Gecmis oldun canim inssllah tamamen gececek. Saglikla dogacak bebeginEvet guzelim karsilasiliyormus ama insanin basina gelince oyle olmuyor ki..annelik gercekten cok baska birsey..en ufak bir suphe bile icini kemiriyor insanin..Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin insallah.cok tesekkurler
Canim coook tesekkur ederim..oh ne güzel bir haber verdin.bebek büyüdükçe kist kaybolur kısacık Zaman'da çoğu gebe de oluyor gözün aydın canım :)
Cnm slmlar. Ne yaptın doktora gittin mi İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür. Bol bol dua attim senin için. Kal sağlıcaklaGunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Ben her gun mutlaka dua ediyorum isimleri bilmiyorum ama butun anneler icin duam var her gun. Her gun fetih suresini okumak istiyorum ama cok yorgun geliyorum isten uyuyakaliyorum. Acaba turkcesinden okusam olur mu? Bir de meryem suresini cok dinliyorum. Acaba baska me yapabilirim ki? Salat-i tefriceiyede yapiyorum. Daha makbul seyler varsa soyleyin yapayim. Tek sigindigim sey dua.Canim benim teslimiyet cok guzel bir duygu..Sonucta Rabbim veriyor,insallah hayirla saglikla versin ama oyle olmasa da kabulumuz insallah..Rabbim bizi neyle kimle imtihan edecek hic bilmiyoruz..insallah imtihani kazanan kullardan oluruz..sen kalbini ferah tut..hayatta hicbirsey %100 garanti degil ki..insallah cooook dualasalim arkadasim..
Insallah seninki de oyle olacak canim..inaniyorum ben..ankarada esimin bir tanidigi var..tum testlerde bebek downlu denmis..ama bebek saglikli dogdu cok sukur..Rabbim'den baska kimse bilemez..Gecmis oldun canim inssllah tamamen gececek. Saglikla dogacak bebegin
Inoricigim coook tesekkur ederim..ozelliklwr dualar icin..kistimiz yari yariya kuculmus cok sukur,doktor kayboluyor ins dedi..cok mutluyum elhamdulillah Rabbime .sen de saglicakla kal..Cnm slmlar. Ne yaptın doktora gittin mi İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür. Bol bol dua attim senin için. Kal sağlıcakla
senin adına çok sevindim inşallah bebişin ve sen daha da iyi olursunuz. Dua edecem bebeğin için her zaman bilmeni isterim.Inoricigim coook tesekkur ederim..ozelliklwr dualar icin..kistimiz yari yariya kuculmus cok sukur,doktor kayboluyor ins dedi..cok mutluyum elhamdulillah Rabbime .sen de saglicakla kal..
Canim benim bebegin icin 41 yasin okuyabilirsin..mutlaka hergun hacet namazi kil,internette duasini da bulabilirsin namazdan sonra okunacak..imsaktan 15 dk once falan kalkabilirsen teheccut namazi kilabilirsin,gecenin son dilimi dua icin cok makbul bir zaman insallah..dua ile acilamayacak kapi yoktur insallah..Ben her gun mutlaka dua ediyorum isimleri bilmiyorum ama butun anneler icin duam var her gun. Her gun fetih suresini okumak istiyorum ama cok yorgun geliyorum isten uyuyakaliyorum. Acaba turkcesinden okusam olur mu? Bir de meryem suresini cok dinliyorum. Acaba baska me yapabilirim ki? Salat-i tefriceiyede yapiyorum. Daha makbul seyler varsa soyleyin yapayim. Tek sigindigim sey dua.
Canim 41 yasin tek seferde mi okuyacagim?Canim benim bebegin icin 41 yasin okuyabilirsin..mutlaka hergun hacet namazi kil,internette duasini da bulabilirsin namazdan sonra okunacak..imsaktan 15 dk once falan kalkabilirsen teheccut namazi kilabilirsin,gecenin son dilimi dua icin cok makbul bir zaman insallah..dua ile acilamayacak kapi yoktur insallah..
Hayir canim zamana yayabilirsin..hergun 1 tane bile okisan doguma rahat yetisir..ama baslarken bebeginin sagligi icin diye niyet et mutlaka..simdiden Allah kabul etsin canimCanim 41 yasin tek seferde mi okuyacagim?
sagol cnm en kisa zamanda baslayacagim.Hayir canim zamana yayabilirsin..hergun 1 tane bile okisan doguma rahat yetisir..ama baslarken bebeginin sagligi icin diye niyet et mutlaka..simdiden Allah kabul etsin canim
Hayırlısı neyse o cnm down sendromu bi hastalık değil sadece bizden daha insanlar daha iyi kalpliler bununda kötü bişey oldugunu kimse söyleyemez:) çok sevimliler bence :) yinede doğana kadar anlaşılmaz böyle seyler nasip diyelimBebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))
Hoşgeldin cnm Allah kolaylık versin kilolari hiç deme bende aynı durumdayım kilolar coştuMerhaba kızlar uzun Zaman'dır giremiyordum.okul, ev , çocuklar, dersler çok yoğun hiç kafamı kaldıramıyorum, Bu aralar sülalede coştu evlenen nişanlanan , kınası yakılan of of :)
Umarım herkes bebişleriyle birlikte iyidir.
Ben iyiyim çok şükür . Sadece çook hızlı kilo alıyorum okadarcık( şimdiye kadar 10-11 kilo aldım bile patlamak üzereyim , son trimesterda daha hızlı alınıyor ben yandım uf uf , popom resmen karnımla rekabet hakinde yaaa (( çok çabuk yorgun düşüyor iki basamak çıktığımda nefes nefese kalıyorum
Ekolojik odaklar genelde kendiliğinden kayboluyo senin 2li 3lü testlerinde down sendromuyla alakalı bi sonuçta çıkmışmıydı yoksa sadece parmağından dolayı mı öyle dediniz?Bebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))
Valla benimde kendimi saliveresim geliyor bazen de doktorum çok laf söylüyor bide zaten basenliyim moralim bozuluyor yaBen 15 kilo aldım
Ne bilim valla canım hamilelikten mi ne bebeğinin hiçbir ultrason görüntüsünü bile göstermiyor kimseyeKıskanıyor mu seni nedir?
Güzel olacak herşey sağlıkla alacaksın inşallah kucagına ..ölçümlerin de iyi çıkmış maşallah bebeğine ve tekrar tekrar geçmiş olsun annesi yaşadığın sıkıntılaraBebegim tam haftasiyla uyumlu cikti butun kemikleri falan. Sadece ayak bas parmagi digerlerinden biraz ayrik bu da bir down belirtisi dr onemsemedi. Ben de onemsemiyorum. Kalbinde ekojenik odak hala var... Beyin bobrek mesane cigerlet kulaklar her seyi iyiymis ama sonucu allah bilir. Uzulmuyorum artik. Ben bir bebek istiyorum rabbim bir melek gonderirse basimin ustunde yeri olur. Koprucuk kemiklerine bile bakti. Kaburgalarini falan saydik cok sukur onlar da sorun cikmadi:))
Hoşgeldin aramıza:)Slm kızlar belki bende ağustosta doğum yaparim sezeryan olursa aranıza geleyim dedim:)
Valla ya bir de nasihat ediyorum dimi :) inan olmuyor ne kadar yorulmayım desende olmuyor mecbur koşturuyorsun çocuk olunca ..ben gün içinde kucağımada alıyorum zor durumda kalınca ah ah geçecek elbet az kaldı yarıladık bak yolu Allah ın izniyle ..ayyy desene bu bebişte erken gelecek ben 39 da doğurdum bakalım bunda kaçıncı hafta olacak birde ağustosta daha çok hareket edecez malum daha çok gezmek isticekler bizde daha çok koşacaz peşlerinden inşallah çok sıcak bir yaz geçirmeyiz yaÇok yorma diyorsun da seninde benden farkın yok sanırımbende aynı şeyi söylüyorum bu seferde 38 de doğurcam sanırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?