- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Cnm cok sukur insallah tamamen kayboldugu da duyariz yakinda cok sevindim:) demistim sana korkma diye cunku cok sk karsilasilan bi sorun bu bebeklerin beyin gelisimi asamasindaSevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Ben 15 kilo aldımGünaydınlar mutlu haftalar diliyorum hepinize kızlar kilolar ne durumda ben 24.haftamdayim 5.5 6 kilo aldım 2 aydır dikkat ederek kilomu korudum ayni kiloda kaldim yoksa 10 kilo almıştım şuana kadar e artık yarım kilo alayım dedim 6 kilo aldım toplamda fazla mı sizce ?
Kıskanıyor mu seni nedir?Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
Ben prof.recep has'a gittim.500tl idi ayrıntılı ultrason.araştır canim istersenkızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
oh ne güzel bir haber verdin.bebek büyüdükçe kist kaybolur kısacık Zaman'da çoğu gebe de oluyor gözün aydın canım :)Sevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Ikili test,dörtlü test,rutin kan testleri,torch testi,hepatit bakildı canım.tetanos aşısının ilk dozunu oldum.ikinci var ay sonundaMerhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?
20.haftada ilk dozumu yaptılar canım.Tesekkur ederm bnde ertelesem 1 hfta sonra mi gitsem tetanoz aşisi icin, gec kalmakta istemiyorum emin olmadan da yaptirmak istemiyorum..
Iki doz canım.eğer beş doz olursa hayat boyu koruyor.Ben tetenoz aşısını sordum tek doz yeter zaten çocukken yapıldı buda antıkorları devreye sokar dedi herkez başka bir cevap veriyor
Yaaa ins saglikla kucagimiza aliriz aynen canim benim bebiste bir hafta onden gidiyo detaylida da dr soledi valla artik dedim bebis benden once davranip topluyu kilolari onlar ii olsunda varsin biz almayalim sisko olamiyalim :)))Canım ayni gundeyiz seninle :) bende 3.700 grm almış gorunuyorum evdeki tartima göre. Cuma kontrolum var doktorda asıl belli 'olur. Bebeginin gelisimi ve kilosu iyiyse takma bence. Benim bebegim 1 haftada da ilerden gidiyordu.
Bendede öle yaaa üşenmesem her akiam açıcam aldıklarımı bakıcam öle uzun uzun :))) allahımmm hepimiz kucaklarımıza alalım sağlıklaYok yok bende problem var:) bana günler hiç geçmiyo walla bi 7-8 aylık olamadım:) o vakte gelincede 9 aylık ne zmn olucam derim:)
Neler dedi bakalım bebiş nasılmış :) büyümüş mü:)Mrb kizlar. Bugun ayrintiliya gittim. Ankarada olanlar icin soyluyorum dr. Gulhiz karatas mukemmeldi. Aydan biriden daha cok begendim. 1.5 saat inceledi. Her ayrintiya bakti. Ankarada olanlar icin tavsiye ederim. Ve bakarken susmadi her seyi bana da anlatti gosterdi cok memnun kaldik.
Bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))Neler dedi bakalım bebiş nasılmış :) büyümüş mü:)
Amin canim..inan aklima geldikce hepimiz icin dua ediyorum..Rabbim kimseyi evladiyla,esiyle sınamasin..S
o kadar çok iyi haberler duymaya ihtiyacım var ki bebeğinin iyi olması haberi ilaç gibi geldi :) inşallah sıkıntısı olan herkes senin gibi güzel haberlerle gelir :)
Allah razi olsun canim benimGözün aydın canım çok şükür çok sevindim
Insallah canim amin..cok tesekkur ederim..Cok sevindm canm buyuk gecms olsn cok sukuren buyuk skintini atlatms olursn insallah..
Evet guzelim karsilasiliyormus ama insanin basina gelince oyle olmuyor ki..annelik gercekten cok baska birsey..en ufak bir suphe bile icini kemiriyor insanin..Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin insallah.cok tesekkurlerCnm cok sukur insallah tamamen kayboldugu da duyariz yakinda cok sevindim:) demistim sana korkma diye cunku cok sk karsilasilan bi sorun bu bebeklerin beyin gelisimi asamasinda
Canim benim teslimiyet cok guzel bir duygu..Sonucta Rabbim veriyor,insallah hayirla saglikla versin ama oyle olmasa da kabulumuz insallah..Rabbim bizi neyle kimle imtihan edecek hic bilmiyoruz..insallah imtihani kazanan kullardan oluruz..sen kalbini ferah tut..hayatta hicbirsey %100 garanti degil ki..insallah cooook dualasalim arkadasim..Bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?