2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet yaa kesinlikle nöbet olmamalı. Ben de tedirgin oluyorum uyuyamıyorum eşim nöbetteyken.

Ayda üç-dört kere oluyor benim eşimin. eskiden hiç korkmazdım ama şimdi tedirgin oluyorum belki boş kuruntu belki hamilelik paikolojisi sanki geceleri başıma birşey gelecekmış gibi

Ayda üç-dört kere oluyor benim eşimin. eskiden hiç korkmazdım ama şimdi tedirgin oluyorum belki boş kuruntu belki hamilelik paikolojisi sanki geceleri başıma birşey gelecekmış gibi
Benim esimde nobet tutuyor. Hem de telefon yasak ama yine de gizlidzn gorusuyoruz o da cok acil olursa:))

Güle güle, iyi günlerde kullansın bebeğin. Güzel beşikler. Fiyat nedir acaba. Bir de interneten mi aldınız?
Çok teşekkür ederiM siz de gönlünüze göre bir beşik bulursunuz umarım:)

Hayır canım ankarada siteler diye bir mobilyacılar çarşisi var oradan aldık. Bol çeşitli bir yer bu beşiğin boşuna 650 diyordu her yer çünkü kaliteli ve diğerlerine göre kalındı malzemesi adam siftah yapamamış bize uyguna verdi

Bu beşik, içinin ortopedik yatağı ve kenarına da pembiş bir kelebek hepsi toplam 500 e geldi, uyku setimiz de kidboodan 250 tlye aldık.

Kelebek te şu, beşiğin yan tarafına yapıştıracağız

Benim esimde nobet tutuyor. Hem de telefon yasak ama yine de gizlidzn gorusuyoruz o da cok acil olursa:))
Ayy yok çok şükür eşim götürüyor telefonu :))

Günaydın canımm arabanız ne güzelmiş güle güle mis gibi günlerde kullanın inşallah, o markayı biliyorum ama hiç denemedim ağır gibi gözüküyordu bana. Puseti de var mı nerden kaça aldınız

Canim puseti de vardi ama biz almadik ben de puset var cunku. Valla ben chicco diye gittim bu cok daha hafifti ve surusu cok kolaydi. Pusetli 800 tl pusetsiz 450 idi e bebekten aldik. Haftasonu mutlaka bir bak hosuna gidecektir.

Canim puseti de vardi ama biz almadik ben de puset var cunku. Valla ben chicco diye gittim bu cok daha hafifti ve surusu cok kolaydi. Pusetli 800 tl pusetsiz 450 idi e bebekten aldik. Haftasonu mutlaka bir bak hosuna gidecektir.
Seninle birlikte baktigimiz kanzi da begendim ben ama agirdi sanki o sen yine de bir kiyasla ikisini canim.

Su isin sirrini bana da ogretin 1 kilo ne ya uzuluyorum kizlar ama size degil kendime
valla kuzum normalde 50 kiloluk hatun falan değilim 73 ile hamile kaldım 2 hafta önce 74 iken şimdi 77 yim yani şişko bi hamileyim bende dikkat edior muyum hayır sadece zararlı olan tek abur cubur olarak çikolata yerim fazlasını yiyince midem öğütmüyor çıkartıorum mide yanmalarım da cabası bunlar olmasa zaten şimdiye 85i devirmiştim canım o yüzden hiç kafana takma bebekten sonra istemesen de gidiyormuş ben milletin yalancısıyım tabi

İyimiş yani bebeğin kilosu normaldi en son :)
ama korktum ya herkez baya kilo alıyo bana şaşırıyolar
bende öyleydim nie almıorum dur sen daha 6-7 aylık ol başlican diolardı bana başlıyormuş hakkatten

Yenidoğduğunda da kullanılıyor mu canım tam yatıyor mu sırtı, bir de ayak korumalığı var mı nedense ayak kotumasına taktım ben kafayı. Çok lazım birşeymiş gibi geliyor : D

Yenidoğduğunda da kullanılıyor mu canım tam yatıyor mu sırtı, bir de ayak korumalığı var mı nedense ayak kotumasına taktım ben kafayı. Çok lazım birşeymiş gibi geliyor : D
Canim tam yatiyor ama ayak korumasi yok ama olan modelide var. ben ayakkorumasi istememistim bebegi alip koymak zor oluyor diye:)))

Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Ah be kuzum dün yazdım daha aynı şeyi yaşadım 1 gün yatırdı beni kanama çoktu ama bende
Allah tekrarını yaşatmasın canım dikkat et yat, geçicek inşallah

Kızlar selam!

Yine kayboldum ortadan ama çok çalışıyorum hiç vaktim olmuyor yazmaya akşamları da yemek yer yemez uyuyorum yorgunluktan, haftasonları malum iş güç hep..
İnşallah iyisinizdir hepiniz, bebişlerle ilgili güzel haberler okudum hepinizin gözü aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Kilo konusu açılmış, ben bu aralar baya ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Toplamda 6 kilo aldım doktorum iyi sorun yok dedi ama sıcaktan her yerim şişti özellikle de ayaklarım akşamları işten çıkarken artık yürümekte zorlanıyorum o kadar şişiyolar, bir numara büyük ayakkabı da aldım ama bana mısın demiyo maalesef, tüm gün oturarak çalışmanın sıkıntısı oluyo

az kaldı doğum iznine diye kendimi avutuyorum ama nerden baksak bir buçuk ay var en az, hayırlısıyla bu günler de bi geçseydi...

biz de bu haftasonu bebeğin odasını almaya karar verdik, cumartesi günü ikeaya gidip hepsini alıp gelicez inşallah

çocuk bölümünden bir tek karyolasını alıcaz, dolabını ve şifonyerini normal yatak odası kısmından almaya karar verdik. hepsi beyaz olacak, eğer bulabilirsek renkli kullar alıp kulplarını değiştircez. eve yerleştirdikten sonra size de bir fotoğrafını yollarım

bebişleri ve sizi kocaman kucaklıyor, sıcaklarla mücadelede başarılar diliyorum

Yasin canım yasin suresi Kuran'ın kalbidir,her derde devadır..

Kızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor

Kızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor
Son adet oldugun gunden hesapla canım.benim 8 kasımdı.5.5 ay yapıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…