2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet guzelim karsilasiliyormus ama insanin basina gelince oyle olmuyor ki..annelik gercekten cok baska birsey..en ufak bir suphe bile icini kemiriyor insanin..Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin insallah.cok tesekkurler
Gecmis oldun canim inssllah tamamen gececek. Saglikla dogacak bebegin

Cnm slmlar. Ne yaptın doktora gittin mi İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür. Bol bol dua attim senin için. Kal sağlıcakla

Ben her gun mutlaka dua ediyorum isimleri bilmiyorum ama butun anneler icin duam var her gun. Her gun fetih suresini okumak istiyorum ama cok yorgun geliyorum isten uyuyakaliyorum. Acaba turkcesinden okusam olur mu? Bir de meryem suresini cok dinliyorum. Acaba baska me yapabilirim ki? Salat-i tefriceiyede yapiyorum. Daha makbul seyler varsa soyleyin yapayim. Tek sigindigim sey dua.

Cnm slmlar. Ne yaptın doktora gittin mi İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür. Bol bol dua attim senin için. Kal sağlıcakla
Inoricigim coook tesekkur ederim..ozelliklwr dualar icin..kistimiz yari yariya kuculmus cok sukur,doktor kayboluyor ins dedi..cok mutluyum elhamdulillah Rabbime .sen de saglicakla kal..

Inoricigim coook tesekkur ederim..ozelliklwr dualar icin..kistimiz yari yariya kuculmus cok sukur,doktor kayboluyor ins dedi..cok mutluyum elhamdulillah Rabbime .sen de saglicakla kal..
senin adına çok sevindim inşallah bebişin ve sen daha da iyi olursunuz. Dua edecem bebeğin için her zaman bilmeni isterim.

Canim benim bebegin icin 41 yasin okuyabilirsin..mutlaka hergun hacet namazi kil,internette duasini da bulabilirsin namazdan sonra okunacak..imsaktan 15 dk once falan kalkabilirsen teheccut namazi kilabilirsin,gecenin son dilimi dua icin cok makbul bir zaman insallah..dua ile acilamayacak kapi yoktur insallah..

Merhaba kızlar uzun Zaman'dır giremiyordum.okul, ev , çocuklar, dersler çok yoğun hiç kafamı kaldıramıyorum, Bu aralar sülalede coştu evlenen nişanlanan , kınası yakılan of of :)
Umarım herkes bebişleriyle birlikte iyidir.
Ben iyiyim çok şükür . Sadece çook hızlı kilo alıyorum okadarcık ( şimdiye kadar 10-11 kilo aldım bile patlamak üzereyim , son trimesterda daha hızlı alınıyor ben yandım uf uf , popom resmen karnımla rekabet hakinde yaaa(( çok çabuk yorgun düşüyor iki basamak çıktığımda nefes nefese kalıyorum

Canim 41 yasin tek seferde mi okuyacagim?

Hayırlısı neyse o cnm down sendromu bi hastalık değil sadece bizden daha insanlar daha iyi kalpliler bununda kötü bişey oldugunu kimse söyleyemez:) çok sevimliler bence :) yinede doğana kadar anlaşılmaz böyle seyler nasip diyelim

Hoşgeldin cnm Allah kolaylık versin kilolari hiç deme bende aynı durumdayım kilolar coştunapalim sağlıklı olalimda bebislerimizle beraber ben çok takmiyorum

Ekolojik odaklar genelde kendiliğinden kayboluyo senin 2li 3lü testlerinde down sendromuyla alakalı bi sonuçta çıkmışmıydı yoksa sadece parmağından dolayı mı öyle dediniz?

Güzel olacak herşey sağlıkla alacaksın inşallah kucagına ..ölçümlerin de iyi çıkmış maşallah bebeğine ve tekrar tekrar geçmiş olsun annesi yaşadığın sıkıntılara

Çok yorma diyorsun da seninde benden farkın yok sanırım bende aynı şeyi söylüyorum bu seferde 38 de doğurcam sanırım diye
Valla ya bir de nasihat ediyorum dimi :) inan olmuyor ne kadar yorulmayım desende olmuyor mecbur koşturuyorsun çocuk olunca ..ben gün içinde kucağımada alıyorum zor durumda kalınca ah ah geçecek elbet az kaldı yarıladık bak yolu Allah ın izniyle ..ayyy desene bu bebişte erken gelecek ben 39 da doğurdum bakalım bunda kaçıncı hafta olacak birde ağustosta daha çok hareket edecez malum daha çok gezmek isticekler bizde daha çok koşacaz peşlerinden inşallah çok sıcak bir yaz geçirmeyiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…