2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
Cnm cok sukur insallah tamamen kayboldugu da duyariz yakinda cok sevindim:) demistim sana korkma diye cunku cok sk karsilasilan bi sorun bu bebeklerin beyin gelisimi asamasinda
 
Ben 15 kilo aldım
 
Ben prof.recep has'a gittim.500tl idi ayrıntılı ultrason.araştır canim istersen
 
oh ne güzel bir haber verdin.bebek büyüdükçe kist kaybolur kısacık Zaman'da çoğu gebe de oluyor gözün aydın canım :)
 
Merhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?
Ikili test,dörtlü test,rutin kan testleri,torch testi,hepatit bakildı canım.tetanos aşısının ilk dozunu oldum.ikinci var ay sonunda
 
Kizlar yaaa size de aksamlari boyle gobus yere duscek gibi sertlesip geriliyo mu boyle.. Yani tam agri da degil ama su an dinlenme moda gectm rahat mesela ama ayaga kalkinca ayni oluyo baya dinlenene dekk... Normaldir heralde degil miii??
 
Mrb kizlar. Bugun ayrintiliya gittim. Ankarada olanlar icin soyluyorum dr. Gulhiz karatas mukemmeldi. Aydan biriden daha cok begendim. 1.5 saat inceledi. Her ayrintiya bakti. Ankarada olanlar icin tavsiye ederim. Ve bakarken susmadi her seyi bana da anlatti gosterdi cok memnun kaldik.
 
Canım ayni gundeyiz seninle :) bende 3.700 grm almış gorunuyorum evdeki tartima göre. Cuma kontrolum var doktorda asıl belli 'olur. Bebeginin gelisimi ve kilosu iyiyse takma bence. Benim bebegim 1 haftada da ilerden gidiyordu.
Yaaa ins saglikla kucagimiza aliriz aynen canim benim bebiste bir hafta onden gidiyo detaylida da dr soledi valla artik dedim bebis benden once davranip topluyu kilolari onlar ii olsunda varsin biz almayalim sisko olamiyalim :)))
 
Yok yok bende problem var:) bana günler hiç geçmiyo walla bi 7-8 aylık olamadım:) o vakte gelincede 9 aylık ne zmn olucam derim:)
Bendede öle yaaa üşenmesem her akiam açıcam aldıklarımı bakıcam öle uzun uzun :))) allahımmm hepimiz kucaklarımıza alalım sağlıkla
 
Neler dedi bakalım bebiş nasılmış :) büyümüş mü:)
 
Neler dedi bakalım bebiş nasılmış :) büyümüş mü:)
Bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))
 
Cnm cok sukur insallah tamamen kayboldugu da duyariz yakinda cok sevindim:) demistim sana korkma diye cunku cok sk karsilasilan bi sorun bu bebeklerin beyin gelisimi asamasinda
Evet guzelim karsilasiliyormus ama insanin basina gelince oyle olmuyor ki..annelik gercekten cok baska birsey..en ufak bir suphe bile icini kemiriyor insanin..Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin insallah.cok tesekkurler
 
Canim benim teslimiyet cok guzel bir duygu..Sonucta Rabbim veriyor,insallah hayirla saglikla versin ama oyle olmasa da kabulumuz insallah..Rabbim bizi neyle kimle imtihan edecek hic bilmiyoruz..insallah imtihani kazanan kullardan oluruz..sen kalbini ferah tut..hayatta hicbirsey %100 garanti degil ki..insallah cooook dualasalim arkadasim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…