- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Cikti canim uclu test 1:103 tu.Ekolojik odaklar genelde kendiliğinden kayboluyo senin 2li 3lü testlerinde down sendromuyla alakalı bi sonuçta çıkmışmıydı yoksa sadece parmağından dolayı mı öyle dediniz?
çok geçmiş olsun dikkat edin ya yormayın kendinizi iki canlısınız artıkSelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun. Cnm başka kimse yok muydu kalkıp temizlik yapıyorsun cnm? Dikkatli olmak gerek dediğin gibi artık çok yorulmamak gerek. çok ama çok geçmiş olsun cnm.Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Evet yaa kesinlikle nöbet olmamalı. Ben de tedirgin oluyorum uyuyamıyorum eşim nöbetteyken.Hamile kadınların eşleri nöbetçi olmasa keşke
Koltukta uyuyakalmışım üstüm açık, televizyon açık . şimdi de korktum uyuyamıyorum :/
Valla ya bir de nasihat ediyorum dimi :) inan olmuyor ne kadar yorulmayım desende olmuyor mecbur koşturuyorsun çocuk olunca ..ben gün içinde kucağımada alıyorum zor durumda kalınca ah ah geçecek elbet az kaldı yarıladık bak yolu Allah ın izniyle ..ayyy desene bu bebişte erken gelecek ben 39 da doğurdum bakalım bunda kaçıncı hafta olacak birde ağustosta daha çok hareket edecez malum daha çok gezmek isticekler bizde daha çok koşacaz peşlerinden inşallah çok sıcak bir yaz geçirmeyiz ya
Güle güle, iyi günlerde kullansın bebeğin. Güzel beşikler. Fiyat nedir acaba. Bir de interneten mi aldınız?Eki Görüntüle 1815628 Eki Görüntüle 1815627
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımın
ne güzel canım bende son muayeneye kadar +1 idim şimdi ise 4 e yakın aldım canım gün geçtikçe hızla artıyoSelam kızlar ben şimdiye kadar sadece 1,5 kilo almışım sizce normal mi ?
Aynı dertten biz de muzdaripiz arkadaşımŞu beşikte bi karar veremedim ya hu
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Sagol canim rabbim kimseye yasatmasin. Aama insan kabulleniyor zamanla. İnsanoglu en sevdiklerinin olumune alisiyorsa demek ki her seye alisilir. Simdi merakla kizimi ve rabbimin benim icin yazdigi yeni kaderi bekliyorum. Kaldi 17 haftamiz:)Güzel olacak herşey sağlıkla alacaksın inşallah kucagına ..ölçümlerin de iyi çıkmış maşallah bebeğine ve tekrar tekrar geçmiş olsun annesi yaşadığın sıkıntılara
Dikkat et kendine bence ev pis olsa ne olur. Senin ve bebeginin sagligi onemli. Bl daha doguma kadar temizlik yok:)Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Su isin sirrini bana da ogretin 1 kilo ne yane güzel canım bende son muayeneye kadar +1 idim şimdi ise 4 e yakın aldım canım gün geçtikçe hızla artıyosanmaki bebek almıyor ben +1 iken bebek 615grdı yani aldığım kilo bebekti nerdeyse
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
ne güzel canım bende son muayeneye kadar +1 idim şimdi ise 4 e yakın aldım canım gün geçtikçe hızla artıyosanmaki bebek almıyor ben +1 iken bebek 615grdı yani aldığım kilo bebekti nerdeyse
Bir kez temizlik yapma gafletinde bulunmuştum ilk aylarda, benim de kanamam oldu acillik oldum. Bu yüzden aylardır temizlikle ilgilenmiyorum. Arada eşime yaptırıyorum, arada da annemle kayın validem memleketten gelip temizleyip biraz da yemek yapıp gidiyorCanim ben evi temizlemiyorum bile varsin pis olsun valla bebegimden kiymetli degil arada kavga dovus kocama 2 haftada 1 temizletiyorum yorma kendini dinlen hic birsey bebislerden kiymetli degil varsin pis dursun..dikkat et kendine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?