2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
benim 6 aylık hamile olduguma kimse inanmıyo ya :)
şaşırıyolar.
aa benim çok belli ya otobüste yer bile verilmeye başlandı dün şoför bile dedi yer verin diye
selam canım ayak şişmesini sorma bende bugün bileğe kadar olan pantolondan giydim ayaklarım şiş moralim bozuldu kütük gibi duruyor ya oturarak çalışınca ayaklar şişiyo maalesef arada kalkıp yürüsem de yoruluyorum bu sefer mobilyaları atarsan sevinirim canım ben daha karar veremedim çünkü

Kızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor
canım B Began arkadaşımız paylaşmış ilk sayfada kopyaladım bende
4 hafta + 3 gün bitince, 1. ay
8 hafta + 3 gün bitince, 2. ay
12 hafta + 1 gün bitince, 3. ay
17 hafta + 3 gün bitince, 4. ay
21 hafta + 2 gün bitince, 5. ay
25 hafta + 3 gün bitince, 6. ay
30 hafta + 2 gün bitince, 7. ay
34 hafta + 3 gün bitince, 8. ay
38 hafta + 3 gün bitince, 9. ay
Geriye 1 hafta 4 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamak için.

Teşekkür ederim canım gördüm tabloyu da her tablo farklı yazdığı için direk size sorayım dedim

Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Bende 2 gündür yordum kendimi kahverengi akıntım başladı kesin kanıcak hep aynı hatayı yapıyorum iyiyim diye yoruyorum kendimi inş kanama olmaz

Çok çok geçmiş olsun yaşadığın Korkuyu tahmin edebiliyorum umarım birdaha tekrarlanmaz bebeğin iyi olmasına çok sevindim artık daha da dikkat et kendine

ah kuzum sorma halen etkisindeyim o anın...Allah kimseye yaşatmasın, sağol canım

İnşallah canım duam o oldu benimde vakitlice sağlıcakla inşallah
İyi çok şükür bende cuma yaptıracağım, hemde kontrol...
Umuyorum ki bi sorun yoktur ama sen böyle durumlarda dikkat et, eşine de bakılıyor mu peki

Çok geçmiş olsun tatlım Allah birdaha yaşatmasın dikkat et kendine ve bebişe
Teşekkürler canım, artık daha dikkatli olacağım

Forever07 cnm çok geçmiş olsun allahım göstermesin bidaha
Sağolasın tatlım, aminnnn

Canim cok buyuk gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin boyle bir korkuyu insallah..
Amin canım inşallah...aklıma geldikçe gözlerim doluyor halen

canımmm cok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha.. ve inşallah doğuma git bir dahakine hayırlısıyla :) iyi olmasına cok sevindim hastanenin bilgi için çok teşekkür ederim :)

İnşallah canım benim ya, vaktiyle sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
rica ederim canım merak ediyordum bende böyle tecrübe etmek varmış...

Hakettim ben dövebilrsin ama teyzesi kızım da üzülür sen yine de dövme şimdi
Aldım dersimi canım ya... çok zor anlardı...Rabbim kimseye yaşatmasın, hepimiz sağlıcakla kucaklayalım meleklerimizi inşallah
çok teşekkür ederim canım benim seni ve kızını öpüyorum

Ah ah göz gördü dayanamadı, evde olsam daha neler yapardım belkide iyiki çalışıyorum diyorum çok sağol kuzum sende dikkat et olur mu

geçmiş olsun canım. allah tekrarını yaşatmasın.

Sağol canım benim Allah razı olsun amin inşallah
Rabbim bebeğini en hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

beni kimse hamileden saymıyo
ben sayıyorum sen bakma onlara ilknurda son aya kadar göbeğim yok diordu hatırlıyor musun sonuçta bi tosuncuk getirdi senin de onun gibi iç karnın büyük bence
Teşekkür ederim canım gördüm tabloyu da her tablo farklı yazdığı için direk size sorayım dedim
valla canım bende 4 hafta olarak hesaplıyorum normalde bugün 25+1im yani tabloya göre daha 6 haftalık değilim ama ben 24 haftalıktan beri 6 aylığım diorum millet haftalıktan anlamıor bizim gibi hamile olması lazım
Bebeğin kocaman olmuş ne güzel sen bizden baya ilerdesin ne güzel 30 haftaya az kalmış :)
valla bende temmuz annelerine bakıorum ne güzel az kalmış günleri diorum çabucak geçsin istiorum bazen zamanın bazen de iyi böyle diorum tuhaf bi duygu karmaşası işte aslında riskli bi dönemdeyim şuan erkek doğum yapanlar hep 24 haftadan sonra yapıormuş Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah

İlk aylarda düşük riski vardı bende, sürekli iğne, ilaç kullandım, rapor alıp yattım. Şimdi doktorum risk yok artık dese bile düşünmeden edemiyorum. Bugün mesela. Normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurdu, yerinde durmazdı, şimdi hiç hareket yok. 27. haftadan önce normal demişti doktorum ama yine de acaba diyorum kendi kendime. İçim içimi yiyor. Randevum da Perşembe günü olduğu için bi bahane bulup muayeneye gidemem de. Bu psikolojiyle nereye kadar gidecek bilemiyorum :-(

Bnde bu hafta ici gidecem sağlik ocağina ama bazilari yaptirdim , bazilari yaptirmadim aşiyi diyorr .. hangi testleri oldnz peki smdiye kadar ? Ben detayli ultrason ve ikili test yaptrdim sadece sirada hangi taramalar olacak bilmiyorum..

ilk tetanoz aşımı 21. haftamı içinde yapıldım , ayrıca 21. hafta içerisinde ayrıntılı ultrason, kan tahlillerim yapıldı ,herşey normal çok şükür. 25. haftama girdiğimde yani 2 gün sonra , 2. tetanoz aşımı olucam (ama çok korkuyorum, birincisi çok kötü geçmişti) ayrıca şeker yüklemesi var sırada bunuda yaptırıp yaptırmamak ta karasızım. son 3 ay , ayda 1 gittim hastaneye , artık 3 haftada bir gideceğim , kontrollerim sıkılaştı. doğuma yaklaşıyoruz kızlar. şu ana kadar 5 kilo aldım

ben sayıyorum sen bakma onlara ilknurda son aya kadar göbeğim yok diordu hatırlıyor musun sonuçta bi tosuncuk getirdi senin de onun gibi iç karnın büyük bence

bencede :)
gören iç karnın geniştir diyo bide benimki top gibi değil kesin kız diyolar

Kızlar cumartesi açlık ve tokluk kan şekerime bakılmıştı tokluk şekerim yüksek çıkmış ☹ doktorum şeker yuklemesi yapacaz dedi ya gerçekten şekerim varsa ne olacak bebeğime bir zarar verir mi acaba bilen var mı?

Âmin inş erken doğum Olmasın zamanında gelsinler korka korka bunca hafta geçirdik biraz daha dayansınlar

bencede :)
gören iç karnın geniştir diyo bide benimki top gibi değil kesin kız diyolar
sivri mi duruyor karnın? senin cinsiyetin neden belli olmadı ki göstermio mu yoksa sende ben gibi ikna mı olmadın görcem bende görcem dedim ama bi türlü göremedim yine de

bende şeker testi konusunda çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum,kimisi bebeğe ve plasentaya zararlı diyor kimisi kesin şart diyor

Aynı şeyi bende yasıyorum kanama riskim hala devam ediyo benim riskim geçmedi karnımı kontrol ediyorum sabahtan beri kasık hatta karın ağrım var kahve lekelenmemde var bebişte kıpırdamayınca pek üzüldüm şimdi fitil aldım yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…