- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Evet yaa kesinlikle nöbet olmamalı. Ben de tedirgin oluyorum uyuyamıyorum eşim nöbetteyken.
Benim esimde nobet tutuyor. Hem de telefon yasak ama yine de gizlidzn gorusuyoruz o da cok acil olursa:))Ayda üç-dört kere oluyor benim eşimin. eskiden hiç korkmazdım ama şimdi tedirgin oluyorum belki boş kuruntu belki hamilelik paikolojisi sanki geceleri başıma birşey gelecekmış gibi
Çok teşekkür ederiM siz de gönlünüze göre bir beşik bulursunuz umarım:)Güle güle, iyi günlerde kullansın bebeğin. Güzel beşikler. Fiyat nedir acaba. Bir de interneten mi aldınız?
Canım benim eşim asker
Ayy yok çok şükür eşim götürüyor telefonu :))Benim esimde nobet tutuyor. Hem de telefon yasak ama yine de gizlidzn gorusuyoruz o da cok acil olursa:))
Canim puseti de vardi ama biz almadik ben de puset var cunku. Valla ben chicco diye gittim bu cok daha hafifti ve surusu cok kolaydi. Pusetli 800 tl pusetsiz 450 idi e bebekten aldik. Haftasonu mutlaka bir bak hosuna gidecektir.Ayy yok çok şükür eşim götürüyor telefonu :))
Günaydın canımmarabanız ne güzelmiş güle güle mis gibi günlerde kullanın inşallah, o markayı biliyorum ama hiç denemedim ağır gibi gözüküyordu bana. Puseti de var mı nerden kaça aldınız
Seninle birlikte baktigimiz kanzi da begendim ben ama agirdi sanki o sen yine de bir kiyasla ikisini canim.Canim puseti de vardi ama biz almadik ben de puset var cunku. Valla ben chicco diye gittim bu cok daha hafifti ve surusu cok kolaydi. Pusetli 800 tl pusetsiz 450 idi e bebekten aldik. Haftasonu mutlaka bir bak hosuna gidecektir.
valla kuzum normalde 50 kiloluk hatun falan değilim 73 ile hamile kaldım 2 hafta önce 74 iken şimdi 77 yim yani şişko bi hamileyim bende dikkat edior muyum hayır sadece zararlı olan tek abur cubur olarak çikolata yerim fazlasını yiyince midem öğütmüyor çıkartıorum mide yanmalarım da cabası bunlar olmasa zaten şimdiye 85i devirmiştim canım o yüzden hiç kafana takma bebekten sonra istemesen de gidiyormuş ben milletin yalancısıyım tabiSu isin sirrini bana da ogretin 1 kilo ne yauzuluyorum kizlar ama size degil kendime
bende öyleydim nie almıorum dur sen daha 6-7 aylık ol başlican diolardı banaİyimiş yani bebeğin kilosu normaldi en son :)
ama korktum ya herkez baya kilo alıyo bana şaşırıyolar
bende öyleydim nie almıorum dur sen daha 6-7 ol başlican diolardı banabaşlıyormuş hakkatten
Yenidoğduğunda da kullanılıyor mu canım tam yatıyor mu sırtı, bir de ayak korumalığı var mı nedense ayak kotumasına taktım ben kafayı. Çok lazım birşeymiş gibi geliyor : DCanim puseti de vardi ama biz almadik ben de puset var cunku. Valla ben chicco diye gittim bu cok daha hafifti ve surusu cok kolaydi. Pusetli 800 tl pusetsiz 450 idi e bebekten aldik. Haftasonu mutlaka bir bak hosuna gidecektir.
Canim tam yatiyor ama ayak korumasi yok ama olan modelide var. ben ayakkorumasi istememistim bebegi alip koymak zor oluyor diye:)))Yenidoğduğunda da kullanılıyor mu canım tam yatıyor mu sırtı, bir de ayak korumalığı var mı nedense ayak kotumasına taktım ben kafayı. Çok lazım birşeymiş gibi geliyor : D
Ah be kuzum dün yazdım dahaSelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Gecmis olsun canim,dikkat et lutfen..Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Yasin canım yasin suresi Kuran'ın kalbidir,her derde devadır..Ben her gun mutlaka dua ediyorum isimleri bilmiyorum ama butun anneler icin duam var her gun. Her gun fetih suresini okumak istiyorum ama cok yorgun geliyorum isten uyuyakaliyorum. Acaba turkcesinden okusam olur mu? Bir de meryem suresini cok dinliyorum. Acaba baska me yapabilirim ki? Salat-i tefriceiyede yapiyorum. Daha makbul seyler varsa soyleyin yapayim. Tek sigindigim sey dua.
Hıımm o da hamile yani..Ne bilim valla canım hamilelikten mi ne bebeğinin hiçbir ultrason görüntüsünü bile göstermiyor kimseye
Kaç yaşındasın canım?benim de yaşa baglı riskim 1:116 çıktı..Cikti canim uclu test 1:103 tu.
Evet canım bir buçuk ayı kaldı onunHıımm o da hamile yani..
Son adet oldugun gunden hesapla canım.benim 8 kasımdı.5.5 ay yapıyor meselaKızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?