5.5 aylıksın canım bana göre de:)Doktorum haftaya göre hesaplıyor canım o yüzden benim de 5.5 ay çıkıyor ama doktoruma göre 6 aylık o yüzden kafam karışıyor biraz
sivri mi duruyor karnın? senin cinsiyetin neden belli olmadı ki göstermio mu yoksa sende ben gibi ikna mı olmadın görcem bende görcem dedim ama bi türlü göremedim yine de
Hiç sevmediğim halde hareket eder mi diye çikolata yiyorum ya :-(Aynı şeyi bende yasıyorum kanama riskim hala devam ediyo benim riskim geçmedi karnımı kontrol ediyorum sabahtan beri kasık hatta karın ağrım var kahve lekelenmemde var bebişte kıpırdamayınca pek üzüldüm şimdi fitil aldım yatıyorum
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Kızlar 7.ay 28.hafta da mı başlıyor ben hala ezberleyemedim babamlar hafta diyince bana hafta deme anlamam ay de diyorlar şuan 6 aylık olduğumu biliyorum ama ne zaman bitiyor 6.ay her yerde farklı bir hafta yazıyor
Kızlar bugun benim minnoş yerinde durmuyor normal mi sabahtan beri kımıl kımıl bütün enerjimi aldı bide artık dışarıdan belli oluyor saklıyorum dışarıda beni canavar sanmasınlar diye
tatlı bişeyler ye gösterir hem detaylıya girmicen mi o zamn başka doktorda bakıo ona da sor bana doktorum erkek dedi radyolojiye indim cinsiyetini bilio musun dedi erkek dedi bana doktorum dedi oda onayladı evet diyerek garantiye aldım işimigöstermedi kıza benziyo dedi bi dr.
yarın 2 de kontrole gidicem
göstermezse alıcam pembişleri oğlan olsa bile giydiricem
tatlı bişeyler ye gösterir hem detaylıya girmicen mi o zamn başka doktorda bakıo ona da sor bana doktorum erkek dedi radyolojiye indim cinsiyetini bilio musun dedi erkek dedi bana doktorum dedi oda onayladı evet diyerek garantiye aldım işimi
hadi canımgirdim detaylıda da çıkmadı.
bacaklarını kapatıyo bide eliyle makinaya vuruyo yüzünü kapatıyo
o inatsa bende inadım
Geçicek inş bu Günler'de Sağlıcakla alıcaz kucagımıza ben inanıyorum Rabbim yüzümüzü güldürücekHiç sevmediğim halde hareket eder mi diye çikolata yiyorum ya :-(
Çok şükür kıpırtı da olsa birşey hissettim :) Amin canım inşallah dediğin gibi olur, Allah'ım yüzümüzü güldürür.Geçicek inş bu Günler'de Sağlıcakla alıcaz kucagımıza ben inanıyorum Rabbim yüzümüzü güldürücek
Gecmis olsun canim dinlen bol bol. Erken doğum riski mi bar. Ayaginin altına yastık koy öyle yat. Kanamam varken öyle tavsiye etmişti doktorum aklında olsun.Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Sevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Merhabalar Kızlar,
Çok uzun zamandır yazamıyorum malum iş, ev, çocuk ve hamilelik derken birde fuar girdi araya resmen yorgunluktan şiştim yemekten falan değil
Cumartesi günü kızımız Ela'yı görmeye gittik, Çok şükür o kadar koşturmaya ve yorgunluğa hatta ona zaman ayıramama rağmen çok sağlıklı dedi doktorumuz.. Bize poz bile verdi..Biraz asık suratlı çıkmış ama doğunca gönlünü alıcaz artık ne yapalım hayat gayesi onlar için koşturuyoruz. Oğlumun kreşi kardeşimin nişanı kuzenimin düğünü derken yine çok katılamayacağım aranıza ama elimden geldikçe okuyorum yazdıklarınızı.. Kendinize iyi bakın öpüyoruz sizi ve kuzucukları
Günaydın güzel hamişler, ben de ne zamandır giremedim. Bi kanamam oldu benim de kendimi yorunca. İki hafta evde raporlu yattım. Sonra anneannem hastalandı, sonra da vefat etti canım benim. Mekanı cennet olsun. Bunlarla uğraştık, hiç takip edemedim. Ama iki gündür arayı kapatmaya çalışıyorum.
Mesela doktorum bana hiç tetanoz aşısından bahsetmedi. şeker yüklemesi 28. haftada yapıcaz dedi. Bebiş iyi çok şükür. Kanamam da tekrarlamadı. Sadece geçen hafta çok korktum, inanılmaz bir sancı giriyor, ayağa kaldırmıyor. Meğerse gaz sancısıymış. Bu aylardan itibaren çok karıştırılırmış.
Çok şükür canııımm, çok sevindim. Hayırlısıyla kaybolur inşallah tamamen.
Canım sakın yorma kendini, ben raporluyken sadece tuvalate git dedi doktor. Ev senden ve bebişten kıymetli değil. Eşin yapıversin yani..
Ay maşallaaahh, bize daha göstermedi 3 boyutlu. Daha yağlanması tam olmadığı için güzel görünmez dedi. Ama maşallah seninki pek tatlı. Allahım nazarlardan esirgesin.
Sağol canım... :)
Belki bizimkide göstermezdi ama Radyoloji doktorum çok iyiydi oğlumda da detaylı tetkikleri ona yaptırmıştım gerçekten harika bir doktor. uygun pozisyon için çok uğraştı herşeyini anlattı neden öyle olması gerektiğine kadar :) Umarım sizinkide en yakın zamanda güzel bir foto verir size :)
Besigi aldigin gibi bir anda alirsin onu da daha kismet olmamis demek ki:)Çok kararsızım çok, bebiş gelmeden alsaydık şu arabayı iyiydi :)
Canim benim cok tesekkur ederim..doktorum 1 ay sonra gel dedi..ama ben insallah 1 2 hafta sonra radyologa gidip bir daha baktirmayi dusunuyorum..haber veririm size de insallah..Akliminselimi çok mutlu oldum kistin küçülmesine. En kısa zamanda da geçer inşallah
Geçmişi okuyamadım yetişemiyorum hızınıza :) bebeğinizin beşiği alindi bizde odayı boyadık. İnşallah aklımdakileri yapabilirim :) bitince paylaşacağım burada :)
cumartesi günü kv ile alışverişe gideceğiz. Bi liste mi çıkarsam burada yazanlar vardı inşallah bulurum aksama bakacağım.
Geçmişi okuyamadım yetişemiyorum hızınıza :) bebeğinizin beşiği alindi bizde odayı boyadık. İnşallah aklımdakileri yapabilirim :) bitince paylaşacağım burada :)
cumartesi günü kv ile alışverişe gideceğiz. Bi liste mi çıkarsam burada yazanlar vardı inşallah bulurum aksama bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?