Cnm sade tulum takımı ve battaniye Alıp o üstündeki taçlar falan hazır ütüyle yapıştırıyosun anne için sade terlik Pamuklu gibi kabarık olanlar var ya artık adına ne deniyorsa o terliğin ondan Alıp üzerine arma minik renkli saça takılan tel toka şeklindeki güller olabilir ya da netten bak Can'ın ne isterse al bide silikon uçlu tabanca almayı unutma terlik ve bebek ayakkabısına boncuklar falan hep yapıştırmaymış ya da yapıştırıcıda olabilir yani hepsini yapabilirsin biraz incelersen çok basitler :) nerde oturuyosun sen? Eminönü bildiğin bi yer mi ? Bende gitmek istiyorum ama oraları pek bildiğim yok gidip gezicem artıkSekerim ben yarın eminönünegidicem, ne alıyım bana söylesene. Bende kendi başıma yapayım bunları o zaman
Cnm sade tulum takımı ve battaniye Alıp o üstündeki taçlar falan hazır ütüyle yapıştırıyosun anne için sade terlik Pamuklu gibi kabarık olanlar var ya artık adına ne deniyorsa o terliğin ondan Alıp üzerine arma minik renkli saça takılan tel toka şeklindeki güller olabilir ya da netten bak Can'ın ne isterse al bide silikon uçlu tabanca almayı unutma terlik ve bebek ayakkabısına boncuklar falan hep yapıştırmaymış ya da yapıştırıcıda olabilir yani hepsini yapabilirsin biraz incelersen çok basitler :) nerde oturuyosun sen? Eminönü bildiğin bi yer mi ? Bende gitmek istiyorum ama oraları pek bildiğim yok gidip gezicem artık
Havuzlu han hımm peki tsk ederim :) bi gezim bendeAnladım cnm.basitmiş dediğin gibi. Emin önü bildiğim bir yer. Her sokağını gezicem. Sende git mutlaka sabah erkenden.önce havuzlu hanı bul. Sonra gerisi gelir
22. Hafta değerlerinde çıkmasında sıkıntı olmaz bence, bebiş bir kaç gün geriden geliyordur. Her ölçüm aynı tutmuyo,yakın değerler olduğu için sorun değildir yani, bence doktora takılma, kendi doktoruna hemen raporu gönder ve yorum iste o ne derse o.
sağolun kızlar.Cnm ben bu Ölçüm aletlerinde şahsen farklılık oldugunu düşünüyorum kendi Dr.un ne diyosa ona kulak as gerisini boşver bende bu tip Farklılıklar yaşadım ciddiye alma
Canım ben de kendim yapmayı düşünüyordum ama pek becerikli değilimdir. Arkadaşım geçen gün bana sürpriz yapmış göndermiş kargoyla. Nasıl mutlu oldum. Bebişimin çok düşünceli teyzeleri varKızlar bir iki saattir şu her yerde reklamı olan Süslü hastane çıkış takımları var ya anne terliği tacı bebek tulumu falan onların nasıl yapıldığını merak ettim ve o kadar basitmiş ki evde boş boş oturacağıma kendim Yaparım der hale geldim haftasonu nasip olursa Eminönü'ne gidip malzemeleri alıcam yapınca size resimlerini atarım artık:) sizinde aklınızda olsun dedim vakti olan varsa diye
M merturelffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
23. haftada görünüyorum ama boy kilo değerleri 21 ve 22. hafta değerlerinde çıktı ölçümde. neden böyle diye bana sordu, ben nereden bileceksem?
acaba yanlış mı ölçtü, gerileme mi var?
iki dr um var aylık takibimi yapan, hep normal dediler.
bu ne şimdi?
Ölçümü yanlış yapmış olabilir bence grillcim gecen aynısını abimin eşine yaptılar çünkü hemde bir hafta arayla Bebek kilo mu vermiş bile demiş düşün yani bence yanlış ölçümden kaynaklıM merturelffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
23. haftada görünüyorum ama boy kilo değerleri 21 ve 22. hafta değerlerinde çıktı ölçümde. neden böyle diye bana sordu, ben nereden bileceksem?
bu ne şimdi?
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın. Bende de bahar alerjisi var boğazımda hafif yanmalar var inşallah ilerlemezHayatımın en berbat gribini yaşıyorum nerden Nasıl kaptıysam yatamıyorum bile nefes alamıyorum her yutkundugumda boğazım parçalanıyor tüm vücudum dökülüyor ..aman kızlar ben yandım siz yanmayın dikkat edin kendinize aldanmayın havalara
Mahvetti bizi bu bahar geçişi sende çok dikkat et kendine hamileyken vücut direnci çok düşük oluyor malesefGeçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın. Bende de bahar alerjisi var boğazımda hafif yanmalar var inşallah ilerlemez
Çok saol grillcim hiç takma kafana cuma günü güzel haberlerle geleceksin inşallah ..ve inşallah ölçüm hatası çıkmış sitede yazacaksın güzel haberlerini beklicemcetrina M mertur ne kadar takmam desem de takıldı aklıma. cuma günü inşallah dr a gidince güzel haberler alıp rahatlarım.
bu arada çok geçmiş olsuncetrina .
chnbnp benim de kramplar başladı. muz sevmediğim için her gün bir çay bardağı kadar tuzsuz kabak çekirdeği yemek iyi geliyor bana. günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyormuş.
Bu ağustos bebişleri uykucu sanırım :) ayyy güzel bugün bebişle buluşma günü hadi bakalım sana güzel bir poz verir umarım :)Günaydın kızlar dün gece ilk defa ayağıma kramp girdi. Bu aylarda kramplar başlıyormuş sanırım bugün dr kontrolüm var kramplar için ne yapabilirim bi danışacağım. İnternette bol su içip muz yemenin faydalı olduğunu okumuştum. İkisini de yapmaya çalışıyorum ama artık yeterli gelmeyecek sanırım. Önceden de kramp sorunu olan birisiydim magnezyum falan kullanmıştım baya belki tekrar verir dr. İnşallah oğluşum bu sefer bize düzgünce gösterir yüzünü, hep eliyle kapatıyor. Tatlı yemezsem gittiğimde uyuyor (uykusuda ağır bıcırığın) tatlı yersem de kıpır kıpır oluyor gene net bir şey göremiyoruzAyrıntılıda da hiç pozumuz yok maalesef
M merturelffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
bu ne şimdi?
Bendede oluyor cnm ayağa kalkarken ve yatakta dönerken birden batıyor benimde kramplarim başladı geceleri bundan sonra daha da zorlu geçecek gunlerimizKizlar hep krampdan bahsetmissiniz ama bende de tek tarafli batma oluyo karnimd kasiklara dogru degil ama daha yukarilarda sizde de oluyo mu bu batmalar oyle cok rahatsiz edici degil ama ozellikle ayaga kalktigimda ya da yatakta donerken oluyo
Grillcim merhaba..benim ayrintili ultrasonumu yapan doktor demisti ki 1mm yanlis olcum 1 2 haftaya denk gelir,sakin takilma demisti..yani bosuna kafani mesgul etmesin..Allahin izniyle hersey yolundadir..M merturelffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
bu ne şimdi?
Cok gecmis olsun canim..Hayatımın en berbat gribini yaşıyorum nerden Nasıl kaptıysam yatamıyorum bile nefes alamıyorum her yutkundugumda boğazım parçalanıyor tüm vücudum dökülüyor ..aman kızlar ben yandım siz yanmayın dikkat edin kendinize aldanmayın havalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?