2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

bişey olmaz inşallah canım, kötü düşünme..

canım ben de hala 5.5 kilo almışım bu haftadan sonra artacak galiba 15 kiloyla bitirirsek iyi. ama yazın dındurma bize çok kilo yapar.
Ya ben neden alamiyrum daha 3 kilo almisom cok sukur bebis iyi ama is yerinde bicok insan bile teni yeni fark ediyo sadece karnim var birazda genis giyiniyrm

Bende her Can'ımın istediğinden abartmamak şartıyla yiyorum şimdilik 3 kilo aldım son aylarda çok alınıyo diye şimdi almaktan korkuyorum açıkçası 20 ler 30 ları duyunca dehşete düşüyorum
Bende uc kilo aldim ne istersem yiyorym demekki kilo alamiyorum tek umudum gamilelikti :))) saglik olsun oglum ii olsun yeterrr

Ya ben neden alamiyrum daha 3 kilo almisom cok sukur bebis iyi ama is yerinde bicok insan bile teni yeni fark ediyo sadece karnim var birazda genis giyiniyrm
Canım ayni gundeyiz seninle :) bende 3.700 grm almış gorunuyorum evdeki tartima göre. Cuma kontrolum var doktorda asıl belli 'olur. Bebeginin gelisimi ve kilosu iyiyse takma bence. Benim bebegim 1 haftada da ilerden gidiyordu.

Çok teşekkür ederim Can'ım bnm :)

Çok çok geçmiş olsun yaşadığın Korkuyu tahmin edebiliyorum umarım birdaha tekrarlanmaz bebeğin iyi olmasına çok sevindim artık daha da dikkat et kendine

Can m ne oldu sonuç umarım güzel haberle gelmişsindir

Sevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..

Merturcum çok yorma kedini seni çok çok iyi anlıyorum bak benim oğlumda aynı harıl harıl koşturuyoruz onunla parklarda yollarda ama akşam olunca belimde sırtımda Ağrı'lar başlıyor hatta çok yorulduğumda karnımda kasıklarımda batma şeklinde sancılar başlıyor bazen dayanamayıp doktorun verdiği ağrı kesicilerden alıyorum ..çoğu Zaman diyorum eşime. İlkinde böyle koşturmaca yoktu bu tempoyla erken doğum olursa şaşırmam diye

Allah ım ne kadar sevindim adına hadi gözün aydın annesi :)sağlıkla kucagına al inşallah

Çok yorma diyorsun da seninde benden farkın yok sanırım bende aynı şeyi söylüyorum bu seferde 38 de doğurcam sanırım diye

Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim

Cok sevindm canm buyuk gecms olsn cok sukur en buyuk skintini atlatms olursn insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…