aa benim çok belli ya otobüste yer bile verilmeye başlandıbenim 6 aylık hamile olduguma kimse inanmıyo ya :)
şaşırıyolar.
selam canım ayak şişmesini sorma bende bugün bileğe kadar olan pantolondan giydim ayaklarım şiş moralim bozuldu kütük gibi duruyor yaKızlar selam!
Yine kayboldum ortadan ama çok çalışıyorum hiç vaktim olmuyor yazmayaakşamları da yemek yer yemez uyuyorum yorgunluktan, haftasonları malum iş güç hep..
İnşallah iyisinizdir hepiniz, bebişlerle ilgili güzel haberler okudum hepinizin gözü aydınAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Kilo konusu açılmış, ben bu aralar baya ağırlaşmış hissediyorum kendimi. Toplamda 6 kilo aldım doktorum iyi sorun yok dedi ama sıcaktan her yerim şişti özellikle de ayaklarımakşamları işten çıkarken artık yürümekte zorlanıyorum o kadar şişiyolar, bir numara büyük ayakkabı da aldım ama bana mısın demiyo maalesef, tüm gün oturarak çalışmanın sıkıntısı oluyo
az kaldı doğum iznine diye kendimi avutuyorum ama nerden baksak bir buçuk ay var en az, hayırlısıyla bu günler de bi geçseydi...
biz de bu haftasonu bebeğin odasını almaya karar verdik, cumartesi günü ikeaya gidip hepsini alıp gelicez inşallah
çocuk bölümünden bir tek karyolasını alıcaz, dolabını ve şifonyerini normal yatak odası kısmından almaya karar verdik. hepsi beyaz olacak, eğer bulabilirsek renkli kullar alıp kulplarını değiştircez. eve yerleştirdikten sonra size de bir fotoğrafını yollarım
bebişleri ve sizi kocaman kucaklıyor, sıcaklarla mücadelede başarılar diliyorum
canım B Began arkadaşımız paylaşmış ilk sayfada kopyaladım bendeKızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor
Cikti canim uclu test 1:103 tu.
Doktorum haftaya göre hesaplıyor canım o yüzden benim de 5.5 ay çıkıyor ama doktoruma göre 6 aylık o yüzden kafam karışıyor birazSon adet oldugun gunden hesapla canım.benim 8 kasımdı.5.5 ay yapıyor mesela
aa benim çok belli ya otobüste yer bile verilmeye başlandıdün şoför bile dedi yer verin diye
Teşekkür ederim canım gördüm tabloyu da her tablo farklı yazdığı için direk size sorayım dedimcanım B Began arkadaşımız paylaşmış ilk sayfada kopyaladım bende
4 hafta + 3 gün bitince, 1. ay
8 hafta + 3 gün bitince, 2. ay
12 hafta + 1 gün bitince, 3. ay
17 hafta + 3 gün bitince, 4. ay
21 hafta + 2 gün bitince, 5. ay
25 hafta + 3 gün bitince, 6. ay
30 hafta + 2 gün bitince, 7. ay
34 hafta + 3 gün bitince, 8. ay
38 hafta + 3 gün bitince, 9. ay
Geriye 1 hafta 4 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamak için.
Bende 2 gündür yordum kendimi kahverengi akıntım başladı kesin kanıcakSelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Çok çok geçmiş olsun yaşadığın Korkuyu tahmin edebiliyorum umarım birdaha tekrarlanmaz bebeğin iyi olmasına çok sevindim artık daha da dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım. Bir dahakine doğuma gidersin inşallah :)
Ben de bugün şeker yüklememi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı çok şükür.
Geçen hafta görümceme gittik. Oğlu su çiçeği geçirmişti ama iyileşti diye biliyordum. Hatta okulda sanıyordum.
Gittik okulda değil evde öğretmeni okula girmesine izin vermemiş bir kaç gün daha beklesin demiş. Küçük kızında da yeni yeni döküntüler çıkıyormuş bilmiyordum. O da evde tabi baya tedirgin oldum. Eşim su çiçeği geçirmemiş hiç o da oradaydı. Ben küçükken su çiçeği geçirmişim annem kesin emin. Ama nadir de olsa tekrar edebiliyormuş.
Bugün doktoruma söyledim. Tahlil istedi bir de o tahlilin peşinden koştuk. İnşallah bir şey çıkmaz ama çok tedirgin oldum.
Teşekkürler canım, artık daha dikkatli olacağımÇok geçmiş olsun tatlım Allah birdaha yaşatmasın dikkat et kendine ve bebişe
Sağolasın tatlım, aminnnnForever07 cnm çok geçmiş olsun allahım göstermesin bidaha
Amin canım inşallah...aklıma geldikçe gözlerim doluyor halenCanim cok buyuk gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin boyle bir korkuyu insallah..
canımmm cok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha.. ve inşallah doğuma git bir dahakine hayırlısıyla :) iyi olmasına cok sevindim hastanenin bilgi için çok teşekkür ederim :)
Oyy canm yaa neler yasamissinn Allah tekrarini yasatmasn insallahh... Cok sukur bebecigin gayet iyikendine de cok cok daha iyi bak bundan sonra canmmm... Gerci zaten bakarsn artk eminm ama cok cok dikkatli olsn yoksa seni doverm Saka bi yana cok uzuldm cidden ojudugm yerler icimi dagladi ne korku atlatmissindir kim bilir.. Allah sana da kimseye de hic birimize de yasatmasn... Allah korusun meleklerimizi de bizi de cok sukur canm.. Buyuk gecms olsn...
Çok geçmiş olsun cnm ben defalarca kanama yaşadım ne hissettiğini çok iyi Anlıyorum Allah'ım bi daha yaşatmasın kendine çok dikkat et bi kaç ayımız kaldı sonra bol bol temizlik yaparız bende kendimi hep çok yordugumdan yaşadım hiç deymez :)
geçmiş olsun canım. allah tekrarını yaşatmasın.
Bebeğin kocaman olmuş ne güzel sen bizden baya ilerdesin ne güzel 30 haftaya az kalmış :)çok geçmiş olsun dikkat edin ya yormayın kendinizi iki canlısınız artık
ben sayıyorum sen bakma onlarabeni kimse hamileden saymıyo
valla canım bende 4 hafta olarak hesaplıyorum normalde bugün 25+1im yani tabloya göre daha 6 haftalık değilim ama ben 24 haftalıktan beri 6 aylığım diorumTeşekkür ederim canım gördüm tabloyu da her tablo farklı yazdığı için direk size sorayım dedim
valla bende temmuz annelerine bakıorum ne güzel az kalmış günleri diorumBebeğin kocaman olmuş ne güzel sen bizden baya ilerdesin ne güzel 30 haftaya az kalmış :)
Bnde bu hafta ici gidecem sağlik ocağina ama bazilari yaptirdim , bazilari yaptirmadim aşiyi diyorr .. hangi testleri oldnz peki smdiye kadar ? Ben detayli ultrason ve ikili test yaptrdim sadece sirada hangi taramalar olacak bilmiyorum..
ben sayıyorum sen bakma onlarailknurda son aya kadar göbeğim yok diordu hatırlıyor musun sonuçta bi tosuncuk getirdi senin de onun gibi iç karnın büyük bence
Âmin inş erken doğum Olmasın zamanında gelsinler korka korka bunca hafta geçirdik biraz daha dayansınlarben sayıyorum sen bakma onlarailknurda son aya kadar göbeğim yok diordu hatırlıyor musun sonuçta bi tosuncuk getirdi senin de onun gibi iç karnın büyük bence
valla canım bende 4 hafta olarak hesaplıyorum normalde bugün 25+1im yani tabloya göre daha 6 haftalık değilim ama ben 24 haftalıktan beri 6 aylığım diorummillet haftalıktan anlamıor bizim gibi hamile olması lazım
valla bende temmuz annelerine bakıorum ne güzel az kalmış günleri diorumçabucak geçsin istiorum bazen zamanın bazen de iyi böyle diorum tuhaf bi duygu karmaşası işte aslında riskli bi dönemdeyim şuan erkek doğum yapanlar hep 24 haftadan sonra yapıormuş Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah
sivri mi duruyor karnın? senin cinsiyetin neden belli olmadı ki göstermio mu yoksa sende ben gibi ikna mı olmadın görcem bende görcem dedim ama bi türlü göremedim yine debencede :)
gören iç karnın geniştir diyo bide benimki top gibi değil kesin kız diyolar
ilk tetanoz aşımı 21. haftamı içinde yapıldım , ayrıca 21. hafta içerisinde ayrıntılı ultrason, kan tahlillerim yapıldı ,herşey normal çok şükür. 25. haftama girdiğimde yani 2 gün sonra , 2. tetanoz aşımı olucam (ama çok korkuyorum, birincisi çok kötü geçmişti) ayrıca şeker yüklemesi var sırada bunuda yaptırıp yaptırmamak ta karasızım. son 3 ay , ayda 1 gittim hastaneye , artık 3 haftada bir gideceğim , kontrollerim sıkılaştı. doğuma yaklaşıyoruz kızlar. şu ana kadar 5 kilo aldım
Canim tam yatiyor ama ayak korumasi yok ama olan modelide var. ben ayakkorumasi istememistim bebegi alip koymak zor oluyor diye:)))
Aynı şeyi bende yasıyorum kanama riskim hala devam ediyo benim riskim geçmedi karnımı kontrol ediyorum sabahtan beri kasık hatta karın ağrım var kahve lekelenmemde var bebişte kıpırdamayınca pek üzüldüm şimdi fitil aldım yatıyorumİlk aylarda düşük riski vardı bende, sürekli iğne, ilaç kullandım, rapor alıp yattım. Şimdi doktorum risk yok artık dese bile düşünmeden edemiyorum. Bugün mesela. Normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurdu, yerinde durmazdı, şimdi hiç hareket yok. 27. haftadan önce normal demişti doktorum ama yine de acaba diyorum kendi kendime. İçim içimi yiyor. Randevum da Perşembe günü olduğu için bi bahane bulup muayeneye gidemem de. Bu psikolojiyle nereye kadar gidecek bilemiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?