benin dr gerek görmedi iki gebelikte de. bu gebelikte de yaptırmıyorum.Hmm nur, ben 20 ve 28 haftalarda olunuyor diye biliordum. Dogumdan sonraki anneye mi bebege mi?
Geçmiş olsun canım. Bir dahakine doğuma gidersin inşallah :)
Ben de bugün şeker yüklememi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı çok şükür.
Geçen hafta görümceme gittik. Oğlu su çiçeği geçirmişti ama iyileşti diye biliyordum. Hatta okulda sanıyordum.
Gittik okulda değil evde öğretmeni okula girmesine izin vermemiş bir kaç gün daha beklesin demiş. Küçük kızında da yeni yeni döküntüler çıkıyormuş bilmiyordum. O da evde tabi baya tedirgin oldum. Eşim su çiçeği geçirmemiş hiç o da oradaydı. Ben küçükken su çiçeği geçirmişim annem kesin emin. Ama nadir de olsa tekrar edebiliyormuş.
Bugün doktoruma söyledim. Tahlil istedi bir de o tahlilin peşinden koştuk. İnşallah bir şey çıkmaz ama çok tedirgin oldum.
Ya ben neden alamiyrum daha 3 kilo almisom cok sukur bebis iyi ama is yerinde bicok insan bile teni yeni fark ediyo sadece karnim var birazda genis giyiniyrmcanım ben de hala 5.5 kilo almışım bu haftadan sonra artacak galiba 15 kiloyla bitirirsek iyi. ama yazın dındurma bize çok kilo yapar.
Anneye cnmHmm nur, ben 20 ve 28 haftalarda olunuyor diye biliordum. Dogumdan sonraki anneye mi bebege mi?
Bende uc kilo aldim ne istersem yiyorym demekki kilo alamiyorum tek umudum gamilelikti :))) saglik olsun oglum ii olsun yeterrrBende her Can'ımın istediğinden abartmamak şartıyla yiyorum şimdilik 3 kilo aldım son aylarda çok alınıyo diye şimdi almaktan korkuyorum açıkçası 20 ler 30 ları duyunca dehşete düşüyorum
Canım ayni gundeyiz seninle :) bende 3.700 grm almış gorunuyorum evdeki tartima göre. Cuma kontrolum var doktorda asıl belli 'olur. Bebeginin gelisimi ve kilosu iyiyse takma bence. Benim bebegim 1 haftada da ilerden gidiyordu.Ya ben neden alamiyrum daha 3 kilo almisom cok sukur bebis iyi ama is yerinde bicok insan bile teni yeni fark ediyo sadece karnim var birazda genis giyiniyrm
Yok yok bende problem var:) bana günler hiç geçmiyo walla bi 7-8 aylık olamadım:) o vakte gelincede 9 aylık ne zmn olucam derim:)Güzel annişler zaman nasıl gecıyor yahuu 25. Haftsmız bıttı 26. Hafta saka maka 30 lu haftalara az kaldı artıkk
Çok teşekkür ederim Can'ım bnm :)çok güzel yapmış maşallah sağlıcakla giysin
cokkk geçmiş olsun canım, acil şifalar inşallah
canım annemde nevresimi ben yapıcam nası olacağına karar ver dio ama bende hiç örnek yok, nası bişey düşündün?
hayırlısıyla güzel geçer inşallah ve kaybolmuştur
Güzel annişler zaman nasıl gecıyor yahuu 25. Haftsmız bıttı 26. Hafta saka maka 30 lu haftalara az kaldı artıkk
Çok çok geçmiş olsun yaşadığın Korkuyu tahmin edebiliyorum umarım birdaha tekrarlanmaz bebeğin iyi olmasına çok sevindim artık daha da dikkat et kendineSelam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibigüzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Zor bi cuma olduı benim için geçen cuma
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştunasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
Dikkat edin kendinize canlar iş güç yormayın sakın
@goooodyeylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
herkes ama herkes çok ilgili, servis odalar rahat güzel, yemeklerde iyiydi
çıkarken dedim bi dahakine doğuma gelirim umarım vakitlice sağlıcakla tabi
Can m ne oldu sonuç umarım güzel haberle gelmişsindirGunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Merturcum çok yorma kedini seni çok çok iyi anlıyorum bak benim oğlumda aynı harıl harıl koşturuyoruz onunla parklarda yollarda ama akşam olunca belimde sırtımda Ağrı'lar başlıyor hatta çok yorulduğumda karnımda kasıklarımda batma şeklinde sancılar başlıyor bazen dayanamayıp doktorun verdiği ağrı kesicilerden alıyorum ..çoğu Zaman diyorum eşime. İlkinde böyle koşturmaca yoktu bu tempoyla erken doğum olursa şaşırmam diyeGünaydın hanimlar
Geçmişe bir göz attım , rahatsizlara acil şifalar inşallah.
Benimde durumum pek parlak değil hem fiziki hem ruhsal açıdan . Oğlumla ileride ister istemez ilgilenemicem diye şimdi onu memnun etmek için fazla çaba sarfediyorum bu sefer benim pertim çıkıyor. Havalar güzel o da park Bahçe bisiklet sosyal aktiviteler istiyor haliyle. Akşam eve girince göbek hizamdan asagisinda kasılmalar gerilmeler sanci iğne batması gibi ağrı ne ararsan var oluyor. Adım atmakta zorlanıyorum . Durumlar vahim bu tempoya dayanamam ne kadar devam eder bilmiyorum. Vicdan yapıyorum kendimce
Allah ım ne kadar sevindim adına hadi gözün aydın annesi :)sağlıkla kucagına al inşallahSevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Canim benim coooooooook tesekkur ederim..sizinle olmak cok guzel,iyi ki varsiniz...Allah ım ne kadar sevindim adına hadi gözün aydın annesi :)sağlıkla kucagına al inşallah
o kadar çok iyi haberler duymaya ihtiyacım var ki bebeğinin iyi olması haberi ilaç gibi geldi :) inşallah sıkıntısı olan herkes senin gibi güzel haberlerle gelir :)Canim benim coooooooook tesekkur ederim..sizinle olmak cok guzel,iyi ki varsiniz...
Merturcum çok yorma kedini seni çok çok iyi anlıyorum bak benim oğlumda aynı harıl harıl koşturuyoruz onunla parklarda yollarda ama akşam olunca belimde sırtımda Ağrı'lar başlıyor hatta çok yorulduğumda karnımda kasıklarımda batma şeklinde sancılar başlıyor bazen dayanamayıp doktorun verdiği ağrı kesicilerden alıyorum ..çoğu Zaman diyorum eşime. İlkinde böyle koşturmaca yoktu bu tempoyla erken doğum olursa şaşırmam diye
Gözün aydın canım çok şükür çok sevindimSevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Sevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?