2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
çok geçmiş olsun dikkat edin ya yormayın kendinizi iki canlısınız artık

Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun. Cnm başka kimse yok muydu kalkıp temizlik yapıyorsun cnm? Dikkatli olmak gerek dediğin gibi artık çok yorulmamak gerek. çok ama çok geçmiş olsun cnm.

Selam kızlar ben şimdiye kadar sadece 1,5 kilo almışım sizce normal mi ?

Yok benim ılki erken gelmedi günü geçmişti suni sanci ile geldi. Geçecek diyorsunda daha iyi olmayacak bence şimdi sadece biri ile ilgileniyoruz sonra ikisini nasıl idare edicez ben korkuyorum :/

Selam kızlar ben şimdiye kadar sadece 1,5 kilo almışım sizce normal mi ?
ne güzel canım bende son muayeneye kadar +1 idim şimdi ise 4 e yakın aldım canım gün geçtikçe hızla artıyo sanmaki bebek almıyor ben +1 iken bebek 615grdı yani aldığım kilo bebekti nerdeyse

Canim ben evi temizlemiyorum bile varsin pis olsun valla bebegimden kiymetli degil arada kavga dovus kocama 2 haftada 1 temizletiyorum yorma kendini dinlen hic birsey bebislerden kiymetli degil varsin pis dursun..dikkat et kendine cnm

Güzel olacak herşey sağlıkla alacaksın inşallah kucagına ..ölçümlerin de iyi çıkmış maşallah bebeğine ve tekrar tekrar geçmiş olsun annesi yaşadığın sıkıntılara
Sagol canim rabbim kimseye yasatmasin. Aama insan kabulleniyor zamanla. İnsanoglu en sevdiklerinin olumune alisiyorsa demek ki her seye alisilir. Simdi merakla kizimi ve rabbimin benim icin yazdigi yeni kaderi bekliyorum. Kaldi 17 haftamiz:)

Dikkat et kendine bence ev pis olsa ne olur. Senin ve bebeginin sagligi onemli. Bl daha doguma kadar temizlik yok:)

ne güzel canım bende son muayeneye kadar +1 idim şimdi ise 4 e yakın aldım canım gün geçtikçe hızla artıyo sanmaki bebek almıyor ben +1 iken bebek 615grdı yani aldığım kilo bebekti nerdeyse
Su isin sirrini bana da ogretin 1 kilo ne ya uzuluyorum kizlar ama size degil kendime

Arkadaşım bebeğinin ve senin canınız bu kadar mı kıymetsiz, sadece sil süpür yapmamışsın anlaşılan

Yaptır eşine ağır işleri, ufak tefek şeyler de batmasın gözüne boşver tozdan ölünmez

Kendine çok dikkat et geçmiş olsun

İyimiş yani bebeğin kilosu normaldi en son :)
ama korktum ya herkez baya kilo alıyo bana şaşırıyolar

Canim ben evi temizlemiyorum bile varsin pis olsun valla bebegimden kiymetli degil arada kavga dovus kocama 2 haftada 1 temizletiyorum yorma kendini dinlen hic birsey bebislerden kiymetli degil varsin pis dursun..dikkat et kendine cnm
Bir kez temizlik yapma gafletinde bulunmuştum ilk aylarda, benim de kanamam oldu acillik oldum. Bu yüzden aylardır temizlikle ilgilenmiyorum. Arada eşime yaptırıyorum, arada da annemle kayın validem memleketten gelip temizleyip biraz da yemek yapıp gidiyor Çocuğumu sağ salim kucağıma alana kadar hiçbir şey umurumda değil açıkçası, çok rahatsız edici bir durum toz kir ama ne yapalım, buna da katlanmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…