- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ayyy canım benim sağol sende öylesin, taze çıtır anneler olacağız biz :))10 kilo almış ama incecik duruyo:) almazsan ne kadar duracaktın ki:))
Selam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibigüzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Zor bi cuma olduı benim için geçen cuma
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştunasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
Dikkat edin kendinize canlar iş güç yormayın sakın
@goooodyeylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
herkes ama herkes çok ilgili, servis odalar rahat güzel, yemeklerde iyiydi
çıkarken dedim bi dahakine doğuma gelirim umarım vakitlice sağlıcakla tabi
evet annemde öyle dio son aylarda cok fazla alınoyor dikkat et dedi, ben kilo almaktan korkmuyorum sonuçta veririz diye düşünüyorum ama hareket nefes zorluğu çekmekten korkuyorum. inşallah çok almayız..Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
Kizlar arkadasim cocuguna bu besikten almis bana da makul geldi kucuk bisey oldugu icin odam kucuk oldugundan anca sigar diye dusundum sizce kullanim acisindan nasil olur boyle bi besik fiyati da uygun 100 tl ye almis
Selam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibigüzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştunasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
@goooodyeylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
evet annemde öyle dio son aylarda cok fazla alınoyor dikkat et dedi, ben kilo almaktan korkmuyorum sonuçta veririz diye düşünüyorum ama hareket nefes zorluğu çekmekten korkuyorum. inşallah çok almayız..
canımmm cok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha.. ve inşallah doğuma git bir dahakine hayırlısıyla :) iyi olmasına cok sevindim hastanenin bilgi için çok teşekkür ederim :)Selam annişler bebişler
Olsun canim sen yine de danis bence..bizi de gelismelerden haberdar et..Allah yar ve yardimcin olsun..kadın doğumcuma sorayım bugün bak o hiç aklıma gelmemişti. gerçi o da ona okadar para vereceğine nifty test yaptır diyecek. herkes beni yrdi bitirdi valla:)
Amin canim,insallah..Dua edecegim cnm Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah
Evt cnm ilk zamanlarda yanimizda olacagi icin kucuk bisey dusunuyorum yani soyle bi 8 ay 1 yil idare etsin yeter sonra insallah kendi odasi olursa guzel bir cocuk odasi yapmayi dusunuyorumCanm sorunu gormemistm.. Aradm buldmbesik fiyati da kendi de gayet uygun.. Yapnz sadece bu beigi alacaksaniz kullanm acisindan suresi kisa olabilir.. Boyutlari bilmiyorm tabi goruntuye gore soyluyorm... Ama bunu kendi odama bi alaym sigmadiginda buyugunu alirz diyorsan olabilir tabi ben de aldigimz oda disinda yatak odasina sigacak kucuk bi besik alicam cunku.. Malum ilk zmaanlar yanimizda olmasi lazmm..
Aynen işte bende o yüzden tedirgin oluyorum yuvarlanarak dolaşmak istemiyorum:)evet annemde öyle dio son aylarda cok fazla alınoyor dikkat et dedi, ben kilo almaktan korkmuyorum sonuçta veririz diye düşünüyorum ama hareket nefes zorluğu çekmekten korkuyorum. inşallah çok almayız..
BEN DAHA YAPTIRMADIM HAFTAYA YAPTIRIRM İNŞALAAH.Merhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?
Bende sanırım bi 10 gün sonra olucam aşımı sağlık ocağı çağırdı onun dışında test olarak kan testleri yapıldık sanırımMerhabaa arkadaslarr, hepimiz ayni donemde doğum yapicaz hayirlisiyla.. simdiye kadar hangi testleri yaptrdiniz, tetanoz aşısı oldunuz mu?
Bnde bu hafta ici gidecem sağlik ocağina ama bazilari yaptirdim , bazilari yaptirmadim aşiyi diyorr .. hangi testleri oldnz peki smdiye kadar ? Ben detayli ultrason ve ikili test yaptrdim sadece sirada hangi taramalar olacak bilmiyorum..BEN DAHA YAPTIRMADIM HAFTAYA YAPTIRIRM İNŞALAAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?