2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sekerim ben yarın eminönünegidicem, ne alıyım bana söylesene. Bende kendi başıma yapayım bunları o zaman
Cnm sade tulum takımı ve battaniye Alıp o üstündeki taçlar falan hazır ütüyle yapıştırıyosun anne için sade terlik Pamuklu gibi kabarık olanlar var ya artık adına ne deniyorsa o terliğin ondan Alıp üzerine arma minik renkli saça takılan tel toka şeklindeki güller olabilir ya da netten bak Can'ın ne isterse al bide silikon uçlu tabanca almayı unutma terlik ve bebek ayakkabısına boncuklar falan hep yapıştırmaymış ya da yapıştırıcıda olabilir yani hepsini yapabilirsin biraz incelersen çok basitler :) nerde oturuyosun sen? Eminönü bildiğin bi yer mi ? Bende gitmek istiyorum ama oraları pek bildiğim yok gidip gezicem artık

Anladım cnm.basitmiş dediğin gibi. Emin önü bildiğim bir yer. Her sokağını gezicem. Sende git mutlaka sabah erkenden.önce havuzlu hanı bul. Sonra gerisi gelir

Cnm ben bu Ölçüm aletlerinde şahsen farklılık oldugunu düşünüyorum kendi Dr.un ne diyosa ona kulak as gerisini boşver bende bu tip Farklılıklar yaşadım ciddiye alma
sağolun kızlar.
haftaya rutin kontrolüm var. bakalım dr um ne diyecek?

Canım ben de kendim yapmayı düşünüyordum ama pek becerikli değilimdir. Arkadaşım geçen gün bana sürpriz yapmış göndermiş kargoyla. Nasıl mutlu oldum. Bebişimin çok düşünceli teyzeleri var Resmini ekliyorum. Bir de yarın dr randevumuz var inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• zbn.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
  • zbn.webp
    10 KB · Görüntüleme: 86

Hiç kafana takma bence hele ki aylık kontrollerinde normal diye duyduysan; )

Ölçümü yanlış yapmış olabilir bence grillcim gecen aynısını abimin eşine yaptılar çünkü hemde bir hafta arayla Bebek kilo mu vermiş bile demiş düşün yani bence yanlış ölçümden kaynaklı

Hayatımın en berbat gribini yaşıyorum nerden Nasıl kaptıysam yatamıyorum bile nefes alamıyorum her yutkundugumda boğazım parçalanıyor tüm vücudum dökülüyor ..aman kızlar ben yandım siz yanmayın dikkat edin kendinize aldanmayın havalara

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın. Bende de bahar alerjisi var boğazımda hafif yanmalar var inşallah ilerlemez

Günaydın kızlar dün gece ilk defa ayağıma kramp girdi. Bu aylarda kramplar başlıyormuş sanırım bugün dr kontrolüm var kramplar için ne yapabilirim bi danışacağım. İnternette bol su içip muz yemenin faydalı olduğunu okumuştum. İkisini de yapmaya çalışıyorum ama artık yeterli gelmeyecek sanırım. Önceden de kramp sorunu olan birisiydim magnezyum falan kullanmıştım baya belki tekrar verir dr. İnşallah oğluşum bu sefer bize düzgünce gösterir yüzünü, hep eliyle kapatıyor. Tatlı yemezsem gittiğimde uyuyor (uykusuda ağır bıcırığın) tatlı yersem de kıpır kıpır oluyor gene net bir şey göremiyoruz Ayrıntılıda da hiç pozumuz yok maalesef

cetrina M mertur ne kadar takmam desem de takıldı aklıma. cuma günü inşallah dr a gidince güzel haberler alıp rahatlarım.
bu arada çok geçmiş olsun cetrina .
chnbnp benim de kramplar başladı. muz sevmediğim için her gün bir çay bardağı kadar tuzsuz kabak çekirdeği yemek iyi geliyor bana. günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyormuş.

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın. Bende de bahar alerjisi var boğazımda hafif yanmalar var inşallah ilerlemez
Mahvetti bizi bu bahar geçişi sende çok dikkat et kendine hamileyken vücut direnci çok düşük oluyor malesef

Çok saol grillcim hiç takma kafana cuma günü güzel haberlerle geleceksin inşallah ..ve inşallah ölçüm hatası çıkmış sitede yazacaksın güzel haberlerini beklicem

Bu ağustos bebişleri uykucu sanırım :) ayyy güzel bugün bebişle buluşma günü hadi bakalım sana güzel bir poz verir umarım :)

Kizlar hep krampdan bahsetmissiniz ama bende de tek tarafli batma oluyo karnimd kasiklara dogru degil ama daha yukarilarda sizde de oluyo mu bu batmalar oyle cok rahatsiz edici degil ama ozellikle ayaga kalktigimda ya da yatakta donerken oluyo

Canm doktorun yaklasimi bile o kadr ilginc olms ki cok sasirdm.. Bu gayet normal bir durum bence, 22. Hafta ile 23. Hafta arasinda ne kadr fark var ki zaten.. Sen kendi dr unla gorus icin rahatlasn yine de canm sana soru soran doktorun yorumundan bi hayir gelmez bencee..

Kizlar hep krampdan bahsetmissiniz ama bende de tek tarafli batma oluyo karnimd kasiklara dogru degil ama daha yukarilarda sizde de oluyo mu bu batmalar oyle cok rahatsiz edici degil ama ozellikle ayaga kalktigimda ya da yatakta donerken oluyo
Bendede oluyor cnm ayağa kalkarken ve yatakta dönerken birden batıyor benimde kramplarim başladı geceleri bundan sonra daha da zorlu geçecek gunlerimiz

Grillcim merhaba..benim ayrintili ultrasonumu yapan doktor demisti ki 1mm yanlis olcum 1 2 haftaya denk gelir,sakin takilma demisti..yani bosuna kafani mesgul etmesin..Allahin izniyle hersey yolundadir..

Cok gecmis olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…