Bu gün detaylı ultrasonum vardı. herşey gayet iyi idi. Yanlız en sonunda doktorum , bebeğimin tek ateri olduğunu söyledi. .yani göbek kordonunda normalde 3 damar oluyor muş. bir ven , plesentaya giren ve beslenmesini sağlayan 2 de çıkan, bunlarda plesesanda oluşan ları dışarı atıyor. girende bir problem yok ama çıkan 2 değil tekmiş. daha önceden kromozonel test yapıldğı için ve kromozonel bir problem olmaz, detaylıda da bir sorun çıkmadığına göre endişelencek bir şey yok dedi doktor. Sadece son ik ayda gelişme geriliği olup biraz minyon bir bebek olabilir dedi. ne tam rahatladım ne de çok panik oldum birde sizler ile paylaşıyım dedim. varmı benzer bir durum yaşayan.

Kızlarrrrr selamlar biz ayrıntılı ultrason dan geldik hersey yolunda cok güzel yarım saat ölçüm inceleme yaptı doktor bizde hayran hayran izledik 23 cm 410 gr olmuş meleğim herşeyi normal değerleri falan.uğraştırmadı doktorumuzu güzel güzel pozlar verdi anası gibi fotojenik olacak kızım eşimle benim karışımımız ama sima genel anlamda ben cok mutluyum.rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin

Merhaba cnm benım kuzenim ve arkadaşımda aynı durum vardı minyon derken ikisi de 3,200 civarı oldu bebekleri daha ne olsun tek sorun bu olsun sen beslenmene ekstra dikkat et tamamdır endişe edecek bir durum değil.diğer bütün değerlerin iyi çıkmış önemli olan bu

selam ben detaylı ultrasona giremeyeceğim inşallah bir problem çıkmaz. randevu alamadım özel dede okadar para verip yaptırmak istemiyorum.
umarım bizi güzel seyler bekliyordur.

Hayırlısı neyse o olur cnm minyonda olsa sağlıklı olsun yeter ki doğduktan sonra kilo alır annesi sen Sıkma canını

Elmacık kemikleri pek belirgin maşallah :) senle aynı gün doğumumuz gerçi ben burda adet günümü bi gün erken girdiğim için öle oldu normalde 24 ü benim :) Sağlıcakla Dünya'ya getiririz inş

Elmacık kemikleri pek belirgin maşallah :) senle aynı gün doğumumuz gerçi ben burda adet günümü bi gün erken girdiğim için öle oldu normalde 24 ü benim :) Sağlıcakla Dünya'ya getiririz inş
Çok teşekkürler canım aynı sayılır günümüz Amin :)

Bir sorun olacağını zannetmiyorum boşuna telaş etme olur mu zaten normalde de bazı bebekler minyon doğabiliyor ki..benzeşe Eger sorun olacak olsaydı diğer testlerde kendini gösterirdi bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Ö
Maşallah size annesi kızınızda çok tatlı:) bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşallah:)

Kizlar ben de bebegimin hareketlerini sag tarafim haric ger yerde hissediyorum asagida yukarida ve solda bazen nerdeyse tam vajinanin ustune dogru vuruyo bazen sol tarafa az once de dikkat ettim gobek deliginin baya bi ustune vurdu bu cocuk her yerde yaaa normal mi ki :)

Normal Şekerim normal. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…