2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oyy canm yaa neler yasamissinn Allah tekrarini yasatmasn insallahh... Cok sukur bebecigin gayet iyi kendine de cok cok daha iyi bak bundan sonra canmmm... Gerci zaten bakarsn artk eminm ama cok cok dikkatli olsn yoksa seni doverm Saka bi yana cok uzuldm cidden ojudugm yerler icimi dagladi ne korku atlatmissindir kim bilir.. Allah sana da kimseye de hic birimize de yasatmasn... Allah korusun meleklerimizi de bizi de cok sukur canm.. Buyuk gecms olsn...

Aimdi iyisindir insallahh..

Nicolitaa tam bir prenses odası olmuş

Akliminselimi hayırlı haberlerle insallah

F Ftszynp bence renkli menkli arama önemli olan iyi doktor olması , adam işinin iyisi ise ultrasonu hiç düşünme zaten ne kaldı şurda kucağımiza almaya . Ben detaylı yaptırdım geçen hafta kadın renkliden açayım demeseydi hiçte umrumda değildi. Zaten eliyle yüzünü kapattı. Bense orası nasıl burası nasıl derdindeydim.iyi olanı araştır ona git

Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
evet annemde öyle dio son aylarda cok fazla alınoyor dikkat et dedi, ben kilo almaktan korkmuyorum sonuçta veririz diye düşünüyorum ama hareket nefes zorluğu çekmekten korkuyorum. inşallah çok almayız..

Kizlar arkadasim cocuguna bu besikten almis bana da makul geldi kucuk bisey oldugu icin odam kucuk oldugundan anca sigar diye dusundum sizce kullanim acisindan nasil olur boyle bi besik fiyati da uygun 100 tl ye almis

Canm sorunu gormemistm.. Aradm buldm besik fiyati da kendi de gayet uygun.. Yapnz sadece bu beigi alacaksaniz kullanm acisindan suresi kisa olabilir.. Boyutlari bilmiyorm tabi goruntuye gore soyluyorm... Ama bunu kendi odama bi alaym sigmadiginda buyugunu alirz diyorsan olabilir tabi ben de aldigimz oda disinda yatak odasina sigacak kucuk bi besik alicam cunku.. Malum ilk zmaanlar yanimizda olmasi lazmm..

Canim cok buyuk gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin boyle bir korkuyu insallah..

evet annemde öyle dio son aylarda cok fazla alınoyor dikkat et dedi, ben kilo almaktan korkmuyorum sonuçta veririz diye düşünüyorum ama hareket nefes zorluğu çekmekten korkuyorum. inşallah çok almayız..

Canm son aylarda kilo alip almamak da tamamen senin elinde, bazi verilere gore ise en cok 2. Trimesterda aliniyorms mesela ki benm cidden bu iki aydir bazi donemlerde sicramalar oldu ayni yesem de.. Hic boyle seyler dusunup moralini bozma.. Sicaklar olacak siskinligimz olacak falan filan ama saglik sinirlari icinde yedigimiz surece heralde aliciiz kiloyu yani hic takilmamak lazm..

canımmm cok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha.. ve inşallah doğuma git bir dahakine hayırlısıyla :) iyi olmasına cok sevindim hastanenin bilgi için çok teşekkür ederim :)

kadın doğumcuma sorayım bugün bak o hiç aklıma gelmemişti. gerçi o da ona okadar para vereceğine nifty test yaptır diyecek. herkes beni yrdi bitirdi valla:)
Olsun canim sen yine de danis bence..bizi de gelismelerden haberdar et..Allah yar ve yardimcin olsun..

Evt cnm ilk zamanlarda yanimizda olacagi icin kucuk bisey dusunuyorum yani soyle bi 8 ay 1 yil idare etsin yeter sonra insallah kendi odasi olursa guzel bir cocuk odasi yapmayi dusunuyorum

Aynen işte bende o yüzden tedirgin oluyorum yuvarlanarak dolaşmak istemiyorum:)

Merhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?

Merhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?
Bende sanırım bi 10 gün sonra olucam aşımı sağlık ocağı çağırdı onun dışında test olarak kan testleri yapıldık sanırım

BEN DAHA YAPTIRMADIM HAFTAYA YAPTIRIRM İNŞALAAH.
Bnde bu hafta ici gidecem sağlik ocağina ama bazilari yaptirdim , bazilari yaptirmadim aşiyi diyorr .. hangi testleri oldnz peki smdiye kadar ? Ben detayli ultrason ve ikili test yaptrdim sadece sirada hangi taramalar olacak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…